E o propunere de articol pe care aş vrea să-l scrieţi prin comentariile voastre, fără ca eu să intervin. Sunt convins că Mangalia trăieşte.
5 noiembrie 2015
21 Comments
RSS feed for comments on this post.
Sorry, the comment form is closed at this time.
Boita este una dintre cei corupți.
O veste proasta despre ea : http://portal.just.ro/254/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=25400000000038912&id_inst=254
Comentariu by Gica — 5 noiembrie 2015 @ 21:58
Ucide pe unii , salveaza pe altii , daca ai cancer si ai lovele scapi , daca nu ai bani de by pass esti dus. Eu as spune ca prostia ucide , cand te duci undeva te asiguri ca nu ti se poate intampla nimic rau. 400 de oameni intr un club de 80 …e drept ca aia cantau fain dar trebuie sa te puna pe ganduri. Si ala care a aprins chibritul … oare l-a ce s-a gandit ?
Comentariu by Stan — 5 noiembrie 2015 @ 23:22
Cea mai corupta institutie din oras este Primaria, condusa de indivizi incompetenti, vorace dupa bani. Aceasta institutie infiintata sa conduca si sa dezvolte comunitatea a reusit sa distruga/ucida cam tot: mediu de afaceri, relatii interumane, aspectul orasului, orice speranta de mai bine. Ne-am transformat intr-o comuna prafuita, terna, obosita, trista si blazata. Involutia e in grafic!
Comentariu by anonim — 6 noiembrie 2015 @ 0:07
În opinia mea, înainte de a ne ucide, corupţia ne-a sărăcit şi ne-a alungat din ţară.
Dacă ceva se caută, atunci există şi vînzători. Cîtă vreme conştiinţa şi respectul de sine sînt cam pe ultimul loc în educaţia românului, este de aşteptat ca majoritatea să se folosească de „scurtături”, de „intervenţii”… Pe de o parte, „prestatorii” aşteaptă o răsplată, pe de altă parte „clienţii” vor să rezolve repede sau peste rînd, nu contează cum.
Corupţia face parte din educaţia românului, de sus pînă jos, asta e realitatea. De-aia sînt atît de sideraţi iubiţii noştri conducători, pentru că ei nu mai înţeleg cum, dintr-o dată, lumea iese în stradă şi protestează împotriva… corupţiei. „Păi, noi credeam că şa vreţi voi!” ar spune ei.
…
„Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”(Edmund Burke).
…
Aşadar, penru corectarea acestei atitudini păguboase, este nevoie de timp şi de nişte generaţii.
Deocamdată tot amînăm…
Comentariu by Vipera cu elice — 6 noiembrie 2015 @ 1:14
Intreb si eu: oare EBA,adica Elena Basescu, cum a ajuns la Parlamentul European? Aia nu e coruptie institutionalizata?
Prin meritele ei? sau ale lui tac-su si ale PDL-ului lui Vasile Blaga?
Acelasi Blaga care ne spue ca e PNL astazi? Asta e PNL-ul de azi? Anti-corupt si anti…..orice??
Nu v-ar fi rusine cu toti PDL-istii vostri cu tot?!
Pai maine poimaine, domnule vice-prim-vice-prim secretar Ciuraru, o sa fie si Theodora candidata la primarie si tu o sa inghiti galusca! Ca asa s-a ordonat de la Traian Basescu! (Hic! de la partidul PNL!) Pardon…voi sunteti de dreapta!
Comentariu by de prin oras — 6 noiembrie 2015 @ 1:29
În sistemul de Stat, incompetenţa nu mai deranjează pe nimeni: nici incompetenţa celor care lucrează cu Statul, nici incompetenţa angajaţilor Statului. Totuşi, ce a fost mai înainte, oul sau găina?
Ce a venit mai întîi, incompetenţa Statului, sau incompetenţa privatului?…
Funcţionarii incompetenţi se descurcă doar cu contractori la fel de „deştepţi”. Cum aşa? Păi, simplu: funcţionarul incompetent, care NU ŞTIE cum să rezolve sarcinile de serviciu, propune tot felul de metode lăturalnice, dar „acoperite de hîrtii”. Este de aşteptat, deci, ca acel tip de funcţionar să se înţeleagă bine cu furnizorii care achiesează la acest stil de a lucra. Ba chiar, de preferinţă, colaboratorul Statului trebuie să fie o persoană „de încredere”, care nu denunţă incompetenţa şi şpaga!
Acest aspect se vede cel mai bine atunci cînd se face cîte o anchetă pe la vreo instituţie a Statilui: angajaţii urlă că ei nu mai pot semna nimic, de frică să nu fie anchetaţi/arestaţi!… Păi, întreb eu, cum să nu le fie frică, din moment ce au fost angajaţi pe „pile”, nu pe competenţă? Dacă ar avea cunoştinţe de administraţie, ar şti ce hîrtii să facă, ce proceduri trebuie îndeplinite.
Dacă în sistemul privat competenţa este importantă, atunci cine sînt acei „privaţi” care lucrează cu Statul?
Comentariu by Vipera cu elice — 6 noiembrie 2015 @ 6:55
In opinia mea, toti cei care fac poltica de ani de zile, sunt parte a sistemului corupt, prin urmare sunt la fel de corupti. Degeaba ne amagim ca X primar e mai bun ca saracul „a furat, dar a facut si multe pentru oras”….
Oameni buni, asta este o mentalitate gresita !!! De aici pleaca incurajarea lor sa-si faca „treburile”.
Parerea mea este ca trebuie sa incepem sa incurajam tinerii sa se implice si sa preia fraiele atat la nivel local cat si national.
Cat despre corupti… E simplu, SUNT TOTI !
Comentariu by Anonymous — 6 noiembrie 2015 @ 11:32
Izmana…e tot acolo ! Ala care spunea de Ponta ca n-are niciun Dumnezeu ! Astia s-au invartit pe calcaie si au facut o intoarcere de …cerc complet ! Adica… tot ei ! Si cred ca sunt deja sprijiniti,pentru un eventual plan B ! Ma ingrijoreaza faptul ca intre demonstranti am vazut agitandu-se foarte multe steaguri…ale unui alt stat…care ,culmea,taman acu’ a ramas si el fara guvern ! Ma mai ingrijoreaza si faptul ca pe sit-ul Jandarmeriei romane,niste janarali se joaca de-a ipocrizia…cu astia mai tinerii !(cica ei sunt de parte demonstrantilor !) Au trecut 26 de ani…da’ tot am mai ramas destui…nespalati…la creier !
In ‘ 89 …se cocea de „revolutie” mai intai pe la Iasi…cu vecinii nostri-turisti ! Au fost anihilati… dupa care diversiunea s-a amplificat,in vestul tarii…dar nici atunci si nici acum,fara ajutorul unor „cartite” „jenerali” care sa dea ordine strambe…nu s-ar fi putut ! Eu sper…ca ne-am mai „desteptat”! http://www.capital.ro/ct-popescu-klaus-iohannis-este-obligat-sa-l-numeasca-premier-pe-catalin-predoiu.html
Comentariu by I.S — 6 noiembrie 2015 @ 11:48
1)
http://jurnalul.ro/special-jurnalul/bibliotecii-i-s-a-dat-foc-din-interior-58527.html
2)
http://www.pressalert.ro/2015/11/ce-propunere-uluitoare-face-primul-purtator-de-cuvant-al-revolutiei-din-decmebrie-89-pentru-mortii-din-colectiv/
qed
Comentariu by nabuco — 6 noiembrie 2015 @ 12:00
@7 Nu sunt toti !! Cei corecti si cinstiti s-au dat deoparte,nu numai la „coatele” oportunistilor,ci si din fata unor sefi…profund corupti,care ,bineinteles ca nu au acceptat in jurul lor decat…pupincuristi ! Si pupincurist si bine pregatit profesional…e deja o jigodie ! In orice caz sa nu credeti ca perioada de „japca comunista” ne-a afectat pe toti la creier ! Din contra sa stiti ca tot cei cu carnetul rosu-bine ascuns in sifonier…au devenit „imaculatii capitalisti” care incearca din nou-dupa 26 de ani-ei sau copii lor -sa va abureasca…din nou ! https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12191013_879730382075497_1439185671141224390_n.jpg?oh=60f0c26c8c36b368d006cf9ddd08bd8f&oe=56AC2A6D
Comentariu by I.S — 6 noiembrie 2015 @ 12:14
@10 Poate aveti dreptate, dar tot tinerii sunt cei care pot doza mai bine si mai curat raportul dintre putere, politica si interese.
Cat despre afirmatia dumneavoastra ca nu toti sunt corupti, BA DA, la nivel local cel putin, toti consilierii locali au interese personale exprimate direct sau indirect, toti functionarii publici numiti politic si fara nici cea mai mica legatura cu pregatirea lor profesionala sunt corupti (ca doar trebuie sa-si pastreze functiile). Si toti cei enumerati sunt pastoriti de edilul orasului, care niciodata nu a fost vreun arhanghel.
Comentariu by Anonymous — 6 noiembrie 2015 @ 12:26
De data asta…se pare ca ai dreptate d-ta ! In orice caz-sa va dea Domnul gandul cel bun si sa nu va mai inselati si voi…ca si noi in ’89 ! Eu sunt in grijorat,pentru ca stiu ca asta nu este „traditia” romaneasca ! Coruptia este sprijinita din exterior si bine insurubata cu …persoane sus puse…niste „conserve” imaculate ! Nu va ganditi la un Iliescu ! Nu…de data asta sunt multi si tare apropriati ! Averi de la matusi…soacre-capitaliste care au lasat mostenire unor bugetari…Macar o revendicare din strada -aia cu votul la locale in doua tururi de scrutin…si tot i-ar mai opri ! P’enca s-ar „manca” intre ei…macar in campanii ! Aia in parlament,in timp ce prostii strigau in strada au mai „ras” o lege anticoruptie ! Din pacate…cred ca se va ajunge tot la…par,pietre,sticle incendiare ! Astia…nu-si mai pot scoate coltii…altfel ! Si inca mai atentionez …ca sa fiti atenti la ce se intampla acum in media si facebook! Pentru ca sunteti tanar dati zoom aici la tinerii revoltati :http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2015-10-27-20534289-0-infografic-propaganda-rusa-romania-cinci-portrete.jpg
Comentariu by I.S — 6 noiembrie 2015 @ 12:47
Din lac in put:
http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-tinerii-de-la-mp-constanta-au-parasit-partidul-272782?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Politic%E3&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Politic%E3
Comentariu by nabuco — 6 noiembrie 2015 @ 12:54
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10378957_1491041617867286_4934493915306267249_n.jpg?oh=1da172ab0edbdd2c612830ae1da63fdf&oe=56C4FF6C
Comentariu by I.S — 6 noiembrie 2015 @ 13:20
http://www.ancabalaban.ro/pledoarie-pentru-orasul-natal
&
https://www.youtube.com/watch?v=VP_6C9LR0Bk
Comentariu by nabuco — 6 noiembrie 2015 @ 14:33
pt. 6 angajaţii urlă că ei nu mai pot semna nimic, de frică să nu fie anchetaţi/arestaţi!…
daca esti incompetent ce conteaza ce scrie in hirtia aia ca oricum nu intelegi? asa ca de ce sa nu o semnezi?
treaba e ca foarte multi functionari nu mai semneaza hartii tocmai pentru ca se pricep la ceea ce fac si ca nu mai rezista ( nu mai doresc) la presiunea sefilor/primarilor. deci cei care cer lucruri ilegale nu sunt functionarii publici, ci sefi lor (adevaratii corupti). acum sa recunoastem ca sunt si functionari corupti si incompetenti.
Comentariu by Anonim — 6 noiembrie 2015 @ 14:57
Am fost o generație de sacrificiu si am sperat in ’89 ca măcar copiii mei vor trai altfel.Nu s-a întâmplat.Astazi copiii mei au copii la rândul lor si au realizat ca speranțele au fost desarte,iar societatea le-a respins aspiratiile si din acest motiv doi dintre ei au părăsit tara.Nu au fost pretențioși,au vrut dreptate,adevăr și civilizație.
Comentariu by L.M. — 6 noiembrie 2015 @ 16:22
Nu se v-a intimpla nimic,la nivelul tarii toti gindesc la fel cu cei din Mangalia: sa se schimbe,sa dispara coruptii si coruptia,sa avem,sa fim ca altii etc,dar cum sa se faca,prin rugaciuni,cu acatiste,cum,nicio idee,asteptam de la altii si acesti altii sunt „baietii destepti”,fostii baieti cu ochii albastri care au manipulat masele la revolutiesi le manipuleaza si astazi.Acesti tineri care formeaza grosul demonstrantilor au fost deja marginalizati,au aperut liderii(vasnici)ai ONG -urilor(acoperitii)si totul va fi cum a fost pe vremea lui Base!
Comentariu by doru — 6 noiembrie 2015 @ 17:14
Pt.6 sa inteleg ca sistemul de stat este corupt de catre CORUPATORII din sistemul privat.Vezi cazul corutilor din cazul MICROSOFT coruptii(deputatii,ministrii si înaltii functionari publici) au fost arestati,cercetati si judecati(trimisi în judecata) însa corupatorii(MICROSOFT)nu apar pe nicaieri.Sa fie vorba ca americanii sustin DNA în lupta antii coruptie numai împotriva coruptilor iar corupatorii ,mai ales daca sunt americani,nu au nicio vina.
Comentariu by Anonim — 7 noiembrie 2015 @ 10:11
@19
Este vorba despre faptul că „privaţii” despre care vorbesc nu sînt dintre cei care concurează în piaţa liberă, ci dintr-aceia care au DOAR contracte cu Statul: firmele „de casă”.
Şi în cazul dosarului Microsoft avem de-a face cu aceeaşi situaţie: o firmă de casă a derulat operaţiunea, avînd în spate o corporaţie care numai de concurenţă loială nu poate fi bănuită…
Comentariu by Vipera cu elice — 8 noiembrie 2015 @ 6:21
@16:
Încerci, cumva, să găseşti o scuză pentru incompetenţa de care ne lovim la Stat? Funcţionari publici sînt şi angajaţii „de rînd”, şi şefii lor. E adevărat că mai găsim, încă, funcţionari competenţi, care nu semnează pe şmecheriile şefilor. Dar, să-ţi spun un secret: ei sînt PRIMII care „pleacă”…
Comentariu by Vipera cu elice — 8 noiembrie 2015 @ 6:25