Politica locală

9 ianuarie 2016

Spaţiu de promenadă în locul garajelor de pe strada T. S. Săveanu

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:03

Consilierii locali au aprobat, în cadrul ultimei şedinţe ordinare din 2015, două proiecte de sistematizare a unor zone din localitate: este vorba despre indicatorii tehnico-economici privind alimentarea cu apă şi canalizare în Cartierul Dobrogea I şi sistematizarea zonei din preajma Centralei nr. 6, de pe strada T.S. Săveanu. Un al treilea proiect, ce viza sistematizarea zonei Şos. Constanţei-intersecţie Saturn-Gara Mangalia nu a trecut de votul consilierilor.

În primul caz, aleşii locali au aprobat proiectul de alimentare cu apă şi canalizare a străzii Geo Bogza, din Cartierul Dobrogea I, o investiţie din bugetul local de aproximativ 200.000 de lei. Un al doilea proiect de sistematizare vizează dezafectarea garajelor din preajma Centralei nr. 6, în locul acestora urmând să fie amenajat un scuar, dotat cu bănci pentru odihnă, dar şi spaţiu verde. Potrivit reprezentanţilor ADPP Mangalia, garajele nu au fost utilizate, cel puţin în ultimii ani, în scopul iniţial, existând, în acest sens, nenumărate plângeri din partea cetăţenilor din zonă cu privire la igiena acestor amplasamente.

Valoarea proiectului este de 25.000 de lei, fără TVA., iar evacuarea garajelor vizate se va face pe cheltuiala concesionarilor.

editiadesud.ro 07.01.2016

8 Comments

 1. Numai proiecte frumoase. Pe când modernizarea noului sensul giratoriu, că pentru gropile din asfalt aşteptăm următorul primar ?

  Comentariu by lucian visa — 9 ianuarie 2016 @ 14:04

 2. Ăsta cu spațiul de promenada pe ts saveanu e super.asteptam ca primarul dl filip și consilierii sa aduca acolo și turiști. Se vede ca sunt navetiști și n au habar.sau poate onorat piticul in putinele zile ale copilăriei sale a suferit vreo trauma pe la garajele alea și acu se razbuna

  Comentariu by Curiosu — 9 ianuarie 2016 @ 14:54

 3. T.S. Saveanu a avut „nenumărate plângeri din partea cetăţenilor din zonă” ?

  Domnule primar, ba Cristi, am putea avea si o situatie oficiala a acestor plangeri? Ca – de vorbire suntem cu totii buni !

  Dar, ca sa iei asa ceva drept argumentatie: „plangerile oamenilor muncii” tine doar de perioada proletcultista: „oamenii muncii de la orase si sate” !

  Concret: cati cetateni au facut aceste plangeri ? Oficial, depuse la Primarie, la registratura ?

  Concret: cati oameni de afaceri isi doresc acolo magazine?

  Concret: cat de mult doresc sa investeasca fratii Angelescu acolo?

  Ba fratilor, primarul asta si cu Romulus au intarziat vreo 70 de ani ! Doar prin 1947-1953 se justificau actele samavolnice prin aceste expresii: „oamenii au vrut” sau „ideea revolutionara a dorit” !

  Mai lasati-ne fratilor cu gard viu la poarta!

  Comentariu by Anonymous Notarius — 9 ianuarie 2016 @ 17:29

 4. Apropo di ADPP & Co.
  http://www.replicaonline.ro/italienii-se-apuca-de-cultivat-rosii-si-castraveti-in-judetul-constanta-256246/

  Comentariu by nabuco — 9 ianuarie 2016 @ 20:01

 5. Vreau sa dau cateva sugestii administratiei de unde s-ar putea scoate banii pentru oraş,1-Amenajarea pe insula a unui sat pescaresc si un restaurant cu specific,2-In zona baraci sa fie amplasat un magazin de bricolaj tip BRICK sau DEDEMAN deoarece in zona nu exista asa ceva,3-In zona targului unde se afla terenul acela imens plin de gunoaie, sa se construiasca un tirg asemanator cu cel de la Scarisoreanu,4-Construirea unui complex tip henri coanda pentru persoane defavorizate in zona moara,5-Deschiderea fabricilor inchise din Mangalia pentru ca populatia sa fie mai activa in campul muncii,aceste idei sunt esenta din care se poate dezvolta orasul

  Comentariu by octavian necula — 10 ianuarie 2016 @ 19:48

 6. Vorbim vorbe
  1. teren insula in mare parte proprietate privata + armata
  2. Niciodata in zona aia
  3. zona targ este proprietate privata
  4. imposibil de la bugetul local
  5. asta inseamna alti investitori, putin probabil in actuala administratie cand omu incearca sa-l copie pe mazare dar a reusit doar pe tupac

  Comentariu by Maricel — 11 ianuarie 2016 @ 10:03

 7. Ce minciuni gogonate. Asa au daramat si garajele de langa Billa inca din septembrie, pe promisiunea ca se face parcare. N-au facut nimic, e doar mocirla, locatarii nu au unde parca. Aaaa…au facut un sant mare in care au mutat apa din ”noul parc” si nu l-au astupat nici acum. Nici semnalizat nu este, poate oricand sa cada cineva in el.

  Comentariu by el — 13 ianuarie 2016 @ 2:33

 8. .

  Comentariu by VASILE — 15 ianuarie 2016 @ 21:40

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress