Mangalia – politica locală

8 noiembrie 2015

Ședință cu scântei, la Mangalia

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 12:08

Acuze grave, injurii și spirite încinse! Așa s-a desfășurat cea mai recentă ședință de consiliu de la Mangalia. Ba chiar primarul Cristian Radu a părăsit încăperea în toiul discuțiilor aprinse.

Punctul fierbinte de pe ordinea de zi care a şi declanşat discuţii în contradictoriu între aleşii PSD şi primar a fost contractarea unui împrumut de 40 de milioane de lei, cu care ar fi urmat să fie finanţate proiectele cu fonduri europene care nu se vor finaliza până la 31 decembrie, dar şi asfaltarea străzilor din zonă. Consilierul local Vasile Iorga a propus amânarea timp de şase luni a acestui împrumut, până la schimbarea actualei componenţe a administraţiei locale:

La rândul său, consilierul local Vasile Olan a solicitat amânarea proiectului şi prezentarea unui raport cu stadiul lucrărilor pe fonduri europene şi vinovaţii de întârzierea acestora:

Totodată, consilierul Paul Foleanu a arătat că este foarte posibil ca o parte a lucrărilor derulare în acest moment pe fonduri europene să nu fie finalizate la termen, proiectele urmând să fie pierdute şi banii investiţi să fie doar din bugetul local:

Edilul Cristian Radu a replicat îndemnându-i pe aleşi să vină alături de el pe şantierele acestor proiecte, aşa cum face el în fiecare zi, pentru ca lucrările să fie terminate la timp: Discuţiile dintre primar şi o parte a consilierilor au degenerat în scurt timp, așa că edilul a ales să părăsească sala şi să plece pe şantiere, pentru a supraveghea lucrările.

Primarul ne-a declarat, ulterior, că toate reacţiile consilierilor vin pe fondul unui an preelectoral.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin, tvlitoral.ro

12 Comments

 1. Sablon … Se apropie campania … sedinte cu scantei … teatru ieftin , Raim la sedinta , scandal , se pregateste urmatorul primar , dupa care lemea e nemultumita si il regreta pe precedentul… This is Mangalia

  Comentariu by Fane — 8 noiembrie 2015 @ 15:22

 2. Nu v-ar fi rusine, scursuri traseiste!

  Comentariu by Anonim — 8 noiembrie 2015 @ 16:51

 3. De ce oare primarul si cei care il sustin nu se pot exprima decat prin jigniri ? Tine oare de educatie , de pregatire , de caracter?

  Comentariu by Anonim — 8 noiembrie 2015 @ 18:32

 4. Tine de tot ce ati enumerat mai sus si mai mult, din frustrare si revolta ca au fost prinsi si deconspirati. Si mai tine si de IQ!

  Comentariu by anonim — 8 noiembrie 2015 @ 18:49

 5. Nea Visa, du-te bre si da o găleata cu apa ca a luat foc la ciobanel. Poate-ti mai arunca vreun os sa mai rozi câteva luni…

  Comentariu by Anonim — 8 noiembrie 2015 @ 20:22

 6. Argument traseist. Chiar crezi că e cineva din cititorii de aici, care să te creadă ? Cititorii site-ului sunt mai inteligenți decât credeți voi.

  Am citit și eu la un moment dat un comentariu al lui Ciobănel împotriva mincinosului. Nu pot fi de acord cu acel tip de limbaj.

  Comentariu by lucian visa — 9 noiembrie 2015 @ 7:48

 7. cu tot respectul domn primare dar esti lipsit total de caracter. se vede o rautate launtrica in ceea ce faci si cum te manifesti. nu toti trebuie sa fie de acord cu tine. pentru ca detii aceasta functie de primar,trebuie sa ne dovedesti ca esti un bun gospodar si nu prea iti iese! ce au facut predecesorii au scris ziarele destul. acum este vorba despre tine. cate ai indeplinit din ceea ce ai promis in 2012? nerealizarile ar trebui asumate de cineva. se pare ca nu stii sa porti un dialog. pentru tine nu exista decat monologul.

  Comentariu by marin vasile — 9 noiembrie 2015 @ 10:15

 8. Si totusi nu primarul trebuie sa duca la indeplinire hotararile consiliului local?

  Comentariu by grama cornel — 9 noiembrie 2015 @ 20:40

 9. Primarul nu tine cont decat de HCL-urile promovate de el…restul le face uitate. Un exemplu este modul in care a inteles sa respecte decizia consiliului local fata de modalitatea de acordarea a premiilor de varsta catre varstnici. Ati vazut ca i-a chemat vreodata pe acestia inaintea sedintelor ordinare, asa cum s-a consemnat in HCL? Nooo…pai atunci cum le-ar mai impuia capul cu facerile lui de bine?

  Comentariu by Anonim — 9 noiembrie 2015 @ 20:59

 10. „agenturili”
  http://www.replicaonline.ro/tinerii-revoltati-ca-li-se-baga-pumnul-in-gura-ni-s-a-bruiat-semnalul-la-telefon-o-drona-i-a-spart-capul-unui-protestatar-247108/

  Comentariu by nabuco — 10 noiembrie 2015 @ 11:39

 11. Este aproape bine Paule,continua tot asa deocamdata.

  Comentariu by grama cornel — 11 noiembrie 2015 @ 7:41

 12. psd vezi ponta urmareste videoclipul http://www.criterii.ro/index.php/en/national/9637-l-au-vazut-zeci-de-mii-trebuie-sa-il-vada-18-milioane-daca-nu-l-vedeti-nu-aveti-dreptul-sa-votati

  Comentariu by teo — 14 noiembrie 2015 @ 13:39

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress