Mangalia – politica locală

18 noiembrie 2015

Epurare în PNL Mangalia ?

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 7:58

De pe surse aflăm că la ultima ședință a biroului sau a bordelului politic local al PNL, mincinosu a cerut excluderea din birou a consilierilor Tănase și Drăgan, precum și a directorului ADPP, Cornaci.  Motivul, neimplicare în activitatea partidului.

Din câte știu eu, ei se implică în activitatea liberalilor. Dar din alt partid.

Aștept amănunte de la cei care cunosc mai multe.

51 Comments

 1. O adevarata epurare ar trebui sa inceapa de la varf.
  Ce se intampla acolo se numeste sclavism, nu zici ca mine, pleci.
  Asta e democratie militieneasca.

  Comentariu by Anonymous — 18 noiembrie 2015 @ 8:44

 2. A inceput deiorgusizarea pnl ului.

  Comentariu by Anonim — 18 noiembrie 2015 @ 10:26

 3. Daca l-ati gasit si pe Leo iorgusist chiar sunteti bolnavi. Mai bine isi dadea mincinosul singur un sut in coaie. Salutam aceasta ruptura. Acum chiar a ramas inconjurat numai de lichele. Mai e cineva din Mangalia in PNL?

  Comentariu by Anonim — 18 noiembrie 2015 @ 10:50

 4. Rectific: Mai e cineva din Mangalia in PNL care sa-l voteze pe mincinos? In afara de angajatii din primarie desigur. Cred ca nici fina-su nu-l mai voteaza.

  Comentariu by Anonim — 18 noiembrie 2015 @ 10:54

 5. Nu au fost dati afara inca pentru ca trebuie avizul Constantei. Probabil ca il va lua azi-maine. Noi toti din PNL am ramas stupefiati la sedinta. Nu s-a supus la vot dar cred ca nu avea voturile. Sau poate ca da. Foarte urat. Din 2012 ei au condus toate campaniile si activitatile PNL-ului. Pe primar nu l-am vazut macar. Cam deplasat sa-i acuzi de neimplicare. Cred ca vrea doar sa scape de ei pentru ca nu sunt de acord cu el si i-au reprosat de mai multe ori haosul in care a adus orasul.

  Comentariu by PNL-ist adevarat — 18 noiembrie 2015 @ 11:10

 6. Ar mai trebui si altii exclusi din birou fiindca cu ei pe lista PNL v-a pierde multe voturi ,foarte multe acum este momentul pana nu v-a fi prea tarziu.Santierul DMHI nu e reprezentat de nimeni in PNL de exemplu.

  Comentariu by Zalupca. — 18 noiembrie 2015 @ 11:51

 7. Editia de sud scrie de una Dana Constantinescu, fosta sefa de cabinet a lui Iorgus, ca fiind in gratiile primarului si propusa pentru a intra in biroul PNL in locul celor dati afara. Sunt mentionate si alte nume Stancu si Banu ca propuneri. Dana Constantinescu e traseista aia de la PDL care a fugit la FC-ul lui Culetu, care din nou in 2014 s-a regasit in biroul PDL, de unde a fost data afara ?

  Comentariu by Anonim — 18 noiembrie 2015 @ 12:27

 8. Abia astept sa ma cac pe viata mincinosului. Iti iau gatu in curand.

  Comentariu by ER — 18 noiembrie 2015 @ 13:30

 9. Am un comentariu neutru, nici de bine si nici de rau.
  Doar ma intreb: prin eliminarea lui Cornaci si a lui Leo Tanase din B.P.L. (probabil si din partid, cat de curand!) oare ce or sa spuna „baietii in costume negre” care se aduna lunar in acel nou sediu de la Neptun? Oare le va conveni?
  Oare il vor mai sustine pe Cristian RADU in 2016 asa cum l-au sustinut cu resurse financiare, resurse umane si lobby in 2012?
  Se simte asa de puternic Cristian RADU astfel incat sa-i neglijeze si sa le dea cu tifla?
  Nu stiu, stau doar si ma intreb !

  Comentariu by de prin oras — 18 noiembrie 2015 @ 14:19

 10. http://www.gandul.info/politica/gafa-pe-care-a-facut-o-dacian-ciolos-in-discursul-din-parlament-14889690

  Comentariu by nabuco — 18 noiembrie 2015 @ 14:54

 11. Pt.7
  Vezi că nu greşesc când spun bordel politic local ?

  Comentariu by lucian visa — 18 noiembrie 2015 @ 17:19

 12. Ati facut o remarca domnule Visa intr-un comentariu mai vechi vis-a-vis de Tanase si Dragan : „s-au saturat de golanii”. Se pare ca ati avut dreptate.

  Comentariu by Anonim — 18 noiembrie 2015 @ 17:45

 13. Si Cornaci?! Il goneste si de la Adpp? Ar risca cam mult. Ce mai face Babalau?!

  Comentariu by 310 — 18 noiembrie 2015 @ 17:52

 14. Care pnl? ?ca ce-a rămas e adunătură. Mă refer la cei doi consilieri mai sus menționați ajunsi în pnl ca sa nu ramana nealesi.Măcar si-au plătit biletul. .acu rămâne de văzut dacă si-au scos banii..trăiască traseismul și interesul personal.dacă în ăstia doi stătea pnl ul mai mare rasul.păcat ca în timp adevărații pnl iști au plecat dezgustați de un Andrei, cucoranu si de noii veniți puși pe capătuiala politica.oare ce partid îi ia de noi acum? Iar nea cornaci ăla mai mare rușinea. Atat

  Comentariu by Curiosu — 18 noiembrie 2015 @ 18:07

 15. Macar ăstia doi pana la venirea hobbitului in pnl au tras la cărută si rezultatele s-au vazut. Faptul ca nu s-au mai implicat în ultimii doi ani nu demonstreaza decat ca primarul nu poate coordona activitatea pnl-ului.
  un primar neputiincios care nu a stiut sa adune prostimea la un loc si sa mentina armonia atat in partid, consiliu, sau oras. Trăim cea mai neagra perioada din istoria Mangaliei.

  Comentariu by Anonim — 18 noiembrie 2015 @ 18:29

 16. Stai tu linistit ca-i ia orice partid dupa ce tur de forta au facut in 2012 cand au luat un nimeni si l-au scos pe locul 2 ( ca primar a iesit cu sprijinul PSD-ului daca e sa fim corecti ). Plus ca eu din cate stiu nu ei au batut la poarta PNL-ului ci PNL-ul s-a rugat de ei. Unul isi vedea de bisnisul lui si nu-i mergea rau iar celalalt era plecat din tara. PNL-ul a mizat pe ei in 2012 si a tras lozul castigator. Chiar au facut treaba. Fara ei ar fi fost in situatia din 2008 cu cel mai bun candidat iesit pe locul 3. Fara sa vreau sa aduc o ofensa vechilor liberali,cei doi chiar au fost un castig pentru partid. Perdant pentru PNL a fost actualul primar care imediat dupa alegeri s-a debarasat de vechii pnl-isti si acum si de cei mai noi.Daca reusea sa sudeze o echipa care sa contina si experienta politica a celor vechi si avantul si forta celor noi PNL-ul devenea un partid puternic la Mangalia. Nu stiu daca voturile aduse de statutul de primar in functie le vor suplini pe cele pierdute prin inlaturarea tuturor liberalilor si inlocuirea lor cu yes-meni angajati in primarie sau adusi de prin Constanta. Cat despre cei doi…mult succes in continuare in caz ca vor dori sa continue activitatea politica. Sunt convins ca vor aduce un plus oriunde ar merge, repet, in caz ca doresc sa continue.

  Comentariu by Anonim — 18 noiembrie 2015 @ 18:31

 17. Forza Leo !!! Sintem cu tine !!!

  Comentariu by DMH UL — 18 noiembrie 2015 @ 18:43

 18. Pe bune??!! i-a dat afară din partid???
  Inseamna ca si-au pierdut calitatea de consilieri?
  Doamne ce prost de primar! pai fara ei era la pirnaie demult direct de la garda!!! Ce prost, si-a tăiat singur craca de sub picioare!!

  Comentariu by Anonim — 18 noiembrie 2015 @ 18:55

 19. Cornaci,Leo si Dragan trei domni si toti trei cochetau pe ascuns cu PC SI PLR.Radu Cristian sa prins la timp si le a dat flit.

  Comentariu by Romica — 18 noiembrie 2015 @ 18:58

 20. Esti prost! De ce sa plece cineva de la prăjitură? De la pnl care e pe val, cu guvern, etc. Lăsati dezinformarea!
  Î-a dat afară de dobitoc ce e!
  Aviz consilierilor independentei si a tuturor din actuala echipa!! Cel putin asa vom pati si noi.

  Comentariu by bosco — 18 noiembrie 2015 @ 19:09

 21. Si eu ce sa fac?! Ca pe ăstia care l-au pus primar i-a dat afară ca pe masele stricate, mie care m-am batut cu el in campanie ce-o sa-mi faca dupa ce ma pun capra? Si daca nu ma pun capra ce fac?, ca in psd nu mai am loc.
  Stiu.
  Fac tot ce pot sa-l dăm afară pe pitic si cred ca orasul ma va ierta petru ca am supt-o pana acum.Amin

  Comentariu by ce ma fac, eu, Maganu — 18 noiembrie 2015 @ 19:44

 22. Zurliu ăsta mic nu mai știe ce să facă. Sunt curios când o să-l mazilească și pe didi, veterinarul de rezervă. Cred că-i filează lămpile gândindu-se ce va face el de la vară când va deveni chiar mai pitic decât îl arată statura. Nu vă mirați că dă în foștii camarazi! Ăsta e caracterul papagalului colorat: mic și laș.

  Comentariu by Zoga — 18 noiembrie 2015 @ 20:08

 23. Cornaci i-a pupat mainile si buzitele lui Tusac si apoi si-a luat un sut in OO. In 2012 facea spume la gura sustinandu-l pe Radu Cristian. In tot acest timp, sustinerea din spatele lui i-a dat-o Minca. Cornaci, ce „obrajori” mai pupi la anul ?
  Cat despre Leo si Dragan, reveniti la ce faceati in 2011, va e mai bine.

  Comentariu by Anonymous — 18 noiembrie 2015 @ 21:25

 24. Clar ca foștii camarazi…El era chipurile independent ceilalți doi s-au înscris în partid cu o luna înainte de alegeri pentru a fi aleși. ..i-A aduceti-va aminte in prima instanță piticul n-a ieșit primar iar consilieri aveau cu unul în minus.Noroc ca s- a aranjat în culise sa iasă bine.pai sa vedem în câte partide amfore dl Leo pana sa-I iasă alegerea.oricum Noroc ca el s-a întors din străinătății pentru binele partidului și al obștii iar celălalt si-a neglijat afacerile.despre cornaci ce ar mai fi de spus?o tura de stânga o tura de dreapta o tura tusac o tura piticule. .sa vedem cine Mai vine.dar ne meritam soarta.dacă nu suntem conștienți încă, ca nu piticul a câștigat alegerile suntem pierduți. Care știe cât a fost prețul unui post de consilier la PD? Vreun vechi pdl ist ucis politic mișelește ne poate spune?

  Comentariu by Curiosu — 18 noiembrie 2015 @ 21:27

 25. Autocorectul mamii lui PNL ist am vrut sa apară mai sus

  Comentariu by Curiosu — 18 noiembrie 2015 @ 21:29

 26. Umbla vorba prin targ ca independentii s-au vindut deja piticului, asa ca la urmatoarea sedinta vor vota mincinosului creditul necesar pentru campania din 2016. Daca vor vota mincinosul va cumpara voturile asa cum a facut si in 2012. Nu va amagiti domnilor consilieri, prostu’ asta mic nu va scapa nici o farimitura

  Comentariu by Anonim — 18 noiembrie 2015 @ 21:53

 27. Pe cand o verificare la firmele interpusilor lui Adi Craciunescu?
  Banii furati din Mangalia de pitic ajung in mainile lui Craciunescu care-i spala in cladiri. Stiati dragi mangalioti ca triada Remulus-piticu’-Craciunescu detin in Constanta numai putin de 46 spatii comerciale, birouri, apartamente precum si 4 blocuri de 8 etaje in constructie?
  Rog pe cei ce stiu mai multe despre averile nedeclarate sa dezvolte subiectul

  Comentariu by dna — 18 noiembrie 2015 @ 22:10

 28. Te inseli. singurul imprevizibil care i-a jurat credinta primarului este Minca. Probabil pe langa afacerile cu cainii, deratizarea si spatiile din policlinica, sigur primarul il are cu ceva la mana

  Comentariu by pt.27 — 18 noiembrie 2015 @ 22:21

 29. Pe surse: – Piticul vrea sa-i excluda din partid pe cei doi pentru ca nu vor sa-i voteze imprumutul si la aritmetica nu-i ies voturile fara ei doi. Asa ca afara cu ei si vin urmatorii. Daca este adevarat si pun interesul orasului mai presus de pozitia si functia lor mi-am schimbat parerea despre ei.

  Comentariu by Anonim — 19 noiembrie 2015 @ 0:08

 30. Tipic PNL. Asa au procedat si cu Oleniuc. L-au exclus pentru ca nu vroia sa voteze jaful lui Tusac si le strica lor combinatiile cu PSD-ul la Constanta.Pe urma l-au scos iorgusist. Deja vu. Ar trebui ca ăstia exclusii de la PNL sa-si faca un partid al lor. Cred ca iau voturi mai multe ca PNL-ul.

  Comentariu by Anonim — 19 noiembrie 2015 @ 9:30

 31. Accentuez cele afirmate la pct. 29. Cei 2 daca vor fi exclusi din partid isi vor pierde calitatea de consilier local printr-o simpla semnatura a prefectului, cel chemat sa constate pierderea calitatii de ales local. Se joaca tare.

  Comentariu by Anonim — 19 noiembrie 2015 @ 10:29

 32. de acord cu 30 dar oleniuc era un membru vechi si de baza al liberalilor asa ca nu suporta comparatie cu ce se intampla acum.si nu cred ca de verticalitate sau de altceva nu vor cei doi sa voteze daca e asta cauza ci doar din calcule.sunt constienti ca daca nu fac ceva nu vor mai fi alesi.in plus tare mi e ca nu s multumiti cu frimiturile pe care piticul le da si lor din afaceri.asa ca nu va schimbati parerile.e vorba doar de oportunism si bani.nu de seriozitate si verticalitate.

  Comentariu by bigbrother — 19 noiembrie 2015 @ 10:56

 33. De acord cu tine bigbrother doar ca eu nu faceam comparatie intre calitatea lui Oleniuc si a celor doi ci subliniam lipsa de scrupule a PNL Constanta atunci cand ceva le incurca interesele personale. Iar daca vorbim de calcule trebuie sa suspectam ca sunt tare prosti la matematica daca, asa cum spui tu isi doresc doar sa fie alesi sau sa faca bani. Pai nu era cea mai simpla varianta pentru ei sa-i sufle in c..r primarului,sa-i voteze ce vrea el,sa-i dea dreptate in tot ce face si sa fie pe lista PNL la anul? Iar „firimiturile” asa cum spui tu nu ar fi mai mult decat nimic sau chiar cheltuieli la alt partid mic sau mare ,cu sau fara sansa de a intra in consiliu? Da-mi tu o motivatie pertinenta pentru care cei doi sunt dispusi sa piarda actualul mandat de consilier ,viitorul, si toate afacerile de care ii suspectezi doar pentru a nu aproba un imprumut. Alta in afara de prostie ca prosti nu-s. Ca sa pleci de la putere si de la borcanul cu miere in opozitie, si nici macar la vreo opozitie care sa le garanteze ceva,in opinia mea, nu denota oportunism si bani ci chiar seriozitate si verticalitate.

  Comentariu by anonimul de la 30. — 19 noiembrie 2015 @ 11:57

 34. Oricine se ridica impotriva dictaturii piticului mincinos este demn de respect. Haideti sa nu mai aruncam cu noroi unii in altii cei care vrem ca mangalia sa fie a mangaliotilor si sa ne unim pentru a trimite jefuitorii acasa la Constanta. Daca suntem dezbinati nu facem decat sa-i crestem sansele mincinosului. Oricare ar fi motivele celor 3 exclusi ne bucuram ca nu au votat imprumutul si ne bucuram ca sunt in tabara celor nemultumiti. Suntem multi dar daca nu mergem impreuna sa sustinem acelasi candidat nu insemnam nimic si isi vor bate iar joc de noi piticul si ai lui.

  Comentariu by dixit — 19 noiembrie 2015 @ 12:05

 35. https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xap1/v/t1.0-1/c310.27.340.340/s160x160/579731_140904589404067_738885269_n.jpg?oh=af696bbcfe6ba490b06ab27f2fec53da&oe=56AE6AAE&__gda__=1457713530_f9d5989535b86e26cf1afb9c3854bf84

  Comentariu by nabuco — 19 noiembrie 2015 @ 13:06

 36. E timpul sa lasam sentimentalismele ieftine de ce pana acum acesti domni au tacut malc si au ridicat mainile ?nu le mai ajung contractele primite?ca sa nu ziceti ca am ceva cu pnl ul alt ex. Dl foleanu care in afara de circul vocal nu face nici un fel de opozitie era simplu ca n cei patru ani de mandat sa fi facut opozitie adevarata nu vocala de fatada. As vrea sa vad macar o singura hot de cons atacata in contencios admin .asta era opozitie .dar ei se trezeac inaintea alegerilor. Si daca aia asa zis indeendenti voteaza bugetul tineti i minte.oricum speranta mea e ca ar trebui sa fie morti poltic si ei si cam toata garnitura cl. Dar depinde numai de noi

  Comentariu by Curiosu — 19 noiembrie 2015 @ 13:31

 37. http://www.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-andrei-plesu-a-oferit-reflectii-despre-prostie-ca-o-conditie-obisnuita-a-umanitatii-273946?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=slider-main-item&utm_campaign=Slider%20-%20poza%20mare

  Comentariu by nabuco — 19 noiembrie 2015 @ 14:36

 38. Pt.30
  Am explicat de mai multe ori plecarea lui Oleniuc de la PNL. El a vrut, el a plecat. Datul afară a fost doar o procedură birocratică. Atât. Nu i-a convenit că cei din PNL Constanţa vroiau să-l susţinem pe Tusac, ceea ce nu s-a întâmplat chiar fără Oleniuc în partid. Dacă-l susţineam pe Tusac în USL, probabil el ar fi fost azi primar.
  Oleniuc a fost Iorguşist din 1996 şi până prin 2007.
  Despre cei doi, Drăgan şi Tănase, am scris ceva în articol „Din câte știu eu, ei se implică în activitatea liberalilor. Dar din alt partid.”

  Pt.36
  Ai dreptate. Nu e calitate nici la putere, nici la opoziţie.

  Comentariu by lucian visa — 19 noiembrie 2015 @ 16:10

 39. primarul ii ameninta cu santajul iar marea opozitie tace ca melcu.

  Comentariu by anonim — 19 noiembrie 2015 @ 19:15

 40. Nu cred că şantajul e determinant. Nu sunt oameni făcuţi să lupte. Preferă să meargă cu valul electoral şi să câştige fără prea mare efort. În felul ăsta nu supără puterea şi lasă loc de dialog „constructiv”.

  Comentariu by lucian visa — 19 noiembrie 2015 @ 19:20

 41. Salutam miscarea facuta de P.N.L prin reprezentantul lui la varf. Orice fapta buna trebuie pedepsita! Nu se poate uita faptul ca cei doi au avut o contributie esentiala la castigarea alegerilor de catre actualul primar. Fara ei … ramanea fara coledzi!Cu cei doi si cu alti cativa care au stat pe undeva prin umbra ,dar care au avut un rol foarte important , Agamita Dandanache s-a reancarnat! Bravos,natiune,halal popor! Nu va strofocati prea tare ,voi cei care cartiti! Cel ce va scrie stie perfect ce s-a intamplat.

  Comentariu by baronul — 19 noiembrie 2015 @ 22:11

 42. In aceasta seara au avut loc perchezitii la domiciliile primarului Radu Cristian

  Comentariu by pe surse — 19 noiembrie 2015 @ 22:13

 43. Baroane raspunde-mi și mie la câteva întrebări te rog:
  1.câți consilieri a avut pnl in mandatul tusac?ăsta ca sa văd aportul adus deci doi
  2.primarul actual a fost ales sau numit?
  3.era pnl ist sau independent câți bani s-au băgat în campania lui independenta și de către cine?
  4.care era istoricul obștesc și politic ale celor doi în pnl și câți votanți i-au adus ei personal catindatului?
  5.ușor cu pianul pe scări ca la cât îi lauzi pe cei doi tare mi-e teama ca pe,soclul ăla din sens va sta statuia lor ca multumire pentru ce au făcut dezinteresat pentru pnl

  Comentariu by Curiosu — 20 noiembrie 2015 @ 7:46

 44. Am să răspund eu întîi. Dacă ţinem seama că PNL a mers împreună cu PC, rezultatul a fost mai prost ca în mandatul precedent.
  Tănase s-a implicat în campanie, coordonând echipa de tineri. Drăgan s-a implicat cu mulţi bani, dar în campania mincinosului şi nu a PNL. E greu de cuantificat participarea lor.

  Comentariu by lucian visa — 20 noiembrie 2015 @ 9:18

 45. A fost mai prost pentru ca PNL nu a avut candidat la primar. Daca PNL-ul ii avea si pe cei doi in 2008 Oleniuc iesea primar. Scindarea PNL intre cei vechi si cei noi e doar din cauza conducatorului care n-a stiut sa-i alature si imediat dupa alegeri i-a marginalizat pe cei vechi. Reuseste abia acum sa-i uneasca doar ca impotriva lui.

  Comentariu by Anonim — 20 noiembrie 2015 @ 9:44

 46. http://www.stelian-tanase.ro/criza-la-liberali/

  Comentariu by nabuco — 20 noiembrie 2015 @ 12:33

 47. Ne invârtim in jurul cozii….care conducător pnl și sa fim clari pentru mine asta e mare problema..traseismul politic..azi stânga mâine dreapta etc.ăstia în afară de faptul ca vor sa fie cu orice chip aleși cred ca nu au citat măcar de curiozitate statutul ca de doctrina și de istorie nici vb.și nu e vb doar de cei doi agamiti de mai sus ci cam de toți așa zișii politicieni

  Comentariu by Curiosu — 20 noiembrie 2015 @ 14:10

 48. Pt.46
  Bun articolul.

  Pt.47
  Iar îţi dau dreptate.

  Comentariu by lucian visa — 20 noiembrie 2015 @ 17:55

 49. Daca tot au fost dati afara din birou, probabil au pierdut si calitatea de membru de partid, deci o vor pierde si pe cea de consilier local, cine sunt urmatorii de pe lista care vor fi promovati in consiliu din fantomatica alianta ACD ???

  Comentariu by Anonim — 21 noiembrie 2015 @ 8:45

 50. @9
  Raspunsul este nu. Am zis!

  Comentariu by sapte ani — 21 noiembrie 2015 @ 17:46

 51. Respect pentru Leo Tanase. Respect pentru Dragan. CORNACI SUGI … Cornaci mizerie spagara, mars la puscarie!!!! Autodenunt si te duci nehalitule!!!

  Comentariu by om — 24 noiembrie 2015 @ 18:32

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress