Politica locală

13 octombrie 2015

Au demarat lucrările la Aleea Teilor

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:15

Zilele acestea, la Mangalia au început lucrările la un alt proiect cu finanţare europeană, respectiv modernizarea Aleii Teilor, vechea faleză a oraşului. Proiectul prevede reabilitarea Aleii Teilor pe o distanţă de 1,5 km, precum şi amenajarea unui punct de belvedere. Primarul Radu Cristian a declarat că „Vom inspecta periodic şantierul, pentru a se respecta termenul de finalizare al lucrărilor, 31 decembrie anul curent.”

Astăzi, alături de colegi din Primărie, edilul a fost pe teren pentru a verifica modul în care se lucrează, dar şi pentru a discuta cu reprezentanții constructorilor despre diverse detalii legate de proiect. Cu acest prilej, primarul a asigurat locuitorii oraşului că teii din zonă nu vor fi tăiați, iar dalele de piatră cu numele artiștilor vor fi scoase cu grijă, recuperate și vor fi montate într-o altă zonă, special amenajată. Reamintim ca în acest moment, în Mangalia se lucrează la alte trei proiecte europene: „Callatis – Istorie la malul mării”- reabilitarea vechii cetăţi Callatis, Faleza din staţiunea Neptun și Parcul Evergreen.

12 octombrie 2015                               Biroul de presă

mangalia.ro

2 Comments

 1. http://www.cotidianul.ro/paradoxurile-unei-industrii-vinde-mai-bine-dar-da-oamenii-afara-269632/
  &
  http://www.cotidianul.ro/concedieri-masive-la-o-banca-importanta-269637/

  qed

  Comentariu by nabuco — 13 octombrie 2015 @ 20:05

 2. Scoate toate dalele cu numele artistilor!!!!pune dale cu numele consilierilor si primarului!!!merita!!!! orasul mai are putin si ajunge in ruina!!

  Comentariu by pescaru — 15 octombrie 2015 @ 11:38

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress