Politica locală

5 decembrie 2015

Figurantul zilei : Paul Foleanu

Filed under: PSD — lucian visa @ 8:40

Veselie mare la PSD! Consilierul local Paul Foleanu a mai găsit un motiv de scandal cu primarul actual: sensurile giratorii, bradul de Crăciun şi sediile administraţiei locale! Cu alte cuvinte, să te ţii bine, că la următoarea şedinţă iar iese cu circ!

Replica 05.12.2015

Și două comentarii tot din Replica

agripa 5 dec 07:46
Bine ca se ia cineva si de sensurile giratorii unde s-au sifonat bani cu nemiluita. Dupa exprimarea primarului au fost chiar ieftine: peste 90.000 euro coloanele neputintei. ” A costat mai putin decat baia mea de acasa” a zis el. 18.000 euro sensul de la Adiman – 20 de borduri si 3 roabe de pamant. Merge treaba la Mangalia, cum dracu sa nu mai vrea un mandat.

marian 5 dec 07:59
daca vila piticului costa 6 milioane de euro cred ca e mai scumpa baia de 90.000. De unde o avea atatia bani? Astia au pierdut simtul realitatii. Foarte bine Paule, nu-i lasa sa-si faca de cap.

17 Comments

 1. Nu ti mai face iluzii foleanule ca nu te lasa iorgus pe tine sa candidezi la primarie.tot moldoveanul viseaza la primaria mangalia.

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2015 @ 9:55

 2. Concluzia la afirmaţiile jumătăţelului: fiecare pasăre pe limba ei piere sau gura bate curu.
  Cu aşa afirmaţii ăsta şi-o trage singur sau poate nu mai vrea să candideze.
  Dă-i Doamne mintea a bănă pentru noi

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 5 decembrie 2015 @ 11:03

 3. as vrea sa vad o initiativa a unui patid sau persoana publica in care sa dezbata problemele cartierelor rau famate intr-o sedinta de consiliu,ca toti din administratie sunt muti si surzi la aceste probleme,orasul este plin de raie pe corp dar e fardat pe fata.Rezolvati problemele cartierelor mizerabile de le periferie

  Comentariu by costica feraru — 5 decembrie 2015 @ 11:20

 4. Parca baia lui de-acasa nu tot noi am platit-o ? Parca nu tot noi ii platim si armata de servitori si menajere care deservesc palatul din COnstanta? Dar are si nesimtirea sa i se para ieftin. Adica fraierilor, hai ca nu v-am ars chiar asa rau cu sensul giratoriu fata de altele.

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2015 @ 13:24

 5. de las vedea inecat in baia lui de nouajdemii de euro. nu putea sa si-o frece singur intro baie normala.

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2015 @ 13:28

 6. Sa mutam tiganii in vila primarului care costa cat 10 blocuri anl. Ca si lor le place Versace.

  Comentariu by pentru 3 — 5 decembrie 2015 @ 13:40

 7. In vila domnului primar nu are acces nimeni. Nici macar parintii lui nu au intrat niciodata. Probabil doar Romulus, Craciunescu si Manu sunt primiti in casa . Colgiu,de exemplu, nu a fost primit niciodata, discuta in masina in fata casei. Are intr-adevar o armata de servitori si menajere si super sisteme de securitate si anti interceptare. Copiii merg cu bodyguarzi la scoala. Pare ca duce o viata dubla cea de primar al Mangaliei si de imparat la Constanta. Vila valoreaza peste 4 miloane de euro. Ce-o fi inauntru nu se stie dar daca baia a costat peste 90 000 de euro posibil sa ajunga la 6 miloane.

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2015 @ 13:52

 8. http://www.replicaonline.ro/primaria-techirgiol-risca-sa-piarda-banii-europeni-pentru-care-fostul-primar-stan-a-ajuns-la-puscarie-251641/

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2015 @ 14:06

 9. La Techirghiol au facut cu 1 milion de euro parc cu terenuri de sport si cu miniparc acvatic cu bani europeni si s-au dus la puscarie. La Mangalia se face cu 4 miloane de euro parc doar cu niste pamant aruncat si niste alei si nici banii europeni nu-i luam ca se depaseste tremenul. Daca la Techirghiol l-au bagat la beci astuia de la Mangalia ce-i fac? Il impusca?

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2015 @ 14:11

 10. chiar 2 mil lei http://www.reporterntv.ro/stire/techirghiol-are-un-parc-urias-modernizat-si-reabilitat pe o locatie veche dar ecam mult pana la 4 mil euro

  Comentariu by Dodu — 5 decembrie 2015 @ 16:00

 11. Ptr. 4 . Cred ca si tratamentele cosmetice , masajul facial si masajul corporal pe care le face cu regularitate tot noi le platim .

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2015 @ 16:26

 12. Daca sti ce e in casa inseamna ca ai fost acolo. Daca nu inseamna ca minti . Deci , avand in vedere ca zici ca nu ai fost , oricum ai da o tot mincinos te numesti. Unul mare , nu mic.

  Comentariu by Dn — 5 decembrie 2015 @ 20:02

 13. Daca sti ce e in casa inseamna ca ai fost acolo. Daca nu inseamna ca minti . Deci , avand in vedere ca zici ca nu ai fost , oricum ai da o tot mincinos te numesti. Unul mare , nu mic.

  Comentariu by Dan — 5 decembrie 2015 @ 20:02

 14. http://www.replicaonline.ro/dragomir-unii-colegi-din-fostul-pdl-au-cerut-eliminarea-coruptiei-din-criteriile-de-integritate-251857/

  Comentariu by nabuco — 7 decembrie 2015 @ 17:26

 15. Apu(N)d nabuco,
  Dl. Dragomir a cam dezinformat în respectiva conferință de presă. Am fost în sală și am fost atent la ce s-a discutat, cât și la vot. Inclusiv eu am intervenit la criteriul de la punct 10 lit. a, fiindcă am considerat acel criteriu redundant.
  Intervenția mea ”Dacă vorbim de candidați din partea PNL, deci membri, nu se justifică acest criteriu coroborând două articole din Statut, întrucât acei candidați nu pot fi membri;
  La art 15 litera a) din Statut se precizează ”O persoana nu poate deveni membru al PNL dacă a fost condamnată penal pentru infracţiuni de corupție sau alte infracțiuni săvârșite cu intenţie”, iar la art 22 la litera (f) precizează că radierea se face de drept, de către BPJ, la propunerea BPL al organizaţiei pe teritoriul căreia era membru cel în cauză, în următoarele cazuri condamnarea penală definitivă, pentru infracţiune săvârşită cu intenţie; (g) condamnarea penală definitivă pentru infracțiuni de corupție;”
  La litera b și c a intervenit doamna avocat Florea, membru noul PNL, care a argument foarte bine de ce e necesară eliminarea celor două criterii. Domnul Dragomir chiar a felicitat-o pe doamna avocat pentru argumentele invocate, după care a supus criteriul la vot cu amendamentul ”la 10 se elimină b și c”. Au fost 64 voturi pentru, niciun vot împotrivă, nicio abținere, inclusiv domnia sa a votat pentru eliminare. Să uiți doar după 20 de ore ce ai spus și votat ieri nu știu cum să-o caracterizez, căci tocmai domnia sa a făcut apologia fuziunii și unității.

  Comentariu by valentin ciuraru — 7 decembrie 2015 @ 18:11

 16. Undeva mai jos e postat un articol din Replica unde se zice ca ati fi fost loviti in plex ! Ca unu care stie din experienta celor vazute pana acu la liberalii proveniti din partidul ala mare…provenit din ala …si mai mare-am postat acolo si articolul asta-omis: „Loviti in plex” de-i doare-n cur : http://www.replicaonline.ro/decalogul-candidatilor-pnl-dezbatut-la-constanta-punctul-10-privind-problemele-penale-facut-harcea-parcea-251692/
  Comentariu by I.S — decembrie 6, 2015 @ 1:57 pm

  Comentariu by I.S — 7 decembrie 2015 @ 18:50

 17. Ciurarule, te-ai barbierit ma si tu ? Nu serios, asa cu alea 5 smocuri de par te-ai prezentat si la sedinta respectiva ? Crezi ca te-a auzit cineva ?

  Comentariu by Anonymous — 8 decembrie 2015 @ 17:52

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress