Mangalia – politica locală

28 noiembrie 2015

Mesaj de la un cititor 2

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 17:38

Am observat că pe blogul dumneavoastră aveți multe postări despre starea actuală a orașului și aș vrea să vă prezint o situație apărută azi la parcul din zona ANL.
Parcul are o porțiune destul de mare inundabilă, deoarece partea de sud a acestuia este practic o groapă, lângă calea ferată. Așa a fost dintotdeauna, la prima ploaie porțiunea aceea se inundă. Cei ce lucrează la parc au început să construiască o alee care urmează să treacă fix prin acea groapă și care va fi mereu inudată. Parcul nu are sistem de canalizare.
Astăzi, la ora prânzului, 2 muncitori au pus o pompă și au început să scoată apa din groapă, deversând-o pe calea ferată, punând totodată în pericol terasamentul căii ferate. Apa a ajuns în parcarea de lângă și mai apoi pe strada Portului, nici aceasta neavând canalizare. Au acționat fără nici o jenă, fără nici o reținere, fără teama unei amenzi.
Poliția locală a venit, a văzut, a plecat. Cel puțin la fața locului nu au scris nici o amendă, cum era normal.
Mai târziu a început și ploaia…iar muncitorii din parc puneau pavele pe alei..alei construite fără nici un fel de fundație. Au întins niște folii negre, au pus pietriș peste, l-au tasat, iar apoi au trecut la pus borduri și pavele.

Ceea ce se întâmplă în acest parc este o bătaie de joc, atât la adresa cetățenilor, cât și la adresa banului public, fie el și din fonduri europene.
Nu văd cum s-ar putea încheia construcția acestui parc până la data de 31.12.2015, termenul limită.
Vă atașez si câteva fotografii doveditoare.

parcANL1

parcANL2

34 Comments

 1. Mesajul este tot de la o doamnă. Se pare că femeile sunt mai dispuse să-şi asume responsabilităţi sociale.

  Evident că finalizarea parcului nu va fi la sfârşitul anului. De aceea mincinosu se zbate pentru a obţine un nou împrumut şi de a finaliza parcul. Nefiind vorba de bani europeni, poate să-l facă şi aqua parc.

  Aştept mesaje şi de la alţi cititori.

  Comentariu by lucian visa — 28 noiembrie 2015 @ 17:43

 2. http://www.replicaonline.ro/dna-da-fiori-consilierilor-locali-in-dosarul-salubrizarii-constantei-directoarea-frigioiu-trebuie-sa-mi-pazesc-pielea-250634/

  Comentariu by Anonim — 28 noiembrie 2015 @ 17:44

 3. faptul ca piticul a dat cu mucii in fasole si se crede pe mosia lui masa este clar.primar nu o sa mai fie la cum se comporta cu oamenii din mangalia.Problema este pe cine alegem.Iorgus nu o sa mai castige si nici nu cred ca va mai putea sa candideze.are dosare penale pe cap iar dna ul are deja pe masa un nou dosar cu iorgus.

  Comentariu by masooo — 28 noiembrie 2015 @ 19:00

 4. Pt.3
  Stai sa vezi când or aparea de la DNA dosarele actualei administratii.Cât le mai putea tine la dos DNA-ul?Slava Domnului sunt destule:oonorarii avocati,supraevaluarea lucrari,abuzuri in serviciu,prejudicierea si sifonarea bugetului local si multe altele.

  Comentariu by Anonim — 28 noiembrie 2015 @ 19:26

 5. E greu ca justiţia să finalizeze vreun dosar al lui Iorguş până la alegeri. Legal va putea să candideze. O va face sau nu, nu ştiu. Cred că la alegeri cu un singur tur, Iorguş ar putea câştiga. La două tururi, cu un alt candidat decât mincinosu, nu. S-ar putea ca până la alegeri nici mincinosu să nu mai poată candida.

  Problema e că suntem la al treilea vot negativ consecutiv.

  Comentariu by lucian visa — 28 noiembrie 2015 @ 19:27

 6. La noi ca la nimeni. sau poate o mai fi asa prin Burkina Faso. ala e parc?! nici macar n-au nivelat terenul calumea, sunt numai vai si damburi si s-au apucat de construit alei peste ele. si o mare groapa plina cu apa. miroase a spalare de bani si stau si ma intreb daca mai exista vreun idiot in orasul asta care sa voteze cu piticul. poate doar aia de la baraci, ca vorba aia l-am vazut pe stamate la prezidentiale pe acolo cum strangea buletine (asta spunea presa, erau si poze). in rest, praful se alege de mangalia daca mai stau astia pe aici.

  Comentariu by elena — 28 noiembrie 2015 @ 19:38

 7. Fapta se incadreaza ]n prevederile art.332 Cod Penal:
  (1) Distrugerea, degradarea ori aducerea in stare de neintrebuintare a liniei de cale ferata, a materialului rulant, a instalatiilor de cale ferata ori a celor de comunicatii feroviare, precum si a oricaror altor bunuri sau dotari aferente infrastructurii feroviare ori asezarea de obstacole pe linia ferata, daca prin aceasta se pune in pericol siguranta mijloacelor de transport, manevra sau interventie pe calea ferata, se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
  (2) Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza savarsirea de acte de semnalizare falsa sau savarsirea oricaror acte care pot induce in eroare personalul care asigura circulatia mijloacelor de transport, manevra sau interventie pe calea ferata in timpul executarii serviciului, daca prin aceste fapte se creeaza un pericol de accident de cale ferata.
  Cred ca este necesara interventia Parchetului ce spune cei de la CFR?.

  Comentariu by fn — 28 noiembrie 2015 @ 19:39

 8. PT.Elena
  Nu mai asa se poate incadra in termenul de 31 dec.2015 pentru a putea primi bani europeni.Si asa cu tot hei-rupul acesta nu se va încadra în acest termen.Aceste balti vor fi permanente atunci când va ploua mai mult.Dece?Va voi spune la timpul potrivit si este o problema care o cunoaste o lume întreaga, pe lânga faptul ca lucrarea este realizata prost din punct de vedere tehnic.Aproximativ 4 mil.euro aruncati pe apa….Radului.Câte si mai câte nu se pot face cu acesti bani în orasul asta?Dar cum sa faci lucruri mari cu oameni mici? Imposibil.

  Comentariu by Anonim — 28 noiembrie 2015 @ 20:00

 9. si totusi nu inteleg cum de nimeni nu se sesizeaza. au picat nume mari, gen voiculescu, vantu, udrea, cocos, si nu pica un pitic?!

  Comentariu by elena — 28 noiembrie 2015 @ 20:09

 10. Doamna sau Domnul care a facut poza,sa vina la baraci sa faca poze si acolo sau daca nu ii place in zona sa se mute la blocurile de la baraci ca tot blocuri anl sunt si alea,aici va avea parte de peisaje nemaivazute si intr-o curatenie desavarsita.Nu var fi rusine ca ati dat spaga sa stati in zona buna.Nuva convine mutati-va in zona baraci

  Comentariu by un om — 28 noiembrie 2015 @ 20:48

 11. Parcul din GROAPA! Nu au de gand sa aduca la acelasi nivel parcul. Este o bataie de joc acest „PARC”! Ne ia drept prosti dar NU SUNTEM!

  Comentariu by Anonim — 28 noiembrie 2015 @ 21:14

 12. Pt 10. cred ca nu sesizati unghiul fotografiilor. sunt facute de peste strada, de la E-uri. Nu de la ANL-uri.

  Comentariu by elena — 28 noiembrie 2015 @ 21:17

 13. Nu fiti STAMATE!!
  FIRESTE ca e spălare de bani, ABCval executa lucrari in mangalia in compensare cu lucrarile facute de Crăciunescu Adrian in Constanta

  Comentariu by ?? — 28 noiembrie 2015 @ 22:04

 14. Ce bun era praful de ciment de la COMCM ! Cine dracu a adus pamantul asta aici ?!!?? Facea si Constanta un ban cu betonul , acum castiga Cucoranu asta din Mangalia !! Las ca vom castiga la anul si punem fabrica inapoi !

  Comentariu by pesede — 28 noiembrie 2015 @ 22:42

 15. Mangalia e a noastră si facem ce vrea muschiu nostru aici, bă! Ce ne trebuie noua parc european… Sa moara toți aia care vrea sa facă ceva. Noi vrem prafuri si vrăjeli, nu verdeața si alei……manca-ti-as!

  Comentariu by Ciobanel — 28 noiembrie 2015 @ 23:53

 16. Esti praf Stamate

  Comentariu by @15 — 28 noiembrie 2015 @ 23:57

 17. daca asta e parc european ala de romania cum o arata?

  Comentariu by anonim — 29 noiembrie 2015 @ 8:38

 18. ptr. 15:
  După ce aţi belit brazii de la intrarea în oraş aţi expus un peisaj de … babă cu chiloţi-n vine şi te mai dai şi … cioară vopsită

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 29 noiembrie 2015 @ 9:13

 19. pentru pct 16.Tie o sa ti dam 2 diplome de prost,prima ca esti prost a doua poate o pierzi pe prima.

  Comentariu by lili — 29 noiembrie 2015 @ 11:20

 20. pct 15.Ce ne trebuie noua parc european,mai bine plantatie de palmieri in administrarea lui Ciobanel.

  Comentariu by mocsu — 29 noiembrie 2015 @ 11:22

 21. Problema nu este ca se face un parc . Problema este cum se face ca sa stim cat timp va tine dupa inaugurare si care urmeaza sa fie utilitatea lui , carei categorii se adreseaza .

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2015 @ 12:37

 22. Imagini de la un cititor-3 http://www.timesnewroman.ro/monden/tragedie-zeci-de-muncitori-sinistrati-pe-o-pluta-dupa-ce-groapa-in-care-dormeau-s-a-umput-cu-apa

  Comentariu by I.S — 29 noiembrie 2015 @ 13:41

 23. @21 Pai nu dupa mult timp : patinuar…mai tarziu,cand o mai da vegetatia,cu putin noroc…helesteu,balta pentru pescari si loc de munca pentru asistatii sociali…mai tarziu,daca nu mai raman bani din imprumut…mai luam unul si facem AQUA PARC-cu lac naturel …de il lasam in cur si pe Mazare…pretenul lui madam Martin-pretena lu’…Schwarzenegger !(sic!)

  Comentariu by I.S — 29 noiembrie 2015 @ 13:57

 24. @20 Dumneata ne crezi dusi cu pluta pe lacu’ ce va sa apara,de ne-o trantisi p’aia cu plantatia de palmieri a lu’ Tusac ! Palmierii aia au fost plimbati prin toata tara ,dupa model psd-in toata tara,pentru poze puse in spatele semnaturilor pe devizele de plata-sa nu se prinda aia ai lui nea Vacaroiu- In rest,s-au decontat si facturi umflate pentru combustibil la serele…tovarasilor nostri,care aveau si monopol cu verdeturile prima mana din piete ! Si la noi,cand a aparut in presa executiile bugetare,ascunse de Tusac si puse la index de Curtea de Conturi…noul primar n-a spus nimic(datorii de la alegerile locale !) Ba cred ca a cautat prin toate cotloanele arhivelor procesele verbale de receptie unde se vedea ca palmierii au fost platiti de primarie si deci,trebuia sa ramana in evidenta contabila ! Si daca…tot n-a gasit a pus in locul lor „scobitorile” de pe 1 Dec.1918…da ‘ tot la acelasi pret ! Sic ! Sa nu ne spui ca nu-i adevarat,ca executii bugetare…tot n-am vazut ! In schimb am vazut poze cu Tusac pe canapelele tribunalului ! A se lua…aminte !

  Comentariu by I.S — 29 noiembrie 2015 @ 14:27

 25. Nimic din ce a promis acest primar navetist nu a realizat.Nu pot sa concep ca anul trecut promitea realizarea spectaculosului si inutilului sens giratoriu intr o luna. A trecut un an siavem trei stalpi in sens.Postaci gen Stamate, Colgiu, care compun 4 ore mesaje amenintatoare la adresa cetatenilor si administratorului unui blog, cu ip false si apoi in stilul Raducristianist mint cu nesimtire ca nu ei, merita bagati cu capul in noroiul de pe strada Matei Basarab si tinuti pana jura ca pleaca de unde au venit.Ne am saturat sa fim mintiti.Nici Larisa, nici doamna cu al doilea mesaj, nici eu, nici multi nu fac politica, striga dupa asministratie sa rezolve problemele.Cum este posibil dupa toate sesizarile,primar al orasului sa trimiti un sol prapadit sa si ceara scuze ca nu si a facut treaba.Ce suntem orasul prostilor?Unde este ASTAZI PRIMARUL?Sa vina sa vada noroiul cu care intram in case din cauza nepriceperii lor.La Constanta e noroi domnule Primar?Nu va este jena sa cereti votul unui oras unde nu locuiti?Sa construiti patru stalpi in sens, sa comandati zece oale in Grecia si noi sa ne privim batranii si copiii calcand in noroiaie?Sa ne lamureasca COLGIU de ce dezinformeaza,STAMATE de ce ameninta, CIOBANEL/CIOCANEL de ce nu ajung banii de la buget si trebuie sa ne indatorati apoi sa ne puneti biruri mai mari, ROMUSUS DUMIRANA de ce nu l da afara pe acest Stamate daca neglijenta de serviciu a fost facuta publica, de ce permiteti sa ameninte si luati in ras o problema a orasului. Eu ma intreb ca simplu cetatean, care este logica prin care dati voie acestor golani sa faca misto de problemele oamenilor?Intrati domnilor si doamnelor din Primarie, asumati va identitatea fara sa amenintati si raspundeti pentru nepriceperea voastra!

  Comentariu by Mangalioti trezirea! — 29 noiembrie 2015 @ 15:15

 26. Mesaje repetate; jigniri; amenintari;funcționari care-si ascund nepriceperea amenintand…..,, șefi de promotie,, a unor facultati făcute in graba, uita-ti exprimare/atitudine:
  PCT 5 Pentru afirmatia ta as propune sa ti e dea o diploma pe care scrie PROST si inca una ca poate o pierzi pe prima.
  Comentariu by Romica — noiembrie 25, 2015 @ 6:13 am

  Comentariu by Asa vrea voturi Radu Cristian — 29 noiembrie 2015 @ 16:57

 27. pentru pct 16.Tie o sa ti dam 2 diplome de prost,prima ca esti prost a doua poate o pierzi pe prima.
  Comentariu by lili — noiembrie 29, 2015 @ 11:20 am

  Comentariu by Asa vrea voturi Radu Cristian — 29 noiembrie 2015 @ 16:58

 28. Pt 15. . Nu te mai semna cu numele meu . Nu tine credema .

  Comentariu by Marius C . — 29 noiembrie 2015 @ 19:29

 29. Pt. #5

  http://www.replicaonline.ro/dragnea-psd-va-vota-in-favoarea-cererilor-dna-de-arestare-in-cazurile-sova-si-oltean-250717/

  Comentariu by nabuco — 29 noiembrie 2015 @ 19:52

 30. @28- Te credem ! Stii de ce ? Pai ala stie sa scrie…corect !

  Comentariu by I.S — 29 noiembrie 2015 @ 20:06

 31. I.S – tu esti un comunist obosit, atotnemultumit . Mergi ma nene de te culca.

  Comentariu by Regep — 29 noiembrie 2015 @ 20:57

 32. astia de la primarie lucreaza si noaptea (la postari) o sa piarda ciolanu stie numa sa sara la bataie

  Comentariu by Ano — 29 noiembrie 2015 @ 23:20

 33. http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-se-impute-afacerea-polaris-cu-primaria-constanta-dna-a-gasit-un-prejudiciu-de-200-milioane-lei-274830?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Politic%E3&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Politic%E3

  Comentariu by nabuco — 30 noiembrie 2015 @ 14:07

 34. http://www.replicaonline.ro/decizie-nefavorabila-in-dosarul-de-coruptie-al-primarului-din-limanu-nicolae-iustin-urdea-251213/

  Comentariu by nabuco — 2 decembrie 2015 @ 17:20

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress