Politica locală

22 octombrie 2015

Au început acţiunile de asfaltare

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:28

Mangalia_3 Mangalia_5 Mangalia_6 Mangalia_7 Mangalia_8 Mangalia_9 Mangalia_12 Mangalia_13 Mangalia_15

    Încă din a doua jumătate a lunii octombrie, au început acţiunile de asfaltare pe arterele principale şi plombare pe mai multe străzi secundare din municipiul Mangalia. Astfel, de la intrarea în oraş, dinspre Constanţa, se toarnă covor asfaltic pe Şos. Constanţei, până la sensul giratoriu, pe strada Portului şi la ieşirea din oraş, către Limanu. Acţiunea este derulată de CNADNR, în urma solicitărilor făcute de Primăria Mangalia la Ministerul Transporturilor. În acelaşi timp, se plombează gropile pe străzile Muncitorului, Oituz şi T.S. Săveanu. Reprezentanţii ADPP susţin că în prezent lucrează la documentaţia pentru asfaltarea tuturor străzilor din oraş, cu bani europeni.

Mangalia_14 Mangalia_16 Mangalia_17

mangalia.ro

17 Comments

 1. Părţile de drum din imagini, care se plombează, aparţin drumurilor naţionale (DN39) şi au ca administrator CNADNR. Primăria n-are nicio treabă, decât că încearcă să deconteze electoral munca altora. Tot un fel de furt.
  Boldarea începutului de comunicat îmi aparţine. E grozav, nu s-a început în martie sau aprilie lucrările, ci „încă din a doua jumătate a lunii octombrie”. Grozav comunicat. Cât o fi luat Colgiu pentru el ?

  O întrebare totuşi : de ce nu s-a asfaltat înainte de sezonul estival ?
  Şi un posibil răspuns : s-au sincronizat cu pregătirea spaţiilor verzi pentru sezonul de iarnă.

  O întrebare către mincinos : strada Henny Ignaţie din Saturn (strada Profesorului cum îi zic eu) când mama dracului ai de gând să o plombezi ? Asfaltul la intersecţia ei cu strada Corneliu Coposu (un alt intelectual) e zob. Chiar te supără şi dincolo de moarte seniorii ăştia cu şcoală ? Să-ţi mai zic ceva mincinosule, Henny nu a fost niciodată Mazâlu.

  Poate Marios Cotleţ, fostul candidat la Primăria Mangalia şi poate viitor, în memoria fostului său profesor pe care ştiu că l-a apreciat mult, va sponsoriza plombarea străzii. Ar fi un gest frumos şi o cinstire a unui mare profesor. Ar fi şi un gest de a pune la punct o administraţie de care mie îmi e şi silă să mai adaug ceva. Poate ar fi o provocare şi pentru alţii.

  Comentariu by lucian visa — 22 octombrie 2015 @ 17:31

 2. A verificat cineva daca profesorul purta numele Heny sau Henny ? Pentru ca eu din cate stiu e prima varianta … Ar fi o solutie sa cautam o culegere ceva semnata de profesor in timpul vietii ca post mortem le-a publicat altcineva …

  Comentariu by YODA — 22 octombrie 2015 @ 21:21

 3. Scuze daca printre initiatorii proiectelor cu denumirea strazilor din Saturn se afla si detinatorul blogului desi nu cred.

  Comentariu by YODA — 22 octombrie 2015 @ 21:24

 4. Asfaltarea pe DN sau DE mai degraba prostie decat initiativa laudabila , se vede ca CNADR nu au ce face cu banii in timp ce primaria nu are bani de asfaltat. Asta inseamna ca banii trebuie dusi in alta parte decat la centru. S a facut o greseala cu laudaatul efectul e exact invers. Actiunea e un fel de isprava Dorel la nivel inalt. La linia ferata de la benzinaria dinspre 2 mai dai in groapa pe banda 1 si ei asfalteaza unde era bine….

  Comentariu by Vasile — 22 octombrie 2015 @ 21:32

 5. Aceasta lucrare de asfaltare este o lucrare obligatorie ce trebuie executata periodic de catre CNADR si nu are nicio legatura cu primaria Mangalia.Sos.Constantei,Srt.Portului si iesirea spre 2Mai fac parte din DN 39 care este sub administrarea CNADR.Toate lucrarile se fac pe cheltuiala CNADr iar Primaria Mangalia nu are un aport de niciun leu.Acesata lucrare se făcea cu sau fară solicitare Primariei Mangalia(este o lucrare obiligatorie si face parte din programul de întretinere a DN 39).Acum o saptamâna Dragos Angelescu spunea unor tovarăsi de ai săi sa spună(propaganda ieftina)în oras(la populatie) ca asfaltarea DN 39 se face de catre primar ,că multi locuitori vad si cred ca asfaltarea se face de catre Radu si putin stiu care este realitatea(primaria si primarul nu au niciun merit).
  Colgiu încearca sa manipuleze locuitorii Mangaliei însa uita un lucru ca nici Dracu nu-l mai baga în seama iar vrajelile asta ieftine de doi bani nu mai tin la mangalioti.Sa vina cu ceva nou daca are(nu prea cred ca are).Este foarte usor sa critici pe altii cum facea în 2012 si foarte greu sa construiesti.
  Aceasta asfaltare va scoate în evidenta alte greseli mai mari care le-a facut administrația locala .Veti vedea! .

  Comentariu by Anonim — 22 octombrie 2015 @ 21:41

 6. Sa inteleg ca pe politistii locali care si au adus contributia la eliberarea carosabilului ii plateste CNADR ul ? Lucrare obligatoeie !!!??? in timp ce CNADR ul este obligat de instante sa plateasca despagubiri de milioane de euro pentr deficiente in infracstructura care au dus la decese si infirmitati ?

  Comentariu by Vasile — 22 octombrie 2015 @ 21:53

 7. Daca era Mazare exploata din plin subiectul , dar nu in aceasta directie ci invers. Aici e o problema de mass media care s-a bagat ca … in lapte. In loc sa puna in evidenta lucrurile bune facute de primar de care nu stie multa lume se lauda cu .. prostiile altora. Daca era Tusac aveam mii de fluturasi in cutiile postale cu praful de la COMCM pe deoparte si locul eliberat de mafia constanteana pe de alta parte. Chiar asa , ce ciudat , tot constantenii ne au scapat de mafia lui Fratila ca sa vezi.

  Comentariu by Dan — 22 octombrie 2015 @ 21:58

 8. Reprezentanţii conducerii PNL Mangalia s-au reunit, marţi, în vederea constituirii Comitetului Local Executiv, conform prevederilor statutare. Din partea conducerii judeţene a partidului, la şedinţă au fost prezenţi secretarul general al Comitetului Judeţean Executiv, Septimiu Bourceanu şi secretarul general adjunct, Romeo Murea.

  În cadrul reuniunii, s-a semnat actul de constituire a CLEx şi s-a hotărât ca Dorel Vasile Toma să ocupe funcţia de vicepreşedinte al PNL Mangalia. Secretar general al CLEx este Nicolae Teodorescu, iar secretar general adjunct – Valentin Ciuraru. Sediul organizaţiei a fost stabilit ca fiind cel din Piaţa Republicii. Toate deciziile au fost luate în unanimitate de cei prezenţi.

  La finalul şedinţei, preşedintele PNL Mangalia, Radu Cristian, a declarat: „La Mangalia, s-a depăşit etapa în care se vorbea de foştii PNL-işti şi foştii PDL-işti. Acum formăm un singur partid, avem aceleaşi obiective, iar unitatea şi munca în echipă vor contribui decisiv la câştigarea alegerilor de anul viitor.”

  Comentariu by Dan — 22 octombrie 2015 @ 23:59

 9. Băi ne lași cu pnl-ul lu’ pește? Mă mir că Teodorescu stă cu haimanalele la masă după ce l-au mințit în ultimul hal.Așa e el iertător. O să și-o fure a doua oară, că gașca nu a venit în Mangalia pentru treabă ci pentru căpătuială!

  Comentariu by Zoga — 23 octombrie 2015 @ 7:02

 10. Sa inteleg ca in afara de Teodorescu la acea masa stau doar haimanale?…..poate dar nu cred.

  Comentariu by Zalupca. — 23 octombrie 2015 @ 7:27

 11. Un proberb zice că cine se aseamănă, se adună.

  Comentariu by lucian visa — 23 octombrie 2015 @ 11:03

 12. Pt.2
  Eu am scris numele aşa cum apare pe stradă.
  Culegerea ar fi interesantă pentru că e în afara şabloanelor clasice.

  Pt.3
  Numele străzilor a fost dat în mandatul 2000-2004.

  Pt.10
  Un proberb românesc zice că cine se aseamănă, se adună. În politică, din păcate, nu se poate altfel.

  Comentariu by lucian visa — 23 octombrie 2015 @ 11:06

 13. ATENTIE NOUL PNL.CEI CARE AU VENIT DIN VECHIUL PDL AU UN SCOP DEFINIT
  SA ACAPAREZE OSV CELE CARE AU UN ROL FOARTE IMPORTANT LA ALEGERILE DIN PARTID IN 2017

  Comentariu by OBS — 24 octombrie 2015 @ 8:20

 14. Ptr. 12, OBS, vad ca ai idei, dar acapararea se poate face si de PSD&CO prin munca de teren. Si daca fostii PDL nu au candidat, care le-ar fi scopul ? Un post, doua de consilier nu se obtin de la OSV-uri. Sau vrei sa bagi un „cal troian” ? Pari informat, mai da-ne si noua, muritorilor de rand, cate o informatie utila.

  Comentariu by Dan — 24 octombrie 2015 @ 9:09

 15. Hopa ! Cârtița se „iecsprimează”!
  Nu dragule OBS. OSV_ul nu se acaparează, ci se câştigă cu muncă şi pricepere în teren. OSV_uri puternice şi funcționale înseamnă rezultate bune la locale(primar+majoritate CL) şi legislative. Acesta este scopul definit de PNL Mangalia. Până în 2017, anul la care ție îți fuge timpul, vom avea interimari, căci Statutul nu-ți dă voie să ai titulari până atunci… chestia cu 6 luni înainte de alegeri interne.
  Şi DA, PNL (PDL+PNL) Mangalia vrea să-şi întărească OSV_urile.

  Comentariu by valentin ciuraru — 24 octombrie 2015 @ 18:19

 16. Pt. #11(@3) #14
  http://www.cotidianul.ro/descoperire-istorica-neamtul-malaet-270338/

  Comentariu by nabuco — 27 octombrie 2015 @ 12:29

 17. Dar gropile din Cartier (de la conductele de gaz) când se vor astupa?.La primavara când vor deveni cratere ,pentru că asa sunt cerintele de campanie electorala ale PNL.

  Comentariu by Anonim — 28 octombrie 2015 @ 10:53

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress