Mangalia – politica locală

20 ianuarie 2016

Convocatorul şedinţei extraordinare a CL Mangalia din 22.01.2016

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 8:55

Convocator2016.01.22

5 Comments

 1. Dragos Bociog
  Cu privire la atitudinea abuziva a serviciului de Taxe si Impozite:
  Intrucat in ultimele zile am observat faptul ca serviciul de Taxe si Impozite din cadrul Primariei functioneaza cu o atitudine abuziva fata de cetatenii orasului, solicit public Primarului Municipiului Mangalia sa ia masurile necesare cu privire la persoanele care decid in cadrul acestui serviciu in special asupra doamnei Simona Ciocanel, cea care genereaza aceasta atitudine conflictuala si abuziva.
  Este inadmisibil ca o persoana sa decida in numele unei institutii si atunci cand o face sa o faca intr-un mod abuziv.
  Stimate domnule Primar, Consiliul Local a decis:
  – prelungirea automata a autorizatiilor de functionare pentru agentii economici cu activitate permanenta si sediul/ punct de lucru in Mangalia, serviciul de autorizare nu aplica aceasta decizie a Consiliului Local;
  – codul fiscal nu prevede obligativitatea depunerii de catre toti cetatenii acestui oras a declaratiilor de impunere daca locuintele au fost deja declarate si destinatia acestora nu se modifica, serviciul Taxe si Impozite solicita abuziv punctual de la fiecare cetatean aceste declaratii.
  Stimata doamna Simona Ciocanel va reamintesc urmatoarele:
  – in anul 2015 ati incasat ilegal de la locuitorii blocurilor ANL taxe pe cladire, anul acesta Guvernul Romaniei prin Normele metodologice de aplicare a noului Cod Fiscal a reglementat foarte explicit printr-un exemplu ca nu se incaseaza aceasta taxa, situatia pentru care v-am atras atentia;
  – la proiectul de taxe si impozite pentru anul 2016 ati dorit instituirea unei cote de impozitare fara sa aveti nicio baza legala si ati mentionat ca ati facut o eroare materiala, prin amendament am eliminat aceasta cota.
  Nu sunteti in masura sa luati decizii peste hotararile Consiliului Local si sa rescrieti dumneavoastra Codul Fiscal.
  Va solicit afisarea la ghiseu a eliminarii obligativitatii avizarii autorizatiei de functionare impreuna cu un regulament clar, stabilit o singura data, de declarare si impozitare a cladirilor si terenurilor.
  Pana unde mergeti stimata doamna cu aceste abuzuri? Credeti ca serviciul Taxe si Impozite este o unealta a dumneavoastra prin care decideti asupra tuturor cetatenilor acestui oras dupa bunul plac?
  Stimati cetateni, avand in vedere faptul ca vineri, 22.01.2016, Consiliul Local este convocat pentru o sedinta extraordinara, va rog sa-mi mentionati toate situatiile abuzdive cunoscute cu privire la serviciul de Taxe si Impozite pentru a putea fi clarificate in sedinta de vineri.

  Comentariu by ANONIM — 20 ianuarie 2016 @ 11:29

 2. Domnule draga, individa cu pricina, pune muschiu’n funcțiune daca o contrazici…ca nu deține creier.A reclamat-o o femeie pentru abuz fizic, vânătăi in toată splendoarea, a văzut-o si domnul Romulus Dumitrana pe respectiva femeie învinețită, dar s-a mușamalizat.Mi-e si sila sa mai trec pe holurile primăriei sa vad huidumele astea arogante, spagangioaice.Om scapa de ne-o ajuta cel de sus ca parca s-a răsturnat carul cu idioți la noi in bătătura!

  Comentariu by Andrei — 20 ianuarie 2016 @ 11:47

 3. http://www.coltuc.ro/blog/articolul-44-noul-cod-de-procedura-fiscala-2014-comunicarea-actului-administrativ-fiscal-actele-emise-de-organele-fiscale/

  Comentariu by I.S — 20 ianuarie 2016 @ 12:32

 4. (3) Comunicarea prin publicitate se face prin afişarea, concomitent, la sediul organului fiscal emitent şi pe pagina de internet a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, a unui anunţ în care se menţionează că a fost emis actul administrativ fiscal pe numele contribuabilului. În cazul actelor administrative emise de organele fiscale prevăzute la art. 35, afişarea se face, concomitent, la sediul acestora şi pe pagina de internet a autorităţii administraţiei publice locale respective. În lipsa paginii de internet proprii, publicitatea se face pe pagina de internet a consiliului judeţean. În toate cazurile, actul administrativ fiscal se consideră comunicat în termen de 15 zile de la data afişării anunţului.

  Comentariu by I.S — 20 ianuarie 2016 @ 12:36

 5. Asa ca propunerea ar fi sa primim o notificare de plata,dupa care… Dar aici cred ca sunt si alte propuneri…mult mai dure,dar legale !

  Comentariu by I.S — 20 ianuarie 2016 @ 12:40

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress