Mangalia – politica locală

9 octombrie 2015

Spitalul Mangalia nu poate asigura asistenţă medicală la naştere, după orele 16.00, în CPU sau în Secţia Obstetrică-Ginecologie

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:37

Conducerea Spitalului Municipal Mangalia anunţă că în următoarea perioadă nu va mai putea asigura asistenţă medicală la naştere, după orele 16.00, în Compartimentul Primiri Urgenţe (CPU) sau în Secţia Obstetrică-Ginecologie. Potrivit reprezentanţilor conducerii instituţiei, în prezent se fac demersuri pentru a se scoate la concurs posturi de moaşe şi medic pe specializarea obstetrică-ginecologie. Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost informat în vederea direcţionării gravidelor către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după orele 16.00.

Replica 09.10.2015

36 Comments

 1. E fără precedent în istoria spitalului ! Am ajuns mai rău ca la Caracal.
  Liviu Mocanu, actualul director, se pare că a intrat şi el în gaşca care sapă Mangalia. Să-i solicităm pe soldaţii americani, poate printre ei sunt şi moaşe.

  Comentariu by lucian visa — 9 octombrie 2015 @ 15:39

 2. Asta e de fapt omul, e vorba mereu si de caracter. Oare faptul ca a fost internat la psihiatrie ii da circumstante atenuante? Sau ar trebui sa ne puna inca o data pe ganduri, despre cum am ajuns din cauza politicului. Unu zdravan chiar nu mai exista, pe nici o functie de conducere?

  Comentariu by Anonim — 9 octombrie 2015 @ 15:48

 3. Ora 16:30 La monomentul eroului calatian,seful politiei locale facea de paza…sa nu lesine niscaiva gura casca de…admiratie ! O tiganca bortoasa in intersectie… i se rupe apa. Ce sa faca, ce sa faca!? Vede politistul : – Hauleo, manca-ti-as chipiul lu’ matale, mi se rupse apa si am gemeni, ajuta-ma si pe mine sa nasc, traiasca familia ta de haladit ! – Doamna, da’ eu nu am pregatire medicala-Si ce,de politist-ai ?-Pai n-am,da’ nu cred ca pot ! – Hai, ba printisorule, ca nu ie greu, astepti acolo sa iasa plodu’, tai cordonul ala cu briceagu’ si gata. Politistul isi da acordul. Da sa iasa primul baiat, scoate capul si… intra inapoi. Inauntru, asta de a iesit ii spune celuilalt: – Ba, pupa-ti-as ochii, hai prin spate, ca in fata e curcanii !!

  Salvează râsul românesc!
  http://www.FunkyDonkey.ro & http://www.Facebook.com/Bancuri

  Comentariu by I.S — 9 octombrie 2015 @ 17:15

 4. Apropo !Pai nu se intreaba bine-„Din inima Mangalia” lansand acest concurs : https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/12003326_461357014047515_5914455084160790574_n.jpg?oh=774f8cd9978cf2f96d39ab2e8d11d1bb&oe=56D140B7

  Comentariu by I.S — 9 octombrie 2015 @ 18:02

 5. Ne intoarcem in urma cu 50 de ani, „bravos natiune”!
  &
  http://www.reporterntv.ro/stire/medicul-ginecolog-ion-niculescu-sub-control-judiciar-dupa-ce-ar-fi-primit-mita-350-de-euro-pentru-o-operatie-de-cezariana

  Comentariu by nabuco — 9 octombrie 2015 @ 18:28

 6. Voi nu v-ati saturat sa latrati aici ? degeaba. De ce nu mergeti sa-i scoateti cu forta pe acesti nenorociti navetisti din primarie ? de ce trebuie sa il mai suportam pe acest hot si mincinos de primar ? de ce trebuie Mangalia sa suporte toate scursurile si toate curvele din primarie ? aceste jeguri imputite din gasca lui Radu Cristian. De ce sa nu fie scosi cu forta din primarie si executati ?

  Comentariu by ETS — 9 octombrie 2015 @ 19:44

 7. Bravo ciobanele.Fii barbat si nu te lasa.Ii vrem pe tusi si iorgus inapoi.

  Comentariu by masooo — 10 octombrie 2015 @ 9:29

 8. Democraţia nu înseamnă forţa pumnului sau jigniri. Există metode pentru schimbarea unui primar. Dar acestea presupun participare şi nu anonimat, ceea ce nu e la modă în Mangalia.

  Comentariu by lucian visa — 10 octombrie 2015 @ 9:41

 9. Are „mana la caricaturi” vezi cazul (RC) nostru la Mangalia:
  http://www.atitudineaonline.ro/Senatorul_Moga_a_luat_lectii_de_desen_de_la_prichindeii_prescolari_31220.html

  Comentariu by nabuco — 10 octombrie 2015 @ 13:26

 10. Astia amenință precum
  Mafiotii, lovesc ce ai mai drag, sa te supuna.Cand va santajeaza, printr-un șef mai mic, strangeti dovezi si aparati-va.Aparati-va, pe voi si pe alții.Daca sunteți uniti ii dovediti, arma golanilor e forța, nu inteligenta!

  Comentariu by Google — 10 octombrie 2015 @ 13:27

 11. Sa dea Cornaci din agoniseala inapoi 10 procente si se rezolva!

  Comentariu by Gigi Dan — 10 octombrie 2015 @ 14:45

 12. Cand o sa dea ciobanel dau si eu.

  Comentariu by masooo — 10 octombrie 2015 @ 18:03

 13. dar poate va plati in sfarsit familia ciobanel chiria pe cladirea de langa cimitir.sau nimeni nu stie ca s-au folosit de ea si nu a platit ciobanel niciodata nimic,nici macar cand era in posesia armatei?acum are ciobanel o mare pretentie:sa i se dea in proprietate pe motiv ca s-a folosit tasu de ea!!!dar el e foarte vocal,dar uita sa se uite in curtea lui.mai avem si altele pentru domnia sa!!!!!!!

  Comentariu by Anonim — 10 octombrie 2015 @ 19:57

 14. @13-Daca ne spui ca are pretentie sa primeasca in proprietate acea cladire,esti usor de recunoscut ca fiind din proaspata(si totusi invechita!) administratie ! Dai din casa…si dai rau…si-l scrii rau si pe „ta-su”-d’aia esti lesne de recunoscut…ca si la asta sunteti tari! Insa spre lamurirea celorlalti si mai ales a celor mai in varsta care stiu ca acea cladire a fost a armatei-da, este adevarat,acolo a fost punct-control la intrarea in divizie si spre comandament,unde era un altul(si este si acum) La capatul celalalt al soselei-la intrare in sant. naval militar,mai era unul identic (care se pare ca a fost demolat.Astea ca sa treaca de la un minister la altul trebuie o procedura mai de durata incheiata cu o hotarare de guvern…care guvern n-a avut niciodata timp pentru „maruntisuri” din astea ! Pentru cei care nu stiu si pentru o demolare trebuie obtinuta o autorizatie de…constructie ! Se pare ca acolo s-a facut o „stergere contabila” fara un transfer legal. Si atunci cum sa ia primaria chirie pe un obiectiv care nu-i apartine ! Ta-su ,stia lucrul asta de la cel care a fost si primar p’aci si ne-a lasat mostenire cinematograful Pescarus ! Daca ar fi platit la fisc si i s-ar fi incasat banii de catre alti destepti de pe acolo,atunci chiar ar putea avea castig de cauza ! Ca si la o casa facuta abuziv si care dupa doi ani fara demolare-insa taxata la fisc…trebuie bagata in legalitate ! A mai fost o cladire acolo care a ramas in afara U M ,dar care, stiu ca in prima faza a fost transferata legal la spital,unde s-a facut in prima faza dispensar,dupa care s-a transformat in policlinica militara-stomato pentru armata.Acum ii zice muzeu. Am postat asta ca sa va fixati ochelarii in directia corecta !

  Comentariu by I.S — 10 octombrie 2015 @ 21:06

 15. @13 Si sa va ajut mai mult. Are apa,are lumina…or astia trebuie sa lege la dosar niste acte…care acte contin obligat niste falsuri si cineva a facut uz de fals…

  Comentariu by I.S — 10 octombrie 2015 @ 21:31

 16. vorbesti prostii!incerci sa pari ca cunosti subiectul,dar esti …intre ciobanel (tasu) si adpp mangalia a existat contract clar,insa tasu a refuzat sa plateasca chiria?chiar daca a semnat contractul.a primit mai intai cladirea pe o firma-cerea sa faca alimentara(amuzant),iar apoi a mers pe o alta fima pt funerarii.pe ambele a avut contracte.

  Comentariu by Anonim — 11 octombrie 2015 @ 0:05

 17. Va arde de scandal , las ca vin inapoi si va mai tin in frig o iarna sa vi se mai dezghete mintea. Pana atunci il las pe nasu sa se ocupe de partid.

  Comentariu by Tusy — 11 octombrie 2015 @ 1:53

 18. Toti o apa si un pamânt(Primaria si Spitalul,primarul si directorul).Ce pretentie poti sa ai de la gasca navetistilor din primarie si acolitii sai(din ce în ce mai putini).Un singur exemplu :În vara asta la Spitalul Mangalia a avut loc un concurs pentru ocuparea unui post la Hematologie ,concurs câstigat de nimeni alta decât……..Andrei Mihaiela(a participat conform pregatirii sale )fosta sefa la Politia Locala,fosta sefa la spatii verzi si actualmente directoare la Urbanism în primaria Mangalia(urmeaza sa sustina examen,momentan este cu dispozitie de primar).Andrei Mihaela este concubina lui Calin George prietenul ,la cataramă, a lui Radu Cristian.Pană aici nimic anormal ati spune însa,veti vedea că ce s-a întâmplat este de râsu-plânsu.
  Dupa câstigarea concursului la Spitalul Mangalia,Mihaela Andrei nu s-a prezentat la post(se pare creat pentru ea) cum era normal ci s-a prezentat la Primarie unde a fost numita interimar ,cu dispozitie,directoare la Urbanism.Pentru a nu îsi pierde functia de la spital, simtind ca actualul primar este pe topogan,si-a securizat(blocat),prin relatia cu primarul(probabil ,nu?) functia de la Spital pana la 01.august 2016(data când nu va mai fi primar Radu,dupa parerea ei).
  Nici aceasta individă ,careia i-ai facut toate mendrele,nu mai are încredere în tine Radule si gasca ta de navetisti.
  Domnule Mocanu dece ati organizat acel concurs daca nu aveti nevoie de acel post si persoana ,iar daca aveti dece nu va chemati câstigatoarea la post si acceptati aceasta ilegalitate.Vedeti ca Andrei Mihaela a mai comis multe ilegalitati pe care le veti afla ulterior.

  Comentariu by Anonim — 11 octombrie 2015 @ 10:07

 19. Un politist il legitimeaza intr-o seara pe un trecator.- Cum te numesti ? – Dumitru Constantinescu.- Ocupatia ?- Sunt medic primar.Nedumerit politistul se gandeste:- Cum medic primar ? Ori e medic ori e primar. Asta e cam dubios..- Hai cu mine la sectie sa vorbim acolo ! Ajunsi la sectie,politistul ii raporteaza superiorului. – Si acum ce fac cu el, dom sef ? Superiorul scarpinindu-se la ceafa,ii spune: – Intreaba-l daca are facultatea facuta.Daca are,inseamna ca e medic,daca nu, inseamna ca e primar.

  Comentariu by Zoga — 11 octombrie 2015 @ 11:04

 20. Mihaela are ceva dusmani. La un studiu mai atent am constatat ca nici unul dintre cei care o musca de fund pe la spate ( ca din fata e greu sa o faci daca lucrezi in primarie ) nu se ridica la nivelul ei . Spaga la procesele verbale ( pe care in toate primariile le face urbanismul ) a crescut simtitor , intrarile in legalitate cu amenda minima sunt la ordinea zilei , poate doar la capitolul circulatie se vede o imbunatatire. Va luati de Mocanu de parca restul posturilor din acest oras s-ar ocupa cinstit /// Haida de , incepand cu santierul si terminand cu sanatoriul balnear toate posturile sunt pe relatii si spaga dar .. numai Mihaela se vede. Probabil din primarie da.

  Comentariu by Vitamina — 11 octombrie 2015 @ 21:54

 21. A nu avea incredere in Radu e una si a nu avea incredere ca va castiga alegerile e alta. Asta o putem spune prin mai cand va expira termenul de inscriere in cursa electorala. Oare el , in cine mai are incredere ?

  Comentariu by YODA — 11 octombrie 2015 @ 22:00

 22. Are încredere în câteva fosile pe care le-a sprijinit. E varză. Are coșmaruri. Dă vina pe toată lumea. Nu recunoaște că e incapabil. Putorile care-l pupă-n dos produc o ceață peste mintea lui care oricum e subțire rău. Nădragii și pantofii de firmă nu-l vor mai ajuta. Poate doar varza boliță care nu poate crede că va mai da peste un fraier de un asemenea calibru….

  Comentariu by Zoga — 11 octombrie 2015 @ 23:27

 23. Pt.20
  Nu ai înteles nimic.Nu are nimeni nimic cu Andrei Mihaela.Daca ai fi citit articolul ai fi vazut ca la Spital este nevoie de asistenta medicala si se fac eforturi pentru a scoate la concurs posturi pentru a asigura asistenta medicala.Acum când nu este personal este nevoie de concurs iar cand s-a dat concurs pentru un post se renunta usor la el pentru ca cineva ,indiferent cine este,trebuie sa fie director în primarie.Asta asa ca principiu(ce o fi alea principii?) .Eu unul nu vreau sa ma ridic la nivelul ei si al celor câtiva ca ea din Primarie.Cu bârfe,ifose si intrigi nu se poate construi ceva trainic,durabil care sa dăinue peste timp.
  Tot ca principiu, nu o pot uita pe aceasta femeiuscă cum l-a întâmpinat cu flori pe scarile primariei pe Iorgus in 2012 pe 12 iunie parca.Se plimba cu acesta prin toate birourile prezentându-ne pe toti angajatii primariei si lundu-si notite cu tot ce spunea Iorgus.Aici ai dreptate nu multi se ridica la nivelul ei, pentru multi findu-le foarte greu sa atinga asemenea performante.
  Referitor la posturile din oras ocupate la fel daca stii ceva fa denunt la DNA ca si asa suntem o tara de delatori.

  Comentariu by Anonim — 12 octombrie 2015 @ 0:10

 24. Eu am inteles ca Mihaela e de vina pentru faptul ca nu avem asistenta medicala dupa orele 16. Ca tine ocupat locul de … biolog sau ce dracu o fi ala. Pai mai sunt si alte posturi ocupate ai caror titulari feaca menta prin spital.
  Cum bai frate , adica dupa 16 nu avem medici de garda ??? La tara o asistenta sau moasa face de toate iar aici ditamai doctorii nu se pricep ? Hai lasati – ma …
  Cat despre primar eu cred ca are incredere in cetatenii carora nu le mai pute rahatul si pisatul din gardul viu , carora nu le mai intra in plamani ciment de la COMCM , care poata sa treaca de pe Tepes Voda pe Muncitorului fara sa mai baricadeze spagarii drumul , in parintii elevilor de la Fruvileg care nu mai vin la scoala pe jos sau deloc si asa mai departe. Era sa zic si in beneficiarii de pachete. NU in ei nu poate avea nimeni incredere. Cu exceptia a 20% sunt oameni care au muncit putin sau deloc si au pensie mica.

  Comentariu by Adelin — 12 octombrie 2015 @ 1:11

 25. adeline, coprofagia lasa si urme psihice nu numai fizice:P esti clarul exemplu..macar e bine ca recunosti ca ti place

  Comentariu by bigbrother — 12 octombrie 2015 @ 10:51

 26. Mincinosul a fost huiduit astăzi de mangalioti http://www.callatis.tv/?p=293

  Comentariu by Gica — 12 octombrie 2015 @ 22:34

 27. ,, Din cauza situatiei GREA ,, vai de gramatica parintelui de fotbalist ! La munca bai … la scoala la carte , dupa aia la fotbal , ai vrea tu sa devina pustiul un Maradona pe banii nostri dar nu tine. Treceti la munca lasati cersitul Iar primarul ar fi bine sa poarte discutii din astea cu cei care muncesc din greu nu cu mocangistii astia. Sa se dea mari cu copii sportivi pe banii lor , banii nostri sunt pentru toti.

  Comentariu by Dan — 13 octombrie 2015 @ 1:20

 28. Boul ala se intreaba ce se intampla daca face un accident ca prostul cand isi duce copilul la competitii. Dar daca s ar intampla cu un microbuz fara autorizatii si cu soferi neangajati cum ar fi ?

  Comentariu by Benone — 13 octombrie 2015 @ 1:22

 29. Voi la Marele PNL ce vorbiti?

  Primaria are deja 3 microbuze scolare repartizate de catre guvernul PSD. (care stau „moarte” in spatele Primariei.

  De ce nu le foloseste? Vrea Romulus sa le duca in campanie electorala, asa cum a fost unul dintre ele in Bulgaria cu prof. Ninu?

  Sau va tine Teo gura ferecata?

  Comentariu by Pt. Vali Ciuraru — 13 octombrie 2015 @ 1:49

 30. Mincinosul va sfarsi rău, cred ca la anul va fi luat cu pietre de mangalioti. Este cel mai slab primar pe care l-a avut Mangalia, nu a facut nimic, ne este rusine sa mai spunem ca suntem din Mangalia. Am fost si in alte orașe ale Romaniei, nu ne putem compara cu Navodari, Slobozia sau ce sa mai vorbim de Iași, Brasov sau Cluj.

  Comentariu by Manu — 13 octombrie 2015 @ 8:53

 31. Teo, pentru banii care-i încasează presteaza pupincurism acum, pentru ca sa rămână in Primarie la anul, va sari in barca castigatoare cand va sti ca Radu se scufunda.Astia-s oamenii lui Radu

  Comentariu by Google — 13 octombrie 2015 @ 11:04

 32. Pai oricum parintii lui Teo l-au sustinut in 2012 pe Iorgus. Asa ca nu ii va fi greu sa vireze.

  Comentariu by Anonim — 13 octombrie 2015 @ 11:15

 33. Dar cu Leonard Tanase nas de cununie, oare cum mai are Radu încredere in ea? Pare ca va fi muscat de sarpele care-l incalzeste la……

  Comentariu by Google — 13 octombrie 2015 @ 11:50

 34. Mincinosul va rămâne singur la anul in alegeri. Va pleca la constanta in mod rușinos. Nu a facut nimic pentru Mangalia, am pierdut 4 ani ascultând intoxicările lui.

  Comentariu by Huia — 13 octombrie 2015 @ 12:06

 35. http://www.mangalia.ro/spitalul-mangalia-gasit-solutii-pentru-asistenta-la-nastere/

  Comentariu by lucian visa — 13 octombrie 2015 @ 15:49

 36. Poate „presteaza” dr. Niculescu in folosul’ comunitatii, cine stie?

  Comentariu by nabuco — 13 octombrie 2015 @ 16:49

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress