Politica locală

9 februarie 2016

Momentan, după ziua lui Chiru, şefia organizaţiei rămâne bicefală. PNL caută candidat pentru Consiliul Judeţean: e vehiculat şi numele lui Radu de la Mangalia

Filed under: PNL — lucian visa @ 10:42

Liberalii au discutat, în Comisia de unificare, iar ulterior au aprobat în plenul Biroului Politic naţional componenţa echipei naţionale de campanie pentru alegerile locale. Astfel, secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, va fi şeful de campanie; de asemenea, vor exista trei responsabili regionali pentru campania PNL: preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, pentru zona Transilvaniei, prim-vicepreşedintele liberalilor Gheorghe Flutur pentru Moldova şi vicepreşedintele liberalilor Cristian Buican pentru Muntenia. Cât despre Dobrogea, mai exact judeţul Constanţa, nici o veste legată de „iminenta mazilire” a conducerii judeţene.

În continuare, conducerea PNL Constanţa rămâne bicefală, până la noi ordine de la centru. Reamintim că se speculase că organizaţia PNL Constanţa va fi condusă de un preşedinte unic, în persoana deputatului Gheorghe Dragomir, fără „ajutorul” ex-pedelist Sorina Tuşa. O altă variantă vehiculată era instalarea unui preşedinte nou, altul decât Dragomir ori Tuşa. În cursul zilei de ieri, după şedinţa liberalilor nu a „transpirat” nici o informaţie în acest sens, singura veste legată de Constanţa fiind aceea privind validarea, şi la nivel naţional, a candidaturii lui Vergil Chiţac la primărie.

Mai departe, „gurile rele” au comentat că intenţia unora de a-l vedea doar pe Gheorghe Dragomir preşedinte la judeţ a fost „parată” de recenta petrecere organizată de senatorul Christian Gigi Chiru, cu ocazia zilei sale de naştere, la care au participat nu doar politicieni locali, cum ar fi consilierul Ionuţ Anghel, ci şi „greii” de la Bucureşti din fostul PDL, adică Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Traian Ungureanu. Cum momentan nu există alte veşti oficiale legate de schimbări la nivelul conducerii PNL Constanţa, zvonurile au continuat să aducă în prim-plan planuri care mai de care mai hazlii.

Astfel, se comentează că organizaţia urmează să-şi desemneze candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, iar numele vehiculate pot face deliciul publicului: astfel, o variantă ar putea fi… primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache, o altă variantă ar fi… primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, la care se adaugă şi primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, cel despre care se spunea, la un moment dat, că s-ar visa chiar şef al PNL Constanţa.

Alexandra ANTON, Replica 09.02.2016

 

4 Comments

 1. http://www.prensalibre.com/internacionales/leer-para-creer/Un-crater-obus-Alepo-se-convierte-en-piscina-improvisada-0-1175282541
  vs.
  http://www.mangalianews.ro/2016/02/04/ce-se-mai-intampla-pe-aleea-teilor-din-mangalia-galerie-foto/

  Comentariu by nabuco — 9 februarie 2016 @ 12:35

 2. Sa plece cu toata echipa de fufe si competenti. Ar fi mai mult de furat ca la Mangalia si e mai aproape de casa, scapa de naveta.

  Comentariu by Anonim — 9 februarie 2016 @ 15:51

 3. Presedintele Consiliului Judetean nu mai este ales de cetateni,articolul a fost comandat poate pentru a mai creste Radu in sondaje> La Mangalia nu vor fi rauri de lacrimi daca pleaca.

  Comentariu by ANONIM — 9 februarie 2016 @ 16:36

 4. http://editiadesud.ro/?p=20901

  Comentariu by I.S — 9 februarie 2016 @ 20:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress