Mangalia – politica locală

7 octombrie 2015

Primarul Radu Cristian verifică lucrările de reamenajare a spaţiilor verzi

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:23

În această perioadă, continuă lucrările de reamenajare a spaţiilor verzi, în mai multe zone din oraş. Primarul Mangaliei, Radu Cristian, alături de reprezentanţi ai ADPP, Poliţiei Locale şi societăţilor de salubrizare şi spaţii verzi, s-au deplasat, luni, 5 octombrie, pe strada Rozelor şi străzile adiacente pentru a verifica modul în care se lucrează, dar şi pentru a discuta cu cetăţenii despre problemele locale. În prezent, se desfăşoară acţiuni de curăţenie şi ecologizare, pregătirea terenului pentru gazonare şi campania de plantări de copaci, care va debuta peste aproximativ două săptămâni. Cu acest prilej, primarul i-a asigurat pe locuitorii oraşului că programul de modernizare a domeniului public va acoperi toate străzile, conform unui grafic stabilit împreună cu reprezentanţii ADPP.

6 octombrie 2015                  Biroul de presă

mangalia.ro

21 Comments

 1. E graficul la cum să cheltuiești 9 milioane de euro.

  Comentariu by lucian visa — 7 octombrie 2015 @ 16:26

 2. Omul asta merita totusi sa recunoastem ca stie cum sa faca impresie. Manipuleaza, minte, e fals…dar o face cu incredere.

  Comentariu by Anonim — 7 octombrie 2015 @ 17:59

 3. De manipulat îi mai manipulează doar pe cei din gașca lui. Cetățenii Mangaliei s-au convins.

  Comentariu by lucian visa — 7 octombrie 2015 @ 18:17

 4. Cata dreptate au pct.1,2 si 3!!!!!!!!!!!

  Comentariu by Anonim — 7 octombrie 2015 @ 19:28

 5. Carcotasi au fost sant si vor fi, omul isi vede de treaba lui atata timp cat merge si vorbeste cu oamenii doar ei pot sa-l judece dupa ce face. Ce credeti ca barca lui Tusac sau palmierii au costat mai putin? sa fim obiectivi. Nene Visa las-o mai moale ca si d-ta parca ai fost pe acolo si acum parca ai pe cineva prin primarie asa ca nu ne mai da noua sfaturi….

  Comentariu by Zalupca. — 8 octombrie 2015 @ 8:04

 6. ptr. Zalupca:
  Pe vremea la care faci referire str. Trandafirilor îşi merita numele…acum doar iarbă printre dale. Sensul giratoriu era o grădină permanent înflorită şi oferea vizibilitate maximă…acum ţucale greceşti made in China. A mai prăduit balaoacheşul moldovean un purcoi de lovele pe o machetă cu 3 blocuri dar care nu se ştia unde vor fi amplasate şi câteva infochioşcuri ce nu au funcţionat o clipă. De iahtul luat la second mai ştie cineva ceva ori a eşuat prin Constanţa ? Ghenele europene arată mai bine dar mirosul e tot acolo. Or fi uitat ăia de la Polaris că mai trebuie şi igienizate din cînd în cînd, că preţul pe metru cub l-au ridicat zdravăn.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 8 octombrie 2015 @ 9:08

 7. Pt.5
  N-am fost în nicio barcă a lui Tusac. S-a încercat o colaborare PSD-PNL, dar n-a reușit. Asta a fost șansa mincinosului în 2012.
  Referitor la faptul că am pe cineva în primărie, e adevărat. E ilegal sau e primăria voastră privată, moștenită și ea de la soacră ? Așa înțelegeți voi golanilor să mă șantajați, lovind într-o femeie, poate cea mai bine pregătită din toată administrația Mangaliei ? Zilele în administrație vă sunt numărate, iar pentru unii dintre voi și zilele în libertate. Mangalia n-a murit !

  Comentariu by lucian visa — 8 octombrie 2015 @ 17:30

 8. Chiar asa…ma si mir cum de a rezistat…Dle Visa, sa nu imi spuneti ca asta e prima amenintare directa, ca nu cred sa se fi retinut atat Raducu.

  Comentariu by Anonim — 9 octombrie 2015 @ 17:39

 9. Evident că nu e prima dată. Represaliile le-au luat prin dispoziţia ilegală semnătura de Maganu, mare caracter, mare om !!! Comportamentul mincinosului în acest sens îl depăşeşte pe al lui Tusac, care şi el a făcut-o, tot spre finalul mandatului, dar şi-a asumat-o.
  Problema e mai delicată pentru ei şi nu dau decât un exemplu. La finele anului 2012, guvernul Franţei i-a acordat doamnei o bursă la Paris pentru proiectul „Conservarea patrimoniului cultural francez”, singura pentru România şi neacordată pe cumetrii, aşa cum se fac angajările la primăria Mangalia. Dacă o administraţie îşi permite să-şi bată joc de aşa oameni, cum o face aceasta, doar pentru că eu îi critic, înseamnă că e condusă de golani.
  E o diferenţă uriaşă între a merge de la Mangalia la Paris pentru o bursă acordată de guvernul Franţei şi a merge de la Mangalia, de la un liceu foarte bun atunci, la Palas (tot cu P începe) pentru treapta a doua.

  Comentariu by lucian visa — 9 octombrie 2015 @ 17:57

 10. Am avut plăcerea sa o cunosc pe soția dumneavoastră, și cred că este supracalificata pentru jobul pe care îl are în primarie. As vedea-o mai degrabă pe la casa de cultura dezvoltând programe de cultura, teatru,și alte cele. Ce mă nedumerește pe mine este faptul că accepta situația în care se află în primărie în prezent. (Am văzut- la taxe și am presupus ca nu a solicitat sa se mute acolo.) Iertati îndrăzneala de a întreba, dar sunt sigur ca e ceva ce nu ne spuneți!

  Comentariu by L33T — 9 octombrie 2015 @ 19:05

 11. În general, supracalificarea deranjează, obedienţa e baza. La impozite şi taxe e noul batalion disciplinar, condus de inegalabila Simona Ciocănel, cea care impune ordinea cu forţa, dacă e cazul.
  În administraţia Tusac, batalionul disciplinar era la Social, când pedeapsa era să faci anchete la ţigani, pentru că el era tuciuriu. Acum lucrurile au evoluat.

  Nu am vrut aduc în discuţie lucruri personale, nici în mandatul trecut, nici acum, dar golanul de comentariul 5 m-a provocat.

  Vedeţi voi, toţi comentaţi anonimi şi nu doriţi să fiţi expuşi la nimic. Eu îmi asum ceea ce spun. Pentru ce ? Nu candidez, nu vreau locul nimănui. Mai mult, provoc neplăceri celor apropiaţi, dar şi mie. Vreau doar să convieţuim mai bine în Mangalia. Nu o putem face doar cu o singură voce critică, sau câteva pe care pe putem număra pe degete. Mangalia va avea în continuare golani la conducere, atâta timp cât tăceţi ! Am mai spus-o şi o repet, pentru că sunt singur într-o zi o să renunţ, e doar o chestie de timp. E cineva dispus să continue sau să mi se alăture ?

  Comentariu by lucian visa — 9 octombrie 2015 @ 19:17

 12. Cei care scriu sub ” anonim” au o motivatie. Sunt din caterogia celor care au fost dati afara si au fost amenintati, poate au afaceri in Mangalia si ei au fost amenintati si nu in ultimul rand sunt cei care inca mai lucreaza in sistem si ei fiind amenintati. Lista este mult mai lunga: rudele lor, locuitorii Mangaliei care vor sa isi pastreze anonimatul pana la momentul alegerilor. In acel moment vor putea sa demonstreze ca au un cuvant MARE de spus. Nu pot ei fura cat putem noi vota! Suntem mult mai multi decat pensionarii si tiganii!

  Comentariu by Anonim — 9 octombrie 2015 @ 22:21

 13. Domnule Vișa,
  V-aș încuraja ca să vă îndreptați cu acțiune în instanță împotriva celui care v-a amenințat, voalat, soția. Aveți cam toate elementele pentru a deschide acțiunea(comentariu, ip_ul). Nu trebuie să fim guvernați de frică. Faceți-o !

  Comentariu by valentin ciuraru — 9 octombrie 2015 @ 22:34

 14. http://www.mediafax.ro/politic/legea-big-brother-promulgata-de-presedinte-14817477

  Comentariu by nabuco — 9 octombrie 2015 @ 23:25

 15. Pai, domnule Visa, dispozitia de detasare putea fi contestata la prefectura si atacata in instanta de contencios. Asta era o forma de impotrivire la abuz mult mai corecta.

  Comentariu by Anonim — 10 octombrie 2015 @ 8:58

 16. Blogul asta e pe undeva si un fel de supapa prin care respira necazul unora. Nu e necesar sa spuna poporul cu nume si prenume care sunt matrapazlacurile lui Radu despre care afla fiecare cum poate. Nici dumneavoastra si nici altii nu spun totul pana la capat. Jumatati de masura…Spuneti ca socialul era pe vremea lui tusac batalion disciplinar? Eronat! Radu l-a facut batalion, inca din 2012. Si-a manifestat dispretul fata de angajatii de acolo fara nicio jena. Pe directorul in functie l-a manevrat pana a scapat de el. Acum are nevoie de cei de acolo, ca doar categorii importante de votanti sunt in evidenta si sub influenta celor de la asistenta sociala.

  Comentariu by Anonim — 10 octombrie 2015 @ 8:59

 17. Sunt alaturi de dvs domnule Visa!!! mangalia merita o administratie corecta si un primar gospodar!!din pacate oamenii seriosi si gospodari nu sunt implicati politic!!!mai putini sunt cei ce se vor sacrifica pentru oras!!!majoritatea vin sa fure ce a mai ramas!!!

  Comentariu by pescaru — 10 octombrie 2015 @ 11:26

 18. Dl. Ciuraru e frumos ce spuneți chiar ideal.dar utopic.de ce?pai un slugoi de-al mincinosul are de mult timp plângere penala pentru hărțuire sexuala.și nu s-a întâmplat nimic.în plus slugoiul teoretic nu are ce căutăm pe funcția aia. Dar na ăsta

  Comentariu by Curiosu — 10 octombrie 2015 @ 13:43

 19. La vestitul viitor parc nu se lucreaza de o saptamana.Au fost aduse dale de ciment de saptamana trecuta dar nu s-a incarcat groapa cu pamant. Eu cred ca vor sa faca parcul in groapa! Poate nu se mai gaseste pamant ?

  Comentariu by Anonim — 10 octombrie 2015 @ 14:53

 20. @13.Vali -nu este corect ! O sa mai discutam pe speta asta cat de curand…ca de luni suna trompetele lui Dragnea,care o vrea si pe aia cu „defaimarea”-lege,la care l-au tras de maneca ai lui(si nu numai !-au sarit in aer o sumedenie de ONG-uri) si a spus c-o amendeaza,pentru cazurile de politica.Ti-aduci aminte cand erai abordat prin locuri publice,cu amenintari, de „grupurile” lui Tusac ?-pen”ca te stiau in tabara Iorgus ! Acu,ar fi culmea sa patesti…invers!(de la grupurile Iorgus-psd ! Sau poate nu ?!-primind o legitimatie…speciala !) Ai un blog,la fel ca si dl Visa ! Ati imbracat camasa asta si…va duceti crucea ! Amenintari am primit pe aici mai multi-si tu,si carcotasul apolitic si Visa ! De pilda,atunci cand ma balacarea pe aici maria lui Iorgus…va amuzati amandoi ! Intre timp Iorgus a trecut la „dusmanii tarii si ai tai” si astia ai lui Radu ma percep ca fiind…d’al lor ! Vax ! Articolul 206 din noul cod penal,poate fi invocat,aici oricand,iar dl Visa poate fi chemat ca martor…si cu IP-ul in maini ! Uite un exemplu clar. Vezi data !: Stimate postac IS ce rău incomensurabil ți-a făcut Iorguș de ai o așa de mare ură pe el.Te urmăresc de aprox.8 ani ești numai venin împotriva lui.Vezi să nu-ți dăuneze grav sănătății,mai ales că ai și o vârstă!………..
  Comentariu by cititor de blog — august 16, 2015 @ 7:27 pm

  Comentariu by I.S — 10 octombrie 2015 @ 15:41

 21. Pt. #16
  Pastrand proportiile suntem cam ca in:
  http://www.cotidianul.ro/scrisoare-din-rusia-catre-putin-dumnezeu-nu-va-va-ierta-269482/

  Comentariu by nabuco — 10 octombrie 2015 @ 15:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress