Mangalia – politica locală

4 februarie 2016

Cu Foleanu „de rezervă”. Şi UNPR trage de Iorguş să candideze la Primăria Mangalia

Filed under: PSD,UNPR — lucian visa @ 8:02

PSD are toate şansele să câştige Primăria Mangalia, îi mai lipseşte doar candidatul potrivit! În contextul în care actualul primar al municipiului, liberalul Cristian Radu, a scăpat de sub control Consiliul Local, fapt care a dus la pierderea mai multor proiecte, social-democraţii ar putea reveni pe cai mari în sudul litoralului. Numai că, persoana în care îşi pun speranţele că ar câştiga primăria, Zanfir Iorguş, nu doreşte să candideze. Sau, cel puţin aşa se „alintă”, probabil şi din cauza numeroaselor plângeri pe care actualul primar i l-ea făcut „cadou”, de-a lungul timpului, pe la diverse instituţii ale statului.

Cu un Iorguş care spune că nu va candida, dar că PSD Mangalia va veni cu un candidat puternic, şi UNPR încearcă să speculeze momentul. Oarecum defazat de lipsa de fermitate de la centru, UNPR Constanţa îşi face socotelile şi în eventualitatea în care va participa singur în alegeri. În cursul zilei de ieri, PSD şi UNPR au amânat semnarea protocolului de colaborare în alegeri. El va fi semnat azi, însă el vizează participarea pe liste comune doar la alegerile parlamentare. Pentru alegerile locale, semnalul de la centru a fost, susţin parlamentarii UNPR Marian Vasiliev şi Florin Gheorghe, să se ia decizii în teritoriu, în funcţie de situaţie. Aşadar, cu gândul că ar putea merge singuri la locale, UNPR-iştii constănţeni au început să caute şi candidaţi: la Mangalia… surpriză (sau nu!), îl vor tot pe Zanfir Iorguş, situaţie confirmată şi de Vasiliev şi de Gheorghe. „Iorguş, dacă vrea, poate candida şi de la UNPR. Sau UNP îl sprijină, chiar dacă el candidează de la PSD”, ne-a declarat un alt UNPR-ist. Însă, UNPR-iştii au discutat şi o altă variantă, în caz că socotelile o impun: Paul Foleanu, în prezent consilier local PSD. Cu alte cuvinte, tot în jurul lui Iorguş se învârt desemnările de candidaţi în sudul litoralului. Pentru alte localităţi, UNPR negociază, în caz că va trebui să aibă candidaţi proprii, cu următorii: Dan Cotârlă (Medgidia), Nicolae Anghel (Castelu), Ionela Tasu (Ovidiu), Vasilică Rusu (Eforie), Marius Sponoche (Cernavodă), Ştefan Petre (Negru Vodă). Unii dintre ei sunt deja membri UNPR cu acte în regulă.

Alexandra ANTON, Replica 04.02.2016

50 Comments

 1. http://www.replicaonline.ro/lipoveanu-nu-are-rost-sa-ma-bat-cu-iorgus-si-sa-castige-tusac-54174/
  😉

  Comentariu by nabuco — 4 februarie 2016 @ 10:45

 2. Iorgus nu va candida…il stiu….e hotarat….

  Comentariu by Anonim — 4 februarie 2016 @ 11:31

 3. Iorgus va sustine un baiat fara istoric politic venit in psd de foarte putin timp . Numai asa va putea sa ii impace pe noi cu vechii psd isti . Va avea tot respectul nostru daca face aceasta miscare . Numai asa vom putea sa scapam de galanii navetisti .

  Comentariu by Psd — 4 februarie 2016 @ 12:55

 4. Pt.2
  E o greşeală să zici că îl cunoşti pe Iorguş din punct de vedere politic. Poate nici el însuşi nu se cunoaşte îndeajuns.

  Pt.3
  Gogoşi. Fără infrastructura PDL-ului, PSD nu va câştiga primăria la Mangalia. Cât despre termenul băiat, s-ar putea înţelege că e vorba despre un chelner.

  Şi eu cred că Iorguş este într-o dilemă, dar dacă era hotărât să nu candideze, aveam demult candidatul. Oricum suspansul are farmecul său. Cel mai stresat referitor la candidatul PSD este mincinosu. Să-l lăsăm să se mai perpelească. Va face greşeli electorale suplimentare.

  Comentariu by lucian visa — 4 februarie 2016 @ 15:53

 5. Care infrastructura dl Visa ? Laura si Levent ? Nu prea stiti din interiorul partidului asa ca nu va mai pronuntati fara sa stiti cum sta treaba . Miine vom sti unde este polul de putere in PSD .

  Comentariu by Psd — 4 februarie 2016 @ 16:20

 6. pt 5 Infrastructura PDL sunt si Laura si Levent dar si cei 95% membri si simpatizanti care l-au urmat pe Iorgus>Va e greu sa acceptati dar Iorgus are electoratul lui care-l urmeaza si-l voteaza .

  Comentariu by ANONIM — 4 februarie 2016 @ 17:08

 7. Infrastructura nu înseamnă un om sau doi, ci nişte oameni devotaţi partidului, care ştiu bine oamenii zonei în care acţionează şi mai ales ştiu ce să facă.

  PSD a câştigat primăria doar când a avut candidaţi lideri ai organizaţiei. Crezi că alegătorii Mangaliei vor mai vota pe te miri cine necunoscut ? Au făcut-o de două ori şi s-au fript. Puneţi candidat un băiat şi i-aţi oferit un nou mandat mincinosului.

  Eu privind din afară, fără patimă, văd unele lucruri mult mai clar şi la nivel de oraş. Observaţii mele asupra candidatului vostru se referă doar la posibilitatea de a câştiga sau nu primăria.

  Comentariu by lucian visa — 4 februarie 2016 @ 17:23

 8. FRATILOR ESTE INCREDIBIL CA NE INVARTIM DE 20 DE ANI IN JURUL ACESTUI IORGUS , PARCA IN MANGALEA(CUM ZICE EL)NU AR MAI EXISTA OAMENI CU ADEVARAT INTELIGENTI SI CU BUNE INTENTII MAI TINERI CU ALTE VEDERI ASUPRA POLITICII ADMINISTRATIVE, ESTE CHIAR ABSURD.OMUL ASTA NU INTELEGE CA REPREZINTA TRECUTUL? DACA VREM SA NE INTOARCEM IN URMA CU 20 DE ANI ALEGETI-L PE IORGUS……

  Comentariu by ZALUPCA — 4 februarie 2016 @ 17:30

 9. Nu-l apăr pe Iorguş, dar acum 20 de ani era o cu totul altă atitudine a administraţiei locale faţă de cetăţeni. Dacă spuneai acum 10 ani, era altceva. Lucrurile evoluaseră în sensul nedorit.

  Înţeleg atitudinea ta, dar am o întrebare. Unde sunt acei „OAMENI CU ADEVARAT INTELIGENTI SI CU BUNE INTENTII MAI TINERI CU ALTE VEDERI ASUPRA POLITICII ADMINISTRATIVE” ? Păi dacă există şi doresc să candideze, nu trebuiau să iasă în faţa opiniei publice ? N-ar trebui să-i cunoaştem ? De unde ştim că unii din acei tineri nu sunt tusaci sau raducristiani. Să nu uităm că Tusac era foarte inteligent şi cu alte vederi asupra administraţiei locale. Cu intenţiile stătea mai prost. Referitor la oamenii tineri din politică trebuie să te dezamăgesc. Tinerii care vin acum în politică sunt mult mai pragmatici în sensul rău faţă de cei mai în vârstă. Ei s-au adaptat mai bine la nou, sunt mai inventivi, poate mai inteligenţi, dar au intrat în politică pentru că pot ieşi scoate bani mult mai rapid. Mai o tonetă de porumb, mai un contract, mai un post public…
  Sper că am fost înţeles şi nu vreau să fac o dispută între generaţii. Până la urmă nu vârsta e problema, ci intenţia. Sunt tineri foarte buni şi maturi slabi dar şi invers.
  Într-o societate normală, o carieră politică se construieşte în etape. Azi pe un palier, mâine poate mai sus sau out. Dar la bază, înainte de a intra în politică, trebuie să dovedeşti că ai fost competent în profesiunea „civilă” anterioară.

  Comentariu by lucian visa — 4 februarie 2016 @ 17:36

 10. Ptr.8. Inchide ochii , intoarce-te in urma cu 20 de ani si spune ce vezi . Poate un oras curat , frumos si laudat de cei care veneau aici .

  Comentariu by doctorand — 4 februarie 2016 @ 17:50

 11. Once Upon a Time. Sunt mândru că am făcut parte din acea echipă, că am coordonat gospodărirea Mangaliei şi am putut să servesc locuitorii acestui oraş. Poate să latre unu că în ultimii 25 de ani s-a făcut nimic, că nu-l ascultă decât acoliţii.
  Să sperăm că peste 4 ani, primarul va fi ales din nou cu peste 70 % din primul tur. Atunci ar fi clar că administraţia merge foarte bine.

  Comentariu by lucian visa — 4 februarie 2016 @ 18:07

 12. Domnule Visa, tin sa va contrazic! Generatia care a distrus Romania, nu este cea a tinerilor de azi, este generatia celor care in 90′ aveau in jur de 40 de ani, insa aveau mentalitatea deja setata pe furat, pe distrus etc. Cei care astazi au in jur de 30 de ani, sunt cei ale caror comportamente nu au urmele fostului sistem, sunt cei care au plecat din tara pentru ca se simt jigniti vazand ca aceiasi oameni se invart de 25 de ani la varful institutiilor, iar acestea nu fac altceva decat japca! O toneta de porumb nu este neaparat ceva rau, rau este sa iei spagi, sa incurajezi birocratia, sa incurajezi furtul banului public, etc. Toate institutiile care au intinerit resursa umana functioneaza mai bine! Nu activitatile de comett, creatoare de locuri de munca sunt rele, celelalte distructive, facute cu rea intentie, alea sunt rele! V-as spune chiar ca orice fel de activitate privata trebuie sustinuta si incurajata de adminiatratie, chiar daca e porumb, inghetata sau orice alt tip de comert stradal. Insa, primaria sau autoritatile mai exact, trebuie sa asigure acel cadru pentru desfasurarea acestora in mod civilizat, organizat etc. Actovitatile private sunt creatoare de venituri, sunt generatoare de locuri de munca, etc. Dati-mi un argument pentru care unu vechi, sau unul „batran” vine sa faca adminiatratie pentru cetateni, nu pentru buzunaruk propriu si va dau crezare, insa experienta o sa va contrazica! Toti vor face si pentru ei, ca salariul nu ii multumeste, dar problema apare in momentul in care trebuie sa faca si pentru ceilalti! Cred ca tinerii de azi, sunt multi mai adaptati la vremurile noi, de tineri avem nevoie, de mentalitati noi, de solutii noi!

  Comentariu by Mangalianul — 4 februarie 2016 @ 18:16

 13. Va rog sa imi scuzati greselile de ortografie, am scris de pe telefon. Cred ca se intelege esenta mesajului!

  Comentariu by Mangalianul — 4 februarie 2016 @ 18:19

 14. Cred că nu m-ai înţeles. Problema nu e să ai o tarabă de porumb, ci modul în care ai obţinut-o. Dacă ai obţinut-o prin licitaţie publică, e OK. Dacă ai obţinut-o politic şi nici nu plăteşti comunităţii pentru ea, e o problemă.

  Hai să discutăm şi de generaţii. Ponta, Şova şi alţii s-au format după 1990. Au condus România. Sunt jurişti, unul fost procuror. Unde au dus-o ?
  Radu Cristian câţi ani avea în 1990 ? Un pic peste 20. Şi-a terminat studiile în noua societate. N-ar trebui să fie un simbol al noii generaţii pure şi capabile, cu soluţii noi, aşa cum zici tu ? S-a înconjurat în principal de persoane de vârsta lui sau mai mici. De ce nu merge treaba şi golănia e la putere ?
  Când o să intre DNA-ul ca lumea la primăria Mangalia, o să vedem clar acuzaţiile pe categorii de vârstă. Un pic de răbdare.

  Comentariu by lucian visa — 4 februarie 2016 @ 18:30

 15. Nr. unic (nr. format vechi) : 2151/118/2015/a1
  Data inregistrarii 26.10.2015
  Data ultimei modificari: 22.01.2016
  Sectie: Secţia de contencios administrativ şi fiscal
  Materie: Contencios administrativ şi fiscal
  Obiect: amendă pentru neexecutarea hotărârii judecătoreşti (art.24 din Legea nr.554/2004 )
  Stadiu procesual: Fond

  Părţi
  Nume Calitate parte
  DUMITRAŞCU LAURENŢIU IULIAN Reclamant
  PRIMARUL MUNICIPIULUI MANGALIA Pârât

  Şedinţe
  15.01.2016
  Ora estimata: 08:30
  Complet: CA6
  Tip solutie: Admite in parte cererea
  Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamantul Dumitraşcu Laurenţiu Iulian în contradictoriu cu pârâtul Primarul Municipiului Mangalia – Radu Cristian. În baza art. 24 alin. 4 din Legea nr. 554/2004: Obligă pârâtul Radu Cristian, cu domiciliul în Mangalia, str. Simion Bărnuţiu, nr. 10, jud. Constanţa, la plata sumei de 64.020 lei, reprezentând suma definitivă datorată statului în baza încheierii civile nr. 217/12.06.2015 pronunţată de Tribunalul Constanţa –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal în dosarul nr. 2151/118/2015, calculată pentru perioada 09.03.2015 – 15.01.2016. Obligă pârâtul către reclamant la plata sumei de 31.300 lei reprezentând penalităţi în baza încheierii civile nr. 217/12.06.2015 pronunţată de Tribunalul Constanţa –Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal în dosarul nr. 2151/118/2015, calculată pentru perioada 09.03.2015 – 15.01.2016. Obligă pârâtul către reclamant la plata sumei de 5.000 lei reprezentând despăgubiri datorate creditorului pentru neexecutarea obligaţiei stabilită prin sentinţa civilă nr. 2070/16.09.2014 pronunţată de Tribunalul Constanţa, definitivă prin decizia civilă nr. 111/CA/02.02.2015. Cu apel ce se va depune la Tribunalul Constanţa în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 15.01.2016.
  Document: Încheiere finală (dezinvestire) 16/2016 15.01.2016
  Uitati cum se cheltuie banii nostri!!!!

  Comentariu by ANONIM — 4 februarie 2016 @ 18:42

 16. LA care se adauga onorariul avocatului care l-a representat pe primar .

  Comentariu by doctorand — 4 februarie 2016 @ 18:50

 17. Vorbim despre lucruri total diferite! Nu intelegem acelasi lucru prin atributul tanar! Sova, Ponta, Radu Criatian etc., sunt produsele fostului sistem, in 90 aveau 20 de ani, deci ceea aveau deja formate toate trasaturile de caracter, aveau formata personalitatea si fusesera deja racolati de sistemul mafiot! Nu vorbim despre aceeasi generatie! Eu ma refer la cei pana in 35 de ani! Nu am facut referire la licitatii, ba chiar am spus ca tolul adminiatratiei este de a asigura un cadru echitabil si organizat pentru orice fel de activitate! Radu Cristian si toti ceilalti mentionati sunt doar marionetele celor despre care va spuneam, ei sunt pioni crescuti de vechii ciocoi la sanul lor! Gasca lui Radu vine pe aceeasi filiera! Pentru mine tanar inseamna altceva! Sistemul este in asa fel gandit incat cei care merita nu pot accede si cred ca stiti foarte bine asta!

  Comentariu by Mangalianul — 4 februarie 2016 @ 18:54

 18. Şi de ce nu ies în faţă tinerii aceştia sub 35 de ani ? Dacă îi doare de Mangalia, de ce nu o fac ? Dacă ar face-o poate partidele i-ar pune pe liste.

  Comentariu by lucian visa — 4 februarie 2016 @ 19:04

 19. Ptr. 18 . Ai perfecta dreptate dar spune-mi cum va reusi in astfel de tanar sa castige alegerile pentru primar cand avem primari votati in timp CE erau in puscarie sau erau decedati ? Pana la urma partidele propun candidati pe masura electoratului .

  Comentariu by doctorand — 4 februarie 2016 @ 19:05

 20. Pt.15
  Poate ne dă cineva lămuriri despre proces.

  Pt.16
  Dacă sumele sunt pe persoană fizică, nu sunt plătite din buget.
  Cât despre avocatul de serviciu al primăriei, am găsit pe internet că joacă în campionate de poker. http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=462496

  Comentariu by lucian visa — 4 februarie 2016 @ 19:09

 21. Pt 20 In sentinta se vorbeste de institutia Primarului_Primarul Radu Cristian
  Nu este pe persoana fizica ,tocmai asta e problema

  Comentariu by ANONIM — 4 februarie 2016 @ 19:14

 22. Bine ati zis, vor fi pe lista, pe ce pozitie? Poate ca tinerii astia sub 35 de ani inteleg ca aceste partide, cel putin in Romania, nu sunt altceva decat organizatii mafiote, cu care ei nu se identifica! Prefera sa mearga acolo unde sunt apreciati! Si am n exemple sa va dau! Cum se obtin pozitiile pe listele de partid? Care partid din Romania mai respecta vreo doctrina? Este echitabila legea electorala pentru candidatii independenti? Pai, nu….un independent trebuie, pe langa pragul electoral, sa atinga un coeficient electoral pentru a obtine un mandat de consilier, pe cand unul de pe lista unui partid trebuie sa atinga doar pragul electora…mult mai mic decat coeficientul electoral pentru ca modalitatea de calcul este alta! Sistemul genereaza monstrii si ar trebui sa stam de vorba mult si bine pentru ca argumentele sunt interminabile! Tinerii de azi, sunt mult mai informati, pentru ca accesul la informatie este sporit datorita evolutiei tehnologice si inteleg acest sistem! Cum poti sa obtii o functie cand campaniile electorale costa sute sau chiar milioane de euro? CAnd este dovedit, chiar la Mangalia, ca sunt unii care ajung primari cu bani multi, peste vointa oamenilor! Va intreb eu acum, pentru astia despre care vorbesc eu, mai are vreun rost sa incerce doar pentru a fi dezamagiti?

  Comentariu by Mangalianul — 4 februarie 2016 @ 19:17

 23. La pct 21 scuze din graba am scris gresit sumele nu sunt pe persoana fizica

  Comentariu by ANONIM — 4 februarie 2016 @ 19:18

 24. Instituţia Primarului are adresa pe str. Constanţei nr.13. Nu ştiu despre ce vorba, deci e posibil să greşesc eu. Poate ne lămureşte Laurenţiu Dumitraşcu.

  Comentariu by lucian visa — 4 februarie 2016 @ 19:23

 25. Domnule Visa, nu e o lupta intre generatii, insa as vrea sa cred ca intelegeti ca acest sistem a fost gandit in asa fel incat sa nu permita accesul oricui, iar acest lucru se vede in faptul ca aceiasi oameni sunt acolo „sus” de 25 de ani! Daca campaniile electorale costa bani, posturile de consilier se cumpara, posturile de parlamentar se cumpara, candidaturile sunt sustinute de grupuri de interese, iar candidatii sunt reprezentantii acelor grupuri de interese, daca nici un partid nu respecta doctrina fundamentala(nu ma refer la nivel local), daca totul este creat astfel incat sa fie „circuit inchis”, cum pot cei merituosi sa aiba acces si sa schimbe ceva! Cei care vor altceva sunt scarbiti, de aceea pleaca, pentru ca inteleg ce se intampla si stiu ca schimbarea se va produce in timp, iar ei nu sunt dispusi sa astepte!

  Comentariu by Mangalianul — 4 februarie 2016 @ 19:24

 26. Pt 24 asa este desi parat este Primarul ,a fost obligat Radu Cristian persoana fizica , avand trecuta adresa de domiciliu.Numai Laurentiu Dumitrascu ne poate lamuri

  Comentariu by ANONIM — 4 februarie 2016 @ 19:30

 27. pt.10 Inchide ochii, intoarce-te in urma cu 8 ani si spune ce vezi.Crezi ca de atata bine au ajuns mangaliotii sa-l voteze pe Tusac (o alta nenorocire pentru oras).

  Comentariu by dezamagit de partide — 4 februarie 2016 @ 19:54

 28. Tusac o nenorocire pentru oras la fel de mare ca si CALLATIS THERM-ul pe care l-a infiintat ca sa ne nenoroceasca.

  Comentariu by dezamagit de partide — 4 februarie 2016 @ 20:02

 29. Parat este primarul IAR art.24 spune ca amenda se aplica conducatorului institutiei , dupa cum de nerespectarea unei hotarari Jud. se face vinovat primarul deoarece cu acesta s-a judecat Dumitrascu si in acel dosar . Deci plateste primarul din bugetul local nu radu cristian din cel propriu .

  Comentariu by doctorand — 4 februarie 2016 @ 20:05

 30. Sumele urmează a fi plătite de persoana fizica Radu Cristian. Acestea se datorează faptului ca a refuzat sa comunice contractele de asistenta juridică încheiate de către autoritatea locală si diverși avocați.

  Comentariu by Laurențiu dumitrascu — 4 februarie 2016 @ 21:05

 31. Adica de ce ar trebui sa stie si altii pe ce cheltuie el banii publici. Cam mult tupeu la judecatori .

  Comentariu by doctorand — 4 februarie 2016 @ 21:11

 32. Nr. unic (nr. format vechi) : 2151/118/2015
  Data inregistrarii 31.03.2015
  Data ultimei modificari: 26.10.2015
  Sectie: Secţia de contencios administrativ şi fiscal
  Materie: Contencios administrativ şi fiscal
  Obiect: sancţiune pentru neexecutare hotărâre
  Stadiu procesual: Fond

  Părţi
  Nume Calitate parte
  DUMITRAŞCU LAURENŢIU IULIAN Reclamant
  PRIMARUL MUNICIPIULUI MANGALIA Pârât

  Şedinţe
  12.06.2015
  Ora estimata: 08:30
  Complet: CA6
  Tip solutie: Admite cererea
  Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de reclamantul Dumitraşcu Laurenţiu Iulian, în contradictoriu cu pârâtul Primarul Municipiului Mangalia – Radu Cristian. Aplică pârâtului o amendă în cuantum de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere începând cu data de 09.03.2015 şi până la data executării sentinţei civile nr. 2070/16.09.2014 pronunţată de Tribunalul Constanţa, definitivă prin decizia civilă nr. 111/CA/02.02.2015. Obligă pârâtul către reclamant la plata de penalităţi în cuantum de 100 lei pe zi de întârziere începând cu data de 09.03.2015 şi până la data executării sentinţei civile nr. 2070/16.09.2014 pronunţată de Tribunalul Constanţa, definitivă prin decizia civilă nr. 111/CA/02.02.2015.
  Document: Încheiere finală (dezinvestire) 217/2015 12.06.2015

  29.05.2015

  Comentariu by ANONIM — 4 februarie 2016 @ 21:19

 33. Pai cum poate sa arate contractele de asistenta juridica cu onorariu de 650.000 lei /per contract .L-ar face de ras pe Laurentiu care a incasat 600 lei /contract si daca a incasat?

  Comentariu by ANONIM — 4 februarie 2016 @ 21:25

 34. Din 33 de comentarii, nu am vazut unul care sa faca referire si la Paul Foleanu, chiar asa insignifiant este acest baiat ?

  Comentariu by Anonymous — 4 februarie 2016 @ 23:56

 35. @34
  Gura pacatosului… adevar graieste 🙂

  Comentariu by Winetou — 5 februarie 2016 @ 1:47

 36. Nici articolul nu s-a comentat. Asta e.

  Comentariu by lucian visa — 5 februarie 2016 @ 7:57

 37. Domnule Visa vad ca se vorbeste de cei tineri care ar putea face ceva mai mult in administratie si sant convins ca ar putea, stiti foarte bine ca am fost colegi de partid acum o vreme, intreb oare acei tineri despre care se vorbeste ,oare nu s-au format asa cum sant acum langa cei care cum spunea cineva aici erau cei care aveau in 90 cam 40 de ani? adica langa cei care au acces in functii din administratie? Asta am semanat asta culegem acum. Referitor la liste iara nu are rost sa vorbesc stie toata lumea cine si cum ajunge pe acele liste si in functie de ce. Sant de acord ca o persoana inainte sa acceada intr-un post administrativ trebuie sa fie un profesionist bun ceea ce nu e cazul decat intr-o mica masura la Mangalia.

  Comentariu by MARIAN IORGA — 5 februarie 2016 @ 8:15

 38. Se pare că vorba ce umblă prin târg, „vorbim împreună dar ne înţelegem separat” are fundament temeinic ]n Mangalia. La câte naţii sunt îmbârligate aici, nu-i de mirare.

  Comentariu by Anonim — 5 februarie 2016 @ 13:14

 39. test

  Comentariu by nabuco — 5 februarie 2016 @ 13:41

 40. alt test…https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/300350_221109154610494_1347841158_n.jpg?oh=ac09403a324b27368923a4b85f1bee23&oe=57330F1B&__gda__=1466765818_73d172b89fc1c762b634612ce3cf719f cu „perje” ,n-aveti ?

  Comentariu by I.S — 5 februarie 2016 @ 13:45

 41. testu’ era sa vad de ce nu-mi accepta comentariul cu link …

  Comentariu by nabuco — 5 februarie 2016 @ 13:51

 42. @41 Am vazut,dar l-am bagat bine in context ! Asta cu foleni la inaintare e…tot un test.(citez:”Nici articolul nu s-a comentat. Asta e.”) Si rahatul cu cacao a fost tot un test ! Mie mi se pare ca cineva se scarpina cu mana stanga la urechea dreapta…dar peste cap ! Cica moldoveanul cand calca in cacat spune ca a calcat „într-însul” ! A nu scoate un candidat credibil la alegeri intr-un tur,impotriva unui primar in functie,care pleaca favorit,nu pe ce a facut pentru oras ci pentru „infrastura” de care se vorbea „doct” pe aici,este o mare gogomanie ! Lista cu oamenii care primeau pachete de la Iorgus,cat si cei care le distribuiau-„infrastructura”- s-a destramat trecand in mana actualului pnl ! Raman la parerea ca Radu are unica sansa de castig : sa i se dea acelasi cal de bataie cu care ne-a facut capu’ mare ! Asa ca psd-eilor le amintesc ca tot moldoveanul a zis cum ca a dat „cu dânsa-ntr-însa” !(chiar daca cineva p’aci spune ca nici nu stie ce valoare politica …are !) Pai la Mangalea…trebuie si papagal !Si daca e vorba de „papagal”(care promoveaza acelasi rahat!) tot Tusac era mai bun decat astia doi !

  Comentariu by I.S — 5 februarie 2016 @ 15:02

 43. PS „Infrastructura” se completeaza si cu pachete UE care se dau in urma unor anchete sociale facute „cu simt de raspundere” si familiilor care au pana la 450 de lei de membru de familie ! http://editiadesud.ro/?p=20851

  Comentariu by I.S — 5 februarie 2016 @ 15:07

 44. Cei care primesc pachete ştiu din experienţă că le vor primi şi cu alt primar.

  Comentariu by lucian visa — 5 februarie 2016 @ 15:46

 45. Cred ca nu m-am facut bine inteles. Vasile lucra pe undeva cu 900 de lei pe luna. Nevasta-sa nu lucra. Vasile nu primea pachet. Acu primeste ! Avantaj Radu ! C-asa-i in tenis,in parteneriat cu UE !

  Comentariu by I.S — 5 februarie 2016 @ 15:56

 46. În mandatul trecut am auzit un ”pachetar” spunând că indiferent că Tusac le dă pachete, tot nu-l va vota. Motivul, este un om rău.

  Comentariu by lucian visa — 6 februarie 2016 @ 0:00

 47. Hai sa punem logica in fata.In 2008 Iorgus anunta inainte de alegeri ca nu va candida bagindu l in fata pe Dan Moldovan si Danut a inceput omul sa si faca campanie cheltuind ceva bani.Cind s au anuntat lista cu candidatii la primar a disparut Danut si in schimb a aparut Iorgus.Acesta a invocat ca de fapt nu a vrut sa candideze dar la presiunea comunitatii care iau cerut candidatura nu a putut sa i refuze.Nu cumva acum se repeta scenariul din 2008-

  Comentariu by un cetaten — 6 februarie 2016 @ 9:45

 48. Pt.46
  Si acum este la fel ,cei abonati la pachete si bani pentru voturi zic ca poate sa le dea Radu oricati bani vrea ca tot nu-l voteaza.

  Comentariu by Anonim — 6 februarie 2016 @ 10:01

 49. Cei care iau pachete sunt fostii puturosi care NU au muncit destul . Am muncit 20 de ani ,,tipa o femeie la o angajata a primariei care avea 30 de ani de munca…
  Sunt ospatarii care erau smecheri furau cu milioanele si dadeau ,,video,, pe bani grei.
  Sunt nevestele de apevisti , acum cu pensii nesimtite care stateau acasa ca muncea prostul , fura salam , motorina , vin si cartofi.
  Sunt curvele care nu le aveau cu munca.
  Sunt salvamarii care stateau toata ziua la angatat straine si munceau doar 3 luni pe vara sau ma rog 5 ca pe vremea lui Ceasca era sezon
  Sunt bisnitarii care faceau rost de toate
  Sunt …. doamna de la sanepid care cara sacosele de i se indoia coloana in timp ce carcalacii jucau fotbal in bucatariile locatiilor controlate.
  Si mai sunt vreo 20% care intradevar merita si fata de care ne cerem scuze pentru comentariu pentru ca nu suntem dobitoci sa generalizam. Cei 80% datorita caracterului lor nu vor tine nicidecum cu cel care ii ajuta. Dl Visa stie ce spune la 44 . Cei care nu primesc nimik si muncesc , au o placere deosebita sa stea in frig ( la 1500 lei mama copil nu se primeste subventie ) si sa se uite cum sta puturoasa de deasupra la caldura incalzind 3 camere pe banii de lapte ai copiilor ei. Sigura solutie : interzicerea prin lege a acestor ajutoare si ajutoare cu bani pentru persoane in urma unei anchete sociale serioase. Deocamdata s-a inceput cu atentiile in campanie. Nu mai e mult.

  Comentariu by Garide — 6 februarie 2016 @ 12:50

 50. Din pacate, 49 are total dreptate. Cu o mica exceptie: numarul celor care merita e sub 10 procente, si mai sunt si oameni cu bun simt care au demnitate si nu se duc la pomana. Trist si adevarat! Asa arata orasul nostru.

  Comentariu by Anonim — 6 februarie 2016 @ 18:34

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress