Mangalia – politica locală

11 februarie 2016

Paul Foleanu, desemnat de PSD să intre în ringul bătăliei electorale pentru scaunul de primar al Mangaliei!

Filed under: PSD — lucian visa @ 9:06

Așteptat cu sufletul la gură atât de către membri, cât și de către simpatizanți, candidatul pentru fotoliul de primar din partea filialei locale a Partidului Social Democrat a apărut, în sfârșit, la orizont. Este vorba despre avocatul Paul Foleanu, care are experiență atât în administrația publică locală, aflându-se la al doilea mandat de consilier, cât și în politică, domeniu în care și-a făcut debutul la vârsta de 23 de ani.

Paul Foleanu a devenit pentru prima dată membru de partid în anul 1997, când s-a înscris în PD, ce a devenit, ulterior, PDL, formațiuni în cadrul cărora a urcat de la statutul de simplu membru până la cel de prim-vicepreședinte.

În anul 2014, după dispariția Partidului Democrat Liberal, ce a fost înghițit de PNL, a luat decizia să se îndrepte către PSD. „Am făcut parte dintr-un partid de dreapta, iar acum fac parte dintr-un partid de stânga. Sunt convins că toate formațiunile politice doresc să lucreze în slujba cetățenilor și, prin urmare, să câștige puterea și s-o utilizeze în folosul acestora. La Mangalia, vreau să unesc electoratul de stânga cu cel de dreapta. Am să administrez orașul în interesul localnicilor. Îmi mai doresc o dezbatere de soluții pentru o mai bună gestionare a orașului și sunt convins că alături de colegii mei vom pune în practică proiecte ce vor readuce Mangaliei liniștea și strălucirea de altădată. Pledez pentru o campanie curată, cu mesaje pozitive, iar personal, nu voi răspunde atacurilor murdare făcute de către contracandidații mei”, a declarat Paul Foleanu.

Profesional, Paul Foleanu s-a făcut remarcat prin mai multe funcții de conducere, printre care Asistent manager la S.C. TRANSBITUM S.A. ( 2001 – 2002), Manager la S.C. ROMASSE 23 S.R.L. (2004 – 2009), Director General la S.C. NEPTUN OLIMP S.A. (2009 – 2012), Director General la S.C. CARMEN SILVA S.A. (2011 – 2012). Din anul 2010, face parte din Baroul Tulcea, astfel că paralel cu funcția de consilier local, Paul Foleanu pledează în sala de judecată în calitate de avocat.

Dar politica nu i-a adus doar experiență și funcții înalte, ci și multe piedici, blocaje, răzbunări, multe consumându-se în mandatul fostului primar. Faptul că a făcut față numeroaselor obstacole plasate în perioade cheie, campanie sau început de mandat, denotă că Paul Foleanu nu lasă garda jos ușor, ci preferă să lupte, motiv pentru care colegii de partid i-au și dat credit să-i reprezinte la apropiatele alegeri locale.

editiadesud.ro

 

53 Comments

 1. Probabil una dintre cele mai proaste soluţii … pentru mincinosu. Alegătorii PDL au acum pe cine să voteze. La fel şi o parte din vechii liberali. Iorguş ar fi fost mult mai uşor de atacat decât Foleanu. Spunând că nu s-a făcut nimic în ultimii 25 de ani, e greu ca cineva să se gândescă că Foleanu e de vină.
  Să sperăm că PSD-iştii se vor trezi şi se vor apuca de campanie. O simplă nominalizare nu ajunge.
  În offside au rămas şi cei care au părăsit PSD-ul pentru nu puteau lucra cu Iorguş, adică cei pe care acesta i-a promovat dealungul timpului.

  Comentariu by lucian visa — 11 februarie 2016 @ 9:14

 2. Corect, domnule Visa. Acum psd-istilor nu le mai ramana decat sa se apuce de treaba. Altfel, raman cu nominalizarea.

  Comentariu by Anonim — 11 februarie 2016 @ 9:22

 3. merita votat,macar nu e mincinos si rau

  Comentariu by violeta — 11 februarie 2016 @ 9:22

 4. Va fi mai mult de munca, insa cu o promovare puternica, are sanse! Locuitori orasului trebuie sa se gandeasca bine si sa inteleaga ca Mangalia nu are nevoie de constanteni sa ne administreze orasul, sa ne delapideze, sa ne injoseasca spunand ca noi nu suntem suficient de buni pentru ei! Ma simt furat si am sentimentul ca trebuie sa ne luam orasul inapoi! Daca Foleanu are cele mai mari sanse pentru moment sa ii tirmita pe astia acasa, atunci are nevoie de toata sustinerea noastra! Este important sa ne coagulam si sa mergem cat mai multi in aceeasi directie, cu acelasi obiectiv, sa ne luam orasul inapoi!

  Comentariu by Mangalianul — 11 februarie 2016 @ 9:33

 5. Nu știu cum il vor vota vechii PSD- isti pe un fost PDL- ist, sper sa fie un om de caracter totuși,sa se departeze de Iorgus si sa-si atragă cât mai multi simpatizanti. Ii doresc succes!

  Comentariu by Ella — 11 februarie 2016 @ 9:36

 6. Caracterul lui Foleanu este similar cu cel al lui Tusac (pe timpul cat Foleanu a lucrat la Transbitum, Tusac era director general si actionar). Foarte sociabil si simpatic la exterior, dar putred pe interior.
  Iorgus a gasit o solutie comoda, cu un om care i-a fost fidel (viceversa nu a fost tot timpul valabila).
  Din pacate Foleanu face parte din establishment-ul local (e consilier local de o gramada de ani). Deci nu e o figura proaspata, capabila sa mobilizeze electoratul.
  Probabil ca vom asista la o noua campanie mizerabila, cu promisiuni gogonate si fara proiecte concrete, in genul ultimelor campanii din orasul nostru minunat.

  Comentariu by HT — 11 februarie 2016 @ 9:49

 7. Va avea nevoie de negociatori priceputi ca sa aiba sanse.

  Comentariu by grama cornel — 11 februarie 2016 @ 9:54

 8. Pt.4
  Aşa e.

  Pt.5
  PSD-iştii habotnici l-au votat pe Tusac în 2012 la reluarea alegerilor, chiar dacă acesta le-a indicat să-l voteze pe Radu. PSD-iştii vor vota cei trei trandafiri, indiferent de nume. De fapt aici stă succesul lor în alegeri, au electorat fidel partidului.

  Pt.6
  Va fi o campanie negativă, asta e clar atunci când administraţia a fost împotriva cetăţenilor. Ce proiecte mari poţi să propui când datoriile vor fi cât un buget anual ?

  Pt.7
  Negocierile s-au făcut înainte de nominalizare. Vor mai fi alianţe electorale. Dar şi aici s-a lucrat câte ceva. Multe partide nu vor avea candidat propriu şi-l vor susţine. O parte din oamenii lui Radu au şi negociat câte ceva.

  Comentariu by lucian visa — 11 februarie 2016 @ 10:13

 9. Este o alegere înțeleapta, electoratul de dreapta din Mangalia va avea o alternativa la vot.
  Electoratul PSD are calitatea sa se mobilizeze si sa isi susțină candidații. Cred ca Foleanu intra in aceasta competiție cu prima șansa. Este important sa nu apăra multi candidați pentru ca astfel voturile anti-Radu se vor împarți si ii vor pune intr-o situație favorabilă.
  Sper sa fim uniți si sa reușim sa ii trimitem de unde au venit pe cei care conduc astăzi orasul.

  Comentariu by Manu — 11 februarie 2016 @ 10:43

 10. D- le Visa va rog nu încercati sa jicniti PSD- isti ! Nu toți sunt habotnici( l-au votat pe Tusac pt ca nu au vrut pe nici unul din cei doi),nici inculti,nici prosti pt ca mai multe genii s-au născut din pătura socială decât din marii capitalisti.

  Comentariu by Ella — 11 februarie 2016 @ 11:26

 11. Am spus eu că sunt toţi habotnici ? Mulţi din ei au înţeles că nu trebuiau să-l voteze pe Tusac în 2012 şi l-au votat pe Radu.
  Am folosit termenul de habotnic în sens politic. Era mai clar dacă foloseam termenul de ultraortodocşi ?

  Comentariu by lucian visa — 11 februarie 2016 @ 12:20

 12. Alta personalitate nu se gasea???? Avocat din 2010???? Din start au inceput cu o gogoroazaaaa…. Nici nu e official si au inceput minciunile. Foleanu e uzat, in politica de mult, nu se pliaza pe miscarea nou nascuta etc. Prost ales si previzibil. Usor de invins etc. Cred ca o sa ramaneti cu Radu.

  Comentariu by vai mama lor — 11 februarie 2016 @ 12:25

 13. Dar PNL-ul nu găsea altă personalitate decât mincinosu ? Nu găseau ei prin Mangalia vreun fost amiral ?

  Tu eşti „imparţialul” PNL-ist ? Dacă vrei o discuţie pe punctele negative ale lui Foleanu, ai cuvântul. Dar te aştept (vă aştept) cu argumente, nu de genul că e avocat din 2010. Candidaţii trebuie „tocaţi” mărunt pentru a judeca fiecare ce alegere trebuie să facă în iunie.

  Comentariu by lucian visa — 11 februarie 2016 @ 12:32

 14. O mică îndreptare de expresie, domnule Visa:

  Precum nu există “foşti profesori” sau foşti medici”, ci “profesori-pensionari” sau “medici-pensionari”, nu există nici “foşti-amirali” sau “foşti-ofiţeri” sau “foste cadre militare”. Cu toţii îşi păstrează calitatea lor profesională, chiar şi după “ieşirea la pensie”. Există doar “militari în rezervă”, “amirali în rezervă”, “comandori în rezervă” etc. Ei rămân militari, doar că nu mai activează, la fel ca şi profesorii, medicii, preoţii etc.

  Referitor la faptul că PNL-ul din Mangalia nu a “găsit un fost-amiral”, să ştiţi că ăştia erau, dar ar fi trebuit să fie sub “comanda” maistrului militar (rez) Sorin Andrei, ceea ce nimeni dintre ofiţeri nu doreşte. Sau dacă o face vreunul (mai sunt şi cazuri din astea) o face dintr-un oportunism ciudat. Atâta timp cât Sorin Andrei nu se dă la o parte, nici nu o să vedeţi la liberali vreun “amiral” sau “comandor” valoros !

  Comentariu by Amiralul in rezerva — 11 februarie 2016 @ 13:07

 15. Pt. #14
  http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-draga-coleg-m-am-simtit-rusinat-eu-m-am-dus-la-scoala-de-ofiteri-ca-sa-invat-carte-nu-sa-primesc-o-casa-gratuita-280734?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=stiri-recente-sticky&utm_campaign=Impact_stiri_recente

  Comentariu by nabuco — 11 februarie 2016 @ 13:25

 16. Problema lui Sorin A ndrei este nu faptul ca este maistru ci faptulc nu are caracter , ca…. A fi mare nu-i mirare,a fi om e lucru mare! si am auzit multă lume care se plângea ca a fost Înșelată de acest om.

  Comentariu by Ella — 11 februarie 2016 @ 15:33

 17. Cea mai proasta alegere Foleanu.Ne-am saturat de traseisti. Credeti ca a uitat lumea de unde vine,acest avocatel de duzina? Mai bine va orientati la SANDEL,ca avea mai multe sanse. Plecati si candidati in alta parte si lasati sa alegem noi sange prospat pentru Mangalia.

  Comentariu by vali — 11 februarie 2016 @ 16:25

 18. Vai noua !!!
  Daca TOATA Mangalia sta doar in 4-5 nume
  atunci VAI NOUA !!

  Comentariu by Unu' de prin oras — 11 februarie 2016 @ 17:58

 19. Daca alegem si noi cum au facut cei de la Colectiv mai bine plecam acasa.

  Comentariu by Anonim — 11 februarie 2016 @ 19:42

 20. Ptr.17. Cum ar fi?

  Comentariu by doctorand — 11 februarie 2016 @ 19:47

 21. Pt.14
  Corect, trebuia să folosesc termenul de amiral în rezervă.
  Referitor la faptul că Andrei a fost maistru militar, asta nu e scuză pentru neparticipare. Suntem în civilie și funcția contează. Nici Andrei și nici altul nu e pe viață acolo. Or să fie schimbări totale în PNL după alegeri.

  Comentariu by lucian visa — 11 februarie 2016 @ 19:55

 22. ptr. 21: Să fie asta mintea de pe urmă a românului ?
  Dacă reuşim să dăm drumul piticului să treacă dincolo de Carasu, împreună cu toată haita de specialişti mai că aş depune o adeziune la liberali dar mi-e teamă că tovarăşu maistru Sorin are destui bani să-şi cumpere iar şefia filialei locale.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 11 februarie 2016 @ 21:03

 23. Maganu cum sta in sondaje?

  Comentariu by Anonim — 11 februarie 2016 @ 21:05

 24. Maganu este băiat deștept, dar nu-l vrea Iorgus , pt ca nu l-a slugarit precum Foleanu.

  Comentariu by Ella — 11 februarie 2016 @ 21:25

 25. Nu l-a slugarit pentru ca destept cum spui tu c-ar fi statea capra la Tusac

  Comentariu by Anonim — 11 februarie 2016 @ 22:29

 26. Unde ești tu Țepeș, Doamne…cred ca doar vreun procuror sau vreun judecător de la Curtea Suprema ne mai poate salva orașul de hoții. Dar cum drak sa îl convingem sa ne salveze?

  Comentariu by unel — 11 februarie 2016 @ 22:46

 27. Am sa scot la timp dosarul lui Foleanu, e momentul ca acest smecheraş sa fie pus unde-i este locul: la lada de gunoi a societatii.

  Trebuie facut curat in Mangalia, administratia orasului traieste pe spatele contribuabililor cu muuult peste posibilitati.

  Bataia de joc pt cheltuirea banului public a atins o nerusinare crasa.

  Comentariu by Sile de la Magazie — 12 februarie 2016 @ 6:00

 28. Da dosarul lui Radu de ce nu l-ai scos pana acum , ca nu cred ca exista HOT mai mare decât el?!?!

  Comentariu by Anonim — 12 februarie 2016 @ 7:56

 29. http://www.cotidianul.ro/criza-valorilor-si-reconstructia-statului-totalitar-275869/

  Comentariu by nabuco — 12 februarie 2016 @ 11:38

 30. cine este Paul Foleanu? O căpușă a sistemului PDL-ist care a fost pus în funcții cheie să facă prăpăd.
  Să luam invers pe surse
  1. 2011-2012
  Din datele Registrului Comerţului

  Carmen Silva 2000 SA, potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 18 august 2015, a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în localitatea Eforie Sud, strada Răscoalei nr. 3, Vila Filimon Sârbu. Societatea are un capital social subscris de 1.238.830,25 de lei, integral vărsat, compus din 505.645 de acţiuni, valoarea uneia fiind de 2,45 lei. Acţionar persoană juridică este Ministerul Economiei, care deţine 501.350 de acţiuni (99,15% din capitalul social), iar cei 13 acţionari PPM deţin împreună 4.295 de acţiuni (0,85% din capitalul social). Persoane împuternicite sunt Rei Insolvency IPURL, lichidator judiciar, şi Magdalena Niculescu, administrator special. Activitatea principală a societăţii este reprezentată de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Carmen Silva 2000 SA a solicitat intrarea în faliment în 2013, iar la data de 24.11.2014, Tribunalul Constanţa a admis cererea acesteia.

  Aici el a fost pus director de către cine? Ce a făcut în perioada căt a condus această societate?
  http://www.realitatea.net/exclusiv-banii-domnului-in-mana-doamnei-udrea-i-a-renovat-vila-de-la-eforie-din-banii-patriarhiei_1813876.html
  http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/cum-a-fost-praduit-patrimoniul-statului-de-pe-litoral-in-mandatul-ministrului-elena-udrea-699410.html
  http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/cum-a-fost-praduit-patrimoniul-statului-de-pe-litoral-in-mandatul-ministrului-elena-udrea-699410.html deci a fost pus să prăduiască patrimoniul statului
  http://www.mdrap.ro/turism/privatizare/anunturi-de-privatizare

  2. 2009 – 2012
  Director General la S.C. NEPTUN OLIMP S.A. (2009 – 2012)
  http://www.cotidianul.ro/grupare-pdl-pentru-falimentarea-neptun-olimp-sa-ii-198992/
  http://www.telegrafonline.ro/capuse-pdl-la-neptunolimp

  Ce a facut acest individ?
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/proiecte-locale/consilier-evacuat-din-locuinta-sociala-199642
  Să ne aducem aminte si de parcarea ilegală pe care și-a asumat-o după ce a apărut în presă altfel nu-l interesa. Căt a fost în opoziție nu a făcut mai nimic a stat numai în spatele altor oameni care se știu ei… Nu merită primar deoarece este o căpușă PDL-istă și asta îl va urmări mereu, dar la nesimțirea politicienilor noștri se vor pe cai mari.

  Comentariu by sa nu uitam — 12 februarie 2016 @ 11:40

 31. Cine a fost și este Paul Foleanu… căpușa PDl-ista care a fost pus numai în funcții cheie pentru a lucra pentru sistemul mafiot

  Comentariu by sa nu uitam — 12 februarie 2016 @ 11:44

 32. Pt.27
  Dosare, dosare. Asta aţi făcut tot mandatul. Nu vă faceţi griji, vor urma ale voastre. Mai sunt mai puţin de 4 luni.

  Pt.30
  Când sunt mai mult de două link-uri, comentariul trebuie moderat.
  Nu-l apăr pe Foleanu, să o facă singur dacă e cazul. Un singur aspect am să subliniez. Groparul Neptun-Olimp a fost fostul ministru Agaton, care l-a vândut la bucată. După asta nu mai aveai ce să îngropi. Asta chiar nu trebuie să uităm.
  Îmi amintesc că a fost o anchetă a actualului director de la Neptun-Olimp SA, care după mai multe acuzaţii publice, a ajuns la concluzia că după directoratul lui Foleanu, lipsea un smartphone. Probabil că Foleanu îl îngropase.

  Comentariu by lucian visa — 12 februarie 2016 @ 11:54

 33. Postacii lui Radu au inceput o campanie negativă la adresa celui ca ii poate trimite acasă. Dosarele actuale ale lui Radu de la DNA vor exploda in curând!
  Cred ca Radu va renunța la candidatura sa la Primarie.

  Comentariu by Marius — 12 februarie 2016 @ 13:52

 34. N-as vrea sa gresesc, dar cred ca mai multe șanse are Foleanu decât Iorgus dacă punem in balanta volumul furaciunilor si dacă nu găsiți altul mai bun, care sâ nu fi fost traseist. Sper ca ceilalți candidați sa înțeleagă ca nu au șanse ( in frunte cu Radu).

  Comentariu by Anonim — 12 februarie 2016 @ 13:56

 35. Dacă aţi observat în timp comentariile mele, eu n-am acuzat direct de furt pe niciun primar. I-am acuzat de administrare proastă. Volumul furăciunilor poate fi stabilit doar de justiţie. Până atunci orice hoţ, negustor cinstit. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este dacă Radu a administrat bine Mangalia. Dacă nu, el n-ar mai trebui să intre în discuţia unui eventual vot. Simplu.

  Comentariu by lucian visa — 12 februarie 2016 @ 14:40

 36. Nu din mici gainarii,vanzari de fulgi de gaina,sau…pepeni in piata se fac averi,pe care ,la un moment nu le poti justifica…mai ales la candidaturi,cand trebuie sa le declari…exact ! Vorba cu hotul neprins e scoasa de un sistem corupt,care-i mentine pe astia,ca sa aibe pe cine stoarce ! Apropo de sistem-si de delasarea care i-a prins deodata pe toti,acu cand se vede un sictir total la aruncat cu capu’…inainte la candidaturi : Se cheama Recurs la Interesul Legii – http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-20790592-dna-cere-eliberarea-conditionata-fie-posibila-doar-daca-persoana-condamnata-achitat-prejudicul.htm

  Comentariu by I.S — 12 februarie 2016 @ 15:17

 37. PS la @36- O sa vi se para curios da’ si ultima „gainarie” in care sunt implicati Madalin-tigan educat si Paun,in raport si relatie cu onor ANAF-ul care aduna banul dupa sistemul jumi-juma,de la „negustorii cinstiti”-hoti protejati de sistem ale caror datorii sunt trecute la „amnistii” periodice,pe ochi frumosi si la cheremul „sistemului” ! Cum care sistem ? Vreti exemplu apropiat? La anafelul nostru local e sef un fiu de fost tovaras secretar de partid…cu vechime ! Ne minunam ca nu se fac incasarile datoriilor catre stat in totalitate ! …Asa si cu Madalin ! „Ai cardit cocardeaua ?- Am cardit babardeaua !

  Comentariu by I.S — 12 februarie 2016 @ 16:13

 38. Ptr. Ai dreptate , averile se fac din mostenirile ramase de la soacra si din salariul de bugetar de la garda .

  Comentariu by doctorand — 12 februarie 2016 @ 18:01

 39. Ce stim noi, locuitorii care il si cunoastem pe domnul Paul Foleanu? Ca este din MANGALIA, pe perioada mandatelor de consilier local l-a tras mereu de urechi pe Cristian Radu, atunci cand a gresit.Nu l-am vazut niciodata intimidat in nici un fel de discutie, un Om cu bun simt, vine dintr-un domeniu de activitate care se potriveste perfect cu administratia publica, pe care am vazut ca o cunoaste( ceea ce este mare lucru, Avand in vedere ce ne-a fost dat sa traim in ultimii patru ani).L-am vazut respectand oamenii, l-am
  Vazut in situatii in care putea sa fie partinitor si n-a fost si cel Mai important lucru: este un Om de Cuvant, cunosc oameni pe care I-a sfatuit fara nici un interes, oameni pe care I-a ajutat, e mare lucru! Este un Om intelligent, capabil si echilibrat.

  Comentariu by O parere buna — 12 februarie 2016 @ 18:14

 40. @38-Aveti dreptate ! Eu acolo am intervenit cand am vazut cum,”nepartinitor”fiind cineva apara obrazul unui primar,al carui obraz,eu n-o sa-l apar niciodata ! Echidistant fiind in materie „de inchis ochii” la averile astora,iata spre a va multumi, o compensatie : spuneam mai sus de Madalin „Ai cardit cocardeaua ?- Am cardit babardeaua ! Ei si pentru ca la romani cocarda inseamna altceva,putem sa-i adresam acelasi lucru si lui Radu ! De la cocarda i se poate trage si „babardeaua” penala ! Nu e vorba numai de ghinion ci si de stiinta. Si pentru ca-i place sa i se spuna ca are grija de tinuta iata aici cum,de data asta,tot din nestiinta,a incurcat borcanele,punindu-si cocarda invers ! Ghinion,sau un semn rau ?! http://www.cugetliber.ro/imagini/original/cristianradu17-1375462099.jpg

  Comentariu by I.S — 12 februarie 2016 @ 18:41

 41. Ptr.40 . Cat credeti ca respecta el institutiile , insemnele , drapelul ,solemnitatea ,etc. ?

  Comentariu by doctorand — 12 februarie 2016 @ 18:51

 42. https://www.youtube.com/watch?v=CTETVIIomAA

  Comentariu by I.S — 12 februarie 2016 @ 19:42

 43. Ptr „ella”, cind l-ai vazut destept pe maganu??/Cind statea capra sau era cirpa lui tusac???Sau cind parcheaza la Billa de merita trecut la rubrica”parchez ca un bou”????? Exista o mica mare diferenta intre maganu si Foleanu, exemple sint…
  Nu pot sa-l uit pe acest maganu, cind se adresa unui angajat al primariei in era tusac, cam asa…”bai, tu nu stii cine te plateste”???

  Comentariu by zek — 12 februarie 2016 @ 20:41

 44. Hai, Zekule ca te-ai rasuflat! Inca unu` din cei care il invidiaza…Puteai lasa deoparte resentimentele personale si sa faci o apreciere corecta. O avea el pacatele lui, dar e baiat destept. Si nu e manipulat!

  Comentariu by Anonim — 12 februarie 2016 @ 23:11

 45. Ptr.44. Pe bune ? Vorbesti de acelasi maganu ? Poti sa te privesti in oglinda cane spui ASA ceva ?

  Comentariu by doctorand — 12 februarie 2016 @ 23:39

 46. Pt.33
  Nu cred ca va exploda niciun dosar de la DNA a lui Radu pentru ca se spune ca acesta are relatii mari la DNA , Guvern,Presedentie.

  Comentariu by Anonim — 13 februarie 2016 @ 0:50

 47. O avea el relaţii dar culoarea ochilor sigur i s-a schimbat…bat spre albastru…înstelat ca şi ai coanei boiţica.

  Comentariu by Anonim — 13 februarie 2016 @ 11:29

 48. Dacă Hrebenciuc a fost închis, mi-e greu să cred că cineva e imun în România. Poate doar să se mai tergiverseze.
  Fostul vicepremier, fostul procuror general, fostul șef al fiscului sunt învinuiți penal.
  Fostul prim-ministru e trimis în judecată.
  Deci România se mișcă în direcția bună. Sunt și multe greșeli și mulți sunt achitați, dar trendul e pozitiv. Și lent din păcate. S-au strâns prea multe dosare în timp și nu s-au rezolvat.

  Radu nu va scăpa nici el. Problema lui a fost că nu a înțeles că puterea e trecătoare. Urmele rămân.

  Comentariu by lucian visa — 13 februarie 2016 @ 12:13

 49. Are dreptate domnul Visa. Au fost o mutime de „GREI” inchisi!

  Comentariu by Anonim — 13 februarie 2016 @ 15:42

 50. Da are dreptate ! La vestea ca avem o multime de hoti in sistem…a aparut si vestea ca avem si o multime de prinsi ! Vestea si mai proasta e ca la bilant constatam ca avem o multime…vida !

  Comentariu by I.S — 13 februarie 2016 @ 16:05

 51. PT 19 BRAVO

  Comentariu by CETATEAN — 13 februarie 2016 @ 18:59

 52. PTR ZEC esti un anonym care n_ai habar pe ce lume traiesti ! (se vede dupa cum scrii)Eu am fost colega de liceu cu Maganu si mai stiu ca era un baiat cu bun simt si f. intelligent, despre Foleanu , am auzit lucruri pe care nu vreau sa le spun pt ca nu vreau sa denigrez pe nimeni STII…PT A DA DRUMUL UNUI CUVANT ESTE DESTUL TIMP,PT A-L RETRAGE ….NICIODATA!

  Comentariu by ella — 13 februarie 2016 @ 19:34

 53. Manganu o fi el baiat destept da e cam zevzec iertat sa-mi fie

  Comentariu by CETATEAN — 16 februarie 2016 @ 9:11

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress