Mangalia – politica locală

30 ianuarie 2016

Răspunsul consilierilor PSD Mangalia la scrisoarea deschisă a primarului

Filed under: PSD — lucian visa @ 15:13

Stimaţi cetăţeni,

          Speriat că nu a realizat la timp proiectele cu finantare europeană, Primarul navetist al Mangaliei v-a trimis în urmă cu câteva zile o adresă plină de minciuni şi dezinformări, aşa cum a făcut întodeauna.

RADU CRISTIAN MINTE!

Ce nu v-a spus Radu Cristian este faptul că proiectele din fonduri europene au fost votate de toţi consilierii locali în februarie 2015, dar cu o finanţare de 2% (200.000 Euro) din bugetul local şi 98% (9,8 milioane Euro) din fonduri europene, cu termen de finalizare 31.12.2015, termen asumat de primar. Datorită dezinteresului şi lipsei de profesionalism ale primarului şi echipei sale de navetişti, proiectele nu s-au realizat la timp şi astfel s-a pierdut finanţarea europeană de 9,8 milioane Euro. În aceste condiţii Radu Cristian vine şi ne propune să finalizăm proiectele cu bani din bugetul local, propunând majorarea taxelor şi impozitelor locale si un împrumut de 40 de milioane lei (9 mil. Euro), indatorand orasul pentru multi ani, situaţie ce nu a fost acceptata de consilierii PSD (6), PNL(2) – partid pe care Radu Cristian îl conduce, PPDD(1) si INDEPENDENŢI (1).

Sub pretextul că se favorizează hotelierii, Radu Cristian MINTE! Acesta a propus pentru anul 2016 majorarea taxelor la cotă MAXIMĂ pentru toţi agenţii economici şi pentru populaţie. Consilierii PSD nu au fost de acord, au redus impozitele si taxele locale si au desfiintat taxele speciale aberante si ileagle (taxe de liniste, taxa verde, taxa de promovare, taxa autorizatie de functionare anuala,etc).

Ce nu vrea Radu Cristian să aflaţi:

– că timp de 4 ani a neglijat întretinerea şi modernizarea parcurilor existente din oraş şi staţiuni, plătind aproximativ 100 miliarde lei vechi pe an, firmei sale de casă din Eforie, iar orasul a fost plin de buruieni.

– că din cei peste 3.200 de miliarde lei vechi din bugetul local cheltuiti in cei 4 ani:

 • NU a construit nicio locuinţă pentru tineri;
 • NU a reabilitat sau construit nicio şcoală sau grădiniţă, cheltuielile de funcţionare şi întreţinere fiind lăsate în grija părinţilor;
 • NU a reparat si asfaltat nicio stradă;
 • NU a schimbat nici măcar un bec la sistemul de iluminat public;

– că a cheltuit peste 2 milioane de euro (100 miliarde lei vechi), pe casa lor de avocaţi Grimberg din Bucureşti, în condiţiile în care Primăria are angajaţi 8 jurişti!

– că a falimentat sute de agenţi economici din Mangalia, impunând taxe mari, taxe speciale ( taxa de linişte, taxa verde, taxa de promovare, taxa de funcţionare, etc). Dacă în 2007 în Mangalia existau 2.250 de operatori economici, în 2015 au mai ramas doar 1.050.

că nu a creat niciun loc de muncă, deşi în Primăria Mangalia a angajat numai prieteni si rude apropiate din Constanţa, Eforie, Medgidia şi Bucureşti, motivând că mangalioţii nu se pot ridica la standardele sale;

– le-a oferit prietenilor săi navetişti bani din bugetul local pentru naveta si locuinţe de serviciu în detrimentul cazurilor sociale şi al tinerilor din oraş;,

– că in cei 4 ani Radu Cristian a transformat Mangalia într-o colonie a Constantei

Unde este Mangalia noastră de altă dată, cu care ne mândream si care era apreciată peste tot în ţară şi in strainatate? Astăzi avem un oraş cenuşiu, izolat şi fără perspective pentru cetăţeni.

De aceea vă rugăm să nu vă lăsaţi manipulaţi de MINCIUNILE şi DEZINFORMĂRILE echipei de navetişti a lui Radu Cristian, care nu are nimic în comun cu oraşul nostru, oameni ai căror copii nu învaţă în şcolile din Mangalia, oameni ce nu plătesc taxe şi impozite în oraşul nostru.

Vă asigurăm că vom susţine toate proiectele prioritare pentru oraş şi nu cele în interesul prietenilor de casa ai lui Radu Cristian.

Cu deosebită consideraţie,

Consilierii PSD Mangalia

82 Comments

 1. Parcă mai seamănă a opoziţie.

  Comentariu by lucian visa — 30 ianuarie 2016 @ 15:23

 2. Incet se contureaza o cale .

  Comentariu by grama cornel — 30 ianuarie 2016 @ 16:27

 3. Din analiza personala concluzionez urmatoarele:
  1. Raspunsul consilierilor PSD este mult mai bine argumentat. Primarul mincinos, arunca vorbe fara dovezi, pentru ca nu ar avea cum sa probeze minciunile!
  2. Aspectele enumerate in acest raspuns, mai ales cele referitoare la contractele cu avocatii, ar trebui analizate si de DNA!
  3. Acest raspuns este o trecere in revista a celor 4 ani; concluzia este sumbra, 4 ani fara nici o realizare, 4 ani pierduti pentru oras, 4 ani in care primarului i-a lipsit orice urma de demnitate si 4 ani in care el nu si-a asumat nimic!
  5. Regret ca l-am votat!
  6. Daca PSD va lansa un candidat tanar, din oras, fara istoric dubios, care sa nu se identifice cu Iorgus, daca vor reusi sa puna pe tapet o echipa tanara, cu viziune, vor avea votul meu!

  Comentariu by Mangalianul — 30 ianuarie 2016 @ 16:59

 4. PSD trebuie sa schmbe politica pe care au facut-o pana acum, de interese si cumetrii. Am vazut cateva fete noi pe acolo si mi-a placut. Daca vor sti sa se dea un pas inapoi batranii ciolanisti, mincinosul nu mai are nici o sansa. Depinde doar de ei.

  Comentariu by Winetou — 30 ianuarie 2016 @ 17:04

 5. Din câte se vede PSD nu se grăbește să scoată candidatul în față. Unii spun că ar fi Voicu care i-ar dărui lui CR un nou mandat, alții că ar fi Iorguș, alții că ar fi Foleanu. Dacă nu se decid mai repede nu vor mai avea timp să-și arate opoziția. Între timp Radu e cel care se întâlnește cu pensionarii și alți cetățeni creduli.

  Comentariu by Anonim — 30 ianuarie 2016 @ 17:33

 6. Ar fi foarte interesant de aflat relaţia dintre soţul secretarei şi firma de avocatură Grimberg. Dacă informaţiile sunt reale, toată tărăşenia capătă duhoare de conflict de interese pe mulţi bani publici. Acoperită (recrutată de …) sau nu, coafata ar trebui să dea socoteală şi pentru dosarele blocate prin sertarele din biroul ei.
  Momentul se apropie şi se aude clinchet de brăţări metalice pentru toţi jefuitorii navetişti.

  Comentariu by Anonim — 30 ianuarie 2016 @ 17:41

 7. Tineretea nu este o virtute . Daca locuitorii din Mangalia isi doresc cu ardoare in Tamar cum we face ca in sondajul facut de PSD niciunul din acesti promitatori tineri nu a obtinut in procent rezonabil . Chestia asta cu candidat Tamar si neprihanit vine de LA aripa din PSD care vrea sa-i consolideze pozitia lui radu . Parca si Radu era primar tamar si cu idei si iata cum am ajuns .

  Comentariu by doctorand — 30 ianuarie 2016 @ 17:58

 8. Doctorand…. iti garantez ca nu exista nimeni din PSD sa il sustina pe Mincinos. Poti sa ii acuzi de multe, dar este exclusa sustinerea astuia in primarie.

  Comentariu by Winetou — 30 ianuarie 2016 @ 18:05

 9. Si compararea lui Radu cu un tanar din Mangalia este total imatura. Mincinosul, militian de meserie, nu putea sa se comporte altfel decat asa cum a fost invatat. Deformare profesionala daca vreti. Cine a avut ochi sa vada si capul pe umeri nu l-a votat in 2012, mai ales cand toti agentii economici se fereau de gasca lui de jumatatei. Generatiile trebuie sa se schimbe intr-adevar dar ca in evolutia geneticii, se mai intampla cateodata sa apara cate o malformatie asa cum este Radu

  Comentariu by Winetou — 30 ianuarie 2016 @ 18:10

 10. Principala problema a primarului este hoția. Este organizat cu aceiași echipa de cand lucra la garda financiară: Romulus, George Calin, Craciunescu, Manu, Fasole de la Eforie si alții pe care nu ii cunoaștem si jefuiește bugetul local.
  Minciuna este doar pentru a masca hoția din bani publici!

  Comentariu by Ninu — 30 ianuarie 2016 @ 18:27

 11. Ptr.8. Nu in mod direct . Daca PSD Mangalia nu deschide bine ochii , nu lasa orgoliile si luptele interne si nu trimite candidatul cu cele mai mari sanse mai sta 4 ani pe bara si nu stiu daca va mai avea organizatie la Mangalia . Ptr. 9 . Daca Radu nu e din Mangalia Miki este cumva de aici ? Si parca e ginerele lui Popa Florin cel cu falimentul Goldului si7 milioane datorie la fisc facuta cu Radu nu cu PSD .

  Comentariu by doctorand — 30 ianuarie 2016 @ 18:33

 12. Din cate imi aduc aminte Voicu l-a sustinut pe Mincinos o perioada, ar fi cea mai mare greseala sa-l aduca ca si candidat. Sper ca nu este decat o momeala. Vor pierde sigur cu Voicu, iar noi ne chinuim inca 4 ani

  Comentariu by Winetou — 30 ianuarie 2016 @ 18:42

 13. Winetou ,o fi asa cum spui ca este exclusa sustinerea Mincinosului de catre o aripa din PSD,dar faptul ca persoane apropiate lui Radu vor sa-l impuna pe Radu a ce miroase? Cine este Voicu pe care voi vreti sa-l impuneti,cat sta el in Mangalia,ce expertiza are? Ba mai mult ce legaturi are el cu d-nul Popa Florin directorul GOLD RA,regie care tocmai a intrat in faliment cu datorii foarte mari produse in mandatul actualei administratii?

  Comentariu by ANONIM — 30 ianuarie 2016 @ 18:42

 14. sa-l impuna pe Voicu am vrut sa spun .Am inteles acum opinia ta ,scuze WWinetou

  Comentariu by ANONIM — 30 ianuarie 2016 @ 18:45

 15. Sper sa nu fiu nevoit sa-i dau votul meu lui Voicu doar ca sa scap de Mincinos. Ma gandesc serios, daca voi fi in aceasta situatie sa nu merg la vot, chiar daca sunt total impotriva acestei forme de protest

  Comentariu by Winetou — 30 ianuarie 2016 @ 18:51

 16. PSDistii trebuie sa fie siguri ca radu nu doarme si apeleaza pe toate caile la metoda impunerii , prin amici gen slavescu , a unui candidat convenabil .ASA ca , atentie mare !

  Comentariu by doctorand — 30 ianuarie 2016 @ 19:02

 17. voicu nu l-a sustinut o perioada ci tot timpul.altfel tata socru acum dat in judecata nu mai lua pe langa pensie un salariu babanos de la falimentarul gold.

  Comentariu by anonim — 30 ianuarie 2016 @ 19:04

 18. Cred ca nici nu merita sa mai discutam despre personajul asta. PSD trebuie sa gaseasca om din Mangalia pentru primarie. Sunt convins ca orasul asta inca are oameni buni si decenti

  Comentariu by Winetou — 30 ianuarie 2016 @ 19:09

 19. Am avut un Tusac,am incercat cu un neica nimeni Radu dar tanar,oare mai avem voie sa incercam?
  Nu cumva ne trebuie un bun gospodar care sa sa aiba si expertiza in administratie publica ca sa poata ridica Mangalia din mocirla in care se afla?

  Comentariu by ANONIM — 30 ianuarie 2016 @ 19:24

 20. Cred ca toata lumea este deschisa catre optiuni. Intr-adevar experienta reprezinta un atu, dar pentru a fi un primar bun trebuie in primul rand sa fii un OM bun. Il regret pe Iorgus pentru cum arata orasul pe vremea lui, dar cu toate acestea am o retinere in a-l vota. Nu zuc ca nu o voi face, dar va trebui sa ne convinga ca inca mai poate administra orasul asta deja scpat de sub control

  Comentariu by Winetou — 30 ianuarie 2016 @ 19:46

 21. @7 Tineretea este o virtute, dar depinde foarte mult de felul in care este inteleasa aceasta tinerete! Pentru mine, tanar nu inseamna un om care a crescut marcat de mentalitatile comuniste, care e format si crescut intr-un sistem corupt. Pentru mine tanar inseamna o persoana care sa fi crescut fara a avea reminiscente ale vechiului sistem mafiot si securist, pentru mine tanar inseamna o persoana care a crescut visand la ” o tara ca afara”, un om care a crescut cu alte valori! Radu Cristian nu este un „tanar”, el este un om format de sistemul comunist, mafiot si securist! El nu reprezinta generatia noua, asta a tinerilor, a celor care isi doresc respect, care isi doresc libertate, care vor sa nu mai dea spagi, care vor sa le fie respectate drepturile!

  Comentariu by Mangalianul — 30 ianuarie 2016 @ 19:47

 22. Da, începe sa sune a opozitie. .doar ca e și un dar..e cam târziu nu credeți? De ce opoziția începe sa apară la sfârșitul mandatului și începutul campaniei.unde au fost pana acum? Cel mai mult îmi place aia cu pnl ul care votează împotriva primarului ca nu pot uita povestea cusacosele cu bani.a nu se uita psd ul de acum pdl ul de ieri. .dar mâine ce va fi?voicu după bunul tipar l a trădat pe tusac cel darnic cu terasa din port pe ultimii metri.acum face la fel .ce spune ăsta despre un om? Ca I politician?sau..altceva?

  Comentariu by Curiosu — 30 ianuarie 2016 @ 20:34

 23. Ca as fim corecti consilierii au mai iesit cu communicate cu privire la sedintele de consiliu si la anumite proiecte . Poate nu am fost suficient de receptivi pentru ca alegerile erau departe . Cred can acum suntem mai interesati pentru ca am intrat in panica la gandul can Inca nu avem in candidat cu care sa-l alungam pe radu .

  Comentariu by doctorand — 30 ianuarie 2016 @ 21:02

 24. Dar pana la urma aceasta scrisoare a ajuns la locuitorii orasului ca eu nu am vazut-o pe nicaieri prin oras ? Nu are PSD bani sa o multiplice ? Pacat ca e bine facuta , pe intelesul omului de rand care vede dar nu intelege totul .

  Comentariu by doctorand — 30 ianuarie 2016 @ 21:35

 25. Problemele sesizate de consilierii locali in aceasta scrisoare plus altele cunoscute si dezbatute in media sunt probabil reale in cea mai mare parte. Scrisoarea are doar rolul de informare a cetatenilor dar multe din lucrurile imputate primarului si primariei produc un prejudiciu financiar orasului, prejudiciu care trebuie imputat celor vinovati si probabil unele fapte au caracter penal.
  Normal ar fi sa fie sesizate de autorii scrisorii structurile statului abilitate sa rezolve astfel de cazuri.
  Peste cateva luni primarul si oamenii cu care s-au facut asemenea pagube orasului nu vor mai fi la primarie. Urmele lor vor ramane asa cum au ramas cele ale precedentilor primari iar mangaliotii vor suporta din propriile buzunare prostia, rapacitatea si indolenta alesilor locali plus disconfortul de a trai intr-o urbe aproape nefunctionala.
  Cu sau fara actualul primar: cele trei proiecte vor trebui incheiate pe banii orsului plus pagubele aferente; vom plati la Polaris aceasi taxa uriasa pentru gunoi ca avem contract semnat de foarte multi ani; vom avea in continuare strazi pline de gropi ca Megaconstructul va pune in continuare tevi de gaz si nu va repara ceea ce distruge pe spatiul public ca asa e contractul cu primaria; vom avea aceasi apa scumpa pentru ca RAJA C-ta obtine profit bun pe exploatarea sistemului de alimentare cu apa al Mangaliei primit gratis de la vechii edili. Vom plati acealasi numar supradimenionat de oameni angajati in administratia locala pentru ca e greu sa-i dai afara dupa ce ai tot crescut ani de zile numarul acestora. Vom plati aceasi caldura si apa calda foarte scumpa, chiar daca pretul facturat este subventionat de primarie, adica platit prin taxe si impozite inclusiv de cei care nu mai beneficiaza de sistemul centralizat de termoficare si care devin tot mai multi.
  Va trebuit cam mult domnilor consilieri să constatati ca primaria merge prost. Dacă ati fi actionat dupa primul an de mandat probabil ca cum nu am fi in situatia asta. Daca va veti margini doar la aceasta scrisoare nu ati facut nimic pentru oras si pentru cei care v-au dat votul acum patru ani.

  Comentariu by Marian Vasile — 30 ianuarie 2016 @ 21:39

 26. Vă asigur că un posibil candidat cu sanse mari, care va câștiga primaria este Dan Georgescu (independent sau susținut de un partid),de la Goldterm.

  Comentariu by primarul — 31 ianuarie 2016 @ 9:13

 27. Consilierii PSD au dreptate , dar oare noi putem uita ca ei sunt cei care l-au propus si apoi l-au sustinut pe Tusac ? Iorgus a fost un primar bun (in primul mandat) , dar cum a trecut in barca PSD-ului …!!!???!!! … de aici ne-am putea gandi ca la fel de importanti ca primarul sunt si cei care il sustin , iar asta nu cred ca este in avantajul semnatarilor prezentei. Oare vom putea si noi sa gasim o persoana ca d-nul Vrabie de la Pestera pe care sa-l sustinem indiferent de partid , in interesul urbei?

  Comentariu by dezamagit de partide — 31 ianuarie 2016 @ 9:15

 28. Si eu sustin un candidat independent, sunt de acord cu Dan Georgescu;

  Comentariu by Mangalea — 31 ianuarie 2016 @ 9:31

 29. si radu a fost independent.hai sa nu il mai pomenim pe georgescu aici.ca e necunoscut populatiei dar e acelasi talhar.i-a mers bine si cu tusac si cu radu…..o curva politica

  Comentariu by edi — 31 ianuarie 2016 @ 10:34

 30. Am auzit doar vorbe urate despre Dan Georgescu, cautati alt candidat, despre Voicu, nici vorba.eu zic sa se faca o mare adunare a tuturor PSD- istilor adevarati, nu numai a fostilor PDL-isti si in urma a 5-10 propuneri sa se aleaga viitorul candidat! Radu trebuie neaparat slungat din primarie! Iorgus-adio!

  Comentariu by Simpatizant Psd — 31 ianuarie 2016 @ 10:39

 31. Dan Georges cu e la fel de independent ca și actualul primar.dependenta lor e dor de bani și putere

  Comentariu by Curiosu — 31 ianuarie 2016 @ 11:00

 32. cum nicio realizare, primarul si-a facut mausoleu in sensul giratoriu, probabil vrea sa fie ingropat acolo, ??

  Comentariu by eva — 31 ianuarie 2016 @ 12:15

 33. Oameni buni ce calitati,ce experienta profesionala are Dan Georgescu?!!!!Oare un om numit politic jntr-o functie de conducere poate avea capacitatea de a conduce acest oras.

  Comentariu by ANONIM — 31 ianuarie 2016 @ 13:55

 34. Este adevarat ca suntem in panica ca inca nu avem un candidat care sa-l detroneze pe Radu dar sa iesim in public cu nominalizari gen Voicu sau Georgescu este prea de tot.Mangalia asta este blestemata? Oare nu exista oameni capabili care sa poata prelua fraiele acestui oras?

  Comentariu by ANONIM — 31 ianuarie 2016 @ 14:01

 35. Atunci,de ce nu o femeie:
  ex: doctor Laura CONDUR (care a facut treaba buna si la Balnear cat a fost manager;
  sau de ce nu doctor Viorel OLENIUC si el un bun manager;

  Comentariu by Mangalea — 31 ianuarie 2016 @ 16:02

 36. Mai sunt multe doamne: doamna Tiron, doamna Gela,doamna Ariciu, doamna Membulat, nu cele care l-au slujit pe Basescu!

  Comentariu by Anonim — 31 ianuarie 2016 @ 17:18

 37. Vinerea viitoare psd va anunta viitorul candidat . Nu este din cei vehiculati aici . O sa fie o surpriza placuta si acceptata de toata lumea

  Comentariu by Psd — 31 ianuarie 2016 @ 17:25

 38. Nu trebuie sa fie o surpriza placuta ci un candidat puternic . Sunt de acord ca nume precum georgescu si miki nu fac cinste PSD care este in partid mare si poate propune in candidat serios si cu sanse reale .

  Comentariu by doctorand — 31 ianuarie 2016 @ 17:35

 39. @37 Asa vi s-a promis ? Pen’ca n-o sa ne spui ca voi ati scos deja un candidat …de capu’vostru ! La voi nu tine chestia asta ! Se si vede aici o balmejala totala,unde iesiti din rand(nerespectand disciplina ferma de partid,care-ti taie cu secera…ciocanul,daca nu-ti tii limba !) cu fel de fel de…catindati scosi din palaria voastra,fara sa tineti cont ca Ciolos s-ar putea sa intre si el in ciorba politica a parlamentarilor si sa „decida”… doua tururi ! Aici,in orasul asta,voi ati avea un avantaj net in cazul acesta…numai sa aveti un candidat credibil,care sa poata intra in turul doi,indiferent de decalaj de voturi si veti castiga ! Insa ,daca va plecati fruntea in fata orgoliului unora care au poposit decurand in partidul vostru si mai ales nu puneti mintea la contributie,la un singur tur…puteti sa dati,cu mana voastra,singura sansa de castig pentru Radu ! Daca-i dati acelasi cal de bataie…pierdem cu totii !

  Comentariu by I.S — 31 ianuarie 2016 @ 19:14

 40. Vrem ca multi tineri din Mangalia sa se inscrie in Partidul Romania Unita pentru a face ceva pentru oras,prin infiintarea patrulelor Vlad Tepes,consilierii daca au fost de acord cu proiectele de ce nu au luat masuri mai devreme,deoarece au vazut ca nu se pot termina pana la sfarsitul anului 2015?VREM CONSILIERI NOI LA FEL SI UN PRIMAR NOU

  Comentariu by codreanu — 31 ianuarie 2016 @ 19:31

 41. Prietene Codreanu, citeste te rog legea, invata, intereseaza-te, apoi poti emite pareri. Consilierii nu au DREPTUL sa ia masuri in aceste cazuri. Este ilegal pentru ei sa se amestece in treaba Executivului, adica a Primarului. Consilierii doar decid daca se face sau nu un proiect, ATAT! Dupa acordul acestora, cel are este OBLIGAT prin lege sa se ingrijeasca de bunul demers este Primarul. Iar cu patrulele despre care vorbesti…. ce pot sa zic. Ori esti departe de realitate, ori te crezi in sec. III. Voi acestia care sprijiniti genul asta de „haiduci” ar trebui sa militati prima data pentru depolitizarea Politiei Romane, a Jandarmeriei, etc, nu sa creati peisaj favorabil aparitiei gruparilor de extremisti nationalisti. Un sfat prietenesc: CARTI! Te fac neprost!

  Comentariu by Winetou — 31 ianuarie 2016 @ 19:45

 42. Va ca sunt multi cetateni interesati de soarta orasului,de cine va candida,despre cum trebuie administrat orasul.Este normal pentru ca hoarda de la Constanta nu a facut nimic altceva decat sa parjoleasca orasul si la propiu si la figurat.Radu&comp. nu au facut nimic altceva decat sa fure si sa distruga.Ce au facut, au facut pe bani grei(Ex.85mii euro pentru sensul giratoriu de pe 1 Decembrie+scuarul de la Adiman ,cel mai mic valoric ex.)au devalizat padurea Comorova(Iorgus a dat-o la oameni iar Radu a TAIAT-O,a distrus faleza de la Neptun pe bani grei(se zice 2 milioane euro).A incercat sa fure milioane(5mil. se zice)din proiectele europene (Parcul Evergreen,Aleea Teilor,Istorie la malul marii,Faleza Neptun)despre care a stiut si a fost atentionat de catre ministere ca nu vor fi terminate la 31.12.2015.De fapt nici el nu a crezut ca nu le termina si tocmai de aceea le-a continuat crezand ca va prostii consilierii locali(cum a facut-o de multe ori)si îi vor vota împrumuturile(de 40 si mai apoi 22milioane lei) pe care altfel i-ar fi controlat si manipulat în interes personal fara frica UE(bani de la UE se fura mai greu), ca de DNA nu îi este frica (are relatii se zice)Acum ceva timp spunea,prin vocea lui Ciprian Popa,(proba dintr-o inregistrare a sedintei CL)ca îi mai trebuie vreo 6milioane lei pentru a termina proiectele si nu 22 sau 40 milioane lei.Din aceasta situatie se vede premeditarea prin care incerca sa fure 16 sau mai întai 34 milioane lei adica3,5 sau 7,5 milioane euro ar fi intrat in buzunarele lui Radu si hoardei de la Constanta.Va dati seama cati bani ar fi împartit Remulus in campanie.Dar sa nu îi plangem ca fac ei si acum bani pentru campanie(ca Radu de acasa nu aduce ca îl omoara Bianca)si cu ce îi mai ,,ajuta,, bani de la avocatii lui Boita gata asigurarea financiara pentru campanie.

  Comentariu by Anonim — 31 ianuarie 2016 @ 20:33

 43. De ce ne e frica sa spunem direct ca tot orasu vrea sa vina iorgus la primarie ?

  Comentariu by psd — 31 ianuarie 2016 @ 20:56

 44. Asta ne-ar mai trebui.

  Comentariu by dezamagit de partide — 31 ianuarie 2016 @ 21:02

 45. Iorgus e singurul cara a facut ceva pentru Mangalea si pentru cetatenii ei :pentru sebat pentru nea marin de la insula pentru finu de la corsa pentru soceanu pentru marian craciun pentru secheli pentru griguta pentru toia de la uranus pentru piciu si beinur pentru raim ala mare pentru luca pentru fina la balnear pentru vaida pentru pricopie pentru florarese pentru ciorile de la baraci pentru foleanu si pentru toti basistii lor ……Ce repede uitati saracilor

  Comentariu by psd — 31 ianuarie 2016 @ 21:04

 46. Am mari mustrări de constiinta ca l- am votat pe acest om(forțat de împrejurări ), nu mi-a inspirat încredere , știam cum si-a însușit din bănuți noștri prin funcția pe care a deținut-o la garda . Acum nu numai ca ne fura, dar încerca sa ne si prosteasca.Bravo consilierilor care s-au opus proiectelor lui !

  Comentariu by Ela — 31 ianuarie 2016 @ 21:05

 47. Traiasca psd istii portocalii vopsiti in rosu de felix de la constanta.Vai mama noastra ce a promis iorgu la constanta sa preia psd ul.Ne-a amanetat pe toti.

  Comentariu by psd — 31 ianuarie 2016 @ 21:06

 48. Apropo de baraci,se imultesc si in curand vor fi peste tot ,mai ales ca nu muncesc multi dintre ei,locuitorii Mangaliei platesc pentru ca ei sa aiba apa si curent,aceasta zona va disparea odata?

  Comentariu by octavian necula — 31 ianuarie 2016 @ 21:11

 49. Ptr. 43 .Ca sa nu-l suparam pe IS care define adevarul absolut.Serios vorbind nu numai can este singurul care il bate pe radu , cum arata si sondajul PSD , dar at fi cea mai buna solutie pentru oras . Unii nu vor sa recunoasca dar mimic din ce we intampla in ultimii ani in adm. locala nu s-a intamplat pe vremea lui Iorgus .

  Comentariu by doctorand — 31 ianuarie 2016 @ 21:13

 50. Da, il vrem pe domnul Iorgus la primarie,sa vina sa-i spulbere pe golanii astia, are aceasta putere.

  Comentariu by dana — 31 ianuarie 2016 @ 21:14

 51. @42 De bani pentru campanie nu va faceti griji,ca avem oameni de bine…care vor baga iar coada in lacul racilor si vor scoate lozuri castigatoare https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/72645_488298547898544_794614288_n.jpg?oh=05cc6db79cc257dc2775098e87973d42&oe=572CD7DF&__gda__=1462009071_7aa991c536a30baeb91760d5df2e1950 pentru care unii se vor bucura din nou https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/404822_488298804565185_2146107765_n.jpg?oh=40d8ecf89ca939c77303aa6476fa75f1&oe=573ACB42&__gda__=1466945739_7600580bbab089d723935688a9cf4bed ,iar altii,care s-au tot uitat doua mandate sa vada ajungand si la masa lor lozurile castigatoare https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/58820_488295851232147_310124206_n.jpg?oh=19842604d76a71d7883d635cd2f51e14&oe=57281384&__gda__=1464179892_db75b2eef966cc7cdc1c3fc0436ea7a1 …isi fac socoteli daca e cazul sa bage mana-n buzunar,de data asta,pentru vechiul obicei : pachete !

  Comentariu by I.S — 31 ianuarie 2016 @ 21:14

 52. @49 Vedeti ca la @47 e tot psd ! Pierdeti firul si esenta ! Un nume nu inseamna un partid,mai ales din cel care se vrea democratic ! Si a sustine un nume peste vointa organizatiei locale este cel putin perdant la democratie pentru un „doctorand”,daca nu cumva a terminat Stefan Gheorghiu,pentru ca in acest caz… e de prisos!

  Comentariu by I.S — 31 ianuarie 2016 @ 21:58

 53. Iorgus a fost un bun gospodar,municipiul a fost infloritor in mandatele lui,avem nevoie de un om gospodar ,pe el il stim deci avem nevoie de Iorgus la Primarie. Credeti ca mai putem sa riscam cu un nou candidat ,am tot incercat Tusac ,Radu si cu ce ne-am ales cu un municipiu transformat intr-un catun.

  Comentariu by ANONIM — 31 ianuarie 2016 @ 22:02

 54. Catun, dar avem monument in sensul giratoriu ,colace de WC-uri la Saturn ,centre de informare parca ar fi chioscuri de legume -fructe,faleza distrusa si apoi prost lucrata la Neptun si portiunea inceputa la Mangalia,pasune in tot orasul care la vara va fi faneata,parc inundabil transformat in anumite momente in patinuar sau piscina si astea sunt realizarile acestei administratii in catunul european.

  Comentariu by ANONIM — 31 ianuarie 2016 @ 22:07

 55. Nici Radu , nici Iorgus n- au ce mai caută in primărie, ce dracu nu v- ați lămurit ce le poate capul? Tot mai vreți sa fiti prostiti, mintiti si furati? Mai trebuie sa ne lege lantul de gât si la jug cu noi!

  Comentariu by Ela — 31 ianuarie 2016 @ 22:13

 56. Unde „oamenii de bine”(cascati ochii psd-ei de rand !) fac cheta si inmaneaza lozul castigator ! https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/72645_488298547898544_794614288_n.jpg?oh=05cc6db79cc257dc2775098e87973d42&oe=572CD7DF&__gda__=1462009071_7aa991c536a30baeb91760d5df2e1950 Unii s-au bucurat in felul lor-si mai mereu ! https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/404822_488298804565185_2146107765_n.jpg?oh=40d8ecf89ca939c77303aa6476fa75f1&oe=573ACB42&__gda__=1466945739_7600580bbab089d723935688a9cf4bed Altii asteapta de doua mandate sa revina lozul si la masa lor! https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/58820_488295851232147_310124206_n.jpg?oh=19842604d76a71d7883d635cd2f51e14&oe=57281384&__gda__=1464179892_db75b2eef966cc7cdc1c3fc0436ea7a1

  Comentariu by I.S — 31 ianuarie 2016 @ 22:36

 57. Unde „oamenii de bine”(cascati ochii psd-ei de rand !) fac cheta si inmaneaza lozul castigator ! https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/72645_488298547898544_794614288_n.jpg?oh=05cc6db79cc257dc2775098e87973d42&oe=572CD7DF&__gda__=1462009071_7aa991c536a30baeb91760d5df2e1950 Unii s-au bucurat in felul lor-si mai mereu ! https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/404822_488298804565185_2146107765_n.jpg?oh=40d8ecf89ca939c77303aa6476fa75f1&oe=573ACB42&__gda__=1466945739_7600580bbab089d723935688a9cf4bed

  Comentariu by I.S — 31 ianuarie 2016 @ 22:38

 58. Altii se uita lung peste masa asteptand sa vina,de doua mandate,-lozul de aur,pentru care de data asta trebuie sa scoata bani pentru pachete…din buzunar ! Partidul zice ca-i sarac ! Asa ca …https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/58820_488295851232147_310124206_n.jpg?oh=19842604d76a71d7883d635cd2f51e14&oe=57281384&__gda__=1464179892_db75b2eef966cc7cdc1c3fc0436ea7a1

  Comentariu by I.S — 31 ianuarie 2016 @ 22:42

 59. Ptr.51. CE poate fi mai democratic decat un sondaj? Vointa unor gasti?

  Comentariu by doctorand — 31 ianuarie 2016 @ 23:11

 60. Eu o sa fiu seful patrulei Vlad Tepes sa pot babardi pe oricine fara frica. Doar v-ati dat seama pana acuma care este rolul patrulei ca nu sunteti prosti. P.S. Vadim a dat coltu , Diaconescu e la bulau si … electoratul prostimii ce facem ? Doar nu il lasam sa se duca inapoi la FSN ?

  Comentariu by Sinan — 31 ianuarie 2016 @ 23:30

 61. Da aveti dreptate ! Ce poate fi mai convingator democratic, decat un sondaj facut prin vointa unei gasti !-sondaj comunicat oficial de firma trimisa de judet sa-l scoata pe ala care e dispus sa dea mai mult !(si facut public la Radio-sant !)

  Comentariu by I.S — 31 ianuarie 2016 @ 23:30

 62. Poti sa faci si singur un sondaj cand mergi pe strada si vei constata ca nu difera de cel al PSD . Asta daca poti sa te detasezi si sa fii obiectiv sau nu ai alte interese .

  Comentariu by doctorand — 31 ianuarie 2016 @ 23:45

 63. Pentru Mangalia prioritatea este sa scapam de Radu si gasca lui din Constanta.Singurul care îl poate alunga pe Radu de la primarie ,ne place sau nu ne place,este în momentul acesta IORGUS.Trebuie doar sa ne hotaram daca mai vrem ca sa ne conduca si administreze orasul Radu cu gasca lui din Constanta sau nu mai vrem.Este necesar sa scapam de Radu cat mai repede chiar daca ar trebui sa-l alegem si pe SANDEL.

  Comentariu by Anonim — 1 februarie 2016 @ 0:18

 64. @60-E ultima data cand va raspund-punctual.Omiteti in continuare psd-ul local si incercati defectuos propagandistic sa impuneti o persoana ! Va interpuneti intereselor acestui partid si in pofida gandirii si deciziei lor vorbiti in numele lor ! Eu prin stare sociala,prin gandirea unui om care-si cunoaste lungimea nasului,nu fac propaganda cuiva aici ! De criticat,o fac-si cred ca ati vazut cum o fac cu Radu-dar cel ce-mi critica adversarul politic nu e neaparat prietenul meu ! Vorbiti-mi de un om gospodar si care sa-si fi facut averea prin munca si meritele proprii ! Nu cred ca se mai pune problema cuvantului „avere”! Ori la Radu si Iorgus se pune problema…pentru ca au fost un exemplu de „harnicie” ! Daca aud aici ca psd-ul,sau alt pertid scoate pe cineva cinstit ,localnic si ai caror parinti au loc de veci in Mangalia il voi sustine-cum am facut deja cu Cotlet Mario ! Echipelor facute in timpul lui Iorgus-toata stima ! Numai ca acum e mai greu de incropit asa ceva. Se sufla in iaurt ! Mercenari ca ai lui Radu…poate !(mai tineti cont ca eu nu sunt aici anonim !-si pentru asta trebuie cate ceva-ce ziceti ?)

  Comentariu by I.S — 1 februarie 2016 @ 0:20

 65. Se pare ca in 2012 air mizat pe un perdant . Parca vorbeam de gospodar pentru oras nu de averi . Initiale am si eu dar nu inseamna ca acestea imi dezvaluie identitatea.

  Comentariu by doctorand — 1 februarie 2016 @ 0:33

 66. Perdantul acela platea impozite la bugetul orasului mult mai mari decat firmele lui Iorgus si cu atat mai putin ale lui Radu-doi bugetari cu avere facuta din salariu…iar dvs imi spuneti ca n-are legatura averea cu faptul de a fi gospodar! Si ar mai fi ceva . Eu va vorbesc cu „dvs” si primesc raspunsuri cu scobitoarea-n gura ! Dati-va jos de pe scara aia pe care v-ati cocotat si vorbitile psd-eilor…cum vor papa ei lapte si miere cu Iorgus !

  Comentariu by I.S — 1 februarie 2016 @ 0:46

 67. Trecutul este trecut, oameni buni, intelegeti, nu ne mai putem întoarce in timp, la vremuri noi, oameni noi, mai ales pt un om care știm prin câte partide a umblat si câte prejudicii a adus orașului nostru!

  Comentariu by Anonim — 1 februarie 2016 @ 8:28

 68. daca vreti ca Mangalia sa devina un oras plin de mafioti si de cei de la baraci, votati-l pe Iorgus!

  Comentariu by anna — 1 februarie 2016 @ 8:52

 69. si daca vreti sa ne invadeze cei de la Constanta, Eforie sau mai stiu eu de unde votati-l pe Radu, ca noi nu suntem in stare sa ne administram

  Comentariu by anna — 1 februarie 2016 @ 8:56

 70. anna, orasul este deja CONTROLAT de mafioti!De la Constanta,Eforie si de nu mai stii unde.

  Comentariu by dana — 1 februarie 2016 @ 9:32

 71. Ar fi bine daca dl.Cotlet Mario mai vrea sa candideze. Partidul lui Ghise are organizatie in Mangalia?

  Comentariu by doru — 1 februarie 2016 @ 9:33

 72. Pana ne hotaram cine ne va conduce mai bine
  sa aranjam cat de cat jeg-ul de prin Mangalia.
  Nu de alta insa americanii vor face selfie cu:
  – clanul lui Lalai de langa posta noua
  – aleea Teilor
  – parcul neterminat
  – jdemii de transee deja sapate de „baietii de la gaze”
  Etc

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20764996-video-romania-cere-infiintarea-unei-flote-nato-marea-neagra-pentru-aparare-descurajare-reactie-putea-avea-rusia.htm

  Comentariu by Unu' de prin oras — 1 februarie 2016 @ 9:57

 73. docorandule aici nu esti la pariuri.tu daca ai mizat pe un castigator recte radu cristian ce ai castigat?dar noi ce am castigat?pana nu lasati la o parte mentalitatea asta de competitie absurda ..vom avea numai de pierdut.daca iorgus nu candideaza ma gandesc ca l pregateste pe….da sa nu dam nume..doar sa ne aducem aminte ca era director in primarie si omul lui

  Comentariu by bigbrother — 1 februarie 2016 @ 10:42

 74. Nu noi nenea !ala, ala, nu noi ,el!mai impostorilor….. chiar nu va e rusine !!!Rusinica, Rusinica! Ruuuusiiiniiicaaaaaa!

  Comentariu by CETATEAN — 1 februarie 2016 @ 13:03

 75. …”Şi dacă clasa politică a gândit această dureroasă metamorfoză ce a avut loc, este uimitor şi oarecum ilar. Pentru că, da, este cu adevărat nevoie de oameni, de mase pentru a face o schimbare politică majoră cum se întâmplă să fie acum şi cum s-a întâmplat să fie în 89, o schimbare care ţine de o întreagă paradigmă naţională şi de generaţii în şir care au trăit şi gândit social şi mai ales politic într-un anumit fel. Însă, ceea ce este uluitor la această clasă politică de acum este că se foloseşte de uriaşa forţă a maselor ca să facă schimbarea, crezând c-o poate controla. Unde apare eroarea? În faptul că orice calcul ai face din perspectiva ta ca entitate care stă la butoanele acestui control şi oricât de bine ai încastra această forţă în interesele şi calculele tale, ea riscă să te răstoarne în final pentru că tu nu crezi în această forţă, tu doar o manipulezi. Este ca şi în cazul energiei atomice. Dacă nu crezi în energia atomică, nu o venerezi şi nu îi înţelegi foarte bine resorturile intime, nu doar cele fizice ştiute din formule, ea se transformă dintr-o energie pozitivă şi inovatoare într-o armă îndreptată împotriva ta.

  Astfel, noi suntem în situaţia în care, dacă mâine ne-am prezenta la vot, nu am avea pe nimeni de votat, deoarece, spre deosebire de modelul-blestem de decenii, nu mai putem alege nici măcar răul cel mai mic.”…(Academia Catavencu) https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-9/11999069_910520722365891_3324415602448402473_n.jpg?oh=0836c8443bf895dc8cb8f9a575aaa215&oe=572EB7B8&__gda__=1462567474_f3770c96afbe60cc868892c5fb11aef4

  Comentariu by I.S — 1 februarie 2016 @ 13:54

 76. De fapt articolul la care comentam acum a fost postat de catre TSD-si preluat de Paul F. pe contul personal de facebook Se induce tineretului parerea ca ei ar fi luat fraiele opozitiei ! Paul e veriga de legatura,mai cumpatat si mai copt ! Dragos B.-cum ne-a obisnuit:infumurat,plin de el si coplesit de misiunea pe care a primit-o…nu poate inca scapa de formula de inceput in discutia cu oricine -„stimabile” pe care o foloseste rece,distant…chiar peiorativ ! Cu toate astea eu ii admir…si astept sa se intample ce am sugerat la @75 ! Si chiar le mai ofer ceva in sprijin : https://www.youtube.com/watch?v=iKSQZj_x-b8

  Comentariu by I.S — 1 februarie 2016 @ 14:35

 77. uitati de Foleanu . nu va fi candidatul psd la primarie . deja s-a hotarit astazi cine va fi . cred ca pina duminica viitoare se va face public anuntul .

  Comentariu by psd — 1 februarie 2016 @ 15:16

 78. Interesant e dacă ne spuneai că Iorguş nu e candidatul.

  Comentariu by lucian visa — 1 februarie 2016 @ 15:35

 79. Ar fi si mai bine daca Cotlet ala si-ar lua autorizatie pentru etaj si s-ar dezlipi de blocul meu cu maghernita. Dupa aia mai stam de vorba si cu candidatul..

  Comentariu by Dan — 1 februarie 2016 @ 20:08

 80. De luat autorizaţia şi-ar lua-o dar se pare că cei îndrituiţi să o dea nu prea sunt în stare. Când ziceai ceva de magherniţă sunt convins că te refereai la relicva pe care o numeai bloc.

  Comentariu by Anonim — 1 februarie 2016 @ 22:26

 81. Blocul ala e facut de Ceausescu , cu autorizatie , carte tehnica si asa mai departe , lucruri de care Cei trei purcelusi care au P+1 nu auzisera cand au demarat ,,renovarile,,. Probabil ca daca Dan ar semna si el pe lista cu acordul proprietarilor si ar plati si deferenta de teren ocupat ,,ar fi in stare ,, si functionarii aia rai sa ii dea actul.

  Comentariu by Cotet autorizat — 3 februarie 2016 @ 11:18

 82. ptr. 81:
  Blocul ăla este făcut de deţinuţi şi militari. Ceauşescu a fost ucenic cizmar, nu zidar. Blocul a fost construit în 1959 iar Ceauşescu a devenit şef de STAT în 1965. Mai pune mâna pe carte şi dacă tot trăncăni fă-o documentat, nu ca ţaţa-n piaţă.

  Comentariu by Anonim — 3 februarie 2016 @ 20:28

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress