Mangalia – politica locală

9 noiembrie 2015

ATAC DUR. Radu: IORGUŞ ARE 100 DE HECTARE ÎN PĂDUREA COMOROVA!

Filed under: administraţie publică,PSD — lucian visa @ 7:54

Consilierii PSD din Mangalia au refuzat, la ultima şedinţă, să voteze contractarea unui îmrpumut, acuzând că actualul primar, Cristian Radu, va duce municipiul la faliment. „Incompetenţa şi proasta gestionare a implementării proiectelor europene de către aparatul executiv ne-au adus în situaţia nefinalizării proiectelor până la data limită de 31.12.2015 şi, implicit, la pierderea sumelor alocate din fondurile europene. Această situaţie implica necesitatea finalizării acestor proiecte cu bani de la bugetul local, bani ce urmează a fi contractaţi printr-un împrumut de 40 milioane lei. Finalizarea proiectelor europene după data de 31.12.2015 din acest împrumut va aduce Primăria Mangalia în incapacitate de plată, implicit în stare de faliment”, au transmis consilierii. Ei au mai reproşat că primarul „a fugit din şedinţă”, refuzând să le explice care este stadiul lucrărilor de la proiectele cu finanţare europeană.

În replică, edilul a spus că respectivii consilieri habar nu au care este stadiul proiectelor, pentru că nu au mers să vadă nici un şantier. În continuare, edilul i-a acuzat pe “consilierii traseişti” că simt că le pământul de sub picioare, pentru că nu vor mai prinde un nou mandat. “Cum vă explicaţi dumneavoastră că un avocat, o profesie liberală, aşadar, are apartament dat de primărie?”, a comentat edilul, referindu-se la fostul pedelist, în prezent PSD-ist, Paul Foleanu. Iar primarul nu l-a iertat nici pe fostul edil Zanfir Iorguş (fost preşedinte PDL şi fost preşedinte PSD Mangalia, în prezent membru PSD”: „Iorguş are 100 de hectare în Pădurea Comorova!”.

„La momentul potrivit, voi informa opinia publică cu privire la interesele acestor consilieri, dar nu numai”, a mai transmis Cristian Radu.

Alexandra ANTON, Replica 09.11.2015

15 Comments

 1. ce inseamna momentul potrivit?nu e cumva vorba despre un santaj aici?daca stie de ilegalitati comise de consilieri nu trebuie sa le semnaleze organelor legale altminteri fiind vorba despre o infractiune?

  Comentariu by anonim — 9 noiembrie 2015 @ 8:34

 2. Când Foleanu a primit apartament de la primărie îndeplinea toate condiţiile şi nici consilier local nu era. Balaoacheşul moldovean a încercat să il ia dar instanţa l-a pus cu botul pe labe.
  Piticu rage a disperare. Îşi dă seama de impotenţa crasă a întregii lui turme de navetişti şi se dă în stambă mai abitir ca o ţaţă dereglată hormonal.
  Cât despre Iorguş, nu poate să-i facă nici măcar cât o ghioarlă la roata unui merţan. Dacă pepenaru ar fi avut vreun punct nevralgic, avea soarta lui Ahile, la câţi maidanezi scherlăie în jurul lui, era demult la Beciul domnesc. Au încercat alţii cu mai mult sânge în instalaţie să-l căpăcească dar le-a dovedit că are „carismă superioară”.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 9 noiembrie 2015 @ 9:29

 3. 1. Primarul spune ca PSD e in an preelectoral, dupa care ameninta ca va da el intormatii la „momentul” oportun… Penibil

  Comentariu by Anonymous — 9 noiembrie 2015 @ 10:01

 4. http://www.ordinea.ro/cum-a-devenit-cristian-radu-putred-de-bogat-a-mostenit-o-avere-colosala-de-la-soacra-sa/

  Comentariu by Anonim — 9 noiembrie 2015 @ 10:55

 5. http://www.ordinea.ro/

  Comentariu by Anonim — 9 noiembrie 2015 @ 10:57

 6. Din cate imi pot da seama primarul este angajat al Primariei si primeste salariu pentru ca ar trebui sa munceasca , consilierii insa nu sunt salariati ai primariei . Logica si legea spun ca acestia din urma nu trebuie sa mearga pe santiere ci trebuie sa primeasca informari de la primar cu privire la santiere . e simplu , nu ?

  Comentariu by Anonim — 9 noiembrie 2015 @ 11:03

 7. ne spune si cati dintre navestisti stau in celelalte case ale primariei si cine sunt beneficiarii?

  Comentariu by anonim — 9 noiembrie 2015 @ 12:31

 8. http://www.ziarulputerea.ro/cum-a-prapadit-administratia-radu-banii-de-sport-pe-cupa-pehlivanului-tara-diminetilor-linistite-si-alte-trasnai-antologice/
  destul de interesant cum se sifoneaza banul public. de ce nu se sesizeaza nimeni?

  Comentariu by marin vasile — 9 noiembrie 2015 @ 12:56

 9. No news, good news!
  sau:
  http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/lovitura-imobiliara-langa-padurea-comorova-108005

  http://www.enational.ro/news/cum-a-distrus-deputatul-iorgus-singura-padure-de-pe-litoral-217522.html/

  samd.

  Comentariu by nabuco — 9 noiembrie 2015 @ 14:12

 10. 16 hectare la jupiter in buza padurii comorova avea si piticul pe ordinea de zi vineri. Cica pentru balci. stie romulus mai bine. iar la pamanturi si la averi nu stiu care sta mai bine. iorgus a fost 12 ani primar, patron de firme si a dat de munca la mii de oameni. radu a fost bugetar toata viata si a strans o avere pe langa care iorgus e un biet sarman. cam trebuie tupeu sa strigi primul „hotul” dar daca altele ii lipsesc cu desavarsire, tupeu are din belsug. Iar pentru cat a furat iorgus a fost penalizat de electorat. De ce crezi ca pe tine nu te va penaliza?

  Comentariu by Anonim — 9 noiembrie 2015 @ 15:04

 11. In ce baza urlati asa la Iorgus ? Doar pentru ca v-a spus unul poreclit Radu MINCINOSUL ca are Iorgus 100 ha de padure in Comorova ? Asa naivi sunteti ?
  Daca Iorgus are 100ha in Comorova, sa aduca Radu un document oficial, nu vorbe in vant. Si eu am auzit ca se vorbeste prin oras cum ca Radu are o casa cat un bloc pe malul lacului langa Universitate in Constanta, ca are 3 bmw-uri, ca are costume (cu care a defilat prin oras) de 2500€ bucata, ca are pantofi de 800€, ca are program de cocota si se duce la salon cu finul Cucoranu, ca are conturi babane si o matusa cu pensie de 400lei/luna care i-a lasat lui milioane de euro mostenire. Problema e ca ce spun eu se vede cu ochiul liber de oricine vrea sa vada, ce spune Hobbitul despre Iorgus in schimb nu poate demonstra pentru ca cel mai probabil minte.

  Comentariu by Anonymous — 9 noiembrie 2015 @ 15:18

 12. Normal era să prezinte dovada. Până atunci pare că hoţul strigă hoţii.

  Pe mine mă miră că nimeni din anturaj nu-i spune mincinosului să tacă. Dacă era curat la avere, atunci da, dar aşa ? E o chestie de timp până când ANI va cere parchetului urmărirea penală în cazul averii lui Radu. Probabil că după acest articol Iorguş & co vor mai adăuga nişte plângeri.

  Comentariu by lucian visa — 9 noiembrie 2015 @ 16:11

 13. Cine sa-i spuna? Sa taca? Ce gluma buna!
  Poate noul consilier personal, Teodorescu Nicolae, prietenul fostului consilier personal Mihalache Ovidiu. Si actualmente secretar general al partidului comunist local, sau ce fonctie o avea…
  Bine ca s-a dus si Chirila, mare sef… o mai sti primarelul numarul consilierilor personali pe care i-a schimbat?!
  La cum merg lucrurile, asteptam sa-l vedem si pe Ciuraru in locul lu Teodora, la secretariat.
  Ce penibili pot fi, ce urata echipa decide destinul unui oras!

  Comentariu by 6 luni — 9 noiembrie 2015 @ 17:30

 14. Ca și rău iorgus are prin interpuși. Unii l-au trădat alții nu.încă. via de la pasul căprioarele nu-a lui împreună cu constantin scuze și ălălalt? Via de la Ias?hotelul din neptun?iorgus a fost mai deștept a retrocedat cu obligația celui care a primit ca după o perioada sa o vândă înapoi către el la un preț mic.și câte și mai câte. Așa ca nu-l dați pe moldovean mai curat decât e.

  Comentariu by Curiosu — 9 noiembrie 2015 @ 17:40

 15. psd vezi ponta urmareste videoclipul http://www.criterii.ro/index.php/en/national/9637-l-au-vazut-zeci-de-mii-trebuie-sa-il-vada-18-milioane-daca-nu-l-vedeti-nu-aveti-dreptul-sa-votati

  Comentariu by teo — 14 noiembrie 2015 @ 13:40

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress