Mangalia – politica locală

10 februarie 2016

Ion Mincă, candidat la Primăria Mangalia!

Filed under: PRM — lucian visa @ 8:51

După actualul edil al urbei, Cristian Radu, care va fi candidatul PNL la primărie şi după Costi Bârboră, ce răvneşte acelaşi post din partea PMP, a venit şi rândul PRM să anunţe că ţinteşte acest fotoliu. Aşa se face că, în urmă cu câteva minute, consilierul local Ion Mincă a anunţat că se înscrie pe listele celor ce vor candida la primărie în iunie anul acesta.

Iată ce a postat alesul local: „După lungi dezbateri avute cu foarte multe persoane de mai toate vârstele, am decis că este momentul să-mi exercit datoria morală faţă de oraşul care îmi este casă şi pe care-l iubesc de când mă ştiu. Cu un gust amar faţă de oamenii care şi-au bătut joc de mangalioţi, dar şi cu un sentiment de admiraţie faţă de oamenii de calitate care au văzut dincolo de interesul propriu, voi candida in iunie anul acesta, pentru postul de primar al oraşului Mangalia. Mai mult decât atât, am acceptat provocarea de a reprezenta un partid politic aparte, fără susţinători cumpăraţi cu bani publici şi fără oameni care au ca principală activitate buzunarul propriu. Partidul România Mare (PRM) este şi va rămâne, cel puţin pentru cei ce se identifică cu onoarea şi iubirea de pământul natal, un refugiu în care se pot regăsi sau pot împărtăşi liber idei menite să ne călăuzească atât pe noi cât şi pe cei care ne vor călca pe urme.

Nu intenţionez să vă jignesc inteligenţa şi să încep cu o listă interminabilă de promisiuni pe care nu le pot onora. Oricât de mult as vrea, nu vă pot promite că odată ce voi fi ales primar, toate problemele reale ale Mangaliei vor dispărea peste noapte. Însă vă pot promite că împreună cu o echipă capabilă voi încerca să îndrept toate nedreptăţile pe care le-am îndurat cu toţii în ultimii ani. Nu vă voi cere să mă votaţi dacă nu credeţi că sunt persoana potrivită pentru postul de primar. Vă voi cere totuşi să mergeţi la vot, cât mai mulţi, pentru a vă exercita dreptul şi a nu da şansa altora să aleagă în locul vostru”.

Ion Mincă a candidat, în 2004 la fotoliul de primar, pe care l-a pierdut în faţa contracandidatului său de atunci, Zanfir Iorguş. Acesta este consilier local al Mangaliei din acelaşi an, 2004.

editiadesud.ro 09.02.2016

9 Comments

 1. Mincă n-ar trebui să aibă niciun gust amar. A fost într-o majoritate cu actualul primar şi a votat tot. Probabil că are şi el suficiente date că mincinosu nu va mai câştiga şi trebuie să-şi spele imaginea. Dacă iubea atât de mult acest oraş, n-ar fi trebuit să aprobe bugetele supraevaluate, lucru pe care nu l-a făcut în mandatul Tusac.
  Cât despre susţinătorii mâncători de peşte, vom mai vedea.

  Comentariu by lucian visa — 10 februarie 2016 @ 8:57

 2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Emil_Str%C4%83inu

  Comentariu by nabuco — 10 februarie 2016 @ 10:07

 3. un ciumpalac analfabet, ce trebuia demult arestat, numai cat trafic de influenta a facut, pe la politia circulatie, frontiera, el numea sefii, cata contrabanda a facut cant era free shopul, primar la Puerta Blanca , poate,..

  Comentariu by equlibrium — 10 februarie 2016 @ 10:29

 4. Nu cred ca are șanse !

  Comentariu by Anonim — 10 februarie 2016 @ 14:38

 5. Schimbam un golan mic pe un golan Mai mare?

  Comentariu by De kkt — 10 februarie 2016 @ 15:20

 6. Aici se porcaie doar administratia actuala.Nu va mai luati de Minca, e mai bun dacat asta de ne-a maltratat orasul.

  Comentariu by dana — 10 februarie 2016 @ 20:14

 7. De la @1la @6- Si daca …in turul al doilea Minca anunta pe cei care l-au votat : voturile pe care mi le-ati dat mie sa le dati…lui cutarica cutarel cat un deal de mititel ! De fapt scindarea electoratului se face cu diferiti „iepuri” ! Totul depinde daca se va alege intrun tur sau doua ! Se vor mai inscrie si altii,care tot asa s-ar putea sa se retraga…anuntand,in cazul unui tur,cui sa i se dea voturile !

  Comentariu by I.S — 10 februarie 2016 @ 20:30

 8. Minca sa se gindeascaca ca a trait o viata in Mangalia sa nu se alieze cu Radu si navetistii lui ca si asa am ajuns de risul curcii ,un oras murdar si fara prespectiva

  Comentariu by violeta — 11 februarie 2016 @ 6:47

 9. Unde ești tu Țepeș, Doamne…cred ca doar vreun procuror sau vreun judecător de la Curtea Suprema ne mai poate salva orașul de hoții. Dar cum drak sa îl convingem sa ne salveze?

  Comentariu by unel — 11 februarie 2016 @ 21:32

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress