Mangalia – politica locală

14 ianuarie 2016

Primăria Corbu anunţă că taxele şi impozitele pot fi plătite şi online

Filed under: Ştiri judeţene — lucian visa @ 12:32

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, Primăria Corbu anunţă contribuabilii persoane fizice şi juridice că impozitele şi taxele datorate la bugetul local al comunei Corbu se pot plăti şi online, cu card bancar.

Potrivit primarului Marian Gălbinaşu, pentru a accesa sistemul, contribuabilul trebuie să completeze un formular online, pentru solicitarea datelor de acces, mai exact, utilizator şi parolă.

Datele de acces în sistem vor fi înmânate personal, la sediul Primăriei Corbu, în baza actului de identitate. Pentru persoanele domiciliate în alte localităţi din ţară, datele de acces vor fi predate prin curier rapid, numai titularului, în baza actului de identitate. Costurile de curierat vor fi suportate de contribuabil. Modulul de plăţi poate fi accesat din meniul principal, secţiunea „plăţi online”.

Carmen Mocanu, Cuget liber 14.01.2016

12 Comments

 1. Probabil primaria Corbu are primar.

  Comentariu by doctorand — 14 ianuarie 2016 @ 14:19

 2. Probabil ca n-au dat peste 200.000 euro pe 3 programe de taxe in 3 ani. Niste diletanti.

  Comentariu by Anonim — 14 ianuarie 2016 @ 15:43

 3. Care 200 000 ? Primul program adus de Craciunescu 15 000, al doilea adus de Teoniu Dima 86 000, al treilea „gratis”, pe filiera Titi Chirila 107 000 euro/an . Ori 2 ani. Sunt peste 310 000 de euro. Si tot nu merg cum vrem noi ci cum vor ei. Consilierii ar trebui sa se sesiseze ca gradul de incasare de doar 40 si ceva la suta nu are cum sa fie real. Incaseaza cu un program si raporteaza cu altul. La ce sa te mai chinui sa furi banii cu contracte si lucrari fictive cand poti sa-i arzi direct cash ?

  Comentariu by De la taxe — 14 ianuarie 2016 @ 15:54

 4. Am cateva intrebari pentru cei din MANGALIA,1-De ce exista cartierul BARACI?,2-Cine a adus acolo aceasta minoritate si de ce?,De ce noaptea luminile nu se aprind spre capatul BARACILOR,iar pe drumul dintre BARACI lumina este slaba?,3-De ce populatia Mangaliei trebuie sa plateasca datoriile unora de la BARACI,4-De ce nimeni nu aduce in discutie in cadrul sedintelor, ce se intimpla in zona BARACILOR SI IN CARTIERUL COLONISTI UNDE SUNT CELE MAI MULTE FURTURI?,5-CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC PENTRU A ASANA ZONA BARACI?,6-Pentru cateva avantaje de care se bucura unii candidati la niste functii ,se lasa aceasta zona infecta, petru a imbolnavi un oras intreg,care nu stie cat de infecta este aceasta zona,o poate intreba pe Doamna consilier CARLAN,care a locuit in zona,si pe Domnul Doctor L.La geamurile Domnului Doctor minoritarii mici isi faceau nevoile ,si a fost nevoit sa se mute.7- Cand aceasta zona va fi una civilizata? 8-In zona BARACI nu exista WC-uri si toate necesitatile fiziologice sunt aruncare in sosea,de acolo sunt luate pe talpa trecatorilor si aduse in casa fiecaruia si stim toti cate boli contin aceste mizerii. Astept raspuns

  Comentariu by octavian necula — 14 ianuarie 2016 @ 21:23

 5. Iti rasound la primele 2.iorgus,iorgus.de ce?sa castige voturi la alegeri pe cand era primar.

  Comentariu by Andrei — 14 ianuarie 2016 @ 22:26

 6. Blocurile au fost contruite în zona barăci la sugestia viceprimarului Botaş Liviu (sanepidist – igienist).
  Ţiganii au fost mutaţi din Cartierul de vest (actual str. Veteranilor şi Ilarion Terente) la dispoziţia lui Iorguş şi a CL. La barăci au fost demolate vreo 2 şi au fost date locuri de case. S-au înmulţit peste măsură dar s-au aciuat şi mai mulţi. Din cei bătrâni majoritatea au avut apartamente pe Ion Creangă la C5, C6 şi C7 dar le-au pierdut la barbut sau le-au vândut şi s-au mutat tot la barăci.

  Comentariu by Anonim — 14 ianuarie 2016 @ 23:57

 7. Problema Barăcilor trebuie rezolvată de un primar hotărât. Sigur va avea sprijinul CL. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Nu ştiu care ar fi soluţia cea mai bună, dar trebuie căutată.

  Hai să revenim la chestiune. N-am postat articolul pentru a-l lăuda pe primarul din Corbu şi echipa lui, ci pentru a analiza situaţia jalnică şi ruşinoasă de la Mangalia. Dacă veţi lua atitudine toţi cei nemulţumiţi, situaţia se va schimba. Unii ştiu că aţi şi făcut-o.
  E inadmisibil ca după atâţia bani băgaţi în softuri, această direcţie să nu poată informa corect oamenii sau firmele cât au de plată. De ce nu se încasează taxele şi la CEC şi la principalele bănci din oraş ? De ce nu se pot face plăţi online ?
  De pe pe mangalia.ro nu e postată hotărârea cu taxele pe 2016 ? De ce nu sunt postate formularele care trebuiesc depuse până la 31 martie şi de către cine ?
  De ce ? Pentru nu le pasă de noi şi că direcţia e condusă politic.
  Eu n-aş fi sigur că nimeni nu va plăti.

  Comentariu by lucian visa — 15 ianuarie 2016 @ 10:05

 8. Acum aproape 4 ani mai era puţin şi se putea plăti electronic, online taxele. Atunci cu solicitare de cont şi parolă se putea vizualiza situaţia şi se putea plăti prin virament la trezorerie în contul primăriei. Au fost făcute câteva plăţi …dar a venit unu cu pregătire zootehnică şi a tras o copită de a destructurat un serviciu cu greu închegat. Personalul de acolo şi-a găsit de muncă prin alte primării. Acum când şi-au dat seama că au făcut-o de oaie au promis marea cu sarea fostelor funcţionare să revină să repare măgăria făcută de gaşca navetistă, doar, doar s-or mai spăla pe obraz.

  Comentariu by Anonim — 15 ianuarie 2016 @ 14:00

 9. Cum poţi spune că ăla cu pregătire zootehnistă are copite ? El are încălţăminte de firmă.

  Comentariu by lucian visa — 15 ianuarie 2016 @ 15:08

 10. Cea mai mare brambureala e la cladiri-locuinte „mixte” ! Cred ca si celor de la Corbu le trebuie alte programe ! Iata aici -spre ajutor-nu numai pentru cei care au luat formulare si pentru care e o adevarata aventura completarea lor,dar si pentru cei de la…ghiseu,navetisti,au ba ! https://www.youtube.com/watch?v=IxZ_Njs1lkk

  Comentariu by I.S — 15 ianuarie 2016 @ 16:48

 11. PS -Sa vedeti brambureala la terenurile concesionate,sau inchiriate ! E o lege-358-2015 care a fost pur si simplu omisa cand s-a facut codul fiscal…modernizator! Unele primarii au pus „inchis-pe perioada nedeterminata” la ghisee !

  Comentariu by I.S — 15 ianuarie 2016 @ 17:28

 12. Şi a fost ţinut în braţe şi alintat la sânul darnic al PNL-ului local mai ceva ca pe moaştele aducătoare de alinare celor săraci cu duhul, mari proprietari de împărăţii cereşti.

  Comentariu by Anonim — 15 ianuarie 2016 @ 17:33

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress