Mangalia – politica locală

6 decembrie 2015

Mesaj de la un cititor 2 – continuarea continuării

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 9:58

Un alt cititor ne transmite o poză de aseară cu stadiul lucrărilor la parcul Evergreen. Tot el scrie : „Conform panoului de afisaj, de la unul din proiectele mincinosului impus,si anume viitorul parc nevergreen, termenul de finalizare este 10.12.2015. Au bagat-o pe maneca cum se spune si ,cu toate ca este sambata,au inceput sa lucreze si noaptea. Probabil sa le puna maine in ghete,Mos Nicolae,bani pentru terminarea proiectelor incepute prea tarziu…”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

127 Comments

 1. Radu Cristian va da vina pe incompetenta din primarie. Nu a oamenilor lui ci a celorlalti.

  Comentariu by Anonim — 6 decembrie 2015 @ 12:46

 2. visa esty un prost

  Comentariu by ion — 6 decembrie 2015 @ 13:04

 3. bravo!asta e nivelul „echipei”.

  Comentariu by anonim — 6 decembrie 2015 @ 13:30

 4. drumuri distruse,sosele cu gropi,cartiere infecte,obor jegos,blocuri anl si sociale unde a cazut tencuiala si faleza de la saturn la neptun dezastruosa,acestea sunt unele din problemele orasului ,cu banii dati pe sensuri si pe alte prostise putea cumpara containare pentru locuinte sociale,oborul se muta in zona baraci si se asfaltau partial drumurile iar cu fondurile eoropene se facea faleza,dar nu ii duce capul

  Comentariu by stancu cornel — 6 decembrie 2015 @ 14:48

 5. Că se lucrează sâmbătă noaptea e vreo problemă ? Să lucreze și duminica dacă o pot face, să lucreze 24 de ore din 24 dacă este în beneficiul comunității. Credeți că doar în Mangalia sunt proiecte europene întârziate ? Guvernul încurajează aceste lucrări pentru a se putea deconta procente semnificative pe fonduri europene.
  Apropo …deranjează pe careva că se dorește terminarea lucrării ori a unui procent însemnat din lucrare, dacă timpul le permite ?
  Ce-i cu prostia asta – să moara capra vecinului ca să-mi fie mie bine ?
  Mai bine vă aduceți aminte de ziua de 6 decembrie 2011 și de toată iarna 2011/2012, când PSD_ul local cu liderul lor Tusac a ținut în frig peste 10.000 de familii.

  Comentariu by valentin ciuraru — 6 decembrie 2015 @ 15:42

 6. Interesul poarta fesul , spune o vorba romaneasca . Este evident domnule Ciuraru ca incepi sa comentezi in functie de ce vrei tu sa obtii . Oare o functie sau orice alt post ? Problema este ca se face totul la repezeala pentru a respecta un termen fara sa se tina cont de calitate . Dupa alegeri va trebui sao luam de la capat si sa refacem , din banii nostri , ce s-a facut acum electoral . Domnule Ciuraru , de vicii ascunse ati auzit ? Daca da , urmariti cum se fac lucrarile la acest parc !

  Comentariu by Anonim — 6 decembrie 2015 @ 17:54

 7. oameni buni, mie imi place de primarul Radu…de cind e el pe functie polarisul incaseaza banii fara probleme. Spre exemplu, astazi, masina polaris matura asfaltul dinspre gara spre sens. Bineinteles, banda doi, care oricum e curata tot timpul…si acum cu asfalt nou arata super…inca un mandat si e posibil sa faca multe…numai sa-l duca capul…
  pina acum nu a demonstrat nimic, chiar daca unii, ca ciuraru , il lauda.

  Comentariu by zek — 6 decembrie 2015 @ 18:10

 8. Calmo, nene Ciuraru, ca n-a zis nimeni nimic despre nicio capra! Doar se face misto despre munca asidua cu doar opt luni inainte de alegeri si interesul brusc pentru oras dupa trei ani de liniste. Orasul nu statea in loc de schimbarea pescarusului din sens sau a semnului lui Saturn. Graba este laudabila ca ne scuteste de o alta indatorare la buget (daca se va termina lucrarea) dar nu mai pacaleste pe nimeni. Daca lucrarea se va face prost vor raspunde multi. Despre asta este vorba si asta este adevarul. Care deranjeaza…

  Comentariu by Anonim — 6 decembrie 2015 @ 18:21

 9. Nu trebuie să-mi dea nimeni nimic și nici nu tânjesc după vreo sinecură, ca să te liniștesc. Singur voi hotărî dacă voi participa la alegeri într-o funcție aleasă, dar în același timp sunt capabil să depășesc spiritul gregar al multor ”binefăcători” din comunitate și să înțeleg că ”oricare blocaj de astăzi ne va costa mai mult mâine”. Știu foarte bine ce înseamnă vicii ascunse fiindcă m-am dus mereu la cursuri de Dr.civil, pentru că nu m-am specializat la Botnăraș ori în pădurea Comorova, iar art. 2531 din NCC precizează exact termenele dreptului de acțiune pentru vicii ascunse.
  Cred că nu suntem atât de idioți încât să nu înțelegem că e vorba de un contract în derulare cu drepturi și obligații ale părților, plus alte clauze precizate în contract. O altă tâmpenie pe care mintea mea nu vrea să o admită – facem WOW_uri când auzim că în China se ridică un turn de 35 de etaje în 19 zile, dar în cazul parcului vedem doar vicii, vicii, vicii. Înțeleg lupta asta electorală oarbă, dar mai încet cu pianul pe scări…fiindcă ne rupem singuri picioarele.

  Comentariu by valentin ciuraru — 6 decembrie 2015 @ 18:27

 10. „Daca lucrarea se va face prost vor raspunde multi”.
  Mai precis nu va răspunde nimeni. Cine din actuala administraţie este în stare să constate temeinic pe bază de cunoştinţe dacă lucrarea este bine făcută sau nu. Vor urma alţi bani, altă distracţie, alt împrumut.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 6 decembrie 2015 @ 18:38

 11. Comentariul 5 îmi aduce aminte de un stânga-mprejur reflex. Care să fie imboldul bruşte-i mişcări ?
  Comentariul 9 mă edifică asupra noului cap compas.
  Ăia mici dar mulţi au o structură mentală cu care noi nu ne putem lăuda. În acest caz comparaţiile sunt excluse.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 6 decembrie 2015 @ 18:46

 12. D-le Ciuraru in acea iarna de vina a fost Palasz,cu care acum cochetezi dar cu toate ca nu ai luat intelepciune de la Calipso nu ai priceput sau nu ai vrut sa intelegi ca lucrarea a inceput tirziu se face de dragul de a bifa si a nu pierde banii europeni dar v-a fi ceva prost si parca vad ca te vei spala ca Pilat din POnt.Increderea mea in dumneata s-a rupt.

  Comentariu by doru — 6 decembrie 2015 @ 18:48

 13. Doru,
  Lucrarea a început exact când s-a putut din cauza blocajelor și a contestațiilor. Cât am lucrat în logistica marinei(10 ani) am întâlnit nenumărate asemenea cazuri. Legislația în materie(oug 34/2006) ”permite” oricărui ”nevertebrat” nemulțumit ca să conteste. Prin urmare, nu trebuie să gândim doar în termenii mâniei proletare și să credem că toate se datorează doar managementului defectuos.
  Cât privește vinovăția prefectului … ”las-o moale că îngheață”. Fugi în arhiva de pe blog oct-dec 2011 și vei vedea date de atunci. Dar …te ajut cu ”una bucată” informație.
  https://bazel09.files.wordpress.com/2011/10/mangalia-lux.jpg

  Comentariu by valentin ciuraru — 6 decembrie 2015 @ 19:16

 14. Cârotaș,
  Nicio răsucire. ”Navig” de peste un an în barcă PNL. Corecțiile ”declinației și deviației” am înțeles să le fac în interior, așa cum îmi cer statutele ori alte documente interne, pentru că așa este normal și moral când faci parte dintr-o organizație.

  Comentariu by valentin ciuraru — 6 decembrie 2015 @ 19:23

 15. Ai informatii ca intarzierea se datoreaza contestatiilor ? Ai certitudini ca lucrarea se face bine ? Chestii de genul ” merge si asa ” sau ” vedem noi dupa ” nu ne pot linisti . Scuturatul scamei de pe umar nu-l ajuta pe primar , daca asta ti-ai propus .

  Comentariu by Anonim — 6 decembrie 2015 @ 19:28

 16. @Cârcotaşul
  Stiu eu o organizaţie interesată de cheltuirea banilor europeni, care, de obicei, răspunde la anumite sesizări: OLAF, plus copilaşul ei de suflet, DNA.

  Comentariu by Vipera cu elice — 6 decembrie 2015 @ 19:31

 17. Valentine de ce nu spui nimic de iarna 2012-2013, cind Raducu ne -a tinut in frig ,deoarece a cumparat combustibil prost la pret de bun,,,,adica in stilul lui d la garda -JUMI -JUMA…..si de la cine?…de la prietenul lui din Slobozia ,adica cei ce s-au ocupat de garnitura de 48 de vagoane de motorina in 2007 , plecata din Cta si trimisa catre destinatii „prietenoase” .

  Comentariu by Consiliera care stie tot — 6 decembrie 2015 @ 19:33

 18. Ca să te ”încălzesc”; nu am certitudini actuale ori viitoare, dar trecute … am cu duiumul. Cea mai dureroasă este iarna 2011-2012, atunci când PSD m-a ținut în frig, când PSD a ținut locuitorii Mangaliei în frig. Pun din nou acest link https://bazel09.files.wordpress.com/2011/10/mangalia-lux.jpg

  Comentariu by valentin ciuraru — 6 decembrie 2015 @ 19:33

 19. Domnule Ciuraru, problema din iarna lui 2011-2012 s-a rezolvat prin debarcarea lui Tusac. Dumneata ce presimţi şi pe cine vrei să aperi, de tot schimbi subiectul?

  Comentariu by Vipera cu elice — 6 decembrie 2015 @ 19:37

 20. Am spus-o de nenumărate ori public și mă repet; nu am milă de niciunul care a săvârșit fapte penale cu banii publici indiferent de culoare politică, rang și hang. Dar…nu sunt eu cel calificat ca să le cercetez și nici să le judec, doar să-mi dau cu părerea în momentul când începe UP_ul ori judecarea propriu_zisă, dar și atunci este pripită, căci până la o hotărâre definitivă toți beneficiază de prezumție. Prin urmare, oricine are cunoștințe de furt din banii publici să se îndrepte frumușel către organele abilitate și să depună sesizare, altfel…e bârfă.

  Comentariu by valentin ciuraru — 6 decembrie 2015 @ 20:04

 21. Din imagine mie nu mi se pare că s-ar lucra. E mai mult um spectacol ca să se poată justifica nerespectarea termenului, indiferent că s-a ”lucrat” zi și noapte.

  Vali, felicitări pentru că ți-ai găsit locul în gașca constănțeană. În privat, celor de acolo eu le spun golani.

  Comentariu by lucian visa — 6 decembrie 2015 @ 20:10

 22. Toti angajatii din administratia locala sa mearga la cursuri de administratie in comuna PESTERA sa invete ce inseamna gospodarire locala.RUSINE TUTUROR,SUNT NUMAI NEGHIOBI,O ADUNATURA DE INCOPETENTI. LUATI EXEMPLU DE LA O PRIMARIE SI LOCALITATE CARE STIE CE VREA.NUMELE EI ESTE COMUNA PESTERA

  Comentariu by vrabie — 6 decembrie 2015 @ 20:12

 23. Ar putea merge mult mai aproape, la 23 August. Chiar dacă nu e așa de spectaculos ca la Peștera, acolo chiar se lucrează pentru comunitate.

  Comentariu by lucian visa — 6 decembrie 2015 @ 20:22

 24. Ptr. 20 . Daca furtul banilor este doar” barfa” , sa discutam pe ceea ce se vede – imaginea actuala a orasului la final de mandat . Mizerie , mizerie , mizerie si iar mizerie . Sa nu mai vorbim de lucruri de cel mai prost gust cu care vom ramane mult timp de acum incolo . Ce credeti sunt suficinte motive pentru a plati electoral primarul si cei care , asa peste noapte , il sustin ? Va laudati cu obiectivitate dar vad ca nu vreti sa discutati nimic concret . Va place sau nu va place , credeti ca acestea erau priorittile orasului , vi se pare ca cineva are habar de ce trebuie facut ? Astept cu interes o parere „dezinteresata ” .

  Comentariu by Anonim — 6 decembrie 2015 @ 20:53

 25. Domnu’ Vali, e greu să convingi un oraș că PNL-ul matale și a lui jumătate de buletin colorat curcubeu Versace sau ce mai poartă, poate să ne mai convingă. Matale ești ori credul ori cumpărat. Pari a emite idei inteligente dar care nu ar trebui să susțină vomele găștii navetiste. Ar trebui să-l trezești și pe Teodorescu și să reveniți la interesele orașului nu ale găștii vremelnice de la conducerea târgului.

  Comentariu by Zoga — 6 decembrie 2015 @ 20:53

 26. Neadaptatii din primarie sunt imaturi in administratie publica,eztremitatile orasului sunt infecte,sunt precum gainile scurma in varful gramazii,cred ca asa au si creierul

  Comentariu by gica — 6 decembrie 2015 @ 21:04

 27. Ca sa parafrazez un antecomentator – barfe .

  Comentariu by Anonim — 6 decembrie 2015 @ 21:24

 28. Administratia locala din PESTERA fata de cei din MANGALIA este diferita de la cer la pamant,ca si cum ei sunt in spatiu si ai nostri au nevoie de insotitori sa mearga pe strada de imaturi ce sunt.Mie rusine sa recunosc,ca este vorba de orasul nostru,dar asta este adevarul .SI CHIAR DOARE

  Comentariu by victor — 6 decembrie 2015 @ 21:40

 29. pt. 13

  Domnu’ Ciuraru, vaz ca iti faci un mare titlu de glorie ca ai lucrat in „logistica marinei”. Dar daca tot ai deschis singur-singurel subiectul, nu vrei sa ne spui cu ce grad ai trecut in rezerva? Doar asa, ca sa stie si cetatenii Mangaliei cu cine stau de vorba !
  Repet, tu ai deschis subiectul , nu noi, asa ca da-ne toate informatiile !

  Comentariu by Pupaciosul — 6 decembrie 2015 @ 21:42

 30. pupaciosule de la pct 29 stiu ca faci un efort enorm pentru a scrie ,te rog menajazate,discutia pa site este pentru administratia orasului unde tu nu intelegi nimic cand vei mai creste o sa ai acces si tu si alti ca tine

  Comentariu by amiralul — 6 decembrie 2015 @ 22:03

 31. 29,
  Hai că ești penibil ori vreun frustrat…din varii motive ? Ce contează gradul cu care am trecut în rezervă ?! Cariera mea profesională a fost publică. Afilierea mea la liga profesională este, de asemenea, publică. De asemenea, studiile mele, sunt publice. Întrebarea ta este irelevantă. Da, am fost soldat. Care-i problema ? Doamne, dă-i minte acestui ”dabija” frustrat…
  Din ”logistica marinei” nu mi-am făcut niciun titlu de glorie(ineptă afirmația ta !), dar dacă tot vrei să afli, să știi că în ultimii 3,5 ani de activitate, am condus, prin cumul, două birouri importante în ecuația logisticii; planificarea logistică și asigurarea tehnico-materială(art. bugetar 20.01.06 și 20.01.09 – partea de marină), unde s-au rulat sume importante, deci caiete de sarcini, achiziții directe, contracte, contestații etc. Poți să investighezi la Bz. Log. Nvl la foștii mei colegi, ofițeri și maiștri, care îți pot confirma cele scrise mai sus, chiar și referenta care mă ajuta în cadrul birourilor.

  Comentariu by valentin ciuraru — 6 decembrie 2015 @ 22:43

 32. Ca ”să mă laud” completez; în ultimii 6 ani de activitate militară, în cadrul logisticii, am coordonat, titular de program, aplicațiile informatice cu situația tehnicii la toată tehnica militară din 12 unități logistice, începând de la Galați continuând cu Brăila-Tulcea-Codru-Babadag-Palazu-Murfatlar-2 în Constanta și terminând cu 3 unități din Mangalia

  Comentariu by valentin ciuraru — 6 decembrie 2015 @ 22:59

 33. AJUNGE!Conteaza ce faci acum:prea il pupi undeva pe primar si gasca lui

  Comentariu by Julia — 7 decembrie 2015 @ 0:02

 34. Dl Ciuraru stim f bine ca il pupi in cur pe primar 24din 24 . Nu crezi ca ar fi mai bine sa ne scutesti de prezenta ta . Esti un lingau si vei ramine un lingau asa cum bine zic colegii tai de munca . O sa fi de ris si badjocora atunci cind mincinosul o sa te arunce ca pe o masea sticata . Oricum are de pierdut cu tine alaturi de el . Te bagi in seama doar doar poate te va lauda si pe tine primarul ….. Credema ca PNL ul lui RC nu stie cum sa fuga de tine .

  Comentariu by Din TNL ....alaturi de RC — 7 decembrie 2015 @ 0:07

 35. Mulţumescu-ţi Doamne că mă ţii în bezna şi ignoranţa apoliticului.
  Ce m-aş fi făcut dacă aş fi fost aţâţat de iluminarea carnetului de membru PNL condus de turma zoonavetistă.
  Când intri-n cocină, musai te îmbibi de miasmele secundare zootehnice sau mai pe româneşte puţi a balegă.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 7 decembrie 2015 @ 7:51

 36. @Valentin Ciuraru. Doresc sa va invit sa cititi aceasta postare de pe blogul dumneavoastra. https://bazel09.wordpress.com/2012/06/21/daca-votezi-radu-cristian-pierdem-toti-mangalienii/
  Sa inteleg ca acum Radu Cristian nu mai are „putregai” in interior? Ca acum cei care apeleaza la dreptul legal de a formula contestatii nu sunt cei care se simt nedreptatiti ca banii municipalitatii se duc catre anumite firme, unele poate foste sau viitoare finantatoare de campanie electorala? Sau acum nu va mai puneti aceleasi intrebari? Ati spus mai sus ca este moral si normal sa gandesti precum partidul! Va contrazic ferm, pentru ca moral este sa gandesti cum vrei tu, iar ideile tale sa influenteze politica de partid, normal este sa simti precum partidul, moral este sa ai coloana vertebrala! Simt ca va lipseste coloana vertebrala, aveam o parere buna despre dumneavoastra, poate putin arogant, dar in rest un om cu o calitate intelectuala peste medie, pacat ca va lasati demnitatea murdarita!

  Comentariu by Mangalianul — 7 decembrie 2015 @ 11:08

 37. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_C8D5xrqvpsJ:https://bazel09.wordpress.com/2012/06/21/daca-votezi-radu-cristian-pierdem-toti-mangalienii/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  Comentariu by I.S — 7 decembrie 2015 @ 11:51

 38. Pt. #32
  http://bac2012.rezultatebacalaureat.info/CIURARU-G-VERONICA-nbsp-CONSTANTA.html?l1=detalii_elev&id=41745
  vs.
  http://bac2012-septembrie.rezultatebacalaureat.info/CIURARU-G-VERONICA-nbsp-CONSTANTA.html?l1=detalii_elev&id=20637

  Comentariu by nabuco — 7 decembrie 2015 @ 12:12

 39. Multumesc “Mangalianul #36”

  Am citit cu atentie articolele din 2012 de pe blogul Bazel09, apartinand lui Valentin Ciuraru, la sugestia Mangalianului dela postarea nr. 36. https://bazel09.wordpress.com/2012/06/21/daca-votezi-radu-cristian-pierdem-toti-mangalienii/

  Intr-adevar, remarc faptul ca Ciuraru si-a schimbat brusc opiniile politice. Daca “mai alaltaieri” ne indemna sa “punem stampila pe Iorgus” motivand nepriceperea si eventualele acte de coruptie ale lui Cristian Radu, acum nu mai stie cum sa-l firitiseasca pe acesta din urma.

  Nicio suparare, asa e in politica. Numai ca exista o alta problema. In iarna lui 2014, de exemplu, atunci cand PNL a plecat voluntar din USL, Crin Antonescu a avut curajul sa iasa public, cu explicatii mai mult sau mai putin pertinente si sa isi justifice gestul, atat cat la dus mintea si priceperea politica. Alti lideri liberali, de exemplu Alina Gorghiu, in vara lui 2014, chiar si-au cerut scuze (reale sau nu) pentru alaturarea lor cu PSD-ul in fenomenul politic USL. Pana si Vasile Blaga a sugerat o anumita toxicitate a alaturarii (prin subordonare) a PDL-ului cu Traian Basescu. Cu alte cuvinte, oamenii politic seriosi incearca sa explice, sa transmita mesaje publice catre membrii de partid si electorat, nu-si ascund sub pres vechile opinii, ci incearca sa le justifice cat mai public, eventual cu scuze pentru electorat.

  Nu vad asta la dl. Ciuraru. Nici nu ne explica de ce nu mai este bun Iorgus ca administrator (om pe care l-a sustinut pana in panzele albe!) si nici de ce acum, dupa 3 ani, dintr-odata, Cristian Radu este sublim !

  Ce-i drept, cunoastem lupta din actualul PNL-Mangalia pentru nominalizarea pe listele consilierilor locali de anul viitor, acolo unde Ciuraru spera si el la un loc eligibil (2, 3 sau 4), ne dam seama si de comportamentul fanariot al posibililor candidati fata de “seful cel mare”, dar pentru a fi votat, ca om sau ca partid, trebuie sa explici electoratului, inainte de proiectele de viitor, ce ai facut si de ce ai facut in trecut.

  Caci asta inseamna, printre altele, sa fii om politic serios !

  Deocamdata eu personal nu vad vreo seriozitate politica la dl. Ciuraru, ci doar un soi de oportunism politic local, un oportunism vecin cu naivitatea bolnava: daca a ajuns Ciuraru sa fie principalul aparator “online” al lui Cristian Radu (in loc sa fie Doru Colgiu) inseamna ca s-a rasturnat a doua caruta la Mangalia (prima fiind la Caracal !).

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 12:35

 40. 37-38, Ilie-Nabuco,
  Linkuri irelevante ! Nu-mi mișcă niciun fir de păr. Îs sătul de acest model de propagandă stahonovisto-”paukeriană”. Îți doresc ca să ai sănătate pentru alte născociri. Vezi poate reușești ca să mă scoți vinovatul de serviciu pentru ultimii 26 de ani. Spor !

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 13:54

 41. Stimate „bazel09”,
  1) Multumesc pentru urarea „spor”;
  2)Dumneata confunzi, cand te referi la mine, logica cu logistica;
  3)Tot dumneata reusesti ingemanarea lu’ „hai liberare” cu „hai liberale” …
  Apund Dumitru Mihailescu (LMMM)

  Comentariu by nabuco — 7 decembrie 2015 @ 14:14

 42. Vali-eu n-am ati reprosa decat un lucru : PSD-ul pe care-l pui in capul listei toxice il contine,sau nu pe Iorgus ? Am mai insistat…si degeaba ! Pune inima,cinstit pe masa si poti iesi din situatia asta ingrata de inlocuitor de Colgiu,sau si mai rau de Stamate ! Stahanovism ?!-eu nu am „meritat” carnetul rosu nici inainte de ’89…si se pare ca nu am intrevazut posibilitatea obtinerii unui alt carnet,eventual,de alta culoare,pentru un motiv simplu : peste tot i-am recunoscut…pe cei mai ipocriti,aceeasi si atunci si acum ! Zi ceva de nentu’ Iorgus,clar si fara tagada,ca sa poti macar accede in cealalta tabara cu inima curata ! Pana nu-ti murdaresti…mainile ! Altfel si pentru unu’ si pentru celalalt ramai :https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/12348171_10153844573768982_5564316470595277052_n.jpg?oh=a897c323f6374d3a705277c20857f0e9&oe=56EB9914&__gda__=1458241328_d5606429c7e728897e4c7637e7d0dfec In rest,pentru mine,ramai acelasi cetatean patruns de civism din care punct de vedere ramanem „legati” !

  Comentariu by I.S — 7 decembrie 2015 @ 14:54

 43. Apel catre Directia Generala de Informatii a Apararii

  Domnilor, exista la Mangalia un individ, pe numele lui Valentin Ciuraru, care, pe 6 decembrie 2015, http://www.lucianvisa.ro/?p=1922#comments (#32) iata ce spune public:

  „….în ultimii 6 ani de activitate militară, în cadrul logisticii, am coordonat, titular de program, aplicațiile informatice cu situația tehnicii la toată tehnica militară din 12 unități logistice, începând de la Galați continuând cu Brăila-Tulcea-Codru-Babadag-Palazu-Murfatlar-2 în Constanta și terminând cu 3 unități din Mangalia”.

  Noi, ca civili, cunoastem legile secretului si confidentialitatii locului de munca si le prezumam si pe cele ale sistemului militar.

  Oare e voie, ne intrebam, ca oricine sa spuna ce a facut in calitate de militar? Mai ales in sistemul informatizat al logisticii militare? Mai ales ca “preopinentul” se refera la o intreaga zona de operatii de Sud-Est? Al intregului sistem de asigurare cu tehnica la “pace, criza si razboi” al Romaniei de Sud-Est ?

  Pai, in cazul asta, daca avem “Doamne Fereste” vreun atac de la Est, nici nu e nevoie sa trimita inamicii vreo brigada de parasutisti pentru cercetarea si anihilarea sistemului de comanda si control; il iau pe Valentin Ciuraru de acasa, ca el spune tot si ii insoteste peste tot!

  Auzi dom’le: 12 unitati logistice? Braila-Tulcea-Codru-Babadag-Palazu-Murfatlar-2-Constanta, plus 3 unitati la Mangalia ?

  Multumim, domnule Ciuraru ! Practic inamicul nici nu mai are de ce sa mai trimita elemente de recunoastere ! El va citi doar postarile pe net ale lui Valentin Ciuraru si GATA a aflat tot ce trebuia. Mai ales ca domnul Ciuraru a fost si “titular de program” ! (n.n. sa mai cititi domnule Ciuraru, inca o data, Afacerea Dreyfuss, sa vedeti pentru ce au fost condamnati aia!!!)

  Cum naiba, domnilor de la D.G.I.A. a primit omul asta, Valentin Ciuraru, avizele de securitate de la ORNISS ? Mai ales pe sistem informatic, acolo unde avizele trebuie dublate, obligatoriu, de avizele NATO ?

  Dar sunt optimist; eu cred ca, celalat secretar-general al PNL Mangalia, comandorul Teodorescu, deja i-a tras un perdaf lui Ciuraru !

  P.S. Uite de aia il apreciez eu pe Maistrul Militar clasa a III-a Sorin Andrei, prim-vicepresedintele liberalilor si intelectualilor din Mangalia. Macar ala stie ce este aia “secret militar” !

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 15:05

 44. Notarius,
  Trebuie să fii tare prost ca să faci pomelnicul de la 43. Comentariul meu nu spune nimic care să aducă atingere vreunui secret. Știu foarte bine ce obligați am de când am părăsit sistemul. Vezi că structura/organizarea/funcționarea fortelor de care vorbesc este publică. Da de unde să priceapă mintea ta creață aceste chestiuni. Crede-mă, ești defect !

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 15:41

 45. Mai nene da’ esti pornit rau…si de-a n’pulea pe omul acesta ! Se vede ca ati fost in aceeasi bransa si va inghititi ca in notele informative ! Evidente-camasi,izmene,gamele…secrete de stat si de cand astia noi nu mai inghit metodele vechi de la C.I facem apeluri catre DGIAA ! Ca sa fie tacaneala completa,ne mai dai nume de comandori care eventual ti-ar da tie dreptate ! Apropo-pe aici mai intra cate o data un domn -karadeniz-de toata isprava care va cunoaste pe amandoi (pe el sigur,iar pe d-ta ii pot posta eu cateva poze de la depuneri de coroane !) sa vedem cum e cu perdafu’ ! Apreciezi tu pe ex-colegu Andrei…care stie ce e aia secret ! Secretu’ cu Omar partenerul de afaceri,loturi Venus,transport local de care administratia locala si ceva consilieri…habar n-au !

  Comentariu by I.S — 7 decembrie 2015 @ 15:55

 46. Ce poti aprecia la Sorin Andrei?
  O lichea de om, un oportunism fara coloana vertebrala. Ii vinde pe toti din jur pentru un prim loc pe lista de consilieri ai PNL. A calcat pe cadavre pentru a-si insusi terenurile de la Venus si i-a jurat supusenie totala vremelnicului pitic.
  Agil si siret, se coteste asa cum s-a cotit o viata de la raspundere, ii prosteste pe toti cu nonsalanta, inclusiv pe pitic. N-a miscat un deget pentru promovarea lui RC asa cum n-a facut-o nici in campania din 2012, cum n-o va face nici in campania din 2016. Un lingau libidinos care va avea intotdeauna o portita de rezerva asa cum are in situatia de fata cu Iorgus.
  Un jucator la doua capete

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 17:44

 47. Pai si Valentin Ciuraru cum este?

  Nu e acelasi tip de maistru militar care se pretinde intelectual?

  Nu vrea sa ne spuna de ce era bun Iorgus acum 3 ani, iar acum este bun Radu Cristian !

  Sunt colegi de idei astia doi, Sorin Andrei si Valentin Ciuraru.

  Cum e sacul asa e si petecul !

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 17:47

 48. Abia astept sa-i vad in campanie pe RC alaturi de Ciuraru, S.Andrei, S.Cucoranu, Stamate, Filip cum sunt scuipati de oameni pe strada.

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 18:00

 49. De ce nu-l mentionezi si pe Teodorescu marele consilier personal al primarului si pe sotii Toma securistii?

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 18:05

 50. Notarius,
  Sincer ! Nu mă pot abține să nu-ți spun că ești smintit, defectat, dereglat…alege-ți tu un epitet potrivit. Ce are sula cu prefectura ? De ce trebuie să compar doi oameni, la dorința ta expresă, când subiectul postării este lucrul pe timp de noapte la un proiect în derulare ?
  Smintitule, nu mă pretind în niciun fel. Și vezi bine că-mi asum vorbele cu nume și prenume.

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 18:27

 51. Multumesc I.S. (#45)

  Pe undeva poate ca ai dreptate.

  Ceea ce vroiam sa subliniez este ca doctrina liberala, liberalismul nu poate fi o doctrina a maselor. De aceea, liberal fiind, mi se pare inept sa crezi ca, in Romania, o republica de tip social, liberalii vor castiga, pe bune, vreodata, mai mult de 25% din voturile adunate ale electoratului prezent in Romania.

  Liberalismul este o doctrina a oamenilor liberi, a elitelor, caci asa a fost ea definita de John Locke. “Liberalismul” de cumetrie, asta romanesc, care se subprdoneaza unui PNL care doreste social-democratie “cu fata liberala”, nu are cum sa fie liberalism.
  Iar, la Mangalia, Sorin Andrei sau Valentin Ciuraru nu au cum sa fie, in niciun caz exemplele de frunte ale Mangaliei pentru asa ceva. Teodorescu si altii se prefac a fi, in mod strategic, liberali pentru functii publice si nu pentru impulsuri liberale. Cristian Radu este un liberal “pur-sange”, dar doar pentru el insusi, nu si pentru comunitate. Acolo, liberalul Cristian Radu devine social-democrat: “sa impartim la toti”, dar nu si castigurile si averile lui personale !

  In mod normal, cei care ar fi trebuit sa fie acolo, la conducerea orasului, (ma refer aici la Ciuraru si Sorin Andrei) ar fi trebuit sa fie profesorii lor si nu nerusinatii astia doi!

  PNL doreste o ierarhizare a valorilor ! Ori, unde este ierarhia valorilor liberale din Mangalia atunci cand un maistru militar ajunge seful politic al fostului lui amiral? Unde este liberalismul? Unde este ierarhia valorilor? Alea, despre care vorbeste liberalismul ca despre o piramida a valorilor?

  P.S. Si, daca iti este greu sa citesti, daca ti se pare un “pomelnic”, domnule Ciuraru – te rugam sa nu mai citesti ! Poate iti obosesti ochii! Sa nu cumva sa citesti mai mult azi decat ai citit in toata scoala militara de maistri !

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 18:29

 52. Domnule Ciuraru, de ce iti este rusine sa fii asimilat(si asemănat) cu Sorin Andrei?

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 18:35

 53. Rusine domnule Ciuraru Valentin!
  Sunt un tanar care a crescut cu dumneavoastra, ati fost un exemplu pentru mine cat timp ati fost impartial si cu dreptatea.
  Am crezut în lupta dumneavoastra impotriva minciunii, prostiei, bazel09 a fost intotdeauna citit, cu emotie asteptam comentariile dumneavoastra.
  Nu pot crede că ati trecut in tabara celor nedrepti, pentru ce? Care motiv a fost destul de întemeiat sa vindeti visele celor care va respectau?
  Rusine!

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 18:43

 54. Notarius,
  Dacă tu ești ”amiralul”, atunci ar trebui să-ți treci ochii, cu ochelari ori fără, prin multe cărți să descoperi scrierea corectă 😉 , pentru că pe mine tovarășa profesoară de limba română din clasa a V-a m-a învățat să spun și să scriu corect VOIAM. Tu ai rămas ”amiralul” de izlaz cu VROIAM. Nu, nu e greșeală de tastare, ci de neștiință 😉

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 18:46

 55. Privesc de pe margine găleată dar nu mă pot abține. .nea valid amandoua formele su t corecte si acceptata ca…app ca tot m-am băgat în seam..erai ok impartial acu c-ai coborât în mocirla te vor manca porcii..adică aia pitici și liberali
  @46 perfecta caracterizarea și din păcate se potrivește multor liberali Pardon neoliberali de conjuctura .In speciali consilieri

  Comentariu by Curiosu — 7 decembrie 2015 @ 19:17

 56. Ptr. Ciurau . In comentariile de la acest articol s-au ridicat multe probleme de politica si de administrare a orasului . Observ ca evitati sa abordati aceste subiecte si preferati sa va razboiti , folosind un vocabular nu tocmai laudabil , pentru imaginea dvs. Pe acest blog scrieti in calitate de om politic si astept sa va lansati in discutii obiective pe tema supusa dezbaterii .

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 19:19

 57. Uite tataie cum se conjugă verbul „a naviga”:

  Indicativ Prezent

  eu navighez

  tu navighezi

  el/ea navighează

  noi navigăm

  voi navigați

  ei/ele navighează

  Watch and learn…!

  Comentariu by Femeia de servici — 7 decembrie 2015 @ 19:26

 58. Tovarase maistru,

  Tu cu mine te certi?
  Poate ca, la batranetile mele mai uit din noile norme ortografice, ortoepice si de punctuatie.
  Dar uita-te tu la cine vine din urma ! Uita-te la tine! Uita-te la copiii din Mangalia. Uita-te si raspunde-le la intrebari!

  Crezi ca tu si cu Cristian Radu sunteti acei liberali potriviti pentru Mangalia?
  Crezi ca tu si cu Doru Colgiu sunteti potriviti ca si comunicatori ai partidului la Mangalia?
  Crezi ca tu si cu Teodora sunteti reprezentantii “sangelui tanar” pentru administratia Mangaliei?
  Crezi ca tu te potrivesti cu Stamate?
  Crezi ca tu te potrivesti cu anasana spagii a lui Romulus?
  Crezi tu ca o sa ii convingi pe cei peste 600 de profesori, invatatori si educatori din Mangalia sa te voteze?
  Crezi ca tu poti iesi pe strada sa aduni intelectualitatea Mangaliei in spatele tau? Ai aceasta forta morala, intelectuala si de vizibilitate? (Sa nu cumva sa te bazezi pe baietii de la Neptun in costume negre si cu sort ca nu o sa-ti iasa!)

  Ai curaj sa raspunzi punctual la intrebarile astea?
  Sau esti tu si la fel de las ca si Sorin Andrei ? De fapt, cui sa cerem raspunsuri si verticalitate?

  Tovarase maistru militar,

  Nu ne raspunzi? Sau acum nu mai ai “sistem informatic” ?

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 19:30

 59. Curiosu,
  Niciun amândouă formele ! În DOOM 2005 apar doar verbele a voi şi a vrea, chiar dacă DEX online listează şi a vroi. Poate în ediția viitoare a DOOM_ului. Prin urmare, trebuie să ne limităm la a voi şi a vrea, cu imperfectul voiam (fără -r-) şi vream.

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 19:58

 60. Tovarase maistru militar Ciuraru,

  deci ai invatat ceva, totusi de la Sorin Andrei si de la Cristian Radu:

  sa te legi de detalii dar sa nu dai raspunsuri concrete.

  Bravo. Iti prevad un viitor de aur!

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 20:03

 61. Notarius,
  Politic și punctual voi răspunde unor oameni cu nume și prenume, lor le pot da socoteală pentru faptele mele, nu unui frustrat care are o problemă cu o categorie profesională, care consideră că a fi/a fi fost maistru este o rușine. Sincer, te-am băgat prea mult în seamă

  57 f.de servici,
  ghilimele sunt pentru cititor 😉

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 20:22

 62. Nu trebuie să faceți precizarea cu ce grad ați ieșit din sistem, asta reiese din context! Dar, dacă dai o banală căutare, găsești cam așa ceva:
  SPECIALITATEA MOTOARE ŞI INSTALAŢII ELECTRICE NAVALE – PROMOȚIA 1987
  Absolvent de Școală de MAIȘTRI
  CIURARU D. VALENTIN
  Apropó, ce doriți dumneavoastră de la politica aceasta? Dacă nu ați reușit mai mult în viața de cătană, ce sperați acum de la politica aceasta? Chiar atât de naiv sunteți, carte ioc, bani ciuciu și vreți în vârf? A cam venit timpul să avem lideri cu carte domnule, nu indivizi care și-au făcut școala târziu, de ce nu vă acceptați condiția, asta pe care v-a dat-o armata, mâncați-vă pensia liniștit și plimbați-vă nepoții prin oraș. Chiar semănați cu un cameleon, rușine. Nu prea aveți simțul ridicolului, așa-i, chiar vreți la Prova? Dacă ăștia te primesc în vârf, atunci chiar își merită soarta orașul ăsta…!

  Uitați-vă ce ați postat acum ceva timp, doar niște opinii simple care dovedesc că ați cam făcut anticampanie celui pe care-l susțineți și-i suflați aer cald în urechi:

  ianuarie 28, 2015
  Comunicat PDL Mangalia

  Considerăm că nu este normal și moral să se adopte o hotărâre cu impact atât de mare pentru comunitate de consilierii locali care nu-i mai reprezintă pe cei care le-au dat mandatul, ci doar propriile interese. Domnule primar ne dorim să înțelegeți că adoptarea acestei hotărâri poate îngropa noul Partid Național Liberal (PDL+PNL) în confruntările electorale viitoare. Prin urmare fracțiunea PDL al noului PNL vă solicită să retrageți de pe ordinea de zi, a ședinței extraordinare a CL Mangalia din 29.01.2015, proiectul de hotărâre de la punctul numărul 5 – ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea contractării și/sau garantării unei finanțări rambursări interne/externe prin emisiune de obligațiuni în valoare de maxim 40 milioane lei”.
  facebook.com/pdl.mangalia

  ––––––––––––
  31 iulie 2015 ! Copreședintele PNL Vasile Blaga – ”Decizia Consiliului Național al PNL de la Pitești este obligatorie pentru toți: luni, 3 august avem o primă citire a listelor de candidați în orașe, municipii și avem niște principii stabilite în toate județele: au drept de preemțiune cei peste 1.100 de primari pe care îi avem (…). Ei au drept de preemțiune, sigur în analiza organizațiilor, dacă îndeplinesc criteriile electorale pentru a candida, IAR ACOLO UNDE AVEM MAI MULȚI CANDIDAȚI intră într-o competiție internă și contează ce vor spune cercetările sociologice, cei care au cele mai mari șanse vor candida, peste tot, de la București la cea mai mică comună din țară”
  Comentariu by valentin ciuraru — august 10, 2015 @ 11:53 pm
  Și sunt zeci de astfel de atitudini mizerabile, asta este politica pe care ramolitu’ ăla v-a învățat.
  –––––––––––

  Acum realizați ceva, există vreo legătură cu domnia voastră? A mai rămas o fărâmă de conștiință în ființa dumneavoastră? Unde este demnitatea de pensionar militar? De ce nu v-a descoperit Iorguș valențele de „înalt” politician până să plece? Vedeți câte semne de întrebare ridicați? Așa este, vă meritați soarta!
  Nu vă salut!

  Comentariu by Femeia de servici — 7 decembrie 2015 @ 20:25

 63. #61

  Corect,

  Apreciez raspunsul tau. Bravo.

  sa iei atunci de la Teodora toata lista cu votanti din Mangalia, vreo 30.000 si sa le raspunzi personal, sa le dai socoteala, prin plicuri puse la cutia postala !

  N-ar fi mai simplu sa raspunzi public?
  Si fara costuri?

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 20:27

 64. Nu Notarius, are vreo 10.000.000 de susținători, fâsâitul!

  Comentariu by Femeia de servici — 7 decembrie 2015 @ 20:34

 65. #64 Femeia de servici

  Lasa ca il ia acus Teodorescu sub aripa, il mai invata nitica strategie si parca-l si vad pe Ciuraru pe lista de consilieri-aplaudaci pentru pseudo PNL-ul de tip feudal al lui Cristian Radu !

  Apropos, daca Cristian Radu nu mai castiga primaria, o sa mai existe PNL la Mangalia? Sau iar ne pomenim cu celalalt maistru intelectual, Sorin Andrei, sa ne invete „iliberalismul”?

  Ca de lectiile lui Ciuraru ne-am lamurit!

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 20:46

 66. frustrat de servici,
  Urmează acuza că mi-am cumpărat diplome și…ți-ai făcut numărul pentru astăzi. Hai, curaj, căci nu ești departe. Vezi că am prezență maximă la școlile absolvite, că a fost liceu militar, că a fost școală militară, că a fost licență, că a fost masterat 😉 … și ”nește” chestii care se cheamă cam așa ”mágna cum láude” 😉 😉
  Mi-au murit lăudătorii 😉

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 20:54

 67. Ciuraru esti pedepsit!!!
  Stai o zi sub aripa Theodorei!!!

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 20:54

 68. Dai spaga lu’ babaciunea, ia-l si pe Doamne Ajuta cu voi si hai, faceti-va un partid al vostru, ca acum aveti nevoie doar de trei membri, oricum nu strangeai tu mai mult, nu? Ce mai stai, toata lumea este nebuna, toti sunt impotriva ta, toti sunt invidiosi pe succesul tau fulminant in politica locala, toti colegii tai sunt nedemni de tine. Pacat, ca astia nu stiu sa te aprecieze, tu chiar stii sa-ti indeplinesti sarcinile zilnic, ai vazut ca nu ai facut scoala degeaba?
  Felicitari, ai luat șorțul!

  Comentariu by Femeia de servici — 7 decembrie 2015 @ 21:03

 69. Hopaaaa…acum mi-am dat seama !

  Tu esti, Ciurarule din promotia aia din 1984 care a terminat Liceul Militar dar deoarece nu ai avut 5 la Bacalaureat nu ai reusit sa intri la Scoala de Ofiteri, ? Adica la Institutul de Marina? Si ai fost obligat sa faci Scoala de Maistri?

  Trist, dragul meu, trist!

  Stai acasa tata si nu te mai da intelectual, oricate licente ti-ai mai cumpara tu pe la Spiru Haret!

  Pe bune, stai acasa!

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 21:05

 70. Mesterica, vezi ca ti-a ramas vasilina pe manute!

  Comentariu by Femeia de servici — 7 decembrie 2015 @ 21:19

 71. Notarius,
  Pentru ințelepciunea ta…aia lipsă !
  La Institut s-a dat cam întotdeauna examen. Sunt promoția ”aia” cum îi zici tu, 84, care pe 3 mai ’84 a fost anunțată că nu mai dă examen la specialitatea de bază navigație/electromecanică și că va da la fizică, algebră/analiză și geometrie, adică trei la număr. Deci de recuperat dacă în treapta a II-a ne-am axat pe specialitate, în cazul meu navigație. Sunt promoția ”aia” când la Institut au fost scoase la concurs doar 30 de locuri la secția militară, la o promoție de 254 de absolvenți de liceu militar de marină. Și…din țară tot au ”curs”. Și sunt fericitul posesor al rezultatului ”ADMIS FĂRĂ LOC” cu media finală 5,73, a doilea pe listă după Creangă Vică cu 5,74,iar cel dinaintea noastră cu 5,76 a fost ADMIS CU LOC, Cherciu Victor. A existat și categoria ”șurubarilor” care, toți cei 12 cu 5,00, au fost admiși pe locuri ”speciale”. Asta dacă tot ai fost curios să-mi cunoști parcursul ”meletar”.
  Da care-i treaba cu Spiru ? Ți-ai cumpărat ceva de acolo ? Pe mine m-a ferit Domnul să trec pe acolo.

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 21:30

 72. hai să-ți dau un link care te ajută
  http://admitere.univ-ovidius.ro/docs/admitere-2012/rezultate-master-2012/provizorii/drept/MIP_22.09.2012_REZ.pdf

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 21:35

 73. nu cred ca este corect sa fie analizata viata si alegerile private ale unui om, chiar daca acesta a optat pentru o cariera politica dupa pensionare. nu este obligatoriu ca CV-ul sa fie burdujit cu diplome bune sau plagiate, ci mai bine cu fapte concrete – un bun gospodar. e pacat sa atacati familia unui om bazata doar pe presupuneri nefondate, momentan. nici daca sotia acestuia va castiga un concurs nu cred ca inseamna foarte mult, dar s ar putea face anumite speculatii, in acest moment nu cred. in fine…

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 21:41

 74. 5,73 ?

  Si cu media asta vrei tu sa participi la conducerea Mangaliei?

  Lasa-i mai pe aia cu 8, cu 9,50 sau cu 10 !

  Nu, acuma pe bune, nu crezi ca deja te intinzi mai mult decat iti este plapuma?

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 21:43

 75. Notarius,
  Dacă ai fost de 8 ori notă mai mare și doar atâta poți, cât mi-ai demonstrat în comentariile tale din ziua de astăzi, e imperios necesar să mă întind mai mult decât îmi este plapuma. Nu sunt deloc pretențios dacă mă raportez la persoana ta. Ai reușit să-mi arăți micimea ”minții” tale.

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 21:55

 76. Liberalismul instituie concurenţa ca o competiţie de valori, şi nu confiscarea umană. El are un singur defect: prin competiţia dură care se practică în liberalism, nu poate fi evitată apariţia deşeurilor sociale, adică a neajutoraţilor.

  Si n-am spus-o eu, ci Petre Tutea
  Asa ca, domnule Ciuraru nu mai plecati urechea unor frustrati neasistati.
  Câinii latră, caravana trece.

  Comentariu by rucar — 7 decembrie 2015 @ 21:58

 77. Am incercat sa citesc si eu postarea „daca castiga radu cristian pierdem toti mangalienii” si am descoperit ca posesorul blogului a sters-o. A fost probabil admonestat de prea-inaltul. Dovedeste astfel domnul bazel nu numai faptul ca nu are caracter lepadandu-se de niste principii dar mai mult faptul ca este mandrul posesor al unei prostii monumentale. Domnule bazel ce sperati de la radu cristian? Nu veti ramane consilier nici chiar in situatia in care ii veti dovedi ca sunteti un yesman desvarsit, ceea ce cu succes ati inceput sa faceti. Aveti un defect prea mare pentru a fi primit in gasca: sunteti din Mangalia. Chiar credeti ca sunt toti nebuni cei care l-au sustinut in 2012 de nu mai e nici unul langa el? Sau ca ei au fost prosti si d-voastra veti fi destept si veti administra mai bine relatia cu el? Mult succes. Sau multe succesuri cum se spunea la PDL.

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 21:59

 78. # 77

  Nu l-a sters prea bine domnul Valentin Ciuraru, deci incepem sa ne razgandim apropos de nota lui de la bacalaureat.

  Linkul corect este aici http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_C8D5xrqvpsJ:https://bazel09.wordpress.com/2012/06/21/daca-votezi-radu-cristian-pierdem-toti-mangalienii/+&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 22:12

 79. Ei,

  Draga Ciurarule,

  mai sunt eu smintit, defectat, dereglat ? Alege tu epitetele !

  Ca articolul asta o sa stea alaturi de orice campanie o sa faci tu pentru Cristian Radu! Si stii care e faza cea mai tare? El stie cum il „iubesti” tu pe el!

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 22:19

 80. Observ că micimea ”minților” unora nu poate înțelege un fapt relativ simplu: la data respectivă, iunie 2012, PDL era în opoziție cu PSD și PNL în campania electorală de la locale. Chiar aveți nevoie ca să vă desenez ? De peste un an și 6 luni PDL este într-o fuziune cu PNL. Între timp UNII au dezertat. Termenii și condițiile s-au schimbat. Construim un PNL nou pe o temelie nou, atât local cât și național. Dacă mintea voastră nu poate înțelege aceste fapte, elementare prin conținut, nu văd de ce comentați politică !

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 22:28

 81. Notarius,
  Mă rog …ce scrie așa de grav în acel articol ca să fabulezi aiurea ? Da ce voiai să vezi într-un articol de campaniei electorală între oameni politici aflați în opoziție; pupături, inimioare, ”cupidonuri”, miere, trandafiri ? Ești de-a dreptul stupid dacă nu poți face diferența.

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 22:32

 82. Ti-e teama Ciurarule de Radu, stii ca dupa alegeri daca castiga o sa dispari in neant.
  Roagă-te sa piardă sa prinzi o ciozvirta, dar nu-ti spun eu ce trebuie sa faci, esti băiat destept(?!?)

  Comentariu by vali — 7 decembrie 2015 @ 22:38

 83. @77 De retinut ! In cazul in care o postare e scoasa de administrator,insa ea a apucat sa fie copiata si trimisa catre alta adresa prin copy paste,ramane totusi in memoria lui nenea google !(gasiti si sursa) Asta am facut si eu,dupa ce am fost enervat de acelasi lucru :stergerea postarii ! O regasiti la @37. Cititi sus pe pagina. Acesta a fost adevaratul motiv…pentru care am fost catalogat,imediat-stahanovist, acolo odata cu nabuco,cu a carei postare,cu caracter personal despre Ciuraru…eu nu pot fi de acord !

  Comentariu by I.S — 7 decembrie 2015 @ 22:42

 84. In urma unui examen exista admisi si respinsi . Nu am vazut pana acum nicio lista cu admisi fara loc .E ridicol . Si mai vorbim de frustrarile altora .

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 22:50

 85. # 80

  Fii calm dragul meu.

  Vad ca media aia de 5,73 nu prea iti da pace.

  eu altceva te-am intrebat:

  de ce era Iorgus un administrator excelent , iar Cristian Radu un corupt, in 2012, iar acum e invers ?

  Si vad ca incerci sa fii politician si nu vrei sa raspunzi !

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 22:58

 86. Iar referitor la ideea unei „construiri a un PNL nou pe o temelie nou, atât local cât și național” te rog, dragul meu, sa o vinzi undeva pe la judetul Caliacra, nu pe aici prin Romania.

  Asta nu inseamna decat faptul ca, din punct de vedere politic, tu nu ai cunoscut decat pe seful de cart de la vapor, iar pe primar l-ai vazut doar la Paste!

  Inainte sa raspunzi, te rog sa mai vizionezi, inca o data filmul „Senatorul Melcilor” si incearca sa suprapui imaginea respectiva peste Victor Manea! Sa vezi ce-ti iese!

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 23:03

 87. Cit de prost poate sa fie acest Ciuraru ……. Doamne fereste

  Comentariu by Marius C . — 7 decembrie 2015 @ 23:03

 88. I-au venit intaririle, s-a activat si Nichita Lucian alias rucar, colegul de birou.
  Se pare ca sunt pe lista comună ca si viitori consilieri ai obstei.
  Vai de noi ce ne asteapta daca iese smeagle, cu asa yes-mani

  Comentariu by vali — 7 decembrie 2015 @ 23:11

 89. Ilie,
  Nu te saturi sub câte nume comentezi ?
  Să-ți răspund la comentariul 84: toți cei cu notă peste 5.00 erau admiși fără loc, fiindcă aveau a doua și a treia opțiune; secția comercială ori pescuit oceanic. În funcție de alegere, și dacă nu se ocupau locurile la cele două secții, erai repartizat în ordinea mediilor, după opțiune. Din păcate n-am avut opțiune câștigătoare și colegi ai mei cu 5,56 și 5,45 au intrat la secția de pescuit oceanic, chiar dacă au avut note sub primi doi fără loc. Era un sistem ciudat, dar care a funcționat în toți anii cât am învățat pe platforma din Coiciu, 80-87. Prin urmare, ridicol e cel care are certitudini.
  Reține, nu mint niciodată când aduc vorba de fapte și întâmplări pe care le-am trăit și care m-au marcat, dar peste care am trecut cu bine și m-au întărit.

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 23:15

 90. # 87

  Pe mine nu ma deranjeaza Ciuraru ca vrea sa faca politica. Foarte bine. Dar in baie la el cu ratustele de cauciuc, coleg de cada cu Mr.Bean !

  Dar, pe langa Sorin Andrei, ne mai trebuia inca un maistru militar cu facultatile facute pe la Spiru Haret si cu ifose de „administratie publica”?

  Nu era suficient primarul cu facultatile facute prin padure pe la Costinesti?

  Aman, aman…ca rea soarta are Mangalia !

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 23:17

 91. Notarius,
  ”Tăt” la fel de frustrat în toate comentariile. Nenea Iancu e actual pentru inepțiile tale. Du-te și te culcă, dar nu înainte de a-ți scoate ”placa” din gură. Go !

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 23:22

 92. # 89

  Domnule Ciuraru,

  ne tot vrobesti de 5 virgula…, 5, 5 si ceva etc…

  Dar de ce nu ai avut domnule 8 sau 9 sau 10 ?

  Ce tot ne aburesti cu virgulele? Nu ti-a placut sa inveti in liceu, recunoaste! !

  te prezinti acuma ca o victima, cand, de fapt, ai fost o lichea in tot liceul militar. Cine naiba termina liceul la BAC cu 5 virgula?

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 23:22

 93. Cu cat explici mai mult cu atat esti mai penibil . Care va fi explicatia ta cand radu o sa iasa primar fara loc ? E posibil , daca ia mai mult de doua voturi . Ti se poate intampla si tie sa fii ales consilier tot fara loc .

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2015 @ 23:25

 94. Notarius,
  Acum iartă-mă, dar ești și BOU. Îți scriu negru pe alb că n-am trecut pe la Spiru, îți dau link ca să-ți clătesc ochii cu Ovidius și tu tot langa-balanga, bla, bla, bla! Nu degeaba îți spun că ești trepanat la scăfârlie.

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 23:26

 95. Ce te intreb eu si ce raspunzi tu?

  Hai sa o luam metodic, ca sa nu creada lumea ca am ceva cu tine.

  Deci,

  Liceul…unde…cu ce medie…la BAC
  Scoala…unde…cu ce medie….
  Prima Facultate…unde…cu taxa sau fara?

  Dupa aia, alte masterate nici nu ma intereseaza !

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 23:32

 96. Fraiere, 5,73 e rezultatul examenului de admitere(algebra/analiză, geometrie, fizică) la IMMB. Nu mă justific de niciun fel și sigur că e vina mea, dar mintea ta pricepe mai încet.

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 23:35

 97. Ciurarule, semeni din ce in ce mai mult cu STAMATE.
  La fel de prost dar alb in cap.

  Comentariu by fasole — 7 decembrie 2015 @ 23:35

 98. # 97

  Domnule fasole

  Matale nu vezi ca tot evita raspunsurile ?

  Lasa-l in pace, ca fiecare pasare tot pe limba ei piere!

  In loc sa recunoasca franc in fata, o tot da de gard cu niste masterate!

  In loc sa-si recunosca apartenenta tot se da dupa tufis, doar, doar l-o crede lumea ca e lliberal !

  N-ar mandrie, n-are demnitate, n-usi asuma trecutul si de aia nu o sa aiba viitor !

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 23:38

 99. @89- Vali-linisteste-te ! Ai devenit paranoic ! Eu postez aici IS si n-am nevoie de diversiuni…pentru a spune ce gandesc,pur si simplu ! Pe blpgul tau sunt logat si semnez Fane,dar si acolo accesand wordpress il gasesti pe IS 3171 ! In orice caz,sa stii ca raman alaturi de tine…la civism ! Cu orgoliu asta si cu nelepadarea de Iorgus…pe fata,iti vei distruge toata munca ! Hai linisteste-te !

  Comentariu by I.S — 7 decembrie 2015 @ 23:40

 100. # 99

  Vai, domnule I.S., dar cum s-ar putea lepada Ciuraru de Iorgus?

  Pai nu el i-a oferit o paine?

  are, intr-adevar, Ciuraru o problema acum. Cui sa-i mai fie loial? Lui cristian radu care i-a promis cate-n luna si-n stele sau lui Iorgus? Are intr-adevar o problema.

  Dar, la nota de 5,73….e clar ca cineva trebuie sa-l mediteze in ale politicii si nu trebuie lasat liber sa faca politica !

  Comentariu by Anonymus Notarius — 7 decembrie 2015 @ 23:45

 101. Rucare,

  Sa-ti fie de bine tunsoarea.
  Ce treaba ai tu cu Tutea ?
  Si care sunt deseurile sociale despre care faci vorbire?
  Ati facut la Primarie vreun contract de aprovizionare cu Polaris la Cantina Sociala ?

  Comentariu by lucian — 7 decembrie 2015 @ 23:58

 102. Mi-aș dori să-ți văd fața de frustrat când vei citi rezultatele alegerilor din iunie 2016 – primar pentru legislatura 2016-2020 – Radu Cristian – candidatul PNL! Consiliul local – 50% +1 PNL.
  PSD, candidatul și ciracii – seppuku 😉
  Chiar că mi-am pierdut aiurea timpul cu tine. Îl putea folosi eficient pentru alte probleme pe care trebuia să le rezolv, dar voi recupera …căci am potențial 😉

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 23:59

 103. Nu neg faptul ca mi-ar placea, sincer vorbind ca PNL-ul vechi (fara Basistii lui Monica Macovei!) sa castige Consiliul Local Mangalia.

  Dar as vrea sa-ti vad tie fata cand nu o sa fii confirmat de Organizatia Judeteana ca si consilier local.

  Vezi ca i s-a intamplat si lui Constantin Filimon, in 2012, de pe locul 4 la PSD. Iar PSD a avut 6 posturi la Mangalia !

  O sa imi spui, dragul meu, ca PNL nu e ca PSD?

  Mai gandeste-te la Cristian Dragan si la Leonard Tanase, oameni care au sponsorizat cu sute de mii de euro doar campania personala a lui Cristian Radu !

  As vrea sa-ti vad tie fata atunci cand Cristian Radu o sa ti-o traga, in 2016!

  Ia-o doar ca un exercitiu de imaginatie si de invatatura!

  Ce interes are primarul sa te cultive?

  S-a indragostit de tine? Nu cred. Nici de nevasta-sa nu e indragostit!

  Ii place inteligenta ta? Nasol! A lui e mai buna!

  Deci, ce-i place la tine?

  Nimic!

  Te va fute!

  Comentariu by Anonymus Notarius — 8 decembrie 2015 @ 0:16

 104. Ce aveti fratilor cu el? E DREPT CA A COMIS O CU INTERVENTIA INITIALA LA POSTARE….dar nu ne freaca pe noi grija ce grad are sau cu cat a luat bacul nevasta.Fie vorba ntre noi e plina Mangalia de fufe cu facultatea facuta la botnaras si masterul la fr din banii sotului, poate femeia n a avut bona si a crescut copii.Acu clocoteste invidia in noi ca va fi pe lista de consilieri si noi nu, ca l va fute Cristian cum ne futu si pe us?Sincer voi nu credeti ca el stie c o sa si ia pardaf, aia ie!dar pentru cacatii pe care i ai aparat pe aici nea Ciurarule si n au meritat….vezi mata, stau ca naparcile si citesc doar doar au ce sa i spuna nasol dimineata de tine lu piticu, poate mai iese ceva la iveala.Asa colegi ai. Sa ridice mana sus care a fost langa Radu si l a pupat in cur gratis…deci?NICIUNUL.Imi sopteste te nevasta NICI MACAR STAMATE(a ajuns prostu Mangaliei constanteanu asta, zicea cineva ca i am ridicat cota, de la minus infinit la minus)

  Comentariu by Mutulica — 8 decembrie 2015 @ 1:13

 105. http://www.replicaonline.ro/pnl-afla-zilele-acestea-castigatorul-sondajului-chitac-asteptat-sa-se-inscrie-in-partid-251966/

  ” Mă gândesc la exmplul lui Cristian Radu, care a câştigat ca independent la Mangalia, dar vai de activitatea lui de acolo din cauza faptului că nu a avut susţinerea unui partid”, a declarat copreşedintele PNL Constanţa.”
  Pana si ai lui sunt constienti ca e praf. A avut sprijinul unui partid nene Dragomire dar i-a gonit pe toti. Daca exemplul astuia vreti sa-l urmati la Constanta de ce nu-l luati pe el direct sa ne scapati dracu de el?

  Comentariu by Anonim — 8 decembrie 2015 @ 1:23

 106. # 105

  Esti superb nene ! Bravo !

  Superb, superb!

  Deci aia de la Constanta se mai gandesc daca sa mai arunce in lupta un Amiral, ditamai rectorul Academiei Navale, dar noi, la Mangalia, inca mai stam de vorba daca sa ne caciulim pe langa un zootehnist, cu treapta a 2-a facuta la Palas, cu facultatea facuta in padure !

  Mot-cocot, mai vine si Ciurel-Bombonel care ne scuipa in fata niste masterate, dar el tot maistru militar ramane! Sa se ia de mana cu alalalt libidinos, cu Sorin Andrei!

  Vedeti care e diferenta?

  Intre un Amiral, rector de Academie––si doi maistri militari!

  Asta e diferenta dintre Constanta si Mangalia: creier vs. libidinosi !

  Comentariu by Anonymus Notarius — 8 decembrie 2015 @ 1:46

 107. Poate Politia Locala sa vada de ce se cearta muncitorii pe varianta la doua noaptea? Pe santier la Billa? La parcul evegrin?

  Comentariu by vizitator — 8 decembrie 2015 @ 2:01

 108. Meștere, să nu mai spui mangalieni, da?

  mangaliót, -ă, mangalióți, -te, s. m. și f. Persoană născută și crescută în municipiul Mangalia. ♦ Locuitor din municipiul Mangalia (Menționat în capitolul Nume proprii geografice și nume de locuitori).
  Sursa: DOOM (1982) |

  Comentariu by Femeia de servici — 8 decembrie 2015 @ 9:05

 109. Da, domnule, constat că Mangalia e plină de bărbați cu OO care, sub anonimat, au nerv și sânge în buricele degetelor când stau pitiți după monitor nefiind în stare să-și asume ”scriitura” cu nume și prenume. Explicabil într-un fel fiindcă mereu ați fost ”sluji” în sistemele în care ați funcționat și nu ați fost în stare ca să vă asumați riscuri. Știu, teama de a nu vă strica ”imaginea” vă determină să stați pitiți pentru a vă conserva confortul personal. Trist că vă dă ”forță” ca să denigrați mizerabil. Știu, vă e frică să nu fiți răniți, vă e frică să nu fiți apostrofați de cunoscuți, căci sigur aveți ”bube” pe care nu vreți ca să le cunoască publicul. Corect, această teamă vă scapă de inhibiții, dar va avea consecințe negative tot pentru voi fiindcă mereu veți fi niște anonimi. O comunitate nu prosperă cu anonimi. O organizație politică nu se întărește cu anonimi, ci cu caractere care sunt în măsură să-și asume riscuri, să-și asume roluri.

  Comentariu by valentin ciuraru — 8 decembrie 2015 @ 10:38

 110. Stimate bazel 09, cu oarece timp în urmă susţineai prin comentarii, pe acest blog un politician de top la acea vreme. Abnegaţia de care dădeai dovadă m-a făcut să te suspectez de oarece beneficii ulterioare pentru atitudinea făţiş exprimată. Atunci te-ai juruit că în spatele atitudinii nu se află nici măcar o speranţă de recompensă.
  Acum sunt sigur că nu ai afirmat adevărata intenţie.
  În zestrea vorbelor românilor a intrat nu de mult timp şi „cine se scuză se acuză”.
  Fii mai ponderat cu reacţiile sau ignoră răutăţile.
  Socoate acest comentariu ca pe un dar de Moş Nicolae chiar dacă seamănă puţin cu o nuieluşă.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 8 decembrie 2015 @ 11:38

 111. domnule ..maistru…fara conotatii…barbatii mangalioti au oo…dar nu toti se centurizeaza pentru un post de consilieri asa ca mult considera inutila afisarea numelui..nu toti cauta un post de consilier tip o limba colo o limba ici.vezi ca in psd e fostul tau mentor iorgus.si da mangalioti se spune numai ca moldoveanului nu i iesea sau nu i suna bine si a zis el in nimicnicia lui sa ne faca mangalieni..ca poate lui ii vom spune moldavian sau galatian cu t nu cu tz

  Comentariu by bigbrother — 8 decembrie 2015 @ 11:44

 112. Astia au inceput sondajul intern pentru locurile pe liste la PNL pe blogul lui Visa. Care ia mai multe comment-uri are loc mai in fata. Nene Bazel ti-ai castigat o pozitie fruntasa dar Stamate conduce.

  Comentariu by Anonim — 8 decembrie 2015 @ 11:46

 113. Propun ce numele parcului sa se schimbe in EverGrimberg in amintirea firmei de avocatura care a incasat pentru niste procese pierdute banii cu care se putea face parcul.

  Comentariu by Anonim — 8 decembrie 2015 @ 11:51

 114. Genial 113. Rad singur de 5 minute. desi e de plans.

  Comentariu by doru — 8 decembrie 2015 @ 12:06

 115. Din postarile de pana acum se pot trage cateva concluzii clare:
  1. Valentin Ciuraru, soldatul in rezerva care a reusit sa conduca logistica armatei din 2-3-4 judete, are o sotie care a picat BAC-ul in 2012 (conform link postat intr-un comentariu anterior);
  2. Soldatelul Valentin are 2 interese mari la acest moment, angajarea sotiei la Serviciul Social (vezi concurs pe 6 ianuarie 2016) si intrarea totala in gratiile primarului.
  3. Devierea atentiei de la subiectul propus dezbaterii, prin orice mijloace, chiar si manjirea cu kakao, doar sa-si arate fidelitatea fata de primar.
  Bravo domnule Ciuraru, esti un penibil desavarsit!

  Comentariu by Anonymous — 8 decembrie 2015 @ 12:36

 116. Domnule Valentin Ciuraru, esti un dobitoc mincinos care nu vrea decat sa parvina!
  Cum domnule sa fie ok sa se lucreze si noaptea? Dar nu te gandesti cati oameni locuiesc in cartierul acesta si care a doua zi trebuie sa ajunga la munca fara a se putea odihni? Ar trebui ca noi toti sa plecam la munca dimineata distrusi de oboseala, nedormiti fiindca handicapatii din primarie n-au fost capabili sa se apuce la timp de lucrare si acum dau zor sa termine, facand pe deasupra si lucrari de mantuiala? Sa-ti fie rusine, domnule Ciuraru. Asta in cazul in care te mai poti numi domn, asta dupa ce acum cateva luni spuneai cat de nebun este primarul, omul serviciilor. Acum v-ati dat palma si il pupi in dos. RUSINE CIURARU!
  Eu sunt cadru medical..poate nimeresti pe mana mea sa te tratez dupa cateva nopti nedormite, sa simti pe pielea ta ce inseamna asta, porcule.

  Comentariu by elena — 8 decembrie 2015 @ 13:06

 117. pt. elena de la pct 116

  Lasa-l doamna, e vorba despre alt maistru militar care vrea si el o functie pe care nu o merita. S-a imbolnavit si el de la Sorin Andrei care e un „model” pentru toata liota asta de oameni fara studii !

  Comentariu by marinar — 8 decembrie 2015 @ 13:21

 118. Cârcotaș,
  Nu Ciuraru este vinovat că :
  *unii au lipsă OO la purtător;
  *unii au rămas încremeniți în meseria de bază și aleg să bată-n lung și-n lat faleza ori digul, cu mâinile la spate, și-i ”invidiază” pe cei care pun umărul la alte treburi joburi/activități/inițiative;
  *unii nu sunt în stare să bată un cui în propria lor casă, dar își arogă veleități în ale managementului ori ale politicii doar pentru că așa au auzit la televizor;
  *unii nu pot înțelege mobilitatea meseriilor, funcțiilor, cunoștințelor, specializărilor diverse;
  *unii nu doresc să plătească o cotizație/contribuție pentru funcționarea fundațiilor, ONGurilor, organizațiilor politice, rampe care le dau roluri în comunitate.
  Cârcotaș, la fel susțin și acum: în 2012 nu am urmărit și nu am beneficiat de nicio recompensă/sinecură. Am dovedit loialitate față de organizația pentru care militam activ. La fel voi proceda și acum. Voi susține candidatul PNL și organizația locală PNL, voi dovedi aceeași loialitate pentru organizație din care am ales să fac parte. Nu am nimic personal cu Zanfir. Politic și ideologic ne-am despărțit. El a ales să plece la socialiști, deci îmbrățișează politicile socialiste, ideologie cu care PNL este în opoziție. Prin urmare, suntem și vom fi adversari pe tărâmul politic. Categoric voi face campanie împotriva candidatului PSD și a celorlați candidați aflați în opoziție cu cel al PNL. N-am nicio remușcare pentru ce am făcut în 2012 și nu voi avea nicio remușcare pentru ce fac voi face în 2016. Explicația pentru acțiunile mele este una simplă și normală: loialitate față de organizație.

  Comentariu by valentin ciuraru — 8 decembrie 2015 @ 13:42

 119. stai si te intrebi de ce colegii de partid ai domnului implicat in mini-scandalul acesta nu sar in apararea lui la fel de „cu suflet” cum sare el in sprijinul unui partid care nici nu il vrea nici nu il lasa.

  Comentariu by anonim — 8 decembrie 2015 @ 14:53

 120. si mergand pe aceeasi linie sa mor daca inteleg cum omul isi ia siesi apararea in loc sa sara in apararea sotiei,porcaita la greu pe blog.

  Comentariu by anonim — 8 decembrie 2015 @ 14:56

 121. # 118

  Care partid? Care colegi?
  Aici e lupta pentru ciolan. Crezi ca Theodorescu va sari in apararea co-secretarului PNL Mangalia?

  Crezi ca Cristian Radu va sari in apararea fostilor PDL-isti? nici vorba. Cu cat mai putini si mai slabi, cu atat mai bine pentru el personal.

  Actulul PNL nu are nici macar potenta sa-i apere pe Cristian Dragan si pe Leonard Tanase, daramite pe un „neica nimeni in drum” precum Ciuraru !

  Si- stati ca mai urmeaza, ca, de exemplu,in ciuda lui Valentin Ciuraru, deja s-a decis ca Olan sa fie al doilea pe lista, dupa Sorin Andrei !

  Stati sa vedeti ce spectacol iese !

  Comentariu by Anonymus Notarius — 8 decembrie 2015 @ 15:00

 122. O INTREBARE TE ROG, DE CAND CITESC ACEST BLOG AM VAZUT REFERIRI LA LEONARD TANASE SI CRISTIAN DRAGAN, IN ACEASTA ORDINE, 1 SI 2, ESTI SINGURUL CARE SE REFERA LA CEI DOI IN ORDINE INVERSA,BANUIAM CA MOTIVUL CELORLALTI AR FI NOTORIETATEA PRIMULUI, AL TAU CARE ESTE?

  Comentariu by pt notarius — 8 decembrie 2015 @ 16:32

 123. ” loialitate față de organizație”…când lingi unde în prealabil ai scuipat nu se cheamă curvărăseală politică?
  În 2012 îl făceai pe pitic hârtie igienică folosită la greu iar acum te dai pe-aproape doar, doar s-o lăsa cu oarece beneficiu.
  Bagă de seamă că ăla nu uită şi-ţi frige o copită când ţi-e lumea mai dragă şi-ţi mai şi zâmbeşte.
  Cât despre joburi, abilităţi şi adaptabilităţi, după ce mai dobândeşti vreo 3 ai dreptul să te pronunţi ferm, până atunci emiţi doar păreri.
  Am cunoscut multe feţe ale uniformei militare. Din păcate cea pe care o afişezi acum nu-i face cinstea pe care ar merita-o.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 8 decembrie 2015 @ 17:43

 124. Ciurarule, cand ii faci pe oamenii ce-ti sunt potrivnici in mod public, prosti si tot printr-o exprimare de mahalagiu nebarbierit le adresezi constatari de genul „nu aveti OO”, te-as intreba daca i-ai controlat ?! Sau faci presupuneri nefondate, asa cum faceti voi astia din gasca piticului ?

  Comentariu by Anonymous — 8 decembrie 2015 @ 17:48

 125. Stie cineva de ce i-a chemat Remulus pe capeteniile tatare si rrome in audienta la el?
  Se pare ca se strang randurile si se aleg oamenii de incredere pentru campania din 2016.
  Se mai spune ca s-a discutat in limba de bastina a remulanilor(pentru interceptari), iar intelegerea a fost consimtita si avand girul piticului smeagle.
  Lasand gluma la o parte Remulus promite in stanga si-n dreapta rromilor ca nu va darama baracile, ba chiar le va incredinta apartamentele de la ANL-uri.
  Daca vedeti pe strada o maimuta neagra cu par peste tot intr-un jeep negru sa stiti ca acela e REMULUS mana dreapta a piticului smeagle. Dati-i o banana sa si-o bage-n c_r !

  Comentariu by vali — 9 decembrie 2015 @ 0:53

 126. Acum inteleg de ce nu mai avem banane in oras..
  Stamate!! Ti-ai facut en-gros de banane?!!!

  Comentariu by ciuri — 9 decembrie 2015 @ 2:49

 127. la aceasta ora,city managerul ,face inspectie pe santier
  maine este ultima zi,data de finalizare a marelui proiect parcul nevergreen
  inseamna ca poimaine se inaugureaza? si suntem invitati toti locuitorii orasului?

  Comentariu by marcu — 9 decembrie 2015 @ 16:06

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress