Mangalia – politica locală

13 februarie 2016

Cu binecuvântare de la Iorguş. PSD a stabilit contracandidatul lui Radu la Primăria Mangalia: Foleanu

Filed under: PSD — lucian visa @ 11:27

Cu toate că ar fi animat la cote maxime scena politică din Mangalia, fostul primar Zanfir Iorguş nu candidează. Nu poate, având în vedere condiţiile de integritate pe care PSD susţine că şi le-a asumat, dar nici nu mai vrea, după cum declara, de dată recentă, pentru cotidianul „Replica” de Constanţa. Însă, adăuga tot Iorguş, se va implica cu toată forţa în campania electorală, aşa încât candidatul PSD să câştige primăria şi să îi dea astfel o lecţie actualului edil, liberalul Cristian Radu. În cursul zilei de vineri, 12 februarie a.c., PSD Constanţa a nunţat, oficial, şi cine este reprezentantul său în cursa pentru fotoliul de primar al Mangaliei: consilierul local Paul Foleanu. „Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa a desemnat candidaţii pentru alegerile locale din 5 iunie 2016, pentru Municipiul Mangalia. Pentru primar a fost desemnat Paul Foleanu, iar pentru viceprimar – Florin Jianu. Paul Foleanu în vârstă de 41 ani, de profesie avocat, este căsătorit, are doi copii şi este la al doilea mandat de consilier local. Florin Jianu, în vârstă de 30 ani, de profesie inginer, este căsătorit şi ocupă funcţia de preşedinte al Tineretului Social-Democrat Mangalia”, se arată într-un comunicat transmis redacţiei.

„Sunt onorat de validarea candidaturii mele la funcţia de primar. Îi asigur pe toţi cetăţenii municipiului că voi readuce Mangaliei liniştea şi strălucirea de altă dată”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Paul Foleanu.

„Sunt hotărât să intru în această competiţie electorală şi îi asigur că am s-o câştig”, a adăugat Foleanu. Reamintim că Paul Foleanu a fost membru PDL pe vremea când preşedinte al fostului PDL Mangalia era Zanfir Iorguş. De asemenea, dorinţa lui Foleanu de a se bate pentru Primăria Mangalia nu este o noutate, el aspirând la statutul de candidat pentru fotoliul de primar şi în 2012, când Zanfir Iorguş era indecis. Până la urmă, n-a fost să fie, şi asta pentru că Iorguş a intrat în cursa electorală, însă a pierdut în faţa lui Radu.

Alexandra ANTON, Replica 13.02.2016

47 Comments

 1. Sa ii dea o lectie actualului edil?

  Comentariu by Anonim — 13 februarie 2016 @ 13:41

 2. Tot la doua capete ? Un tur de scrutin sau doua ? Titlul asta al articolului este identic cu originalul din Replica ? Si cei de la Replica gandesc la fel din moment ce in prima poza de acolo Foleanu aplauda candidatura lui Iorgus,al carui nume apare in spate pe fundal ? Se considera Foleanu un eventual „iepure” in aceasta cursa ? Ii cade bine moral si electoral candidatului care va apare din spate ,dupa retragerea lui Foleanu ? Zoaiele adunate pana atunci pe obrazul lui Foleanu…ii vor face bine electoral lui Iorgus ?……………………………………………………………………. Punct si de la capat ! Are PSD…binecuvantari de la Iorgus-sau PSD nu i-a dat binecuvantarea ? La un articol mai jos unde se anunta candidatura lui Foleanu la comentul nr 30 intra unul cu un coment…care s-ar fi vrut demolator-da’ nu asta e problema,ci faptul ca acolo s-a vazut o „interventie” pe GMAIL-ul administratorului ! Incercati sa bagati in comentul vostru mai mult de doua link-uri pe un coment mai lung…-doar cu vaselina ! Chiar daca se va ramane cu un tur de scrutin,daca Paulica nu se va delimita clar ,pe fata,chiar dur de Iorgus,nu are sansa sa castige…si nici noi sa scapam de navetisti ! Mai mult,daca numai il criticam p’aci pe Radu,il facem mincinos…si intoate felurile…nu inseamna ca Foleanu este viitorul primar !

  Comentariu by I.S — 13 februarie 2016 @ 15:10

 3. asta este, incercam si asa, poate scapam de navetisti, ar fi interesant un simplu calcul la cat a cheltuit Primaria Mangalia in 4 ani pe combustibil

  Comentariu by Dorel — 13 februarie 2016 @ 15:15

 4. Mai putin decat au costat stalpisorii lui sebat din statiuni

  Comentariu by psd — 13 februarie 2016 @ 15:52

 5. Trist, nedrept si jenant ca la Mangalia sa ajunga – fie si sa candideze, cu atat mai mult primar – un om ca Foleanu. Neprofesionist, influentabil, fara coloana, fara cultura, „sulfan” cum i-ar spune Iorgus. De la „cariera” profesionala in ascensiune, inceputa la muzeu, langa un betiv-homosexual si continuand ca omul lui Tusac de trimis dupa mancare la pranz, devenind apoi dusmani de moarte dupa martipanul de la 23 August, Foleanu este un coctail penibil de Tusac-Iorgus- Radu si va face la fel ca si predecesorii lui in mai putin de un an de la alegeri. Trebuie tinut cont de faptul ca se va „baza” pe fostii oameni de baza ai camarilei Iorgus.
  Cum votul va fi iar negativ- succes la alegeri !
  Dar fara iluzii !

  Comentariu by Anonim — 13 februarie 2016 @ 17:12

 6. PSD Mangalia a facut cea mai buna alegere dintre putinele variante. In afara de Foleanu, care este călit in luptele electorale nu aveau cu cine sa între in competiție. Iorgus daca intra in lupta avea un mare handicap de imagine si nu făcea decât pârtie unui al treilea candidat. Daca Foleanu poate sa atragă voturile lui Iorgus si voturile celor care nu l-ar vota pe Iorgus, va câștiga alegerile.Radu este mort electoral si nu mai are nici o șansa sa rămână primar. Sa nu uitam ca cetățenii Mangaliei voteaza numai candidații desemnați de partide, nu pot vota pe cine isi dorește fiecare, astfel cu șanse pleacă PSD si PNL, restul nu contează. Nu poate câștiga un candidat de la MP sau PRM, aceștia nu fac decât sa risipească voturile.
  Concluzia mea este ca Foleanu poate câștiga alegerile daca este inteligent si atrage toate voturile anti-Radu si anti-Iorgus.

  Comentariu by Marius — 13 februarie 2016 @ 18:06

 7. Foleanu poate câștiga alegerile, dacă face o campanie pe bune, vizibilă. Numai să nu fie pus acum de formă, după care să apară din nou Iorguș candidatul PSD, așa cum se aude

  Comentariu by Anonim — 13 februarie 2016 @ 18:19

 8. @6 OK. Si ca sa atraga voturile anti Iorgus(pe care deocamdata le are numai Radu…iar pe acest blog nu incap pentru ca ar primi calificativul : „bati campii!”) ce trebuie facut ? PSD-ul o da cotita,catindatul e „coplesit” de importanta strategica a momentului ! Cum sa rastoarne galeata cu lapte de sub vaca…inainte de a plati „impozitul” pe lucerna si trifoi ! Chestie e …ca trebuie s-o faca acum…inainte de eventualul tur doi,acum cand i se vad putinii si adevaratii prieteni pe contul de facebook…nu dupa ceva vreme cand miile de prieteni de acolo care au trecut de la Iorgus la Tusac si dupa aia la Radu,or sa-l copleseasca si o sa creada ca-i adulat ! Insa daca o face acum…o sa aibe „surpriza” catindatului de succes ! Altfel,ca in Titanic vals,nu „se va alege” decat daca va spune :”Varog sa nu ma alegeti” !

  Comentariu by I.S — 13 februarie 2016 @ 18:37

 9. Ce ne facem? Lumea este dezgustata de traseisti politici,de Radu si mai mult, cu cine votam dragii mei?!

  Comentariu by anna — 13 februarie 2016 @ 19:01

 10. Fostul primar al Mangaliei, Zanfir Iorguş, anunţând ce a izbândit să „producă” pentru primărie

  Na, v-am dat şi candidat,

  Ca să nu mai fiu stresat!

  L-am ales pe Paulică,

  Că îl ştiu: e fără frică!

  Se visa de mult primar,

  Ce, credea că n-am habar?!

  Am să lupt să îl văd mare,

  Radule, aşa-i că doare?

  Înainte, cu tupeu,

  Primare, ai dat de greu!
  sâmbătă, 13 februarie 2016

  Comentariu by Anonim — 13 februarie 2016 @ 19:21

 11. După 16 ani alegerile se învârt tot in jurul lui Iorgus …. Imi e scârbă maxim …. Am avut șansa sa avem un primar foarte bun Cotleț , dar ce sa facem suntem învătați sa ne „ușurăm ” pe șansele noastre ….

  Comentariu by Unu — 13 februarie 2016 @ 19:22

 12. Eu il votez pe Foleanu, este singura soluție normala.
  Radu e mincinos si hot, Minca este bătrân si depășit de vremuri, Barbora este mut si fara șanse, altul nu exista.

  Comentariu by Traian — 13 februarie 2016 @ 19:33

 13. Bai fratilor …va urmaresc asa zisele voastre analize politice,care de fapt sunt niste comentarii tip barfa politica(i.s.,marius, anonim,etc)…pai nu se analizeaza un mandat dupa realizarile fiecaruia…..pai oamenii nu uita ca pe timpul lui Iorgus..s-a reabilitat Cartierul Colonist,s-au construit scoli, asfaltat strazile din oras si statiuni, s-aau construit mii de locuinte, camin de batrani, cantina sociala, baze sportive, taxe si Impozite mici, caldura subventionata…..si tot asa ..vorba unuia…nu putem vopsi…cat a facut Iorgus….pe timpul lui nu dadeam spaga ptr autorizatii de constructie…sau avize de functionare…noi agentii economici din oras eram sprijiniti….aratati ceva din astea …facute in mandatul Piticului…cu navetistii lui….

  Comentariu by Doru — 13 februarie 2016 @ 19:35

 14. @13- Asa. Si ? Unde-i Iorgus in campania asta ? De ce n-are voie sa candideze ? Tu pe cine vei alege ? Arata limba…

  Comentariu by I.S — 13 februarie 2016 @ 19:43

 15. Iorgus am inteles ca nu mai vrea …..si el il sustine pe Foleanu….nea Ilie eu stiu ca tu esti subiectiv…dupa ce Iorgus te-a sustinut la Mangalia SA…si eu am fost de acord…tu te-ai suparat ca nu te-a reangajat la Primarie….si acum esti ofticat…..pai cum poti tu sa spui ca …asa ..a construit atate…si ce …atunci sa ne fu..ta navetistii securisti a lui Radu cum vor ei….eu zic sa fi mai realist si ca un om de varsta a trea sa sustinem tinerii din Mangali.

  Comentariu by Doru — 13 februarie 2016 @ 20:56

 16. @ Bati campii ! Esti pe de laturi si despre ce vorbesti acolo…dar si despre ce vorbim aici !

  Comentariu by I.S — 13 februarie 2016 @ 21:32

 17. Sunteti obsedati de Iorgus ca Antena 3 de Basescu .

  Comentariu by doctorand — 13 februarie 2016 @ 21:47

 18. chiar interesante comentariile dar DAR DAR TOT Iorgus va fi candidatul

  Comentariu by Dorel — 13 februarie 2016 @ 22:19

 19. Trebuie rabdare ! Nu dati cu barda in talibanii lui Iorgus,pentru ca ei inca nu inteleg ca-i fac campanie lui Radu si-l sapa pe Foleanu ! Iorgus este de vina ca nu a iesit la rampa acum ridicandu-i mainile lui Foleanu ! Daca iese dupa ce se anunta ca s-au batut in cuie alegerile intrun tur…atunci ne-am pricopsit cu Radu in continuare ! Referitor la proiectele viitoare pentru oras,respectiv ce „canci”de bani vom mai primi,e un subiect delicat si pentru primari si pentru consilieri !

  Comentariu by I.S — 13 februarie 2016 @ 22:34

 20. Foleanu nu este si nu va fi candidatul PSD . Biroul politic Constanta nu l-a validat . Veti vedea ca nici Iorgus nu va m-ai rezista mai mult de 30 zile si va fii mazilit . Dl Visa intrebatil pe Foleanu daca biroul pol Ct a avizat aceasta numire . Au dat drumul la comunicat doar sa mai linisteasca apele putin . Candidatul va fi altul dar nici Iorgus nu va fi . Stiti cine este bufonul in PSD ? Cu siguranta ati ghicit vazind ultimele comunicate din PSD Mangalia .

  Comentariu by Biroul PSD — 13 februarie 2016 @ 23:00

 21. @30 De scris…ne-am lamurit ! Ai biroul psd la gradinita ! Insa ai pretentii de diversionist dastept ! Macar de citit stii,sau cheama un vecin : http://www.realitatea.net/comunicat–psd-constanta_1885846.html

  Comentariu by I.S — 13 februarie 2016 @ 23:37

 22. Pentru anii de liceu,care au fost cei mai frumoși din viata mea,voi vota fostul coleg- Foleanu(sac!!!)

  Comentariu by Spirache — 13 februarie 2016 @ 23:58

 23. Pt. 20

  Ne aflăm în februarie, iar în luna martie începe, practic, perioada de pre-campanie!

  In situaţia asta de pre-campanie în care se află toate partidele,
  In situatia “măsurării forţelor” în care se află toţi competitorii politici,
  Mai mult chiar şi în situaţia Mangaliei, un oraş extrem de important în arhitectura politică a judeţului Constanţa,
  Un oraş care ar putea fi „ultimul bastion PNL” din judeţul Constanţa (Techirghiol s-a dus, Medgidia e incertă, la fel şi Cernavoda, iar Constanţa….încă visează timpurile de glorie!) ..

  ..mi-ar fi greu să cred că Foleanu ar fi doar o „săgeată” a lui Iorguş, la fel de mult cum mi-ar fi greu de înţeles o aşa răzgândire a PSD-ului din Constanţa! Nu ar risca aşa de mult PSD pentru „un nume”!

  Mai mult decât atât (expresia preferată a mincinosului! – expresie patentată de Lucian Vişa!), când vezi un propozabil că sare de la 8% încredere la 31% intenţie de vot – ce ai mai putea spune? Tu, diriguitor PSD de la Constanţa? Tu, nr. 20, ”Biroul PSD” l-ai da la o parte?

  Ar fi o decizie sau un vis nocturn al tău?

  Comentariu by Anonymous Notarius — 14 februarie 2016 @ 0:47

 24. Este adevarat 100% ce va spun . In PSD Mangalia nu se misca un pai pina cind nu va fi anuntat adevaratul candidat . B

  Comentariu by Birou PSD — 14 februarie 2016 @ 8:10

 25. Poate e ca în piesa O scrisoare pierdută. Îl aşteptăm pe nea Zaharia să citească cantidatul şi pe Ghiţă să-i umfle pe nemulţumiţi. O fi Paulică, o fi altul ?
  Sau poate tu care semnezi Birou PSD nu-ţi place de cel nominalizat ?

  Eu personal văd că PSD Mangalia o bâjbâie şi iar o bâjbâie. Cine să candideze de acolo, cei care au stat ascunşi pe sub birouri să nu cumva să-l deranjeze pe jupânul din primărie ? Reprezentaţi cel mai mare partid din Mangalia, vine campania electorală şi voi dormiţi. Scularea pentru altfel o să staţi tot în opoziţie !

  Mâine se votează bugetul. Care e poziţia PSD ? Unde e protestul că nu s-a dezbătut public ? De ce PSD nu a informat populaţia cu cheltuielile aiurea ? Sau şi voi mârâiţi doar când sunteţi la putere ? În opoziţie ciocu mic. A cui politică faceţi voi ? Sunteţi diferiţi de gaşca constănţeană ? De ce aţi fi voi alternativa ?

  Comentariu by lucian visa — 14 februarie 2016 @ 11:40

 26. SCULATI VOI OROPSITI AI VIETII!!

  Comentariu by ella — 14 februarie 2016 @ 12:43

 27. Mangalia are nevoie de un om al legii, gospodar si curat… va fi candidatul PSD Mangalia !

  Comentariu by unel — 14 februarie 2016 @ 13:16

 28. Sunt onorat sa spun, Nu.
  Foleanu, NU. Foleanu,Niciodată.

  Comentariu by FnFn — 14 februarie 2016 @ 13:51

 29. foleanu ca foleanu, dar florin jianu viceprimar, niciodata…

  Comentariu by Anonim — 14 februarie 2016 @ 14:42

 30. atunci,nu va mai plingeti ca Mangalia este condusa de navetisti si ca noi nu avem puterea sa numim un localnic primar cit si viceprimar

  Comentariu by violeta — 14 februarie 2016 @ 16:01

 31. @30 Bravo Violeta !
  Ai mare dreptate

  Comentariu by unel — 14 februarie 2016 @ 16:30

 32. ptr 11…ce ar trebui facut sa-l convingeti pe Dnul Cotlet sa mai incerce odata???

  Comentariu by zek — 14 februarie 2016 @ 17:39

 33. ptr. 32: Subiect închis.
  Concluzia: Mangalia beneficiază de conducerea pe care o merită !
  Pe aici mai circulă o vorba „cum e turcu şi pistolu”sau tradus, la aşa locuitori, aşa conducători.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 14 februarie 2016 @ 18:01

 34. Circula zvonul ca Răzvan Ion (Lex-ul) ar candida din partea unui partid surpriza !

  Comentariu by unel — 14 februarie 2016 @ 18:14

 35. Ăla are capul prea mic pentru o aşa pălărie

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 14 februarie 2016 @ 19:36

 36. Cat cacat se mai poate manca intr un orasel ca mangalia.

  Comentariu by Andrei — 14 februarie 2016 @ 22:13

 37. Eu am auzit ca va candida Sandel. Dar este inca in discutie si varianta Kombat intrucat e disident si primarul l-a deportat la Negru Voda. Ramane de vazut pe cine va validat partidul.

  Comentariu by Garide — 14 februarie 2016 @ 22:45

 38. Pt.29
  Trebuiau împăcate cele două aripi din PSD, adică cei vechi și PDL-iștii. Viceprimarul e numit de CL, deci e o altă discuție care se va relua abia după alegeri.

  Pt.30
  Viceprimarul e localnic. Majoritatea mandatului a votat tot ce a dorit gașca constănțeană. Acum s-a spovedit și face mătănii la PSD.

  Pt.32
  De ce Cotleț ar fi mai bun decât cei care și-au anunțat candidatura ? Poate este, dar nu trebuia să ne convingă și pe noi alegătorii ? Faptul că a pierdut în 2012 nu e o problemă. Problema e că de atunci nu l-am auzit public cu nimic. Probabil că e foarte mulțumit de prestația mincinosului și n-are nimic să-i reproșeze.

  Comentariu by lucian visa — 15 februarie 2016 @ 9:35

 39. Ne-a convins mincinosu de ne-a ieşit pe nas. Şi ne-au mai convins şi liberalii de cât discernământ şi informaţie au avut când l-au ridicat în slăvi şi promovat de nu mai puteam dormi cu geamul deschis.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 15 februarie 2016 @ 10:23

 40. VA PLACE SA EXAGERATI DOMNULE VISA ,VICEPRIMARUL A FOST SI ESTE PSD-IST, SI POARE CA A VOTAT HOTARARI UTILE ORASULUI, ORI NU TREBUIA?!?

  Comentariu by ella — 15 februarie 2016 @ 12:56

 41. Acum au devenit psd-isti toti pdl-listii care l-au lins pe Basescu ,au venit cu forta si s-au culcosit bine precum vulpea cea sireata, in frunte cu Tutancamon. Cine sa mai aiba incredere in ei?

  Comentariu by Adi — 15 februarie 2016 @ 15:30

 42. Pt.40
  Nu exagerez nimic.
  A votat împovărarea Mangaliei cu 9 milioane de euro pentru gazon. În plus a votat bugete supraevaluate la venituri astfel încât anul trecut datoria oraşului s-a mărit cu 4 mil. euro. Hotărâri extraordinar de utile, dar nu Mangaliei.
  În registru CL e trecut consilier independent.
  Nu ştiu cum a fost în liceu, dar acum e un oportunist politic. Unde vede un os, hop şi el. Acum osul e la staţia PSD de pe ruta microbuzelor.

  Pt.41
  E normal ca unii PDL-işti să nu se simtă confortabil lângă PNL-işti şi să aleagă altceva. Părerea mea e că fuziunea PNL – PDL a dus la desfiinţarea PDL şi atât. Culmea e că de urma acestei fuziuni o să profite MP-ul lui Băsescu, care încet, încet va fi noul PDL. O să vedeţi cum se vor duce foarte mulţi nemulţumiţi spre MP. O parte o să fie şi foşti PDL-işti din Mangalia. Când Iorguş şi colaboratorii lui au trecut la PSD, MP nu era aşa bine conturat, iar Băsescu nu era căpetenia aleasă.
  Dar migraţia va fi după locale. Să nu creadă Costi Bârboră, candidatul MP, că tăcând şi iar tăcând, o să treacă pragul de 1 % la alegerile pentru primar. 1 % cu indulgenţă, pentru nimeni nu-l va băga în seamă. N-am nimic cu Costi şi ştiu că e un om de bun simţ, dar e total pe dinafară cu politica. E imposibil să joci în liga II şi să câştigi playoff-ul.
  Mai nou, aud de pe surse că dacă îşi dă seama că nu are şanse, o să-l susţină pe mincinos, că la PSD e supărat pe Tănasă (chestii mai vechi legate de fotbal). Dacă face asta, n-o să-l mai spele nici Marea Neagră.

  Cine e cu mincinosu, e împotriva Mangaliei ! De asta să ia seamă toţi. Ei pleacă, noi rămânem şi ne vom privi în ochi. Asta dacă unii nu vot lăsa capul în jos.

  Comentariu by lucian visa — 15 februarie 2016 @ 17:22

 43. Dar matale nea Visa, nu ar trebui sa umbli numai cu ochii in jos? Intreb si eu,asa intr-o doara. Caci, daca ar fi sa utilizam doua expresii imbecile, cumulate intr-una singura, am putea spune cam asa:
  – ce a facut nea Visa in 2012 in toata perioada pre si post electorala?
  – cu ce a fost domnia sa profund ocupat? Aud?
  – pai, raspunsul ar fi „decat si-a adus aportul”. Sau nu?
  Acuma, hai sa vedem daca avem locuitori suficient de culti incat sa-si dea seama din prima, sau macar a doua, care au fost tampeniile exprimate.

  Comentariu by tot carcotas — 15 februarie 2016 @ 20:40

 44. pe nenea visa il cam macina ura si invidia pe toate lumea, dar eu stiu o vorba f inteleapta si este valabila pt.noi toti; niciodata n-O sa-i suportam pe cei ce ne sunt superiori ! indifferent din ce punct de vedere,si chiar daca noi am facut lucruri mai putin ortodoxe decat ceilalti

  Comentariu by ella — 16 februarie 2016 @ 7:57

 45. Pt.43
  În 2012 l-am susținut pe mincinos pentru primăria Mangalia. Eram membru PNL și asta era hotărârea care se luase. Radu nu mai fusese pe această funcție ca să ne putem da seama ce-i poate pielea. Nici în visurile cele mai negre nu credeam că e un astfel de individ. Cum m-a păcălit pe mine a păcălit mii de oameni în Mangalia.
  Acum lumea i-a văzut adevărata față, deci cine e cu el e împotriva Mangaliei.
  O să vedeți că o parte din cei care l-au susținut pe Bârboră, inclusiv din cei cu care joacă joi fotbal, o să meargă cu Foleanu.

  Pt.44
  Mă roade şi pe mine invidia că nu m-a reţinut poliţia pentru posesie de droguri, că nu mi-a luat carnetul de conducere pentru băutură, că n-am fost artist la Callatis, că nu m-am bătut cu Sebat în campanie, că n-am microbuze pe local …

  Comentariu by lucian visa — 16 februarie 2016 @ 8:09

 46. Pt. 45: Mai nea Visa, vad ca te eschivezi.
  Sau matale chiar nu-ti dai seama cat ai contribuit la inscaunarea mincinosului? Probabil ar trebui sa-ti desenez, caci am inteles ca esti inginer de meserie…

  Spui ca erai membru PNL si asta era hotararea care se luase? Pai matale nu judeci cu propria-ti minte? Faci ce iti spune partidul si gata? Care PNL? Ala cu 3 membri? Sau Manea? Si blogul asta tot datorita partidului l-ai facut si il mentii? Sau a fost decizia matale? Si unealta. Unealta pe care ai folosit-o cu varf si indesat ca sa pui in aplicare hotararea partidului?
  Ne iei de fraieri pe toti? Cu unii…merge din pacate. Dar, a incerca acuma sa-ti dai cu parearea, in mod democratic, sa zicem, despre unul, despre altul cand te dai cu parapantu…parca nu e in regula. Cred ca de la matale a invatat si colegul mai tanar, pe numele lui Lucian Nechita. Un fel de rapandul, as zice. Cred ca e numai bun acuma de vice. Nu conteaza a cui vice, dar vice sa fie.

  Mai sus, eu te-am intrebat frumos de sanatate si matale o dai cu Barbora! Ce are una cu alta? Bietul om, incearca si el sa-si rupa gatul dupa desertificarea mincinosului la a carui numire ai contribuit. Asa ca…
  Si sa nu uit: spui cu aplomb ca mincinosul te-a pacalit pe matale si alte mii de oameni din Mangalia. Asa ai spus. Vezi mai sus.
  Acuma, vin eu si te intreb, ca te stiu om in varsta: cum sa fii dom’le pacalit de un bugetar care toata viata numai asta a fost si a agonisit prin furt, pentru ca altfel nu avea cum, o avere cel putin considerabila. Fost sef al garzii. Renunta el de buna voie la toate mizeriile pe care le facea si vine pentru un amarat de salar de primar sa rezolve el problemelei urbei in care nici nu locuieste? Si matale, om serios, l-ai si crezut??? Bun. Si vrei ca acum, noi sa te credem pe matale ca ai fost doar pacalit. Sa zicem.
  Dar stii ce spun eu: ca desi stiai adevarul, totusi ai avut o contributie consistenta in a-i pacali pe miile alea de oameni din Mangalia. Asta zic.
  Matale ce zici?

  Comentariu by tot carcotas — 16 februarie 2016 @ 20:26

 47. Dle Visa, realitatea este ca dumneata stii cam cum functioneaza lucrurile in CL. Mai cu sama cum erau pe vremurile „bune” din vremea lui Iorgus. Asa ca poate ar fi bine sa te distantezi un pic de resentimentele personale. L-ai sustinut pe Iorgus, ai fost viceprimarul lui Tusac si sustinator fervent al lui Radu. Deci, cum e cu osu`? A, sa u uit…acum dai semne ca te intorci la prima aventura poiltica: Iorgus. Oportunismul asta politic suporta multe analize, pe care le putem face ca timp e destul pana la alegeri. Ce intereseaza acum este cine are capacitatea, experienta si posibilitatea reala de a administra orasul nostru?

  Comentariu by Anonim — 16 februarie 2016 @ 20:50

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress