Mangalia – politica locală

21 decembrie 2015

Cristian Drăgan, consilier local la Mangalia, a încheiat 13 contracte cu Primăria. A.N.I. l-a declarat incompatibil

Filed under: PNL — lucian visa @ 14:35

Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, DRÃGAN CRISTIAN a încãlcat regimul juridic al incompatibilitãților întrucât MAGMA TRUST SRL, societate comercialã în cadrul cãreia persoana evaluatã a ocupat funcția de director economic în perioada 01 martie 2008 – 10 iunie 2013, a încheiat 13 contracte cu Primãria Municipiului Mangalia, respectiv cu instituții aflate în subordinea Primãriei și a Consiliului Local Mangalia, în valoare totalã de 564.156,85 lei, încãlcând, astfel, prevederile art. 90 din Legea nr. 161/2003.

Cristina Ionescu, atacdeconstanta.ro 18.12.2015 (parțial)

13 Comments

 1. Si tot supărat este pe primar.altă jigimea dragan ăsta.

  Comentariu by Maso — 21 decembrie 2015 @ 15:44

 2. Poate are şi de ce. Unii zic că reclamaţia la ANI e de la cineva din primărie.

  Comentariu by lucian visa — 21 decembrie 2015 @ 16:46

 3. are de ce sa fie suparat…sacosa cul.200.000 data in campanie inca nu a produs destul.si nu e singurul care plange dupa banii dati primarului.si timp nu mai e..asa ca…pac la rezboiu

  Comentariu by bigbrother — 22 decembrie 2015 @ 11:39

 4. Nu sunt numai cei care au pierdut bani sunt dezamagiti ! Dezamagiti sunt si spuma oportunistilor…care si-au spus revolutionari…in Mangalia si care si-au protapit un reprezentant (inca o data au fost manipulati ,fie si cu aceasta „miscare”-consilier de primar !!) S-au aruncat in aceasta miscare ,la fel ca in oportunismul de care au dat dovada in anii ’90 SI CHIAR DUPA 2004 ! Primisera prea putin-500mp in intravilan…si sperau mai mult de la un nou primar,avid dupa sustinerea celor care spun,mai ales in aceasta perioada a anului…ca fara ei nu s-ar fi putut savarsi: „La vremuri noi,tot noi !!” E vorba de asa-zisii „revolutionari”! Un „neoliberal” cu metehne de securisto-comunistoid,care considera ca „i se cuvine”,pune la treaba-adica la propaganda…mai mult sau mai putin gratuita-pe cei care,in fiecare an sunt injurati la greu si alaturati comunistoidului de frunte-criminalul cu functia cea mai inalta in stat-Iliescu ! Si cu toate astea,constienti fiind…o fac ! De parca,cineva le baga sula-n coaste…si le cere inapoi cei 500mp…ca n-are noua administratie…ce vinde ! Iata-i ! Va doresc rabdare si calm…citind aici : http://editiadesud.ro/?p=20582

  Comentariu by I.S — 22 decembrie 2015 @ 12:41

 5. D-le Visa-postati va rog… culmea nesimtirii,aparuta-ei zic-propaganda in favoarea primarului pe Editia de sud ! Sunt mii de oameni in tara asta ,care de sarbatorile de Craciun isi plang mortii…iar noi nu ne cunoastem bine „REVOLUTIONARII” (si va rog sa-i boldati…sa ramana bine „fixati” in amintire !

  Comentariu by I.S — 22 decembrie 2015 @ 12:55

 6. În ce articol ? Care revoluție ? A fost sau n-a fost ?

  Lista cu cei care au profitat de Revoluția sau lovitura de stat din 1989, am publicat-o în alt articol.

  Comentariu by lucian visa — 22 decembrie 2015 @ 16:01

 7. L-am postat mai sus. Da nu-i niciun bai daca azi 22.12 nu vreti sa despicam…oarece IPOCRIZII ! Asa ca aici la revolutionarul Dragan ,pen’ca n-am unde in alta parte-cu dedicatie sa continui : LA ANIVERSARA-partea I-a : Generalul roman in veci sluga si stapan ! După ce generalii de modă veche ai României, cei cu şcoli militare în Vest, au fost recalificaţi prin tăiatul stufului şi culcaturi ordonate de tablagii, ţara noastră iubită şi comunistă a patentat noul tip al Generalului autohton: cu origine sănătoasă, adică luat de la coada vacii sau butonul strungului, adânc plecător în faţa tablagiilor politici şi dur în instrucţia cu răcanii repartizaţi să-şi satisfacă, militar, Patria. Cum frecatul mârţoagelor încorporate şi al AKM-urilor ruseşti nu mai satisfăcea suficient Partidul tutelar, vajnicii conducători de (pr)oşti au fost specializaţi mai târziu în belitul ştiuletelui pe terenul de luptă agricolă, să aibă şi ei ce raporta pe ordinea de zi-muncă.

  Astfel stimulaţi de conducerea de Partid şi de Stat, generalii români s-au înmulţit între ei mai dihai decât au tras între ei la Revoluţie, avansaţi şi premiaţi mereu pe criterii partinice, familiale şi de clan. Evident că fenomenul s-a perpetuat din plin după ’89, sosind atunci vremurile cu doctorate şi Virtuţi Militare pentru secretarele lor virtuoase. Mai cu un cărat de mapă pe lângă un demnitar, mai cu o pază la body-ul preţios al lui Miron Cozma, izmănarii au ajuns să se creadă personalităţi providenţiale ale Interesului Naţional şi să conducă în luptă Guverne de izmeniţi, ca Generalii Regali de altădată Neamul Românesc rămas în ultima izmană la Mărăşeşti.

  Aşadar, e de neînţeles protestul amplificat de azi al poporanilor aflători că Generalii merg la un şpriţ cu coloană oficială după ei. Păi la valoarea lor strategică, militară şi politică nici la WC nu ar trebui să purceadă fără pază motorizată, că duşmanul nu doarme niciodată şi-i poate lăsa fără izmenele tradiţionale. Dacă vă închipuiţi modelul unul exclusiv postrevoluţionar înseamnă că n-aţi făcut, ca mine, armata pe timpul Ştiuletelui-General. Aveam un Mare Comandant de unitate, iubitor al defilărilor belicoase şi pompoase, la care lăcrima bărbăteşte precum un Erou din cărţile timpului. După terminarea programului însă, dumnealui trebuia musai condus, spre locuinţa de serviciu aflată la vreo 200 de metri, cu o grupă de soldăţoi sfătuiţi să ţină cartuşul pe ţeavă; asta în timp ce Neînfricatul scotocea cu lanterna toate tufişurile, să nu sară de acolo agentul imperialist şi să ne lase ţărişoara fără una din izmenele ei de frunte. Odată ajuns acasă teafăr era însă atacat din toate poziţiile de nevasta nemulţumită cu poziţia teritorială. Eroului îi tremurau izmele în cur la vederea inamicului bigudat, îngăimând ordinul de retragere la unitate a trupelor însoţitoare.

  Posibil ca personajul să fi fost apoi unul dintre generalii stresaţi care au tras unii în alţii la Revoluţie, ca urmare a lungilor ani ai instrucţiei cu ştiuletele, aşa cum aflăm din rezoluţia pusă definitiv de Procuratură pe Dosarul Decembrist. Nu ştiu dacă a supravieţuit şi vremurilor când, pensionar destoinic în rezerva lui Dogaru, trebuie să se fi avântat în lupta antidictatorială pentru menţinerea pensiilor nesimţite, de Generali victorioşi la popotă. Rămâne să mă fălesc, alături de voi, cu Generalii ce mai pierd câte un motociclist în gropile de pe drumul spre cârciumă. Şi cu care mulţimea va vota voios la alegerile viitoare, că-i om de-ai noştri, din Popor, care ştie dureros ce-i suta de euro a nevestei la coafor. (Academia Catavencu)

  Comentariu by I.S — 22 decembrie 2015 @ 16:20

 8. La ANIVERSARA=partea II-a http://www.academiacatavencu.info/actualitate/–dosarul-case-pentru-generali–justitia-a-mai-dat-un-bocanc-in-gura-eroilor-neamului-38974

  Comentariu by I.S — 22 decembrie 2015 @ 16:25

 9. Cristi Dragan este unul din principalii cotizanti la campania electorala a lui Radu Cristian.Responsabili cu reclamarea lui Dragan la ANI sunt,se pare, Boita si Radu bineinteles prin interpusi, caci sunt destui de multi codosi prin primarie.
  Pt.3
  Nu sunt 200.000 de euro ci 400.000 euro pe care Dragan i-a dat in campanie si despre care tot Dragan,se pare, zice ca nu ii pare rau ca i-a dat pentru campanie dar,ATENTIE,bani nu i-ar fi folosit Radu in campanie ci iar fi dus ACASA.

  Comentariu by fn — 22 decembrie 2015 @ 21:21

 10. Pt.9
  Bani acestia i-a declarat Radu?.Sunt curios ,dar nu cred.Sa intrebam DNA-ul poate aflam.

  Comentariu by Anonim — 23 decembrie 2015 @ 15:12

 11. Un articol apărut după campanie zicea că ar fi declarat cheltuieli de 70.000 lei.

  Comentariu by lucian visa — 23 decembrie 2015 @ 21:50

 12. O minciuna crasa!.

  Comentariu by Anonim — 24 decembrie 2015 @ 17:24

 13. Ptr.10. I-a declarat soacra-sa. Cum crezi ca a facut averea?

  Comentariu by Anonim — 27 decembrie 2015 @ 11:30

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress