Mangalia – politica locală

2 noiembrie 2015

Primul candidat la Primăria Mangalia, anunţat astăzi: Constantin Bîrboră, din partea Mişcării Populare

Filed under: Mişcarea Populară — lucian visa @ 16:36

În cursul acestei dimineţi a fost anunţat primul candidat la Primăria Mangalia. Este vorba despre Constantin Bîrboră, ce va candida, anul viitor, la prima funcţie a oraşului, din partea Mişcării Populare.

Anunţul a fost făcut astăzi de preşedintele Mişcării Populare Constanţa, Claudiu Palaz: “Am stabilit candidații la primărie pentru primele 3 localități, după ce am evaluat activitatea fiecărei organizații în parte. Ne propunem ca până la sfârșitul anului să anunțăm cea mai mare parte a candidaților. Am încredere deplină în domnii Constantin Birboră (Mangalia), Florin Tugurel (Valul lui Traian) și Viorel Popescu (Lumina), că vor lucra în slujba cetățeanului, sunt oameni extraordinari, oameni care și-au exprimat interesul de a schimba în bine lucrurile în localitățile menționate”.

Constantin Bîrboră este născut în 1967 şi este profesor la Colegiul Economic Mangalia.

editiadesud.ro 02.11.2015

24 Comments

 1. E un tip serios, dar care nu s-a implicat politic cu nimic.
  L-am criticat nu demult pe Tănasă, șeful de la PSD și fost fotbalist, pentru că n-a luat nicio atitudine publică în legătură cu desființarea echipei de fotbal Callatis și cu posibila demolare a stadionului.
  Bîrboră a fost chiar antrenor la Callatis. Chiar nu-l doare de echipa pe care a condus-o ? Instinctul de conservare primează ? Atunci ce caută în alegeri ?
  Mai mult, la ultima ședință organizată de primărie și având ca temă sportul, Bîrboră a tăcut melc !
  Cu contracandidați de acest tip, mincinosu mai ia sigur un mandat.

  Comentariu by lucian visa — 2 noiembrie 2015 @ 16:46

 2. Il cunosc bine si este intradevar serios din pacate a gresit partidul si are sanse fffff mici.

  Comentariu by grama cornel — 2 noiembrie 2015 @ 17:10

 3. Interesant !!! Pleaca ospatarii, cârciumarii, etc, intra in scena fotbalistii.

  Comentariu by Unu de prin oras — 2 noiembrie 2015 @ 17:20

 4. Daca acest primar numit Radu Cristian mai castiga inca un mandat prefer sa infund puscaria si sa fiu impacat ca il vad la 2m sub pamant. Abia astept sa te intalnesc nenorocitule. Esti visul meu sa te vad cum cazi. Odata ce ai intrat in cacatul asta, dupa goana de a fura, nu mai scapi. Gandeste-te ca stiu de unde sa te iau din Constanta amarule.

  Comentariu by George Cristea — 2 noiembrie 2015 @ 17:20

 5. Ăsta nu e comentariu politic. Ai grijă la limbaj.
  Dacă ne-am face fiecare dreptate, unde am ajunge ? Nu ne place omu, hai să căutăm să-l schimbăm democratic.

  Nu eşti singurul revoltat de această administraţie.

  Comentariu by lucian visa — 2 noiembrie 2015 @ 18:21

 6. Aveti dreptate d-le Visa in ce priveste comentariul de la nr. 4 dar …..in spirit democratic ne-am dus la toate alegerile iar la ultimile ca primar ne-am ales cu ce-au vrut ei!

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2015 @ 18:40

 7. @5-Nu ! Nu aveti dreptate d-le Visa privind comentul de la @4 ! Chiar daca „l-ati combatut” pentru eventualitatea chemarii ca martor …la un eventual proces pe 206 noul cod penal ! Nu sunt unul dintre…navetisti si nici sustinator neconditionat-taliban al primarului si mai mult,va aduc aminte ca in campanie,cand a ocupat toti stalpii inainte cu doua saptamani de inceperea campaniei,cand erati in postura legala de a da o amenda pe fapta asta,ati gasit de cuviinta sa ma „contrati” p’aci,ba mi-ati spus ca ma stiati om serios si mi-ti desconspirat si numele ! Tot serios am ramas si va spun ca nu procedati corect,la cateva zile dupa ce am aflat de Dana, Fane, Ghiunaidan s.a sa-l certati p’asta cu palmuta pe crestet ! ” Nu-i frumos…da dai mai departe !”-pentru ca asta este d-le Visa-o invitatie la o noua „atitudine”! Daca lasati acest precedent nesanctionat cum trebuie…asta este o invitatie ! Mai ales ca semnatura lui este pur si simplu …o diversiune ! Ca atare,va rog,in numele corectitudinii,condescendentei,democratiei…pe care o clamam p’aci SA TAIATI COMENTUL @4 ! Cred ca sunt multi in acord cu mine…si chiar daca excludem navetistii !

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2015 @ 19:45

 8. Azi am fost pe faleza,unde am constatat, cu mare ingrijorare, ca s-a sapat piezis in taluz pentru o alee…taman la carciuma lui Luca ! Mai ramane sa aflm ca in proiect este pomenit si numele lui ! Ingrijorare,nu pentru tei,nu pentru ce am facut acolo cu priceperea mea si cu fondurile de care dispuneam atunci,ca si la sensul giratoriu,ci pentru ca acolo la 12m adancime este o canalizare,veche,care este in mare pericol !! Rabe de 16 to pe taluzul acela…pot desprinde oricand doua tuburi din incastrare…si au pus pe chituci,navetistii,str Rozelor si toate statiunile !(asta a fost adevaratul motiv pentru care am solicitat inchiderea circulatiei acolo !) Suntem pe cale de a face acolo una de nefacut…pentru care s-ar putea sa devenim renumiti ! Nu-i vorba…ca nici de fala nu suntem de ceva vreme !

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2015 @ 20:02

 9. PS la @8- Un ingredient taman bun pentru marele necaz de care sunt ingrijorat,s-a produs acolo ! Cu profesionalism si veghere a lucrarilor,au practicat doua santuri de o parte si de alta a soselei-in vederea unor noi dotari-insa exact in dreptul wc-ului public din taluz-devenit carciuma cu „sprijinul” lui Iorgus,au sectionat conducta de apa care alimenta un hidrant si wc-ul ! Ar fi fost lesne de priceput ca este acolo ! Apa care a deversat acolo…sub sosea ,e ingredientul care imi produce ingrijorare ! Totusi, am remarcat si un lucru bun : s-a instalat la capatul aleei un hidrant mare,absolut necesar !! Si din punctul asta de vedere, acolo era un alt pericol ! Pompierii nu aveau sursa de apa aproape de hoteluri !

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2015 @ 20:27

 10. Atat timp cat acest primar mi-a amenintat familia, nu o sa scape de mine, trebuie sa intelegeti. E un om de o rautate inimaginabila in el. Crede ca tot ce exista pe lumea asta i se cuvine. Acest om trebuie eliminat din aceasta viata. In loc sa isi creasca copiii, sa isi vada de viata lui, ameninta pe toti. Iti transmit acest mesaj prin intermediul acestui blog ”domnule primar” Radu Cristian ca pana nu te vad unde trebuie, nu vei scapa de mine. Ma obsedeaza aceasta idee de a te elimina.

  Comentariu by George Cristea — 2 noiembrie 2015 @ 20:54

 11. pt. 10
  Asta este masura valorii lui ca om – nemernicia in cel mai josnic mod. Atat poate caracterul si creierul lui!

  Comentariu by anonim — 2 noiembrie 2015 @ 22:44

 12. Nu îi dori eliminarea, fă-l să şi-o dorească singur. Evenimentul nu are sorţi de izbândă, individul este prea laş pentru un gest măreţ. Lasă viaţa să-şi urmeze firescul, nimic nu rămâne neplătit.

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2015 @ 7:38

 13. Rautatea lui CR nu are limite, n-are compasiune, mila de nimeni. Ii place sa faca doar rau si mai are si tupeu sa candideze din nou! Va plati sper la anu pt toate rautatile sale!

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2015 @ 11:31

 14. Barbora este pus de iorgus sa candideze pentru a rupe voturi la vitoarele alegeri.Hai sa fim seriosi.Iorgus isi face jocul in continuare si viseaza la o revenire spectaculoasa.

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2015 @ 12:48

 15. Birbora nu are nici o sansa! Sa fim seriosi, notorietate nu, sprijin politic nu, finantare nu…este un iepure care va sparge niste voturi, pe cele ale nostalgicilor fotbalului. Mangalia are nevoie de altceva, nu de oameni care toata viata au facut sport si mai putin administratie! Este nevoie de oameni ca el in primarie (profesori) care sa vina si sa ajute in problemele legate de invatamantul local si sport, dar cam atat! Pacat ca apar candidati atat de slabi, incepe sa imi fie frica de un nou mandat al mincinosului.

  Comentariu by mangalianul — 3 noiembrie 2015 @ 15:09

 16. pt 14.ai dreptate.ceva gen nae negrea dar la opozitie.

  Comentariu by anonim — 3 noiembrie 2015 @ 15:11

 17. te contrazic aici.Nae nici sa nu aude de iorgus.sunt in rozboi de cand iorgus a venit acum cativa ani la pdl.

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2015 @ 15:47

 18. clanul sportivilor….:)))))

  Comentariu by sam — 3 noiembrie 2015 @ 17:43

 19. Pt 17 Te inseli amarnic Nae a fost mana in mana cu Iorgu.

  Comentariu by grama cornel — 3 noiembrie 2015 @ 17:47

 20. A fost in echipa lui cand erau in pdl dar acum fiecare este cu treaba lui.

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2015 @ 22:13

 21. Toți sunt cu Iorgus dar fac pe opozanții ca Boroiu acum cinsprezece ani Barbora are barul dat de Iorgus

  Comentariu by Gore — 3 noiembrie 2015 @ 23:51

 22. Boroiu a făcut opoziţie lui Iorguş în 2000. O şedinţă de CL. Prima.

  Referitor la relaţia Nae – Iorguş, este complexă. Să nu uităm că în plină guvernare PDL, 2008-2012, Nae l-a „trădat” pe Iorguş şi a rămas bine mersi adjunct al lui Foleanu la Neptun-Olimp. Mai mult, în 2012 când Tusac a hotărât demiterea lui Filimon din postul de primar interimar, cei zece consilieri care au fost de acord, au avut două propuneri de înlocuire, pe mine şi pe Nae. Consilierii PDL, Foleanu şi Griguţă, l-au susţinut pe Nae. Chiar să o fi făcut-o de capul lor ? Nu prea cred. Să nu uităm că atunci Iorguş era deputat şi preşedintele PDL.

  Comentariu by lucian visa — 4 noiembrie 2015 @ 16:53

 23. pentru ca asfalt tango.

  Comentariu by anonim — 4 noiembrie 2015 @ 18:23

 24. Corect. Mă bucur că mulţi comentatori, aşa ca tine, chiar au pus punctul pe i. Nae şi Tusac chiar au asfaltat. De multe ori, de proastă calitate.

  Comentariu by lucian visa — 4 noiembrie 2015 @ 18:46

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress