Mangalia – politica locală

8 ianuarie 2016

Convocatorul şedinţei ordinare a CL Mangalia din 12.01.2016

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 10:23

Vezi convocatorul

E vorba de aprobarea participării Municipiului Mangalia la Asociaţia Flag Mangalia Litoral.

14 Comments

 1. Inteleg ca aceasta este o fundatie care urmeaza sa se infiinteze . Stie cineva de ce este atat de importanta incat sa se convoace o sedinta special pentru asta ?

  Comentariu by doctorand — 8 ianuarie 2016 @ 12:13

 2. Cu ce se ocupa fundatia ? Si cel mai important a cui este?

  Comentariu by Anonim — 8 ianuarie 2016 @ 14:32

 3. samd:
  http://zonainterzisa.ro/milioane-de-euro-plimbate-prin-circuitul-fundatiilor-famigliei-geoana/

  Comentariu by nabuco — 8 ianuarie 2016 @ 16:00

 4. Si pentru aceasta ordine de zi consilierii primesc indemnizatie de sedinta?Trai neneaca!

  Comentariu by doru — 8 ianuarie 2016 @ 17:25

 5. Ptr.,4. Si crezi ca ai facut o remarca inteligenta ? Degeaba incerci sa duci discutia in alta parte ca tot nu uitam ce face primarul .

  Comentariu by doctorand — 8 ianuarie 2016 @ 18:25

 6. De obicei fundaţiile colectează bani. Ce fac apoi cu banii…

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 8 ianuarie 2016 @ 19:39

 7. Interesant de vazut care este necesitatea si oportunitatea aderarii la o astfel de fundatie.

  Comentariu by doctorand — 8 ianuarie 2016 @ 19:51

 8. dottore

  Comentariu by Vasea — 8 ianuarie 2016 @ 23:01

 9. Anul Nou nu a schimbat mentalitatea primarului si apropiatilor sai.Convoaca sedinta ordinara cu un singur punct pe ordinea de zi iar restul problemelor municipalitatii(se pare ca nu sunt ,avem de toate)in sedinte extraordinare sau de indata ca sa nu poata fi gandite ca lumea de consilieri(considerati prosti de primar)si să nu poata reactiona.Cine stie ce matrapazlacurile dracului mai ascunde si aceasta asociatie ca de lucrurile bune ale primarului ne-am cam săturat.Apropo s-a semnat procesul verbal de receptie la parc,la Aleea Teilor ?

  Comentariu by Anonim — 9 ianuarie 2016 @ 8:23

 10. Hai sa mai dreg eu busuiocul mincinosului, ca Doru Colgiu doarme in cizmele mamii ei de comunicare publica.

  FLAG presupun ca se refera la Fishing Local Action Group, o initiative a U.E. prin Common Fishery Policy. Initativa presupune alocarea de fonduri pentru dezvoltarea zonelor piscicole si sprijinirea pesccuitului. Romania are in prezent 14 asemenea zone, inclusive una pentru zona Dobrogea Sud. 322 de proiecte de acest tip au fost finalizate in tara, pana in 2015. Cam asta ar fi trebuit sa ne spuna Doru Colgiu, dar vad ca mananca banii Mangaliei degeaba.

  Acum, de ce se face o asemenea asociatie, nimeni nu stie. De ce, daca exista una pentru sudul Dobrogei (vezi http://www.flagsud.ro/) , trebuie sa mai facem una special pentru Mangalia nu ne spune nimeni. Nu cumva e o modalitate de a ascunde niste cheltuieli, ca si in cazul Asociatiei de Turism Sudul Litoralului ?
  Ce fel de proiecte pe domeniul pescuitului vrea sa faca Cristian Radu la Mangalia, iar nu stie nimeni. Vrea sa faca o cherhana noua? Sa o modernizeze pe cea veche, sa construiasca un port piscicol ? Nimeni nu stie !
  Vrea sa faca turism piscicol ? Nu se stie !
  Cine sunt actorii privati interesati de aceste iluzorii proiecte, cati pescari mai sunt in Mangalia si care e ponderea acestei activitati la bugetul orasului? Nema informatia !
  Festivaluri piscicole, sate pescaresti? Bezna totala !

  I-a intrebat cineva pe cetateni daca isi doresc asa ceva? Exista vreo strategie pentru asa ceva? A fost facuta publica? A fost aprobata de Consiliul Local? Nimic – Tabula Rasa !

  Dar oare putinii pescari din Mangalia au fost intrebati despre asta? Stiu ceva despre subiect? Sau primarul vrea sa le faca bine “cu forta” ?

  De fapt totul pleaca de la opacitatea totala din Primarie si de la secretomania bolnava care invaluie orice gest minor al mincinosului: el stie cel mai bine ce-i trebuie Mangaliei, iar norodul e prea prost si needucat pentru a intelege inaltele valori morale si intelectuale ale primarului.

  P.S. Oare cum si-a indeplinit madam Boita atributiunea legala (expusa chiar si in Dispozitia primarului) de a informa cetatenii cu privire la proiectul de H.C.L. ?

  Comentariu by Anonymous Notarius — 9 ianuarie 2016 @ 9:38

 11. Lipsa de transparenţă în comunicare nu cred că se datorează vreunei secretomanii excesive.
  Mult mai plauzibilă este neasumarea responsabilităţii, lipsa de experienţă în comunicare şi nu pe ultimul loc suverana prostie care s-a manifestat de la începutul mandatului.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 9 ianuarie 2016 @ 9:58

 12. @11 Cu felul comunicarii,ne-am obisnuit,cu suverana prostie…incercam sa mai acordam cate o mica sansa…dar ei : nu ! Insista ! Informandu-ne singuri,sa vedem cam despre ce ar fi vorba am gasit la nenea google cele spuse de cel de la#10 si deabia atunci chestia cu „necesitatea si oportunitatea” a devenit greu de explicat de „comunicatori” ! „Procedurile” le vin ,de la o vreme, centralizat -si numai la nivel de „actionariat” ! In orice caz,vaca electorala de rasa mangalita (asa cum e vazuta acum-conform cu pregatirea profesionala,a noilor edili) este pregatita sa mai suporte…datorii,pentru furaj,de la banci ,pentru inca alte zeci de ani ! http://i.imgur.com/JixjYNn.gif

  Comentariu by I.S — 9 ianuarie 2016 @ 11:22

 13. Ptr. 10. Foarte bune observatiile tale, concrete si la obiect, privind asociatia respectiva si necesitatea ei, la acest moment. Spre stiinta, s-a incercat un proiect european pe pescuit , dar… a fost respins, a fost scris foarte prost.
  Cat despre asociatia pescarilor sau satul pescaresc din zona Insula, nu mai exista a fost cumparata de curand de Dan Georgescu. Evident, trebuie sa aveti in vedere si partile lui Romulus si ale inca actualului primar. Probabil de aici si necesitatea aderarii urgente – interesele personale.
  Cat despre Colgiu – de curiozitate, ati vazut vreodata un material scris de Colgiu? E jale, scrie la nivelul 5-8, asta cu bunavointa. Deci oricum ia banii degeaba, mai trist e cu toate instititiile care ar trebui sa vada asta, si nu o fac.

  Comentariu by 5 luni — 9 ianuarie 2016 @ 17:43

 14. @13 La ce va referiti-cand spuneti ca s-a cumparat acolo pe insula…oarece ?S-au cumparat cesiuni,sau teren ?(stiu ca la sud de podul de fier…sunt lotizari si proprietari,iar la nord era ,ultima data-cunoscuta de mine-a GOLD-ului-dar au trecut ani buni si de atunci,cred ca s-au dat lupte grele acolo si s-au schimbat…multe !Insa daca e vorba de punctul pescaresc,e bine de lamurit cum au stat lucrurile,pana la ordinul 650 al ministerului agriculturii. Uite aici o copiuta : Bucureşti, 15 aprilie 2015.

  Nr. 650.

  ANEXĂ

  Punctele de debarcare (PD) şi centrele de primă vânzare (CPV) nominalizate în vederea pescuitului comercial în habitatele piscicole naturale, cu excepţia ariilor naturale protejate

  Nr. crt. Denumirea Localitatea Destinaţia
  PD CPV
  1. S.C. Micul Golf – S.R.L. localitatea 2 Mai, judeţul Constanţa x –
  2. S.C. Anghel Maritim – S.R.L. localitatea Mangalia, judeţul Constanţa x x
  3. S.C. Carmen Tina – S.R.L. localitatea Olimp, judeţul Constanţa …………………………………Dupa asta,s-ar putea sa se fi produs modificari si noi nominalizari de autorizare ! In orice caz este bine de stiut ca acest domeniu era in curtea mafiei adormitului din intersectie,Strutinski,Mazare si coana Martin pretena si sustinatoarea…stim noi a cui ! Cred ca se fac cartile pentru o noua „gasca”(a se citi: mafie !) acum la „destructurarea” celei puse pe chituci,in parte de DNA ! Pentru cei care nu stiu- acest domeniu este „propice” pentru stoarcerea multor gologani din buzunarele europenilor si bineinteles si de la noi(in mai mica mnasura) Pentru a va da seama cam despre ce poate fi vorba,cititi aici cum stateau lucrurile,cu ceva vreme mai inainte : http://constanta.ro/2014/10/01/cum-aranjat-gasca-lui-nicusor-constantinescu-dezvoltarea-pescuitului-din-fonduri-europene/ Tot de la A. Carlescu…s-ar putea sa aflam si continuarea extinderii afacerii…pe meleagurile mangaliotilor !

  Comentariu by I.S — 9 ianuarie 2016 @ 20:52

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress