Mangalia – politica locală

4 noiembrie 2015

Ședință ordinară a C.L. Mangalia 06.11.2015

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:16

Anunț de presă

 Convocator_06.11.2015 – Click AICI…

Primarul Mangaliei, Radu Cristian a convocat pentru vineri, 6 noiembrie, ora 11:00, o şedinţă ordinară a Consiliului Local, în cadrul căreia se vor dezbate mai multe proiecte de interes public. Consilierii municipali vor pune în discuţie, pe ordinea de zi, mai multe proiecte, printre care hotărârea privind aprobarea proiectului tehnic, a indicatorilor tehnico-economici și realizarea investiției: ”PAVILION PENTRU PENSIONARI”. De asemenea, consilierii locali vor mai supune aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Prefezabilitate, în vederea branșării imobilului Bloc Pescăruș la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Mangalia, dar și un proiect privind inițierea planului urbanistic zonal de lotizare pentru atribuirea în folosință a unor loturi de teren, în vederea construirii de locuințe pentru tineri.

mangalia.ro

17 Comments

 1. … şi la punctul 14 împrumutul de 40 milioane lei.

  Comentariu by lucian visa — 4 noiembrie 2015 @ 17:19

 2. Ce înseamnă loturi pentru tineri? Adică sa și construiască ei case?pai mai navetiști lor câți tineri au bani sa construiască? Iar veți umple orașul de fundații începute și neterminate.era mult mai bine dacă va bateți capul sa aduceți industrii în oraș care sa genereze bani și locuri de munca. Ăsta suna a promisiune electorala ieftină

  Comentariu by Curiosu — 4 noiembrie 2015 @ 17:40

 3. Daca Piedone a demisionat, oare poate fi considerat un precedent?? Te rugam Mincinosule Mic lasa-ne. Tu nu ne iubesti, noi nu te iubim, deci.. out cu multe love, cat nu ne nenorocesti orasul de tot si- l lasi si mai sarac … tot noua.

  Comentariu by 6 luni — 4 noiembrie 2015 @ 17:45

 4. Pt. Curiosu. Minciunel juma de buletin și varza de Bruxelles, au făcut o tocăniță cu iz pre electoral în care să cuprindă masele de tineri hotărâți să-și facă case. Treaba ar fi bună și frumoasă dacă n-ar avea iz penal. Să nu știe madam boliță că, dacă se apucă să împartă terenuri cu zootehnistul ajuns primar înainte de finalizarea retrocedărilor la Legea 10, ajunge la mititica cu el cu tot? Să fie jalea așa de mare? Oare instituția prefectului chiar nu se autosesisează dacă cineva le vântură convocatorul pe sub nas? Vor girul Consiliului Local ca să spună că ăia au hotărât dar nu ține vrăjeala! Inițiator e micul mincinos iar avizul de legalitate îl dă frâna vărziță!

  Comentariu by Zoga — 4 noiembrie 2015 @ 18:15

 5. Pai BAI domnule primarel, urlai ca ii muti pe cei de la baraci in zona dintre FAR si Parc Industrial si acum vii sa ne spui ca acolo vrei sa dai loturi pentru tineri ? Cat de departe poate merge aceasta ipocrizie si disperare ?! Vrei imprumut iar ? Pai domnule primar, spui ca faci totul cu bani europeni si ca altii nu au fost in stare, atunci cu bugetul local ce-ai facut ?! Unde sunt banii cotizati de cetatenii Mangaliei ?! Pentru ce vrei sa imprumuti 10 milioane de euro ? Pai cat vrei tu sa imprumuti este cam bugetul orasului pe 1 an, vrei sa platim noi si ai nostri copii toata viata pentru mofturile tale ? RUSINE !

  Comentariu by Anonymous — 4 noiembrie 2015 @ 18:24

 6. Pt.3
  Există onoare la un fost comisar de Gardă ? Nici măcar jumi. Juma e moştenire.

  Comentariu by lucian visa — 4 noiembrie 2015 @ 18:50

 7. Din nou imprumut..din nou organigrama…omului asta ii place enorm Ziua cârtiţei…

  Comentariu by Anonim — 4 noiembrie 2015 @ 19:14

 8. ptr 5 – in zona respectiva nu mai e loc liber, a avut grija tusac cu gasca lui . Intreabal pe Vladescu, poate spune ceva…
  Pavilion pensionari???pai nu facu si tusac ???Si inca cite….
  Radule, mai adune niste pamint…vrem sa infunzi canalizarile de pe 1Dec. cind va ploua…te-ai inconjurat de hoti si incompetenti….

  Comentariu by zek — 4 noiembrie 2015 @ 19:22

 9. Un proverb românesc zice că cine se aseamănă se adună.

  Comentariu by lucian visa — 4 noiembrie 2015 @ 19:24

 10. Intrebare retorica : De ce primarul si gasca au fost fluierati si huiduiti la blocurile ANL ?

  Comentariu by Anonim — 4 noiembrie 2015 @ 19:58

 11. dragi mangalioti aveti curajul sa protestam pe data de7 11 2015 in fata primariei,hai sa va vad curajosilor,daca nu veniti in viata voastra sa nu mai comentati,sa stati ca maidanezicu coada intre picioare si urechile pe spate

  Comentariu by magalu lucian — 4 noiembrie 2015 @ 20:27

 12. Deşi a realizat cam toată viaţa venituri nu tocmai spectaculoase, în calitate de veşnic lefegiu la stat, actualul primar al Mangaliei, Cristian Radu (anterior comisar al Gărzii Financiare Constanţa), bate la avere mulţi investitori privaţi, cu companii serioase. În patrimoniul său personal se găsesc peste 81.000 de metri pătraţi de teren intravilan, 24,56 de hectare de teren extravilan, o casă cât şase din alea obişnuite, în suprafaţă de 414 metri pătraţi, două apartamente şi cinci spaţii comerciale premium în suprafaţă cumulată de 565,92 de metri pătraţi. Conturi grase, bijuterii scumpe şi maşini de lux întregesc patrimoniul primarului în vârstă de numai 44 de ani. Secretul acestei bunăstări explozive nu este leafa măruntă de la stat, ci o moştenire de familie, pe care Cristian Radu ar fi primit-o în urma decesului soacrei sale, survenit în anul 2013. O moştenire care l-a făcut milionar în euro!

  Comentariu by Anonim — 4 noiembrie 2015 @ 23:14

 13. Cand esti huiduit de mocangii si milogi e de bine. Parca mai ieri ii blamati de mama focului pe cei de la ANL cu masinile lor scumpe si serviciile banoase si influente.

  Comentariu by Fane — 5 noiembrie 2015 @ 0:41

 14. Pt.11
  Azi ar fi trebuit, înaintea ședinței de mâine, când se va aproba împrumutul. Având în vedere lipsa oricărei opoziții, acesta ar putea fi colacul de salvare al mincinosului.

  Pt.12
  Una din lozincile protestatarilor din multe orașe ale țării este ”corupția ucide”

  Comentariu by lucian visa — 5 noiembrie 2015 @ 7:44

 15. Ia auziți aici domnilor votanți și locuitori la anl, în special. Omul primarului și goarna lui aici pe blog v-a catalogat drept mocangii și milogi.ce părere aveți despre ăsta? Mai ales,când vine dîn partea unui funcționar public…Cum e turcul și pistolul nu?

  Comentariu by Curiosu — 5 noiembrie 2015 @ 7:45

 16. Și lasati-I averea primarului.e moștenire de lăsară asociata cu romulus remus și lupoaica.in niște firme care n-au făcut niciodată profit dar au produs moșteniri. Ăsta pe lângă corupție și hoție se numeste și evaziune fiscala.și în orice tara civilizata te trimite direct la beci.la noi..corupția nu ucide ci imbogateste

  Comentariu by Curiosu — 5 noiembrie 2015 @ 7:49

 17. S-a modificat organigrama…? care e forma ei? Stie cineva?

  Comentariu by Anonim — 6 noiembrie 2015 @ 19:37

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress