Mangalia – politica locală

14 noiembrie 2015

Campanie de plantare de copaci, la Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:39

Comunicat de presă

Primăria Mangalia demarează sâmbătă, 14 noiembrie, o campanie de plantare de copaci în mai multe zone ale oraşului. Acţiunea se desfăşoară pe bază de voluntariat, cu ocazia iniţiativei derulate la nivel naţional de mai multe organizaţii neguvernamentale – “Plantăm fapte bune, în România!” Totodată, prin această campanie, Primăria Mangalia doreşte să marcheze şi Ziua Dobrogei, sărbătorită în data de 14 noiembrie, odată cu împlinirea a 137 de ani de la unirea Dobrogei cu România. “În următoarele 2-3 săptămâni, vom planta peste 300 de arbori, în zonele deficitare în privinţa vegetaţiei. Sunt diverse specii, printre care mesteacăn, salcâm, platan, frasin, arţar şi tei. Plantarea de copaci se înscrie în proiectul general al municipalităţii de reamenajare a spaţiilor verzi din Mangalia. Până acum, am eliminat vegetaţia uscată, am plantat gazon şi am instalat sisteme de irigaţii. După plantarea de copaci, vom veni cu plante perene, în funcţie de recomandările specialiştilor”, a explicat primarul Radu Cristian. El a precizat că acţiunea din data de 14 noiembrie va demara în zona Tosca, de pe strada Rozelor, începând cu orele 11.00.

mangalia.ro

4 Comments

 1. Nu mai avem limite . Taiem copaci sanatosi carora le-au trebuit zeci de ani sa creasca si venim sa spunem de deficit de pomi . Sa tai copaci ca sa pui altii inseamna ca vrei doar sa cheltuiesti bani . Avem gazon si sistem de irigatii dar gazonul a devenit verde doar dupa ce a plouat . PENIBIL si greu de suportat .

  Comentariu by Anonim — 14 noiembrie 2015 @ 19:09

 2. Adevarat,e o bataie de joc,vineri 7 indivizi toaletau chipurile copacii pe Rozelor acest ‘ nedreptatit’ primar daca are bun simt sa-si ia sleatca de colaboratori si sa controleze lucrarea celor dela Eforie sa nu mai spuna detractorii ca fura banii Mangaliei si sa ne spuna ce a constatat.

  Comentariu by doru — 15 noiembrie 2015 @ 13:04

 3. Daca actiunea la nivel national se numeste „Plantam fapte bune”, nu ar putea Raducu sa faca si el o fapta buna luandu-si magraonii si plecand definitiv la Constanta ?!
  Ar fi o fapta buna si foarte apreciata. Cat despre campania facuta la Mangalia, e ceva mai mult decat sfidator.
  Pai distrugi tot gardul viu, tai copacii, tai toate florile si pui iarba, te folosesti de sistemul de irigatii facut de Tusac si ti-l asumi ca merit si mai vii sa spui ca sunt zone deficitare in care pui copaci ?! Culmea tupeului !!!

  Comentariu by Cetatean — 15 noiembrie 2015 @ 19:52

 4. http://www.cugetliber.ro/stiri-economie-daewoo-mangalia-va-fi-vanduta-sau-lichidata-dezvaluie-business-korea-273915?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Economie&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Economie

  Comentariu by nabuco — 19 noiembrie 2015 @ 14:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress