Mangalia – politica locală

3 decembrie 2015

Tricolorul şi fasolea electorală – 1 Decembrie la Mangalia

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 17:44

Vă rog să comentaţi poza de mai jos. Sursă mangalia.ro.

fasole

16 Comments

 1. Imaginea s-ar putea traduce in cuvinte cam asa:
  Primarul: Ah ?… Hai ma ca mancati, va place deci… O sa ma mai votati, hai mancati ca sa fiu sigur. Asa, bravo. Tocmai ce v-ati semnat sentinta pe urmatorii 4 ani.
  Filip Dumitru (dreapta primarului): Deci domnule, mai flacai, turismul se face numai cu profesionalism, numai eu stiu ce si cum, ah ma scuzati domn’ primar… Vreau sa va spun ca fasolea este din partea primarului, el da fasolea, el da caserola, el e cel mai bun, sa-l votati da ?!.
  Stamate Claudiu (spate dreapta): Eu va spun, o sa primiti si un pahar cu apa, nu va mai plangeti ca va dam fasole in caserola prea mica, nu mai comentati ma nimic ca aude domnul primar si iar ma da de pamant… Va rog spuneti toti ca e fasolea buna, chiar daca v-am servit ca pe animale, afara la 3 grade, in mizerie si un pumn de fasole 1 data pe an in caserola de pluta.

  Comentariu by Anonymous — 3 decembrie 2015 @ 17:53

 2. Macar anul asta i-a asezat la mese. In alti ani stateau in picioare si mancau pe borduri.
  Dar unde-i ciolanu? Nu vad ciolanu..”L-a vandut Iorgus in padurea Comorova”, zise piticu.

  Stamate acolo in spate: ”Daca scrie vreunul ca nu-i buna fasolea, ii luam ip-ul si-l ducem la judecata. Ia afla tu cum o cheama pe baba aia, ca parca prea se stramba la farfurie. Sigur e psdista infiltrata, ia sa vedem daca scrie ceva de noi pe feisbuci.”

  Si totusi, a remarcat cineva look-ul de pinguin al lui piticot?

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2015 @ 18:35

 3. Buna intrebare @2 ! 🙂

  Comentariu by Anonymous — 3 decembrie 2015 @ 18:49

 4. Fasolea este din fonduri europene . Mincinosul a accesat acesti bani pentru pomeni electorale . Uitativa la fata lui si observati cit de fericit este atunci cind duce la final un asemenea proiect . Cit de jegos trebuie sa fi ca sa te afisezi cu tricolorul pe tine si sa te uiti in farfuria omului cu rinjetul pe buze ……un jeg de primar

  Comentariu by Marius C — 3 decembrie 2015 @ 19:07

 5. Servitul fasolei cu ciolan face parte din categoria momentelor solemne la care primarul trebuie sa poarte esarfa tricolora ?

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2015 @ 19:50

 6. Eram pe terasa la Cazinou când se asezau oamenii la coada pentru a primii fasolea cu…(ciolan nu mai era pentru ca îl luase altul)si cineva a spus ca la Callatis da fasole cu ciolan Iorgus .In clipa imediat urmatoare jumatate din cei de la coada au plecat si s-au deplasat catre restaurantul Callatis.De ce oare?.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2015 @ 19:50

 7. Pentru ca nu le pica bine la stomac sa manance de la primarul care-i minte si-i dispretuieste .

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2015 @ 20:20

 8. Noi locuitorii de la baraci nu mai vrem sa ne plateasca primaria curentul si apa ,vrem sa ne mutam in alta zona dar DOMNUL TEODORESCU de la p n l care a ajuns consilierul primarului ,nu vrea sa ne aiba de vecini ca nu ne suporta,daca aveti ceva de reclamat adresati-va lui. TRAIASCA COLONISTIUL CA AVEM SI NOI CE MANCA,DE TRALES DE BAHTALO

  Comentariu by vasile mavocordat — 3 decembrie 2015 @ 20:22

 9. Distragere de atentie in opozitie simt. Fasolea uitat il face pe Fasole …

  Comentariu by YODA — 4 decembrie 2015 @ 0:38

 10. Iorgus nu ii privea de sus pe oameni, nu era arogant, nu le era sila de ei, nu le arunca o bruma de haleala. Statea cu ei la masa. Lu CR ii e greata de oameni, le cere doar voturile.

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2015 @ 9:30

 11. Pt. #10
  Manaliga si pelin:
  https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/12188252_843997865698114_777623894029503319_o.jpg

  Comentariu by nabuco — 4 decembrie 2015 @ 10:46

 12. Şi-a pus cocarda ca să nu fie confundat cu vreun asistat de la barăci, să se ştie că el este cel care dă pomana şi că nu face parte din gloată. Fain fiu mai are Mangalia. I-o fi ruşine să facă parte din mulţime ?

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 4 decembrie 2015 @ 11:14

 13. Ca sa nu mai spun ca fasolea a fost sponsorizare

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2015 @ 11:53

 14. „Ma distreaza teribil pupincuristii, fie ei femei sau barbati. Pentru a se face remarcati, a intra in gratiile cuiva sau a ajunge pe o anumita functie ar fi in stare sa “perie” pe oricine, spunand orice este necasar. Ii recunosc dintr-o mie si de obicei nu le zic nimic decat in cazul in care ma enerveaza prea tare. In rest, ma amuz, ii las sa se chinuie pana li se usuca buzele. Stiu ca suna rautacios ceea ce spun, dar daca as sta sa le zic in fata cat de penibili sunt as ajunge sa ma cert cu aproape toata lumea. Sau dau si eu dovada de ipocrizie? Intr-o anumita masura, da. Mi se par oameni minusculi care nu sunt in stare sa fie ei. Sau poate n-au stiut niciodata sa fie ei. Fara viitor? Poate. Dar cine stie, tot pupand atatea dosuri, unii dintre ei poate ajung unde isi doresc.” http://nighton.ro/2010/05/03/pupincurism.html ……….De obicei pupincurismul „pleaca in sus” de la cel care „a inghitit cerneala” si n-a prea folosit-o la vreme,la cel cu pregatire…si „scopuri”!Primii nu sunt cei mai de blamat,doar daca prin numar si voturi cumulate ajung sa faca rau tuturor! Inclusiv lor ! Raul adevarat il fac cei care sunt bine pregatiti profesional si „cinic” cultural care tin isonul unuia dornic de putere,ba mai rau,admit si chiar sustin ca asta se face „pragmatic” in interesul urbei! Ajunge ala, sustinutul,sa creada ca daca astia i-au pus lauri pe frunte…e musai sa acceada la cocarda cu tricolor ! Sunt prin ong-uri si cluburi de „elita” autodenumite pompos: culturale,filantropice,masonice…in orice caz bine ascunse vulgului,gloatei…DNA-ului ! „Cine da fasolea” nu-i treaba vulgului ! Lui i se sugereaza numai :”Din partea d-lui Iorgus- SA TRAIASCA !”…Din partea d-lui Radu ! SA’N FLOREASCA ! Cand pupincuristul actioneaza pe blog in anonimat face osanale,ori platite,ori convins fiind ca ip-ul sau ajunge cumva la picioarele celui adulat ! Ei cu blogul lor…noi cu blogul nostru ! Mare grija sa nu fiti „demascati” cand,numai va faceti ca adulati…sau invers ! In poza de mai sus e exemplul pupincuristului de serviciu-Filip-care poate fi alaturat si lui Iorgus…nu-i problema ! El spune -prin gestul cu degetul:” Vulg idiot-bagati in voi…si ciocu mic ! De la noi mai putin…de la Dumnezeu mai mult !”

  Comentariu by I.S — 4 decembrie 2015 @ 12:21

 15. Sa inteleg ca daca privesti in trecutul tau te poti declara cel mai vertical om ?

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2015 @ 22:12

 16. Lăstunu’ e fericit că s-a putut… ţine de nas (i-a mai dat înapoi şi într-o parte)… ăăă de cuvânt, că le-a tras gaze… S-a putut şi încă se mai pute…

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2015 @ 0:10

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress