Mangalia – politica locală

20 ianuarie 2016

Dragomir: La Primăria Mangalia aş vrea să candideze Iorguş

Filed under: PSD — lucian visa @ 15:37

Social-democraţii se vor reuni în şedinţă pentru a discuta situaţia organizaţiei PSD Ovidiu, precum şi a candidaţilor din mai multe localităţi. În momentul de faţă, la Ovidiu preşedinte interimar este Leonard Ciocovianu, însă se poartă negocieri cu mai multe persoane din afara partidului, în jurul cărora să se formeze o nouă echipă după plecarea primarului George Scupra la PNL, respectiv pentru desemnarea unui candidat la primărie. „Se va face şi un sondaj”, a afirmat secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir. În privinţa PSD Mangalia, Cristinel Dragomir a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, că şi-ar dori ca Zanfir Iorguş să candideze la primărie. „La Mangalia, eu, personal, aş vrea să candideze Zanfir Iorguş la primărie, dar el nu vrea. Se face un sondaj acum, în urma căruia vom primi de la organizaţia Mangalia o propunere de candidat”, a mai spus Dragomir.

A.A., Replica 20.01.2016

15 Comments

 1. Poate să facă PSD-ul 100 de sondaje la Manglia. Candidează sau nu, tot Iorguș va ieși pe primul loc. Dragomir n-are cum să nu știe rezultatele sondajului făcut acum câteva zile.
  Părerea mea e că mincinosu poate fi bătut nu numai de către Iorguș.

  Comentariu by lucian visa — 20 ianuarie 2016 @ 15:39

 2. Crede Iorgus ca dupa ce a fost invins de doua ori va castiga acum? Nu mai sunt alti oameni capabili in PSD. Mangalia? Tocmai el care a umblat pe la toate partidele si a votat impotriva poporului? Care a trecut jumatate din Mangalia in proprietatea lui? Cine si cum se fac aceste sondaje?

  Comentariu by Anna — 20 ianuarie 2016 @ 16:30

 3. Pt. #2
  http://www.stareanatiei.ro/2016/01/dati-un-leu-pentru-pesedeu/

  Comentariu by nabuco — 20 ianuarie 2016 @ 16:37

 4. @1 Nene Visa,fa si mata un sondaj,ca si cel de fu facut decurand -gen : „Eu te intreb-eu te platesc-Uite aici raspunsurile!- Pai,am interfon ! Foarte bine-te gasim noi”aleator” si ai grija sa raspunzi pe casa scarii ! Nu intrati in casa…sa va auda bine vecinii,pentru ca vrem sa descurajam orice concurenta si sa le intre bine in cap ca vox populi a ramas la 2-3 mandate-n urma !” Macar ne ajuti si pe noi cu un banut !-uite aici un tip de sondaj pe banihttp://www.mobrog.com/ro/sondaje-platite.html/?rkm=4&gclid=CNbjs7jQuMoCFSrpwgodB7sFEQ Cat despre Radu(am mai despicat flocu asta p’aici!) nu are nicio sansa de castig…decat asa :sa-si mentina calu’ de bataie electoral,cu care o tine langa de cand a venit : Iorgus ! Asa ca…gata ! V-ati facut datoria(daca ar fi vorba de asa ceva-moral si civic-suntem si noi…martori,mai ales de cand ii tot trageati de maneca spunandu-le ca dorm in izmene ! Numai ca „socoteala” din targ nu se potriveste cu ce era batut in piuneze…inca de mult (si asta o stiati si dvs,da’ si Tusac cand statea spasit pe holul restaurantului,la balul de ziua femeii!) Ca orasului ii este necesar un alt primar si mai ales localnic…au vazut multi,care acum ‘sufla-n iaurt !…da’ nici sa trecem la baut lapte acru,invechit !

  Comentariu by I.S — 20 ianuarie 2016 @ 17:34

 5. Stricat, nu ivechit!

  Comentariu by Anna — 20 ianuarie 2016 @ 17:54

 6. Pt.2
  Nu stiu de cate ori a fost invins Iorgus dar stiu exat ca in 2012a castigat alegerile dar i-au fost FURATE (pot dovedi in fata oricarei instante) de catre Radu.Iorgus va castiga pentru ca, sa stie si Radu & acolitii,mangaliotii nu inghit constantenii nici cu un vagon de lamaii.

  Comentariu by Anonim — 20 ianuarie 2016 @ 20:09

 7. Sa candideze la poarta alba impreuna cu finul tusac ca numai bine au facut orasului.da oare nu mai exista altul in tot psd ul sa candideze in afara de iorgus tutankamon.da nu ti mai ajunge mai hotule cat ai furat si cat ai fost pe scaun.da chiar te crezi indispensabil om obsedat de putere ce esti.nu te mai satura dumnezeu de atatia bani si avere.

  Comentariu by Andrei — 20 ianuarie 2016 @ 20:33

 8. PS:Si sa-l ia si pe Radu Cristian cu ei!

  Comentariu by Andrei — 20 ianuarie 2016 @ 22:10

 9. Sa dea Dumnezeu sa candideze domnul Iorgus, va castiga, numai el ne poate scoate din mizerie.A fost 12 ani primar, a fost ales si in 2012 cand l-a lucrat Radu cu Constantinescu si Mazare.Va castiga alegerile si anul acesta daca va veni.Sa vina sa faca ordine aici,il vrem!

  Comentariu by dana — 20 ianuarie 2016 @ 23:30

 10. Luati-l acasa la voi cei care-l vreti, o sa va ia si cenusa din vatra,ORBILOR!

  Comentariu by Adi — 21 ianuarie 2016 @ 11:04

 11. Cenusa ne-au luat-o astia Adi,Iorgus este competent, a dovedit, nu ne intereseaza ca a luat s-au nu a luat, atat timp cat Mangalia era super,cat timp cetatenii nu simt.

  Comentariu by dana — 21 ianuarie 2016 @ 11:58

 12. Nu cred ca cetatenii nu simt, adica sunt nesimtiti, asta s-o crezi matale, domnule!

  Comentariu by Adi — 21 ianuarie 2016 @ 13:07

 13. Vreau asfalt in Dobrogea 2.De cand nu mai e primar Iorgu’,primaria ne-a lasat ca la tara!.Am platit in 8 ani 1000 de euro numai impozitul si nu s-a facut nimic in cartier.in toamna tracuta i-am spaguit pa aia cu parcu sa ia gunoaiele de langa gard iar in timpul asta polarisul imi baga biletele in cutia postala.m-am saturat de labagiii din primarie-armata de ocupatie sunt.Nici in statul islamic de-am fi nu arfi asa tiganie cain cartierul dobrogea 2( pardon cartierul lui iorgus)Asa ca votez iorgus-daca candideaza el.

  Comentariu by cetatean din dobrogea 2 — 21 ianuarie 2016 @ 13:17

 14. Dobrogea 2 va fi asfaltată atunci când vom avea un primar normal la cap şi care va înţelege că un mandat înseamnă şi să preiei lucruri nefinalizate şi să le duci la bun sfârşit. Şi asta indiferent de numele sau partidul celui dinainte.
  Dacă şi noul primar va pus pe furat, atunci vom paşte în spaţiile verzi. Acolo banii se pot îngropa, fără număr.

  Comentariu by lucian visa — 21 ianuarie 2016 @ 13:33

 15. Vecinu Sandel va candida la primarie din partea P S D

  Comentariu by VASILE — 21 ianuarie 2016 @ 16:17

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress