Mangalia – politica locală

26 noiembrie 2015

Consilierul Foleanu: Nu putem contracta împrumutul dorit de primar, să aruncăm banii pe fereastră

Filed under: PSD — lucian visa @ 17:50

Un nou eşec pentru primarul Mangaliei, Cristian Radu, în şedinţa de marţi! Din nou, consilierii locali “ai opoziţiei” s-au opus contractării unui împrumut de la Guvern, destinat proiectelor de infrastructură din localitate şi co-finanţării proiectelor europene. „Este trist că unii politicieni din Mangalia au intrat deja în campanie electorală şi sacrifică proiectele comunităţii şi dezvoltarea oraşului pentru interesul de partid”, a afirmat primarul Radu Cristian, la finalul şedinţei.

El a precizat că banii de la Guvern, aproximativ 22 de milioane de lei, ar fi fost folosiţi în special pentru finalizarea proiectelor europene în curs de implementare, în municipiul Mangalia. „Guvernul acordă acest tip de ajutor pentru mai multe localităţi din ţară, unde se derulează proiecte cu finanţare UE. Banii se returnează imediat după decontarea cheltuielilor de către instuţiile Europene”, a ţinut să transmită Cristian Radu.

În replică, unul dintre consilierii PSD, Paul Foleanu, care s-a opus contractării împrumutului, susţine că nu poate fi de acord ca municipalitatea să se împovăreze cu plata unor proiecte care nu vor fi gata la timp: „La stadiul actual al lucrărilor, ele nu vor fi gata la timp şi vom plăti din bugetul local, pentru că nu vor mai fi decontate cu bani europeni. Nu putem lua împrumut, să aruncăm banii pe fereastră”. „Dacă până pe 1 iunie anul viitor nu vor fi gata lucrările, toţii banii de la UE vor fi returnaţi”, a mai avertizat consilierul.

Alexandra ANTON, Replica 26.11.2015

35 Comments

 1. Olecuta de …dezinformare ! Cititi cu atentie aici : http://www.lucianvisa.ro/?p=1850

  Comentariu by I.S — 26 noiembrie 2015 @ 18:30

 2. O alta dezinformare s-a produs in aceeasi zi ,langa articolul de mai sus (postat la @1)insa aici nu sunt de vina politicienii locali…inclusiv cei cu blog ! Minciuna grosolana a produs-o onor Ciolos,care impreuna cu Iohannis si-au pus izmenele pe sarma…nespalate ! Atentie mangalioti vine 1 Decembrie si sunteti mintiti cu asta :http://www.lucianvisa.ro/?p=1852

  Comentariu by I.S — 26 noiembrie 2015 @ 18:39

 3. Pai-si unde e dezinformarea?

  Deci, cand iei un proiect european, de exemplu „Istorie la Malul Marii”, te angajezi ca ai banii de cofinantare si ca poti sa-l sustii panal la decont (3,2 milioane de euro)
  Apoi te incurci (tu, primarul si Primaria) in acte si ceri un imprumut ca nu ti-a iesit pasienta! Evident ca din decont se va plati imprumutul, dar problema este UNDE SUNT BANII INITIALI, cei cu care ai garantat plecarea la drum cu proiectul respectiv? cei pe care i-ai pus in fata consilierilor locali cand ti s-a aprobat proiectul, Cristiane! Unde sunt aia? Ca atunci, in 2012, nu era vorba de niciun imprumut guvernamental, ci chiar ai garantat ca ai banii necesari la buget!

  Unde sunt acei bani?

  La fel la vestita faleza dintre Neptun si Olimp care costa mai mult decat o autostrada montana in Alpii Italieni (la pretul pe kilometru)

  La fel si la aceeasi vestita faleza dintre carciuma de la sud de vilele Amiral si Sanatoriu care, oricum am masura-o, tot nu are 1,5 kilometri.

  Problema este ca piticul s-a prins ca o sa vina imprumuturile guvernamentale si a cheltuit banii de cofinantare pe alte prostii, cum ar fi si mausoleul de la Sens, sperand ca astia din consiliu sa nu se prinda.
  Acum e disperat ca astia, consilierii locali, s-au prins si-l tin la mantinela. Si el, saracul, ca e sarac rau cu duhul, nici nu poate sa spuna, dar nici nu poate sa taca!

  De aia tot insista cu imprumutul!

  Si, din toata varzaria asta a lui Cristian Radu si a lui Remulus, o sa iasa doar Mausoleul de la Sens ca piatra unica a neputintei Mangaliei de a sta pe propriile ei picioare!

  Aferim!

  Comentariu by de prin oras — 26 noiembrie 2015 @ 18:43

 4. Eu m-am referit la asta :” În rest, abia sunt la început și mai mult ca sigur nu vor fi finalizate până la 31 decembrie 2015, data-limită fixată de UE. După aceea, dacă lucrările nu vor fi terminate, trebuie să punem bani de la bugetul local, iar noi nu suntem de acord cu acest lucru”, a spus consilierul PSD Paul Foleanu.”…in comparatie cu asta :’„Dacă până pe 1 iunie anul viitor nu vor fi gata lucrările, toţii banii de la UE vor fi returnaţi”, a mai avertizat consilierul.

  Comentariu by I.S — 26 noiembrie 2015 @ 18:48

 5. Referitor la minciuna guvernamentala…cautati in monitorul oficial !

  Comentariu by I.S — 26 noiembrie 2015 @ 18:50

 6. Doamna I.S.

  Ce sa o mai dam dupa gard?

  Cand s-a apucat de proiecte, piticul avea bani de cofinantare, ca altfel nu numai ca acest Consiliu Local nu ii aproba, dar nici Uniunea Europeana nu-i aproba demararea proiectelor!

  Iar acum, in noiembrie 2015 se dovedeste faptul nu mai are acesti bani!

  Unde s-au dus banii astia ca, sa mor eu daca inteleg.

  Oricat ar fi de insipid, incolor, inodor si antipatic acest Paul Foleanu, totusi intrebarea ramane: unde sunt banii din cofinantarea initiala, aprobati din bugetul local?

  Nu cumva 100.000 de euro de la Mausoleu plus alte sute de mii de la niste pavoazari de strazi ar fi putut sa fie tocmai astia?

  Repet, ideea guvernului Ponta (ca el a avut ideea si nu Iohannis) a fost buna, dar unde sunt banii initiali ai Mangaliei pentru aceste 4 sau 5 proiecte? (Va rog sa remarcati ca nici primarul nu stie cate proiecte are in derulare: 4 sau 5?)

  Unde sunt sutele de mii de euro gestionate de Adrian Craciunescu si Teoniu Dima in 2012 si 2013 pentru proiectele europene, unde sunt alte sute de mii de euro gestionate de Remulus, Simona Ciocanel si Boita in 2014 si 2015?

  Nu contest faptul ca proiectele europene sunt bune (desi ma indoiesc deja ca Clubul Nautic aduce ceva pt Mangalia!) dar oamenii vor sa stie unde sunt banii!

  Despre asta este vorba!

  Unde sunt banii cu care piticul a garantat inceperea lucrarilor?

  Comentariu by de prin oras — 26 noiembrie 2015 @ 19:19

 7. Eu nu o dau dupa gard ! Altcineva o da p’aci ! Aici trebuia o adevarata dezbatere publica…dar administratia mincinoasa nu e in stare de asa ceva ! Nu ma confundati cu …o navetista !-sau cu una care le aduna scamele de pe umerii hainelor de firma ! Nici nu sunt „o”! Iata o surpriza pentru mine,care credeam ca sunt …ca un cal breaz p’aci ! Dar la minciuni nu se raspunde cu minciuni! De la PSD…da ! Cred mai degraba ca e vorba de o cerere care trebuia facuta pana la 1 octombrie care s-a facut…sau nu ?! Si asta pentru 22 milioane,urmand restul de pana la 44.Cred ca musca e pe caciula tuturor si se incearca o „spalare pe maini” Avocatii cred ca au circumstante atenuante prin declaratii in presa ?!

  Comentariu by I.S — 26 noiembrie 2015 @ 19:37

 8. Nu stiu cat de utile sunt aceste proiecte(parcul,str.Aleea Teilor,faleza Neptun,cea de la Mangalia la Saturn vad ca a fost abandonata) în acest moment,cât de necesare sunt populatiei din Mangalia si care ar fi prioritatile Mangaliei în acest moment.Suma de 40. milioane lei(9 milioane euro)este o suma si împreuna cu creditul obtinut in 2013 parca, pentru plata arieratelor ar fi o îndatorare mare a municipiulu tinând cont si de situatia viitoare de la DMHI(cel mai mare contribuitor la bugetul pe care administratia actuala îl sfideaza)care este posibil sa duca la scaderea considerabila veniturilor la bugetul local.Cu acest bani (9 milioane euro)se pot face foarte multe si mult mai utile si apreciate de locuitorii Mangaliei si care ar da si un alt aspect orasului decat proiectele de mai sus astfel:
  -se pot face 440 apartamente cu 2 camere,cu suprafata 45 mp.ccea ce reprezinta 18 blocuri c o scara si 5 etaje;
  -666 garsoniere cu suprafata 30mp.ceea ce reprezinta 22 blocuri cu o scara si 5 etaje;
  – daca s-ar vrea ceva mai mult decât social(adica putin lux) s-ar putea construi 280 ap.cu 3 camere cu o suprafata de 70mp;
  Asa putem merge mai departe si putem socoti si în alte domenii daca am cunoaste prioritatile Mangaliei(daca stai în Constanta nu le poti sti)si rambusarea banilor s-ar face mult mai usor pentru municipalitate.Ce am aratat mai sus se pot face fara a calcula si spaga care de multe ori înjumatățeste realizarile

  Comentariu by Anonim — 26 noiembrie 2015 @ 20:05

 9. in sfarsit cineva cu cap…

  Comentariu by anonim — 26 noiembrie 2015 @ 20:11

 10. at 8.

  N-ai inteles nimic din dezvoltarea durabila a orasului Mangalia!

  Aceasta nu trebuie, in niciun caz sa cuprinda confortul locuitorilor, ci doar confortul lacustelor!

  Ce tot ma iei cu 440 de apartamente, cand Adi Craciunescu inca nu si-a scos investitia din campania electorala din 2012, nu si-a platit datoriile personale, iar Romulus inca nu si-a mai cumparat inca doua apartmente, trei Jeepuri si 7 hectare la Techirghiol?

  Poate daca i-ar fi dat si lui Craciunescu, sa zicem, asa o unitate militara, cum ar fi UM 01861 ca sa-si faca acolo niste ANL-uri, hai sa zic ca mai mergea treaba! Dar asa, pt ce sa se mai chinuie si bietul peltic „durabil”?

  Si despre care dezvoltare durabila vorbim? Pe care domenii?
  Pe domeniul cailor? Nimic!
  Pe domeniul turismului? Nici vorba.
  Pe domeniul scolar? Pfuuuu….cu un primar repetent care nici nu a luat treapta a 2-a? (despre insusi Cristian Radu vorbesc nu despre altcineva! fraierilor!)
  Pe domeniul constructiilor navale? (cu un Dan Georgescu si o familie Griguta care suguseaza tot in Santier?)

  Pe ce domeniu sa facem o dezvoltare durabila in Mangalia?

  Poate pe domeniul furtului, a carciumarilor si a subofiterilor mafioti in rezerva care-si pun coarne de liberali ?
  Hai ca aici, dupa cum se vede la pseudo-fuziunea PNL si PDL (cel putin la mistocareala din Mangalia!)…hai ca s-ar putea sa ne dezvoltam asa de „durabil” ca o sa ne doara „toate cele” pana la nepoti si dincolo de ei.

  De aia zic anonimule de la pct. 8, poate ca de Revelion (ala care e deja si platit din fondurile bugetare ale lui Mitica Filip, numai ca….ups…Foleanu spune ca nu-i aproba!) o sa ne uram unul altuia nu „La Multi Ani Mangalia”, ci „Dezvoltare Durabila Mangalia” !

  Comentariu by de prin oras — 26 noiembrie 2015 @ 21:20

 11. Poate i-a dat si pentru fotografiile alea din drona? Dle primar…chiar valoreaza 14.900 euro? Chiar merita?

  Comentariu by Anonim — 26 noiembrie 2015 @ 23:04

 12. Pt. #5
  http://www.cotidianul.ro/dacian-ciolos-este-membru-al-friends-of-europe-organizatie-finantata-de-soros-272076/
  Pt. #7
  http://www.cotidianul.ro/doctorul-apud-toba-272084/
  qed

  Comentariu by nabuco — 27 noiembrie 2015 @ 14:39

 13. Domnilor consilieri,faceti ceva cu zona bareci care este foarte infecta,lasati d…ului faleza si alte chestii din oras axativa pe zona infecta de la baraci,nu am auzit la nici-o sedinta o discutie pe aceasta tema, chiar nu va pasa?

  Comentariu by augustin serbu — 27 noiembrie 2015 @ 20:51

 14. am o nedumerire, ca contribuabil. Cine poate explica de ce onorata primarie, cu „SITI MENEGER”, au distrus gardurile vii???Bine, daca tot au distrusceva, de ce nu au pus ceva in loc???Vezi blocul A140 de pe b-dul 1 decembrie. Si daca a distru, vezi str Portului , acum se toarna fundatie ptr gardurile celor de la blocul…ceva X daca nu ma insel, care siau facut garduri…etc.cu usi, culmi cu rufe, si alte acareturi-vis-a-vis de Penny..
  astia din primarie, cu salarii frumoase, faceti ceva ptr oras..

  Comentariu by zek — 27 noiembrie 2015 @ 21:19

 15. @12-manipulite==>manipulare : http://www.academiacatavencu.info/actualitate/academia-catavencu-nr–14–1198–30-noiembrie—13-decembrie-2015–cu-mainile-furate-38917

  Comentariu by I.S — 28 noiembrie 2015 @ 9:10

 16. nenea serbu de cate ori ai fost tu pe la sedintele alea de consiliu sa iti sustii cauza?

  Comentariu by anonim — 28 noiembrie 2015 @ 9:51

 17. pentru nr16,la primarie am fost dar nimanui nu ii pasa de infecta asta de zona ,aici colcaie toate bolile pamantului,rog ca domnii consilieri sa locuiasca in zona,nesimtitii care sunt,niste gunoaie care isi vad propriu interes nu al cetateanului

  Comentariu by augustin serbu — 28 noiembrie 2015 @ 13:14

 18. problema tiganilor sa agravat pe vremea lui iorgus.el a insistat sa le faca buletine de mangalia in loc sa-i suie in tren si sa-i trimita la barbulesti.in disperarea lui .de a castiga voturi de pe urma negrilor,am ajuns sa traim in frica si teroare ca ne dau ciorile in cap pe strada.Mai mult de atat el a fost cel care a inceput cu pachete si ajutoare pentru toate leprele din oras.el le-a dat terenuri si le-a construit case pe care ulterior tiganii le-au jucat la barbut sau le-au vandut.vad ca actualul primar le-a mai taiat craca si i-a mai trimis la munca dar acum nu mai scapam de ei.

  Comentariu by masooo — 28 noiembrie 2015 @ 19:07

 19. Pt.18.
  Si care este problema?.Actualul primar a avut 4 ani la dispozitie sa le anuleze privilegiile dar,mai mult,le-a majorat sau mentinut privilegiile (nu platesc apa ,curent,au pachete ,mese gratuite s.a)si minciuni nu i-a trimis la nicio munca si se folosesc de ei în continuare.

  Comentariu by Anonim — 28 noiembrie 2015 @ 20:08

 20. Intrebari la care nu veti primi raspuns.In oras exista o singura ‘inteligenta’ care manipuleaza bugetul, opinia publica si sefii institutiilor. La faimoasele sedinte de lucru o singura voce se aude. Oricine isi permite sa aiba o alta opinie decat marea inteligenta automat este descreditat, amenintat, propus restructurarii.In aceste actiuni „marea inteligenta importata” este sustinut de sefii institutiilor ( toata lumea stie cum au ajums sefi).
  Finantarea proiectelor este pierduta si vrea sa se salveze cu imprumuturi, are dreptate Foleanu. Stimati consilieri mai studiati legislatia si nu mai ridicati mana sa votati toate anomaliile propuse pentru oras, gen parc,restaurarea Cetatii, faleze, alei, etc. poate cineva odata vi le va imputa. Marea inteligenta sa prezinte situatia cheltuielilor in perioada 2012-2015, proiecte, sume cheltuite pe fiecare proiect, executant,cheltuieli asistenta juridica, transport. navetisti.etc. iar apoi sa ne ceara votul din nou.

  Comentariu by ella — 28 noiembrie 2015 @ 23:23

 21. http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-se-impute-afacerea-polaris-cu-primaria-constanta-dna-a-gasit-un-prejudiciu-de-200-milioane-lei-274830?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=slider-main-item&utm_campaign=Slider%20-%20poza%20mare

  Comentariu by anonim — 29 noiembrie 2015 @ 8:40

 22. Ce ne facem noi daca pica santierul ? Vor pleca moldovenii de unde au venit , cine mai arunca pungi si semunte pe strazi ? Cine isi mai face extinderi la parter sa bea bere si sa faca mici ? Cine ne mai gazeaza cu autobuzele de dat la fier vechi ? Cine ne ne mai ocupa strazile cu blocaje ? Cine ne mai ocupa parcarile cu masini de TX si ne gonesc turistii ? Cine isi mai ia jeepuri prin furtisagurile din santier ? Cine mai face bani cu firmele de paza ? Cine mai asigura clientela tiganilor pesti prin consumul de prostituate ? Cine se mai ocupa cu drogurile , se stie ca la camine e treaba buna.. Cine mai vinde marfa la poarta santierului si baga cutitul in noi ? Cine se mai imbata pe la carciumi ? Si daca nu mai fac bani , cum o sa mai ajunga carciumarii consilieri ? Cine vor sta in apartamentele facute aici , o sa fim siliti sa stam noi cei nascuti crescuti aici si sa nu mai platim chirie altora … Domnilor va rugam frumos sa aveti grija de santier !!! Doar nu suntem oras turistic ce dracu .

  Comentariu by Mosul — 29 noiembrie 2015 @ 15:55

 23. Ce penibil esti 22…Asa te învață Radu Cristia sa faci campanie?Vaaaai ce mesaj subtil si inteligent ai strecurat, sunt impresionat! Fa ti treaba la Primarie si prezintă-ne un raport de activitate mai bine, trântorule!

  Comentariu by Pt 22 — 29 noiembrie 2015 @ 16:45

 24. Mai masooo,ce ai tu impotriva lui Iorgus, a fost primarul nostru 12 ani,nu incerca sa-l denigrezi,nicicand nu a fost orasul mai infloritor decat sub conducerea lui,foarte bine ca a avut grija de tigani,nu facem discriminare si rasism,este mai degraba crestineste ce a facut pentru aceasta categorie.

  Comentariu by dana — 29 noiembrie 2015 @ 20:45

 25. Pentru dana cu d mic…dar si pentru Dana cu D mare ! S-a nimerit sa fiti in opozitie si la propriu !(dupa sefi !) care sefi stiu foarte bine sa foloseasca asta : http://www.sferapoliticii.ro/sfera/171/art05-Mionel.php

  Comentariu by I.S — 29 noiembrie 2015 @ 21:00

 26. Auzi dano.tot crestineste este si cand imi vine copilul acasa fara telefon sau speriat de ciori.de ce nu te muti dumneata langa baraci sau in colonisti sa vezi cum este dupa 7 seara.tot credtineste este si faptul ca avem peste o mie de ciori nespalate care vin cu taxiul la social sau trag de fita la scoala sa o plimbe cu mertanul.sincer i as muta lui iorgus al tau vreo 20 de famili de ciori acolo unde isi are viloiul ca sa doarma si el linistit.

  Comentariu by Anonim — 29 noiembrie 2015 @ 21:56

 27. Cata profunzime domnilor I.S si anonim, ghetouri exista peste tot in lume, si in America, ce sa le faci, tot societatea le-a creat.Sa-i lasam pe acesti defavorizati de soarta si de societate sa moara de foame ori sa-i educam si sa-i integram,pana si de cainii de pe strada sa avem grija,dar de oameni!Apropos, il vrem pe IORGUS primar,sa vina sa faca ordine cum stie el si cum a dovedit.Iar dana cu d mic este doar un pseudonim.

  Comentariu by dana — 30 noiembrie 2015 @ 11:13

 28. Blocul în care stai la barăci nu este ANL, este locuință sociala și a fost construit pentru negri, voi le-a ți deturnat așa ca muclees

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2015 @ 12:12

 29. Ce inseamna :”ati deturnat locuintele sociale!” De fapt cum se poate face asta si cine este de vina ca s-a ajuns acolo ?! Eu nu am postat la @25 acea lucrare stiintifica-academica,de prisos ! Ca orice cercetare stiintifica,pana la concluzii si masuri,pune pe masa realitatea existenta.Insa este scrisa in asa fel incat este „accesibila” pentru orice grad de pregatire ! Ca atare,rog rabdare si concentrare pana sa parcurgeti tot materialul ! Veti gasi si raspunsuri si solutii…si unde s-a gresit,dar si cine profita de greseli,le intaresc si isi aduc aminte de acesti defavorizati de soarta…in campanii electorale ! Problema a fost si pe vremea lui Ceausescu care i-a mutat,dispersat prin centrul oraselor,intre romai,intru civilizare ! N-a tinut si bineinteles ca nu numai din vina lor! Eu amlucrat cu foarte multi dintre ei chiar la lucrarile primariei si credti-ma ca au ceva in caracter-pe care nu il au romanii-si anume admit masurile coercitiv pecuniare impotriva lor daca dovedesti in fata celorlalti ca ai dreptate-si chiar te apreciaza pentru asta ! La romani…”canci” ! Vizionati pozele astea http://www.replicaonline.ro/echipa-enel-a-dat-piept-cu-romii-de-la-baraci-din-mangalia-debransarea-s-a-transformat-in-avertisment-129867/ Iar despre aste ce sa mai spun ! https://editiadesud.files.wordpress.com/2011/12/dsc_0456.jpg?w=687&h=1024

  Comentariu by I.S — 30 noiembrie 2015 @ 12:49

 30. pt28: nu sunt nici anl nici sociale dar cum prostia nu doare…

  Comentariu by anonim — 30 noiembrie 2015 @ 12:58

 31. ptr. 27:
  Te rog să-mi permiţi să te contrazic.
  Nu societatea a creat ghetourile.
  Nu societatea le-a fecundat non stop. Cine a vrut şi i-a plăcut trebuie să-şi asume responsabilitatea.
  Pe câinele meu m-a obligat societatea să-l sterilizez deşi nu cere nimănui ajutoare sociale.
  Pe defavorizaţi i-aş ajuta dar nu am contribuit cu nimic la procreerea lor. Acum câteva zile un ţigan de vreo 35 de ani, zdravăn ca un juncan îmi cerea bani sub motiv că îi era foame deşi după burtă nu părea.
  L-am rugat să mă aştepte puţin să lucrez cu ora la spart lemne prin colonişti ca să am de unde să îi dau pomană.
  Nu vă redau ce a bombănit şi ce priviri „amicale”mi-a trimis.
  Peste câteva minute, acelaşi neajutorat, oferea spre vânzare, foarte ieftin, două telefoane. Probabil erau ale celui de la comentariul 26.

  Comentariu by Anonim — 30 noiembrie 2015 @ 13:00

 32. Atunci ca sa nu se supere nr. 31,ii punem o mustata a la Hitler actualului primar iar consilierii sa voteze o hotarare prin care toti tiganii de la baraci sa fie sterilizati precum cainele respectivului.

  Comentariu by dana — 30 noiembrie 2015 @ 13:40

 33. Nu asta este soluţia.
  Munceşte şi dă-le tu, nu generaliza şi nu sugera să muncim toţi ca să-i încurajăm să-şi continue proliferarea şi mocangeala.
  Propaganda ieftină dar pe munca altora este apanajul unor politruci perverşi care speculează prostia unora şi şmecheria ieftină a celor care beneficiază de pe urma voturilor vândute.
  Cred că mai bine am striliza-o pe mama proştilor, că prea fată nonstop şi umple blogurile.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 30 noiembrie 2015 @ 15:20

 34. Nu degeaba te numesti carcotas,dar daca erai tu unul dintre ei?Toti acei defavorizati fura sau dau in cap? Fiecare padure are uscaturile ei.

  Comentariu by dana — 30 noiembrie 2015 @ 16:51

 35. Dacă aş fi vrut să fiu unul ca ei aş fi procedat ca ei.
  Dumnezeu ne-a înzestrat pe toţi oamenii cu discenământ.
  Eu am ales să îmi asum responsabilitatea muncii cinstite deloc uşoare.
  Alţii au ales comoditatea călduţă a cerşitului, a pomenii.
  Sunt destui şi cei care fură şi dau în cap. Dacă vrei să ai o imagine mai reală a fenomenului infracţional întreabă la poliţie sau mai bine fă-ţi relaţii în rândul lor şi vei vedea că idealul lor de viaţă este eludarea maximă a tuturor normelor impuse de o viaţă civilizată. Procentual, în zona barăci sunt covârşitor majoritari. Deşi se cunoaşte bine situaţia, politicul o foloseşte în interes propriu cu mult efect.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 30 noiembrie 2015 @ 20:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress