Mangalia – politica locală

14 noiembrie 2015

PNL Mangalia rămâne, cel puţin o perioadă, cu două sedii de partid!

Filed under: PNL — lucian visa @ 15:44

La cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local, unul dintre proiecte de pe ordinea de zi a vizat retragerea repartiţiei pe care Partidul Democrat Liberal o avea pentru sediul fostei formaţiuni, de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Cererea a fost înaintată de Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Privat Mangalia şi s-a bazat pe faptul că, la nivel naţional, fuziunea PDL-PNL s-a încheiat, iar Partidul Naţional Liberal, filiala Mangalia, are, deja, un sediu în centrul oraşului.

Potrivit Legii 334/2006, partidele politice pot beneficia de un singur sediu în fiecare localitate, iar formaţiunile care îşi încetează activitatea (în cazul de faţă PDL Mangalia) ca urmare a reorganizării, autodizolvării sau dizolvării pronunţate prin hotărâri definitive ale instanţelor judecătoreşti, sunt obligate să predea autorităţilor publice locale, în 30 de zile, spaţiile închiriate.

O parte a consilierilor locali a decis, însă, în momentul în care a fost pus pe tapet proiectul de hotărâre de renunţare la acest sediu, să se abţină de la vot, drept pentru care liberalii vor deţine, cel puţin pentru perioada următoare, două sedii de partid.

Potrivit consilierului local Sorin Andrei, PNL va face, oficial, o cerere de renunţare la sediul de pe Bulevardul 1 Decembrie, astfel încât, la o proximă şedinţă, imobilul să fie trecut în administrarea ADPP Mangalia: „Vă mulţumim, totuşi, pentru că sunteţi atât de generoşi!”, le-a spus Sorin Andrei colegilor care s-au abţinut la vot.

editiadesud.ro 14.11.2015

5 Comments

 1. Nu se poate sa i lasati pe oamenii lui Iorgu fara sediu de partid.

  Comentariu by gore 2 — 15 noiembrie 2015 @ 2:30

 2. Oamenii lui Iorgus, si-au cam gasit sediu de partid, in centru langa monument, l-au renovat, l-au vopsit, au schimbat sigla, cred ca au adus si alti membrii. Acolo pe 1 Dec e pentru oamenii lui Nae tot PDL-isti dar care nu tradeaza ca aia de-au plecat cu Iorgu.

  Comentariu by Anonim — 15 noiembrie 2015 @ 15:51

 3. Asta tot vrajeala lui iorgus este sa si tina slugile separat de pnl.stati linistiti ca au unde sa se intalneasca cu iorgus sa le scrie agenda.

  Comentariu by Anonim — 15 noiembrie 2015 @ 17:07

 4. Exista viata si in afara politicii . Suntem colegi , parinti , bunici si ne intalnim cu diverse ocazii si evenimente in tot felul de locuri . Este normal sa comunicam fara sa tinem cont de optiunea politica.

  Comentariu by Anonim — 15 noiembrie 2015 @ 17:30

 5. Piticul vrea sa va lase si fara sediu (pe cei de la pdl) ca sa nu scape nici macar o informatie. Cum are in sange niste apucaturi vechi, militienesti, nu m-ar mira sa fie tixit de microfoane sediul pnl. Asa ca, toti pnl si pdl trebuie sa vina in sediul pnl.

  Comentariu by Cetatean — 15 noiembrie 2015 @ 19:57

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress