Politica locală

15 februarie 2016

Partidul lui Nae Negrea are, în sfârşit, sediu la Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 20:27

Fostul consilier local Nae Negrea, în prezent preşedinte al PRU Mangalia, se declară mulţumit. A obţinut, în sfârşit, sediul solicitat pentru desfăşurarea activităţii de partid. Este vorba despre fostul sediu PDL, situat pe bd. 1918din Mangalia. „Le mulţumesc consilierilor pentru că au aprobat solicitarea PRU de alocare a unui sediu, conform legii”, a spus Nae Negrea.

Replica 15.02.2016

11 Comments

 1. Probabil că imparțialul domn Nae le-a promis susținere și lui Foleanu și lui Radu. Cu așa partid, așa sediu. Poate îl susține pe Mincă.

  Comentariu by lucian visa — 15 februarie 2016 @ 20:30

 2. Si celelalte partide care asteapta de ani de zile ?

  Comentariu by Garide — 15 februarie 2016 @ 23:41

 3. Partid important coane și cu reprezentare în rândul populației de merita un asemenea sediu nu?as vrea sa I întreb pe marele gospodar cinstiți iorgus,pe micul gospodar mincinos sau pe negrul gospodar tusac cum de când si de unde au cei trei frați terenuri pe plaja mangliei? De unde de le au cumpărat moștenit sau primit ținând cont ca acolo e fost mereu plaja?acum nu mai e.ce spune legea in legătură cu construcțiile pe plaja?și oare de ce toate construcțiile astea apar la sfârșitul unui mandat?poate produce ca în campanie nimeni nu se uita iar la început de mandat nimeni nu are curaj sa verifice.?iar mai târziu e prea târziu. .întrebări fără răspuns?

  Comentariu by Curiosu — 16 februarie 2016 @ 7:38

 4. Mai impartial ca tine nene visa nu exista in mangalia, nui asa?

  Comentariu by Andrei — 16 februarie 2016 @ 8:05

 5. Curiosule….sa stii ca terenurile se dau de Consiliul Local…..dar cum avem consilieri pupincuristi ca Stan Linica, Ariciu! Mazalu! Membulat….iata ca se intampla…..si o sa vedeti ….primii pe care ii executa Radu.JUMI–JUMA, sun acestia…….prima am vazut ca e PUPINCURISTA MEMBULAT….iar madam Ariciu deja s-a obisnuit cu ideea ca va lua si ea o mu…..e

  Comentariu by Preotul — 16 februarie 2016 @ 9:06

 6. PRU=Partidul Rusinii Umane!

  Comentariu by doru — 16 februarie 2016 @ 13:36

 7. Ia zi tu dorule mancatias care nu este partidul rusinii.ce te a facut sa ajungi la concluzia asta?

  Comentariu by Andrei — 16 februarie 2016 @ 15:04

 8. http://www.riseproject.ro/presedintele-iohannis-inca-face-bani-din-casa-care-nu-ii-mai-apartine/

  Comentariu by nabuco — 16 februarie 2016 @ 15:04

 9. Pt. 7: cetatene, vezi ca ai papat cratima! Rusine! Treci la scoala! Vad ca ai mancat chiar doua.Cratime. Adica, liniute. Din alea ca semnul minus. Vezi tu, daca te uiti atent.
  Legat de partide, iti spun asa: tie, iti, ti. Toate-s la fel. Toate-s o rusine imensa si ma minunez cum de ii mai suporta si asculta lumea. Nu combat ideea de partid ci cloaca in care se scalda asa zisa politica din tara noastra. Stiu eu sigur ca Lucian Nichita e de alta parere. Si Foleanu la fel. De restul…nici nu mai are sens sa pomenesc.

  Comentariu by tot carcotas — 16 februarie 2016 @ 20:51

 10. Am scoala vietii carcotasule.da de ce nu candidezi tu mancatias.ca tare dastept mai esti.sa mor de nu te as vota.

  Comentariu by Andrei — 16 februarie 2016 @ 22:38

 11. Hai cu pamfletu! Bai Andrei, poti sa mori in chinuri. Ala e prea destept ca sa candideze „decat” sa poti tu debita tampenii continuindu-ti (na!) scoala vietii! Vezi ca si piticu mincinos tot scoala vietii o are facuta. Prin padure. Si uite ce-a iesit! O stepa. 😀

  Comentariu by Ahahaaaa — 19 februarie 2016 @ 20:49

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress