Politica locală

13 ianuarie 2016

Cereri ale consilierilor din opoziţie în şedinţa CL Mangalia din 12.01.2016

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 9:56

A fost o şedinţă liniştită, proiectul cu participarea Municipiului Mangalia la Asociaţia Flag Mangalia Litoral fiind votat în unanimitate.

La final, consilierii Paul Foleanu şi Bogdan Maganu, i-au cerut primarului ca până luni (18 ianuarie) să prezinte situaţia şi componenţa datoriilor primăriei. Tot până atunci i-au mai cerut să prezinte situaţia contractelor de asistenţă juridică şi execuţia bugetară pe 2015. Cererile au fost consemnate în procesul verbal.

Că primarul o va face sau nu (cel mai probabil),  eu zic că de luni încolo, lupta politică se va duce „pe viaţă şi pe moarte”, aşa cum era scris în titlul unui articol din Editia de sud.

11 Comments

 1. Astfel de informatii trebuie sa solicite si sa primeasca toti consilierii nu numai cei din opozitie . De fapt ar trebui sa fie publice pentru informarea noastra a tuturor .

  Comentariu by doctorand — 13 ianuarie 2016 @ 11:35

 2. O administratie publica transparenta trebuie sa aduca la cunostinta cetatenilor situatia si componenta datoriilor primariei,Dar primarul si echipa lui „COMPETENTA” sunt preocupati doar sa acopere matrapazlacurile pe care le fac.

  Comentariu by anonim — 13 ianuarie 2016 @ 14:06

 3. At fi trebuit sa mai ceara si o informare privind platile efectuate in mandatul actual , macar cele mai mari sa vedem si noi unde si pt ce s-au cheltuit banutii nostri!

  Comentariu by Anonim — 13 ianuarie 2016 @ 14:39

 4. Eu sunt curios ce motiv o sa gaseasca pentru a nu face publice aceste hartii…

  Comentariu by Winetou — 13 ianuarie 2016 @ 15:58

 5. o sa taca, ca asa ii dicteaza madam boita

  Comentariu by Maricel — 13 ianuarie 2016 @ 17:46

 6. Au aflat avocatii si viceprimarii ca in calitate de consilieri pot cere EXECUTII BUGETARE si ca se poate cere consemnarea in procesul verbal de sedinta ?! Hai sa fim seriosi si sa nu ingrasam porcul electoral dupa scurgerea unui mandat! De fapt ipocrizia nu-i numai acolo…e si pe aici,unde ,daca e vorba de a trimite o depesa-reclamatie-anonima…atunci da ! O semnam cu totii ! De cate ori s-au plans p’aci branzovenestii postaci,ca ai lor consilieri n-au acces la…ce obliga legea !Nu o sa vedeti niciodata rapoartele Curtii de Conturi:un fel de „spalare pe maini” la un nivel mai mare,care se scot la iveala ,totusi,numai in cazuri politice…si cand nu s-a respectat „parandaratul”…pe verticala !Si la urma urmei ,trebuie sa fim constienti ca daca e sa vedem pe ce au aruncat banii orasului,indatorandu-l,la greu si Iorgus si Tusac si Radu…atunci va trebui ca la Mangalia sa se faca mai intai alegerile parlamentare si dupa aceea-ca o rezultanta sa se aleaga primarul! Cu independentii,ne-am lamurit-si nu datorita lor,ci datorita idiotului de Dorel alegator…care va spune iar : „Uite-l p’ala -candideaza si…nu da nimic!” Asa ca trebuie sa ne obisnuim si cu CL actual si cu cele ce vor sa vina !Opozitia si independentii din CL Mangalia: https://sfinx777.files.wordpress.com/2014/03/caricatura-alex-dimitrov-iar-eu-sunt-independent.jpg?w=468&h=492

  Comentariu by I.S — 13 ianuarie 2016 @ 19:41

 7. Din sedinta recenta s-au vazut urmatorele: dupa ce si-a facut numarul, adica a prezentat o situatie vaga a arieratelor, primarul n-a mai dorit sa dialogheze cu consilierii. Primarul nu suporta sa fie luat la intrebari, dovada ca in momentul in care i s-au cerut explicatii i-a zis lui Foleanu ca pentru astfel de atitudini huliganice acesti oameni nu ar mai trebui primiti in primarie! Aloooo, domnu primar baga ochii in Legea 215 a adm publice care te obliga sa dai explicatii pt ca 1. esti executivul adica in subordinea Consiliului Local si 2 este vorba de banul public. Daca Foleanu te intreba de banii din buzunar sau din conturi, nu erai obligat sa raspunzi. Dar pentru banii Mangaliei, esti obligat sa dai explicatii. Primarul a avut o atitudine flegmatica, de stapan model Mihai Claudiu Tusac. Din fericire, va avea aceeasi soarta curand!!!

  Comentariu by Anonim — 14 ianuarie 2016 @ 9:08

 8. http://www.stareanatiei.ro/2016/01/erori-contabile-de-70-de-kilometri-de-autostrada/

  Comentariu by nabuco — 14 ianuarie 2016 @ 11:24

 9. Pe pitic cand il intrebi de banu public isi pierde vocea. S-o antrena pentru DNA.

  Comentariu by Anonim — 14 ianuarie 2016 @ 18:15

 10. In curand Radu, Romulus si Boita vor fi saltati de DNA.
  Din fericire organele statului lucreaza!

  Comentariu by SRI-ul local — 14 ianuarie 2016 @ 20:03

 11. De prin targ adunate si iarasi la lume date ?

  Comentariu by doctorand — 15 ianuarie 2016 @ 10:25

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress