Politica locală

2 decembrie 2015

Iohannis a tăiat copacii de la Neptun pentru un teren de tenis

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 16:40

Cuplul prezidenţial al României Klaus şi Carmen Iohannis vrea să aibă cele mai bune condiţii nu numai atunci când şeful statului se află la muncă, ci şi în concediu. Aşa că s-a dispus ca vila “Nufărul” de la Neptun, reşedinţa de vară a preşedinţilor, să fie amenajată în aşa fel încât să nu lipsească nimic pentru relaxare, anunţă libertatea.ro. Casa de vacanţă de la Neptun are acum şi teren de tenis. În vara acestui an, din incinta complexului rezidenţial au fost tăiaţi mai mulţi copaci, motivul apărut pe piaţă fiind “igienizarea” zonei. Libertatea a aflat că adevăratul motiv pentru care s-a făcut “igienizarea” este cu totul altul. Soţii Iohannis sunt cunoscuţi ca mari admiratori ai tenisului, ei având chiar şi antrenor de tenis personal. Cum la Neptun, în Complexul rezidenţial “Lebăda”, nu exista un teren de tenis, s-a dispus construirea unuia, afirmă surse politice pentru Libertatea. Dar cum nu era destul loc, angajaţii RA-APPS au fost nevoiţi să taie câţiva copaci pentru a face loc terenului sportiv. Cei care s-au ocupat cu amenajarea au avut şi anumite impedimente pe durata lucrărilor. Cel mai grav a fost atunci când au pus zgura pe teren, zgură care, spun sursele noastre, nu a fost pe placul beneficiarilor. Drept urmare, au cerut înlocuirea acesteia cu una mult mai fină. Începând din concediul viitor sau de ce nu în weekenduri, după ce vremea va permite acest lucru, soţii Iohannis vor putea juca în voie tenis la malul Mării Negre, pe un teren comparabil cu cel de la Roland Garros.

Replica 02.12.2015

6 Comments

 1. „Un nou început în politică.”

  Comentariu by lucian visa — 2 decembrie 2015 @ 16:42

 2. „Ipse dixit”:
  http://static.ziarelive.ro/images/stories/2015-08/136/carmen-iohannis-pe-urmele-elenei-ceausescu-a-taiat-copacii-de-la-vila-din-neptun-ca-sa-scape-de-tantari.jpg
  VW

  Comentariu by nabuco — 2 decembrie 2015 @ 16:55

 3. bun asa, oricum a stat mai mult la Neptun decat la Cotroceni

  Comentariu by Dodu — 2 decembrie 2015 @ 17:45

 4. haidti sa facem din zona baraci o zona civilizata

  Comentariu by augustin serbu — 2 decembrie 2015 @ 20:05

 5. Pai inseamna ca piticul a urmat exemplul sefului de la Bucuresti atunci cand a ciopartit tot spatiul verde din Mangalia.

  Comentariu by Sulumor — 2 decembrie 2015 @ 22:02

 6. Apund Zgura R.
  http://www.ecomagazin.ro/tinerii-liberali-din-mangalia-au-plantat-copaci/

  Comentariu by nabuco — 3 decembrie 2015 @ 13:28

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress