Mangalia – politica locală

12 februarie 2016

Mai se lucrează ?

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 12:54

Poza este de miercuri. E făcută cam pe la ora 12. Cei din poză nu sunt muncitori, ci doar curioşi.

faleza

18 Comments

 1. Ma doare cand vad asta, mi-e dor de aleea teilor, era frumoasa.

  Comentariu by dana — 12 februarie 2016 @ 15:05

 2. se lucreaza dar la vale.in fata la corsa o sa se lucreze la toamna.

  Comentariu by anonim — 12 februarie 2016 @ 15:58

 3. Imaginea perfecta a mandatului lui radu .

  Comentariu by doctorand — 12 februarie 2016 @ 18:03

 4. Da, se lucreaza. Luni se asteapta citeva pluguri, sa vina sa are. In vara ne vom plimba prin lanul de grau…. Iar la toamna domnul Radu & consilierii vor culoage roadele…
  Ii consider in egala masura vinovati…

  Comentariu by moka — 12 februarie 2016 @ 18:53

 5. Acolo la vale s-a lucrat prost, s-au facut trotuare pe care nu se poate circula decat cu ghetele…Zici ca suntem la munte. Adio plimbare la vara pe acolo. Domnule Visa va invit sa vizitati portiunea din fata balnearului, sa fotografiati trotuarele si apoi sa postati pozele, sa vada toata lumea pe ce s-au risipit banii.

  Comentariu by Nemo — 12 februarie 2016 @ 20:11

 6. Asta a fost blestemul teilor, cand s-a apucat Dorel de treaba pe faleza a julit aproape toti pomii cu lama buldozerului sau cupa excavatorului…Urmele se vad si acum.

  Comentariu by Nemo — 12 februarie 2016 @ 20:19

 7. Oare cum e posibil, oameni normali la cap , sa se lase condusi de niste idioti???? Exista vreo explicatie ???Cu exceptia micilor si a unei beri???

  Comentariu by zek — 12 februarie 2016 @ 20:27

 8. In loc sa faca aleea ca vine vara si o sa ne rada o tara intreaga intrbandu-se ce fel de oameni tin in functie un astfel de primar , lucreaza la nenorocirea aceea de parc . Ar fi bine si asa daca nu s-ar face lucrari de mantuiala . Il compatimesc pe cel care va urma ca primar , dar mai mult pe noi locuitorii acestui oras adus ” la sapa de lemn ” .

  Comentariu by doctorand — 12 februarie 2016 @ 20:49

 9. @moka Daca ii consideri pe primar si consilieri locali in egala masura vinovati, da-mi voie, cu tot respectul sa iti spun ca nu ai inteles nimic! Proiectele europene, indiferent de natura lor, se realizeaza in baza unui acord de finantare primit de la UE! In acel acord sunt definite clar TERMENELE DE FINALIZARE, iar conditia pentru primirea banilor este finalizarea in timp a lucrarilor! Cine este vinovat pentru nerespectarea termenului de finalizare? RADU CRISTIAN, atat, consilierii nu se implica in executie, ei si-au facut datoria sa voteze aceste proiecte la initiere! MAi mult, se propunea indatorarea orasului cu 400 de miliarde, fara sa existe o justificare, cat se realizase pana atunci, cat mai era de realizat, etc! Documentele nu le-a pus la dispozitie acelasi RADU CRISTIAN! Si cu imprumut si fara, ele vor fi realizate pe banii oamenilor, diferenta e ca, dupa cum vezi, daca sunt bani sa le continue fara imprumut asta inseamna ca imprumutul era dorit pentru alte destinatii, de aceea nu dorea RADU CRISTIAN sa puna la dispozitie stadiul lucrarilor, sumele decontate, cat a ramas de executat! Era ceva de genul, ne imprumutam pe vorbe, ca vedem noi ce facem cu banii, dar prostii de locuitori sa plateasca 400 de miliarde din taxe si impozite! Te intreb: daca RADU CRISTIAN le finaliza in termen, cu schema initiala de finantare 2% primaria, 98% Uniunea, se mai intapla circul asta? Oare consilierii PNL care nu au votat, de ce nu au votat, nu crezi ca stiau din interior unde se vor fi dus banii?

  Comentariu by Mangalianul — 12 februarie 2016 @ 23:26

 10. Lanul de porumb

  Comentariu by Unu' de prin oras — 12 februarie 2016 @ 23:26

 11. Chiar daca toti sefii si sefuletele, in frunte cu marele lor mincinos din primarie, care citesc in permanenta si au obsesia acestui blog, nu vor sesiza niciodata, pentru ca sunt pur si simplu agramati, la fel Foleanu insusi, care nu are treaba cu limba romana, mai ales cea scrisa, dar are sanse la primarie, tocmai ptr ca ne-am saturat de Radu si gasca lui de prosti si agramati, si atunci trebuie sa-i schimbam cu altii, din aceeasi categorie – deci, chiar daca cei mai multi nu au cum sa-si dea seama – haideti sa vorbim si sa scriem corect, cu speranta ca „subliminal” se va lipi ceva si de ei: varianta corecta a titlului este SE MAI LUCREAZA?
  Clar, raspunsurile vor fi aceleasi ptr ca realitatea bate gramatica.

  Comentariu by Anonim — 13 februarie 2016 @ 13:01

 12. mi-e dor de Mangalia de alta data. jocuri politice de distrugere a acestui oraş,alta data stralucitor

  Comentariu by CETATEAN — 13 februarie 2016 @ 18:54

 13. Ce-avea strada asta, până la coadă, de trebuia reamenajată? Îi stăteau în gât primarului stelele artiştilor de la festivalul Callatis?

  Comentariu by Vipera cu elice — 14 februarie 2016 @ 18:22

 14. Era facuta de iorgus si se impiedica radu pe ea.

  Comentariu by Andrei — 15 februarie 2016 @ 15:19

 15. nu stiu daca acum nu avem o alta problema, adica daca nu se surpa malul, … si daca nu cumva trebuie o alta solutie tehnica care va intarzia executia si va marii si costurile.

  Comentariu by Anonim — 15 februarie 2016 @ 18:27

 16. Lucrare facuta de mantuiala, ca la Mangalia :

  https://www.youtube.com/watch?v=DG6jidzH9oE&feature=youtu.be

  Comentariu by Nemo — 15 februarie 2016 @ 18:41

 17. pt 6 si 10 bravo foarte bune comentariile

  Comentariu by CETATEAN — 16 februarie 2016 @ 9:05

 18. comentarii rautacioase…trebuia reabilitata, baza -comentariul de la nr 13 in plus malul trebuia consolidat, altfel existind riscul ca toata investitia domnului Luca sa fie marcat cu bulina rosie..
  o sa-mi placa la nebunie zidul ce va fi ridicat pe partea cu marea…de ce ar trebui vazuta marea, stind pe banca???
  Idioti proiectanti si arhitect…

  Comentariu by zek — 16 februarie 2016 @ 20:12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress