Mangalia – politica locală

12 noiembrie 2015

Poliţia Locală a lansat linie telefonică pentru semnalarea prezenţei deşeurilor dezorganizate

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:59

În această perioadă, Poliţia Locală Mangalia a iniţiat o amplă campanie de menţinere a curăţeniei în oraş şi staţiuni. În acest sens, şeful instituţiei, Mihai Angelescu a declarat pentru „Ediţia de Sud” că a lansat o linie telefonică adresată cetăţenilor care doresc să facă sesizări cu privire la prezenţa gunoaielor aruncate la voia întâmplării ce afectează imaginea cartierelor, atât prin aspectul neplăcut, cât şi prin mirosul pestilenţial. „Pe lângă dispeceratul nostru, am lansat numărul de telefon 0730/202.497 la care va răspunde doamna Nina Plop, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Astfel, cetăţenii pot anunţa unde se găsesc deşeuri menajere, moloz, PET-uri depozitate haotic în oraş şi staţiuni. Ne axăm în această perioadă pe curăţenia generală a municipiului. De asemenea, ne concentrăm pe construcţiile ilegale, multe la număr. Pentru acestea, proprietarii nu deţin autorizaţii şi nici avize, tocmai de aceea trebuie luate măsuri. Cele aflate pe domeniul public vor fi demolate, iar în cazul celor situate pe domeniul privat vor fi notificaţi proprietarii, urmând ca actele de constatare pe care noi le emitem să le înaintăm instanţei de judecată, singura în măsură să stabilească un verdict, întrucât nu riscă nimeni să autorizeze o construcţie ridicată fără respectarea normelor de siguranţă şi securitate. Paralel, vom demara ample verificări în baruri, cluburi şi restaurante pentru a vedea dacă funcţionează legal. În cazul depistării unor nereguli vom suspenda activitatea, iar în situaţii deosebite vom anula autorizaţia de funcţionare”, a spus Mihai Angelescu.

editiadesud.ro 12.11.2015

13 Comments

 1. Nu e rea ideea, dar să nu uităm că orașul nostru e suficient de mic pentru a fi supravegheat zilnic de numeroșii angajați ai administrației locale, polițiști sau nu. Dar dacă sunăm la alte numere ale poliției locale sau ale primăriei, e vreo problemă ?

  Comentariu by lucian visa — 12 noiembrie 2015 @ 16:01

 2. de ce este nevoie de o linie speciala? nu se poate raporta tot ce tine de politia locala?

  Comentariu by xxx — 12 noiembrie 2015 @ 17:16

 3. Al o. .politia locala? Vreau sa va semnalez câteva deșeuri în primărie în cl și în politia locala.de strâns cu mașina dna ului dacă se poate va rog puteți începe cu deșeu ăla de primar?

  Comentariu by Curiosu — 12 noiembrie 2015 @ 17:36

 4. Nu Polarisul se ocupa de gunoi in Mangalia,ei ar trebui sa aiba o linie telefonica.Politia Locala cred eu ca are alte artibutii sau nu au ce face si se ocupa de deseuri.

  Comentariu by doru — 12 noiembrie 2015 @ 19:26

 5. Dacă se cerea o linie specială pentru femei abuzate,violență domestică sau copii agresați nu se putea realiza,dar pentru sifonare bani publici imediat a găsit linia telefonică.

  Comentariu by alt cititor de blog — 12 noiembrie 2015 @ 21:35

 6. De ce nu-si da nr de tel seful Politiei Locale ? Pentru ce mai da un nr de tel, in caz ca doarme persoana care ar trebui sa raspunda NON STOP la numarul Politiei Locale ?
  Jenant.

  Comentariu by Anonymous — 13 noiembrie 2015 @ 8:52

 7. Eu am primit amenda de la Politia Locala pt ca nu am tuns iarba pe un teren cu regim intravilan arabil situat in camp, cu drum de pamant.

  Comentariu by Anonim — 13 noiembrie 2015 @ 14:52

 8. http://www.stareanatiei.ro/2015/11/der-tzaran-is-sur-camp/

  Prim-Ministru, Pri-Mar, Politia-Municipala, … agronomi.

  Comentariu by nabuco — 13 noiembrie 2015 @ 15:31

 9. Angelescu – sef politia locala bate campii cu lejeritate . Cum anulezi mai incompetentule , agricultorule , autorizatiile de functionare , daca nu le-ai dat tu ? Primarul face asta , nu tu ! Am o ruda la locala , care mi-a zis ca Angelescu nu le da pistoale , desi primaria a cumparat pistoale performante , ca sa nu se impuste intre ei . Fara pistoale n-or sa intervina niciodata sa impuna legea . Se aude MINCINOSULE ! Da-le ma pistoale sau n-aveti curaj , pt ca stiti ce pile si likele ati angajat ?? 🙂 🙂

  Comentariu by Mangalioata stiutoare — 13 noiembrie 2015 @ 20:21

 10. ptr 9 – cu scz de rigoare, nici eu, daca as fi seful astora, nu le-as da pe mina pistoale…cum se dau avizele psihologice…si daca ai unul ce nu stie sa scrie, cum il pui sa dea testul????
  postul a fost infiintat ptr dna plop, asa ca…ciocul mic..

  Comentariu by zek — 13 noiembrie 2015 @ 21:08

 11. Stati linistiti, nici lui Angelescu nu i s-a dat pistol, din acelasi motiv, sa nu se impuste singur si astfel sa faca gaura in bugetul local prin irosirea unui glont.

  Comentariu by sulumoR — 13 noiembrie 2015 @ 22:06

 12. da ce dna plop nu avea post ?

  Comentariu by Dan — 14 noiembrie 2015 @ 12:27

 13. Stimati politisti, este atat de simplu de depistat aceste deseuri… De ce oare trebuie sa va sune cineva ?! O plimbare simpla cu masina prin statiuni va poate lamuri in totalitate. Veti vedea numai gropi, frunze si gunoaie (treaba Primariei), si multe alte deseuri, deseuri materiale de constructie rezultate din demolari, constructii, o plaja mizerabila pe care cei ce o au in concesiune si subanchirieri au exploatat- o in vara dar acum nu-i mai intereseaza, Apele Romane (sau cum se numesc) nu-i verifica si nu-i intereseaza…
  Plimbarea nu trebuie facuta numai pe centru, va recomand sa luati stradutele si parcarile la rand, va faceti o lista, si, gata. Nu mai asteptati telefoane de la populatie si nu uitati sa amendati si Primaria pt dezinteres si neimplicare. Va recomand chiar, ca plimbarea sa o faceti impreuna si cu reprezentantii Primariei. Acelasi lucru il poate face si dl Primar, poate aspectul dezolant ii v-a trezi instinctual de gospodar. Se pare ca exista o amnezie totala, si s-a uitat ca, Mun. Mangalia incude si acele nenorocite de statiuni de “Interes National” ??!!!!
  Succes tuturor ! Dar, sincer n-am nici o speranta. Poate ca veti reusi sa demonstarti contrariul.
  PS
  – Am vazut ca, in noul parc de la ANL-uri e “forfota”, speram cu totii sa nu il faceti in groapa (cu acele mari dif. de nivel), pt ca apa v-a balti permanent si v-a deveni impracticabil.
  – Pe soseaua Constantei au ramas in urma asfaltarii (ca de obicei) alte gropite, f. adanci care se vor mari in curand – i-a averizat cineva pe cei care au facut asfaltarea ? Politia locala a fost permanent langa ei.
  – De intretinerea Parcului pt copii de la balnear cine se ocupa ? Cum ?! Nimeni ? A devenit déjà periculos pt copii, iar cand o nenorocire se v-a intampla veti da vina unii pe altii. Acel paznic permanent, pt inceput, nu poate fi dotat cu un patent, un ciocan, un cleste, cateva materiale ? Pt ce il platim ? Ca de pazit ……
  – Haideti fratilor sa ne mobilizam si sa mai facem si treaba, ca smecherii fac toti prostii.

  Comentariu by Tudorache — 18 noiembrie 2015 @ 16:59

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress