Mangalia – politica locală

6 noiembrie 2015

Cristian Radu, reacţie la comunicatul PSD: SUNT NIŞTE MIZERABILI…

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 20:16

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a reacţionat dur faţă de comunicatul de presă al PSD, prin care era acuzat că a fugit din şedinţa Consiliului Local, atunci când a fost întrebat în legătură cu finalizarea proiectelor cu fonduri europene!

„Dezinformează. Eu nu fug de răspundere. Există înregistrare din şedinţă, în care se vede cum traseiştii politici îşi fac campanie cu atacuri sub centură şi atitudine de mahala. La un moment dat le-am spus că plec pe şantiere, pentru că stăteam de o oră şi nu începea şedinţa. Era clar că aveau o problemă cu mine. Sunt oameni care nu au făcut nimic, care văd că proiectele sunt în linie dreaptă şi sunt disperaţi din acest motiv. Sunt disperaţi pentru că în câteva luni probabil nu vor mai avea statutul de consilieri. Le-am dat asigurări că proiectele vor fi gata. Dacă îi interesa situaţia proiectelor, mergeau să vadă şantierele, dar este clar că nici măcar nu au fost, altfel ar fi ştiut”, a spus Cristian Radu. „La momentul potrivit, voi informa opinia publică cu privire la interesele acestor consilieri. Sunt nişte mizerabili care încearcă să profite de oamenii din Mangalia, care în Consiliul Local s-au ocupat de trafic de influenţă şi să-şi rezolve propriile interese. Stau ca liliecii agăţaţi de perdele în Consiliul Local!”, a tunat edilul.

Replica 06.11.2015

24 Comments

 1. Disperarea sfârșitului golănelii.

  Comentariu by lucian visa — 6 noiembrie 2015 @ 20:24

 2. Pai cum sa nu stea numai pe santiere daca firmele lui lucreaza acolo? Nu trebuie sa le supravegheze? Ca poate nu reusesc sa arda tot bugetul pana in alegeri.

  Comentariu by giculitel — 6 noiembrie 2015 @ 20:26

 3. de ce e suparat primarul daca spune ca proiectele sunt gata pana in decembrie? de ce mai vroia imprumutul?

  Comentariu by marin vasile — 6 noiembrie 2015 @ 20:27

 4. si cind va fi acel moment ????De ce nu-i nominalizezi???? Cine si ce au cerut??/Sau vii in campanie???Stai linistit ca nu uitam nici de ei nici de tine, cum ai spalat banii pe „chestii” care nu imbunatatesc cu nimic nivelul de trai a locuitorilor…acel monument (o fi frumos) si pamintul plimbat prin judet…

  Comentariu by zek — 6 noiembrie 2015 @ 20:27

 5. Imprumutul era in principal pentru asfaltarea strazilor din oras si statiuni!

  Comentariu by Anonim — 6 noiembrie 2015 @ 22:24

 6. Ptr.5 :aceste „in principal ” lucrari de asfaltare se regasesc in listele de investitii , sau „in principal ” ar avea alta destinatie ?

  Comentariu by Anonim — 6 noiembrie 2015 @ 22:32

 7. Bani de asfaltări are in bugetul actual insa ii cheltuie pe alte prostii: sens giratoriu, miniparc cu statui – vis a vis de Politie, gazon peste gazon – pe 1 Decembrie, tuns buruieni pe câmpul de la Hanul Racilor etc.
  Vrea sa ia împrumut pentru pomeni electorale in campanie! Vrea sa pună alte statui in stațiuni – făcute de niște studenți din Bucuresti!!!
  Este jaf in banii orasului!!!

  Comentariu by Mario — 6 noiembrie 2015 @ 22:49

 8. Un penibil ca de obicei, M-am uitat la filmul ședinței si nu mi-a venit sa cred ce mojic de primar avem. Ameninta,repeta o exprimare toporișcă de prea multe ori pentru o audienta inexistenta.Penibil!Penibil!Poate doar agaricii aia din primarie il mai aplauda ca-n rest -pe santier- il huiduie.Nu pe santier ne impresionezi primarule, obositule, de la începutul mandatului te plangi ca nu se aproba ba una , ba alta si datorii sunt la buget grup.Nu va lăsați influentati de simpatii sau antipatii politice, evaluati-l pe el, pe individul asta care n-a facut si nici nu va face nimic pentru oras si pentru noi indiferent de aprobarea imprumutului.Este un las, un nepriceput si un mincinos.

  Comentariu by Cetateanu cu vedere la baraca lu Ghiunaidan — 7 noiembrie 2015 @ 2:46

 9. Minipapagalul colorat care de când cu doliul național și-a tras costum de cioclu, ne zgârie urechile cu un tupeu și o nesimțire pe care fratele Lucian greu și-ar fi imaginat-o acum aproape 4 ani. Vă amintiți ce spășit depunea coroane de flori, ce față de elev silitor avansa, ce discurs de om constructiv? Acum s-a transformat în cioclul-comisar care îi pune pe toți la punct, care amenință și care are aroganța să părăsească sala de consiliu pentru că s-a bășicat pe adevărurile ce i s-au înșirat. Consilierii ăia navetiști cu mașina primăriei și cu bonurile de combustibil care sunt plătite tot din banii noștri nu pot să-i zică că n-are voie să întoarcă c…l către cei aleși mai ales că el e un impus?

  Comentariu by Zoga — 7 noiembrie 2015 @ 8:36

 10. Fiilor, nu e bine! Cum poți să jignești oamenii cu care mai ai de lucrat? Dumnezeu îl iartă că El e mare și bun dar voi, dacă-l mai tolerați nu veți fi iertați niciodată! Puterea și banii i-au luat mințile! Asemenea creaturi nu au ce căuta să gestioneze banii obștei…

  Comentariu by Popa Nartea — 7 noiembrie 2015 @ 9:22

 11. Mincinosule esti incapapil sa conduci acest oras. Mai bine pleaca la Constanta de unde ai venit, cu Romulus si cu toti hotii cu care ai venit si lasa-ne in pace. Esti cel mai slab primar pe care l-am avut. Esti mincinos, un frustrat, suferi de depresii, distructiv si razbunator. Ai mentalitate de militian. Aici crezi ca esti la garda unde luai spagi si le treceai pe numele soacrei aaa ? nu ai o atitudine de om normal, asta poate sa confirme orice psiholog, de primar nici nu mai vorbim, desi ai fost impus de altii, nu votat de cetateni. Aveai impresia ca la Primaria Mangalia toti ti se vor supune ca la garda si nimeni nu-ti cere socoteala. Pur si simplu in aproape 4 ani de mandat ai ingropat orasul in datorii si cheltuit banul public pe magarii, furtisaguri prin firme apropiate tie. Ai adus toti acolitii, navetistii, pupincuristii, curvetul, in concluzie numai incompetenti. Tu te bazezi ca iei si urmatorul mandat ? cancerosule, te inseli amarnic. S-a vazut clar in sedinta de cata lasitate ai dat dovada, plecand. Esti zero, esti un nimic cu grave probleme psihice.

  Comentariu by Dan Poenaru — 7 noiembrie 2015 @ 9:28

 12. Ce limbaj elevat are Radu Cristian, este cu adevărat o elita a societății!
  Am urmărit începutul ședinței de consiliu si am văzut ca permanent primarul face atacuri la persoana, amenință si jignește.
  RUSINE! RUSINE! RUSINE!!

  Comentariu by Maria — 7 noiembrie 2015 @ 12:13

 13. Aţi vrut primar zootehnist, primiţi behăieli. Spuneţi mulţumesc că nu vă otânceşte cu vreo copită (fie vorba între noi, majoritatea o cam meritaţi).

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 7 noiembrie 2015 @ 12:43

 14. De acord cu carcotasu și ca tot vorbeam de graba…ce mai munceau aia la terasa lu luca sa mai ridice un etaj.sâmbăta seara…pe când aceeași graba și la lebădă care mamare puțin și ajunge în saturn.halal primar halal consilieri care tot votează sa rămânem fără terenuri

  Comentariu by Curiosu — 7 noiembrie 2015 @ 17:31

 15. Niste tarani domnule primar

  Comentariu by POP — 8 noiembrie 2015 @ 0:56

 16. Domnule Radu Cristian, nu v-ati trezit nici acum ? Nu vad nici un comunicat in care sa va adresati public scuze cetatenilor Mangaliei pentru ca i-ati jignit, necontrolat si neprofesional. „Consilierii mizerabili”, asa cum ii numeati in comunicatul acela de frustrat, buni sau rai, sunt alesii cetatenilor din Mangalia, fapt pentru care limbajul de mahala pe care il aveti a adus atingere directa cetatenilor. Si poate in al 15-lea ceas, te sfatuieste unul din finii, tovarasii, matusile sau unchii pe care i-aiadus langa tine sa faci si ceva de bun simt, SA NE SPUI PENTRU CE PLECI DINTR-O SEDINTA PE CARE TU AI CONVOCAT-O si pentru ce ne ceri sa-ti platim un credit de 400 miliarde lei vechi ?!

  Comentariu by Anonymous — 8 noiembrie 2015 @ 9:36

 17. Mizerabil esti tu ma nesimtitule. Mananci cacat de 3 ani intr-una, mintind lumea cu cacaturile tale. Retardatule uita-te in oglinda sa vezi cat de prost esti. Ti-ai batut joc de orasul asta cu toti cretinii adusi de peste tot. Atat stii: premiem pensionarii, defrisam tot, cumparam pamant pe zeci de mii de euro, si plantam gazon. Ce-ai facut concret frustratule pentru acest oras ? ai adus toate tarfele posibile in primarie, gen Teodora, alta din Cernavoda, spagari precum Cornaci si multi altii. Latrii a prostie mereu indoctrinand lumea cu minciunile tale de cacat, ca doar pensionarii pun botul. Vrei imprumuri ca sa ii imparti la firmele tale. Tu nu vezi ma cat de slab esti, nu ai nici o treaba cu administratia publica.

  Comentariu by Anonim — 8 noiembrie 2015 @ 10:25

 18. Nu cumva atunci cind il atacati pe primar folosind un limbaj neadecvat
  aduceti un afrond tuturor cetatenilor care l au votat.Aveti rabdare sa si faca treaba si daca nu e buna atunci sa latrati.

  Comentariu by gore 2 — 8 noiembrie 2015 @ 13:01

 19. Ce treabă să-și facă, mă? Treaba mare?!? Știm cu toții foarte bine cum a ajuns primar. Sper că lingătorii și pupătorii ca tine să și-o fure cît mai curând! Piticania, care e nr. 3, after romulus și vărziță, e pe făraș. Argumente nu mai are, așa că limbajul pe care-l folosim e mai mult decât moderat….. nu adecvat! Nu mai avem răbdare cu comisarul-cioclu sau papagalul tropical! Cel mai frumos gest ar fi o demisie. Dar caracter n-ai să vezi mă Gore2,3,4,….și tot neamul vostru cumpărat!

  Comentariu by Zoga — 8 noiembrie 2015 @ 14:46

 20. afrond?mai bine taceai.

  Comentariu by anonim — 8 noiembrie 2015 @ 15:00

 21. ptr. 18:
  gore al2-lea, ăla de-l numeşti tu primar ales a fost impus de mahării de la judeţ. Zootehnistu a fost votat de o mână de ţigani fomişti prostiţi cu 50 lei. Ăstora deacă le aduci afront se cheamă că îi alinţi.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 8 noiembrie 2015 @ 17:58

 22. pct 21 Cei de la baraci au votat in 2012 Iorgus Zanfir ,nu pe Radu Cristian fiind prostiti asa cum spui tu.Radu Cristian a fost votat de masa de alegatori seriosi nu de tiganii cumparati de Iorgu.

  Comentariu by gore 2 — 9 noiembrie 2015 @ 17:17

 23. Alegători seriosi care îl credeau om
  Serios.Acum toți știu ca este nepriceput, razbunator, prefacut, mincinos, nu-l vor mai vota nici seriosi nici neseriosi!

  Comentariu by Cetateanu cu vedere la baraca lu Ghiunaidan — 9 noiembrie 2015 @ 20:41

 24. Gore 2, nu fi nărod, am scris eu ceva despre locuitorii barăcilor ?
  Cum poţi spune despre un alegător că este serios când votează un semidoct cu apucături de miliţian promovat la apelul de seară pe seama relaţiilor sus puse ale soacră-si (fie-i ţărâna uşoară).

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 10 noiembrie 2015 @ 18:19

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress