Mangalia – politica locală

15 ianuarie 2016

Edilul Cristian Radu vrea să-i evacueze pe cei care îşi subînchiriază locuinţele primite de la stat!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 10:14

Prezent la expunerea bilanţului activităţii jandarmilor din oraş şi staţiunea Neptun, primarul Mangaliei, Cristian Radu a făcut referire la gradul de infracţionalitate din zonă. „Municipiul se confruntă cu incidente în anumite cartiere, dintre care cel mai greu de gestionat rămâne cel din imediata apropiere a Barăcilor. Sperăm că infracţiunile comise de către unii locatari de acolo să dispară în scurt timp. În acest fel, oamenii de bună-credinţă nu vor mai avea de suferit din cauza hoţilor care le-au sustras bunurile sau care şi-au găsit locuinţele vandalizate”, a spus edilul Cristian Radu.

Într-o altă ordine de idei, comandantul Detaşamentului de Jandarmi 6 Mangalia, lt.-col. Nicolae-Marian Călin a declarat că unul dintre subordonaţi a beneficiat, anul trecut, de o hotărâre a Consiliului Local ce a vizat schimbarea destinaţiei unui apartament din sediu în locuinţă de serviciu care i-a fost repartizată.

Primarul Cristian Radu a intervenit pe marginea acestui subiect, declarând că are pe masa de lucru numeroase solicitări venite din partea profesorilor, medicilor, poliţiştilor şi jandarmilor care doresc să primească o locuinţă. „După cum ştim, la Mangalia, locuinţele au fost repartizate pe relaţii, pe pile şi atenţii unor oameni care nu au nevoile de ele. Motiv pentru care le-au şi subînchiriat. Tocmai de aceea, trebuie să-i scoatem afară, iar apartamentele să fie transformate în locuinţe de serviciu care să ajungă la cei care doresc să lucreze la Mangalia şi care au într-adevăr nevoie de un acoperiş deasupra capului. Astfel, mi-am propus să verific mai atent cum stau lucrurile în aceste locuinţe, să văd dacă sunt sau nu utilizate ori dacă sunt folosite pentru a face bani din subînchirierea lor”, a precizat primarul Cristian Radu.

editiadesud.ro 14.01.2016

12 Comments

 1. Parcă a mai zis asta mai de mult.

  Comentariu by lucian visa — 15 ianuarie 2016 @ 10:15

 2. Subanchirierea nu se face cumva cu acordul proprietarului ?

  Comentariu by doctorand — 15 ianuarie 2016 @ 10:24

 3. Crezi că fac acte ?

  Comentariu by lucian visa — 15 ianuarie 2016 @ 12:19

 4. Primarul Radu Cristian e clar ca traieste in alta lume…..a pastilelor….pai mai raducule te intreb…CATE APARTAMENTE AI CONTRUIT in 4 ani de mandat?…iti spun eu NICI UNUL……si atunci nu mai vinde blana ursului din padure…..

  Comentariu by Anonim — 15 ianuarie 2016 @ 12:22

 5. Vorbesti prostii nr.4. Doar ce face 8 blocuri cu 8 etaje din banii lui. Adica aproape 600 de apartamente. N-au facut Tusac cu Iorgus la un loc nici pe sfert.

  Comentariu by Anonim — 15 ianuarie 2016 @ 13:33

 6. Comentariul 5 trebuie citit cu atenţie. Gura păcătosului … poate adevăr grăieşte.

  Comentariu by lucian visa — 15 ianuarie 2016 @ 13:36

 7. Cu câte scări sunt alea 8 blocuri, că dacă nu sunt cel puţin 2 se cheamă că e la oha, să fie… fără număr

  Comentariu by Anonim — 15 ianuarie 2016 @ 13:44

 8. Magraonul moldovenesc a inaugurat doar ce a început Iorguş, vreo 14 blocuri. Acum jumătatea navetistă prăduieşte locuinţele făcute de prăduitorul de păduri.

  Comentariu by Anonim — 15 ianuarie 2016 @ 13:48

 9. Dupa 4 anu de mandat vii si aberezi in asemenea hal ? Daca stie de locuinte date pe pile avea timp destul sa ii evacueze pe acei chiriasi .

  Comentariu by doctorand — 15 ianuarie 2016 @ 20:16

 10. @9:
  Doar behăie, cu pututu…mai moale. Nu are argumente legale. Tusac, mai cu sânge a încercat dar a luat-o-n freză în instanţă şi a lăsat coada jos.
  Ăsta micu doar latră şi behăie să facă impresie artistică.

  Comentariu by Anonim — 16 ianuarie 2016 @ 19:40

 11. La inceput radeam de Iorgus ca nu e in stare sa zugraveasca ce a construit Ceausescu. Acum vad ca nimeni nu e in stare sa zugraveasca ce a construit Iorgus. E vreunul nascut in Mangalia care sta la ANL ?

  Comentariu by Vasea — 17 ianuarie 2016 @ 0:10

 12. Da !

  Comentariu by Anonim — 17 ianuarie 2016 @ 9:12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress