Mangalia – politica locală

24 octombrie 2015

Comunicat PSD Mangalia despre …

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 11:38

 

Comentariu la comunicat

Pentru că e sfârșit de săptămână, vă propun să-l lăsăm un pic pe mincinos și să discutăm de PSD Mangalia.
Activitatea lor publică e cam ca textul ”comunicatului”, adică lipsește cu desăvârșire. Dacă uneori Iorguș mai zicea câte ceva, acum PSD- ul local a pornit pe calea ilegalității, precum comuniștii înainte de finalul războiului al doilea.

Evident că în 2016 va fi un vot negativ la primar, dar cine va lua acele voturi ? Evident că niște candidați, inclusiv cel al PSD-ului. Dar vor fi suficiente ? Lumea s-a păcălit de două ori votând pe te miri cine, doar să scape de vechiul primar. S-ar putea să procedeze altfel la anul.

La PSD vor avea loc sondaje. Mă întreb dacă lumea neinteresată direct de politică va recunoaște pe cineva de acolo, cu excepția lui Iorguș și poate un pic pe Foleanu ?

Unii PSD-iștii zic că au documente incriminatoare pentru actualul primar, dar le vor face publice în campanie sau precampanie ? Cred ei oare că electoratul la va primi precum americanii noua producție Star Wars ? În nici un caz. Inerția socială și lehamitea de golănia politică e mare.

Despre președintele organizației, Tănasă, nici nu știu ce să zic. A fost un bun fotbalist în echipa de glorie a Callatis-ului, dar când echipa a fost desființată, iar acum se ”lucrează” și la stadion, nu a luat nicio poziție publică. Păi ce credibilitate electorală are șeful PSD-iștilor ? La fel ca și membrii, adică public nu există. Și atunci de ce ar primi votul  PSD-ul ?

Vă rog și pe voi să vă spuneți părerea.

32 Comments

 1. Ceaţa şi brambureala din politica locală, dezertările şi fuzionările contra naturii au reuşit şă anihileze noţiunile de ideologie, verticalitate, demnitate şi moralitate din politică. Mai merită cameleonii ăştia flămânzi şă fie aleşi ? Cred că poziţia cea mai firească a locuitorilor faţă de reprezentanţii tuturor găştilor politice ar fi o absenţă masivă sau chiar totală de la vot. Altă sancţiune mai severă nu cred că putem aplica fomiştilor şi oportuniştilor ce au pretenţia să fie numiţi politicieni reprezentativi.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 24 octombrie 2015 @ 14:17

 2. Și ce realizezi cu absenta masiva?vor ieși tot ei chiar și cu un singur votant nu-I ăsta solutia

  Comentariu by Curiosu — 24 octombrie 2015 @ 17:03

 3. Nu va grabiti cu concluzi pripite . Veți vedea in curind ce înseamnă PSD Mangalia . Piticul va fi făcut praf de noua echipa din PSD

  Comentariu by Psd — 24 octombrie 2015 @ 19:16

 4. PSD Mangalia, atentie sa nu fie prea târziu sa ne aratați cine sunteti.Primarul va pregateste niste surprize (vezi cei 40 milioane,aprox 9,9 mil.euro)cu care vă va fi greu sa-l mai faceti praf.Populatia(ce a lui Lăpusneanu)va pune botul la ce le va prezenta primarul si vă va fi foarte greu să mai câstigati.
  ATENTIE !

  Comentariu by Anonim — 24 octombrie 2015 @ 19:44

 5. O simpla părere. …psd ul Mangalia si-a pierdut de mult credibilitatea. Cu o echipa de conducere formată dîn Tanașa ciobănel și alții n-au șanse. Pe,lângă ăsta îi mai au și pe păpușile lui iorgus la remorca.

  Comentariu by Curiosu — 24 octombrie 2015 @ 20:31

 6. Alegerile nu pot fi validate cu un singur votant.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 24 octombrie 2015 @ 21:16

 7. pt curiosu . nu fi asa de sigur . din contra echipa asta il va desfiinta pe mincinos . la psd acum este cea mai puternica echipa de pina acum . cu siguranta te vei convinge.

  Comentariu by psd — 24 octombrie 2015 @ 21:22

 8. De ce sa puna botul la ce va prezenta primarul ? Poate sa buna botul si la ce le va promite pesedeul. Apropos , mai aveti macheta aia cu blocuri pentru tineri care a costat cat un apartament ?

  Comentariu by Gore — 24 octombrie 2015 @ 21:30

 9. Unul care scrie pina in loc de pana … e sigur votant psd Din cate vad si peneleul are cea mai puternica echipa de pana acum. Parca imi vine sa plang cand ma gansesc ca nu vor castiga nici cei care ne au tinut in frig , nici cei care dau pomana la puturosi si ii tin in frig pe muncitori. Chiar cine ne a tinut in frig Iorgus sau Tusac cu pesedeul ? Nu conteaza , sunt toti acolo..

  Comentariu by Gore — 24 octombrie 2015 @ 21:33

 10. de cati votanti este nevoie pt a se valida un scrutin?

  Comentariu by Anonim — 24 octombrie 2015 @ 22:05

 11. PSD pleaca oricand de la 20 % . Am mai spus asta si acum 8 ani . Primarul in functie pleaca de la 25 % – 30 % in functie de celelalte variante care vor aparea , daca vor aparea ( se stie deja cat a luat doctorul in 2012 sa renunte la candidatura ). Dupa cum se comporta psd ul la centru si pnl ul local nu au cum sa treaca de 35 % nici unii nici altii dar vor fi pe acolo. Deci totul depinde de spargatorul de voturi, Hmmm mie imi miroase a bani nemunciti dar Diaconescu si Udrea sunt la parnaie. Cum era legea aia cu partide din 3 membri ?

  Comentariu by Nea Dan — 24 octombrie 2015 @ 22:15

 12. La conferinta de presa de 2 ore de vineri, Felix Stroe pare ca are sange in instalatie, PSD-ul stie ce are de facut. PNL-ul n-are lideri.
  La Mangalia va castiga oricine are un trecut curat, este determinat sa candideze si va rezista atacurilor marsave ale lui Radu.

  Comentariu by anonim — 24 octombrie 2015 @ 23:16

 13. Trebuie sa revina Mario Cotletz

  Comentariu by Anonim — 25 octombrie 2015 @ 8:53

 14. Sau nu.

  Comentariu by anonim — 25 octombrie 2015 @ 9:26

 15. Cui ii mai pasa ?!

  Comentariu by I.S — 25 octombrie 2015 @ 9:39

 16. 9…9…9…-cu „9” membri se poate face partid ? Si totusi…cui ii mai pasa ? Nene Dane-inspirat de semnatura d-tale,amintesc si de faptul ca la Bucuresti…mai exista un Nicusor Dan,care da fiori partidelor !

  Comentariu by I.S — 25 octombrie 2015 @ 9:49

 17. Pt.3
  Ce spui tu e valabil pentru o luptă în sensul propriu. PSD stă la pândă, precum Basarab I la Posada și dă cu pietre, stânci și vipere împotriva PNL-ului care trece prin trecătoare.

  Lupta politica e altceva și se face zilnic. Nu apari, nu zici nimic, nu ești. Asta înseamnă și lipsă de voturi. Nu vă faceți visuri deșarte.

  PSD-ul local ar trebui să conștientizeze, nepublic evident, că e în mare criză. Ieșirea va fi tot pe un plan de criză. Lipsa de activitate publică nu e clar soluția potrivită. Asta în cazul în care nu e un blat între unii PSD-iști și mincinos, ceea ce eu nu exclud, dar n-am nici dovezi să confirm.

  Comentariu by lucian visa — 25 octombrie 2015 @ 11:13

 18. Iorgus isi va anunta candidatura la primarie din partea psd.Acum se fofilste sa nu fie terfelit pana la alegeri.La psd mangalia nu exista decat iorgus si acolitii lui.Tanase este papusoi si nu face o miscare fara girul lui iorgus.

  Comentariu by masooo — 25 octombrie 2015 @ 11:45

 19. N-ar fi exclus ca în acel plan de avarie să fie candidatura lui Iorguş.

  Comentariu by lucian visa — 25 octombrie 2015 @ 12:28

 20. Pt 9:Gore, lasa vrajeala, tu nu esti din Mangalia, așadar noi decidem daca alegem sau nu unul ,, care ne-a ținut ,, in
  Frig.Cei care citesc blogul sunt mult peste nivelul vostru intelectual si vad si rad la ce strecori tu iar primaru’ te mangaie pe cap in semn de multumire.Un pont mic de la mangalioti, oricate voturi ați fura, oricati bătrâni ați cumpara, oricati tigani ați hrani cu mici si bere, oricate rude si cunostinte ați avea la Constanța si București si Teodora le va face domiciliu la Mangalia, NU VEȚI MAI CÂȘTIGA! Nu contează cine va contracandida pentru cei care nu sunt implicați politic, vor vota toți ca mine împotriva lui Radu Cristian sau vorba unuia, nu se va duce nimeni la vot. Oamenii din Mangalia s-au păcălit in 2012, au vrut ceva nou si au luat teapa.Stim toți ca primarul are o masca care da bine la tigani si la mosi, dar noi ceilalți nu suntem nici prosti nici rai, nu asa a afirmat? Crezi ca uita cineva in ziua votului? Nu va fi o campanie procandidat x partid, va fi o campanie ANTI CRISTIAN RADU!Sictir

  Comentariu by Sictir! — 25 octombrie 2015 @ 14:00

 21. Iorgus va candida independent!

  Comentariu by Anonim — 25 octombrie 2015 @ 14:56

 22. @21 Iorgus va candida,independent…de vointa lui ? Sau ,la indemnul unora dependenti de…puterea banului ! Mai complicat e ca trebuie „sa dea cu stanga-n dreapta” si pentru ei e greu,din cauza de renume,din cauza de …obraz,din cauza ca la partide, el insemna:”partidul sunt eu”…da’ numai la „improprierit”-voi,faceti-mi cuvantarile,ca la asta sunteti buni ! D’aia,s-ar putea ,ca independent …sa pacaleasca mai bine,mai ales ca ,pecuniar, isi poate permite sa faca pe filantropul…electoral-acu are de unde ! Pentru psd-istii…de rand-aia care merg la urne- Tusac era mult mai bun,decat el…si se pare ca stie asta,inca din campaniile electorale trecute ! Asa ca la „mangalea”…doar independent !

  Comentariu by I.S — 25 octombrie 2015 @ 16:18

 23. Sictire , eu m am nascut aici , sti tu oare unde era maternitatea ? Dar Marea Neagra , dar Gradinita de pe Bratianu unde erau numai case , de Mustegep ai auzit ? Cristian Radu e in Mangalia cu mult inaintea lui Tusac sau Iorgus . Nu o sa castige , normal , o sa castige ai mei asa ca de fiecare data cand prostanii se satura de bine. Abia astept. Pa si pusi sictir

  Comentariu by Gore — 25 octombrie 2015 @ 20:46

 24. Știu, sau stu(după cum conjugi verbul nu M-ai convins ca nu esti navetist),mai vedem cui pa si cui pussy

  Comentariu by Sictir — 25 octombrie 2015 @ 23:25

 25. Va inchipuiti ce HOT e piticu, daca el ne-a lasat in frig in primul an de mandat, cind a luat combustibil prost de la prietenul lui din Ialomita???!!!!!….. La pret de motorina …dar impartit frateste JUMI-JUMA…sar parea ca aceasta gasca nu e straina de furaciunea garniturii de tren cu 49 de vagoane de motorina furate in 2007…..iar piticul era mare sef la garda atunci…si prietenul Secareanu stie ( si spune) ceva….

  Comentariu by SP — 26 octombrie 2015 @ 20:57

 26. Cine e Tanasa asta?? In afara ca a batut mingea pe maidan ce a mai facut ???

  Comentariu by Unu' de prin oras — 27 octombrie 2015 @ 5:45

 27. pt 26 . intreabo pe mata ce a mai facut .il cunoaste f bine .

  Comentariu by of of — 27 octombrie 2015 @ 9:52

 28. Amice de la @27 ma-ta are cratima.intreab-o dar sunt sigur ca nici ea nu stie.se vede dupa cum te-a educat.fotbalistule…..

  Comentariu by Curiosu — 27 octombrie 2015 @ 18:34

 29. http://www.replicaonline.ro/nicusor-constantinescu-condamnat-cu-executare-in-dosarul-centrului-militar-zonal-245842/

  Comentariu by nabuco — 28 octombrie 2015 @ 14:14

 30. Vreau sa va rog, pe unii si pe ceilalti care comentati aici sa faceti un demers in directia stoparii, sesizarii nenorocirii care se intampla cu fumul asta in oras. Este absolut criminal tacerea noastra, ne intoxicam copii, ne nenorocim ase prefac ca nu vad smogul asta mizerabil. O sa murim in liniste….Ajutati orasul cumva domnilor.!!!!

  Comentariu by gogu — 28 octombrie 2015 @ 19:41

 31. Stie FF bine MAMA ta prostutule. Ii place si acum ……..il place marimea XXL…….tu poti sa comentezi ca altceva nu sti sa faci , nu esti bun de nimic.

  Comentariu by Of of — 28 octombrie 2015 @ 21:14

 32. http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/politic/soarta-lui-nicusor-in-psd-decisa-in-sedinta-din-5-noiembrie-570330.html

  Comentariu by nabuco — 30 octombrie 2015 @ 15:36

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress