Politica locală

1 octombrie 2015

Percheziţii în Constanţa şi alte judeţe: procurorii au verificat documente de la Primăria Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 19:12

Percheziţii de amploare în judeţele Constanţa, Călărași, Caraș – Severin şi în municipiul Bucureşti, joi, 1 octombrie! Procurorii DNA au descins la domiciliile mai multor persoane fizice, care ar avea legătură cu Primăriile, la mijloc fiind vorba despre festivităţile populare organizate cu ocazia “Zilei Oraşului”. Se pare că faptele de corupţie s-ar fi infiltrat sub forma unor şpăgi “consistente”. La Mangalia au fost audiate două persoane, fiind verificate documente din cadrul Primăriei, de la Direcţia de Turism.

Început de lună cu “cântec”! Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au efectuat cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în cursul anului 2015. Astfel, în cursul zilei de1 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au efectuat percheziții domiciliare în 6 locații situate în municipiul București și județele Constanța, Călărași și Caraș – Severin, reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii au ajuns şi la Mangalia, descinzând la domiciliul a două persoane, care au fost audiate la sediul Poliţiei. În plus, oamenii legii au “vizitat” şi Primăria, verificând documente din cadrul Direcţiei de Turism. Contactat telefonic, Dumitru Flip, directorul executiv al respectivei Direcţii, ne-a declarat că nu este vizată de procurori nici o persoană din cadrul administraţiei locale şi doar s-au verificat câteva documente cu privire la două evenimente pe care Primăria le-a organizat.

„Au vrut să afle câteva informaţii cu privire două evenimente derulate de Primărie, Ziua Mangaliei şi Zilele Recoltei. Doar au verificat câteva documente, nu le-au ridicat. Nu a fost vizată nici o persoană din primărie. Am făcut Ziua Mangaliei la Piaţa Casei de Cultură, a fost invitată şi Claudia (Cream). Cineva o fi spus că, de Ziua Mangaliei, s-a făcut şi s-a dres. Iar despre cel de-al doilea eveniment, Zilele Recoltei, care nici nu a început, începe de mâine, se desfăşoară cu caracter gratuit, noi doar asigurăm locaţia. S-au lămurit oamenii despre ce este vorba. Se caută fel şi fel de…“, a declarat, pentru Replica, Dumitru Flip, directorul executiv al Direcţiei Turism din cadrul Primăriei Mangalia.

Însă, la Caraş-Severin ar fi vizat chiar viceprimarul, respectiv Gore Domilescu, care ar fi luat o şpagă de 1.500 de euro în legătură cu manifestările de ziua oraşului. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Replica, 01.10.2015

Din partea Primăriei Mangalia :
„Primăria Municipiului Mangalia informează că în data de 1 octombrie 2015, la sediul instituției s-a prezentat o echipă din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a solicita documente cu privire la organizarea unor evenimente locale. Pe această cale, facem precizarea că toate documentele au fost puse la dispoziția autorităților statului.”

29 Comments

 1. Poate că au cerut documente despre prestaţia artistică a „vedetelor” Mazâlu şi Maganu la festivalul Callatis.

  Comentariu by lucian visa — 1 octombrie 2015 @ 19:12

 2. http://imgur.com/gallery/xxZOhtt

  Comentariu by I.S — 1 octombrie 2015 @ 19:18

 3. http://i.imgur.com/K8G0UCx.jpg

  Comentariu by I.S — 1 octombrie 2015 @ 19:20

 4. Colgiu nu este angajat in primarie, dar are birou linga Filip. Si se ocupa de promovarea evenimentelor. Tuturor evenimentelor. Oare pe el l-au cautat? Cita rautate. Ce nedreptate.

  Comentariu by Anonim — 1 octombrie 2015 @ 22:04

 5. Minciuni si iar minciuni
  Tarabele costa 200 RON CELE CU CARNE pentru 3 zile, dar ce mai contează în momentul in momentul în care trăiești in Romania

  Comentariu by Anonim — 1 octombrie 2015 @ 22:49

 6. Fratilor , din cate vad eu pe aicea , prin primarie au mai ramas niste ghertoi care dau afara din casa fie ca sunt angajati sau simpli vizitatori. Asa ca atentie cum va purtati cu ai intrucat peste 7 luni vor fi sefii vostri. Mai ales ca acuma nu mai e vorba de Iorgusisti sau pesedisti. Sunt tot acolo.

  Comentariu by ochioasa — 1 octombrie 2015 @ 23:45

 7. Este vorba de dare si luare de mita. Pentru aceste doua evenimente primăria a cheltuit bani mulți, o parte s-au întors la doi funcționari – colectori de șpagă pentru Radu. In urma declarațiilor si a interceptărilor telefonice se vor face rețineri.
  Sunt vizați Filip si Romulus. Vom avea insa si alte surprize…

  Comentariu by Marius — 2 octombrie 2015 @ 8:38

 8. ptr. 7: firesc, năravul din fire n-are lecuire şi uciorul dacă nu e din titan…

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 2 octombrie 2015 @ 10:48

 9. S-a razbunat iorgus?Draga primar si stimate iorgus de ce nu mergeti in siria sa va luati de cap.Aveti mult loc acolo.

  Comentariu by anonim — 2 octombrie 2015 @ 12:44

 10. De ce credeți ca doar Iorgus putea sa spună o vorba la DNA?Intai pica oamenii lui, unul câte unul, asa cum a pregătit el rândul tuturor vine si rândul lui.Romulus e doar începutul..

  Comentariu by Pazea ca vine DNA — 2 octombrie 2015 @ 13:32

 11. Radule te vei duce la pușcărie in 6 luni. Sa il iei si pe Romulus, Boita si frății Angelescu cu tine.

  Comentariu by Liviu — 2 octombrie 2015 @ 15:32

 12. Vezi și http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/eveniment/pentru-zilele-municipiului-si-ziua-recoltei-procurorii-anticoruptie-au-poposit-ieri-la-primaria-mangalia-566740.html

  Comentariu by lucian visa — 2 octombrie 2015 @ 16:30

 13. @12 Cam asta sugerez si eu la @3 cu ziua recoltei ! Ar mai putea fi o reclamatie si de la Claudia (Cream). Cu ea povestea e mai veche.De aici pot veni chiar probe…pecuniare ! Nu cred ca Iorgus sa-si fi dezvaluit niste metode prin care-si facea „aliati” !

  Comentariu by I.S — 2 octombrie 2015 @ 17:11

 14. Transparenta totala la Primaria Mangalia, Dumitru Filip si-a luat concediu, foarte clar insa ca ascunde informații presei, daca nu ma insel doamna Gomeaja nu mai este șef serviciu .

  Comentariu by Pazea ca vine DNA — 2 octombrie 2015 @ 18:12

 15. Din 3 septembrie doamna Gomeaja este pensionară.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 2 octombrie 2015 @ 19:37

 16. Asta nu inseamna ca se sterge totul. Pensionarea nu inseamna imunitate, la nimeni.
  Aida a fost mereu un instrument. Mai mult, ea s-a oferit, nu a obligat-o nimeni. E chestiune si de caracter.

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2015 @ 20:07

 17. Evenimentele sint doar o mica gluma. Problemele mari sint in alte parti. Sper sa fie doar inceputul. Daca nu, institutia cade in penibil.
  Spor la treaba! E multa la Mangalia si nu chiar asa de bine ascunsa cum cred ei.

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2015 @ 20:09

 18. Vedeti/va de treaba..Raducu e uns..

  Comentariu by Anonim — 3 octombrie 2015 @ 8:46

 19. nu mai bateti csmpii. S-au factu incrucisarea de facturi pt artistii care au cantat la Zilele Mangaliei. Nu s-au luat declaratii, si nu a fost nimeni perchezition

  Comentariu by ionel-ionelule — 3 octombrie 2015 @ 11:49

 20. Ce bine ca e totul bine si ei sint curati ca lacrima. Ne-am linistit. Asteptam totusi sa treaca cele 7 luni ramase.
  Sau poate ….. cine stie…………

  Comentariu by Anonim — 3 octombrie 2015 @ 12:17

 21. Cornaci cand se duce la puscarie? Japita șpăgară! Un autodenunț ar fi foarte potrivit…..

  Comentariu by Dan — 3 octombrie 2015 @ 12:34

 22. Raducule….fa-ti valiza ca sunt pe drum!

  Comentariu by DNA — 3 octombrie 2015 @ 13:03

 23. Chiar asa, smecher Cornaci asta, mănâncă câțiva consilieri din ADPP daca se chinuie Radu sa-l desfiinteze si nu poate, nici prea adânc nu poate sa-l acuze penal ca îl trage pe după el.Cate hartii care-l baga 12 ani are Cornaci, prost sa fie sa nu le folosească in campanie.

  Comentariu by Pazea ca vine DNA — 3 octombrie 2015 @ 13:52

 24. La ADPP mai treaca, e alt gen de serviciu, poate e mai bine sa ramana asa cum e.
  Dar la Clmplexul cultural ce justificare exista? Nu e mai normal sa fie o directie de cultura a primariei, asa cum exista peste tot? Si sa se justifice si o activitate?

  Comentariu by Anonim — 3 octombrie 2015 @ 16:25

 25. Era normal si pe vremea voastra nu numai acum.

  Comentariu by Mustafa — 3 octombrie 2015 @ 20:57

 26. Cornaci ce ti face amanta pe care o freci in Bulgaria?

  Comentariu by Gigi Dan — 7 octombrie 2015 @ 19:51

 27. Cu atâta stres, ce viața ii face primaru primata, freaca si el, cand menta, cand curu consilierilor locali si cand poate o freaca pe Bulgaria.Dar sunt trei juni nelinistiti, o întreaga gasca, care se acoperă unu pe altu, nu stii tot Gigele.

  Comentariu by Pastila — 7 octombrie 2015 @ 21:20

 28. In sfarsit lucruri serioase , ce atata politica , eu vreau sa aud ceva de hartuire , de amante , de ,,examene orale ,, la primarie nu porcarii politice . Nu ca ar avea vreo legatura , Lacra ce mai face ?

  Comentariu by Vitamina — 7 octombrie 2015 @ 22:24

 29. Ce vrei frate daca asta e politica o cloaca de fufe care nu știu nici cum le cheamă, de ghertoi cu veste reflectorizante care inghesuie subalternele in birou plictisit de jokodimano.Vrei sa vorbim despre Pnl? PSD-u care nu mai e psd, eu știu dastea de pe hol.

  Comentariu by Pastila — 8 octombrie 2015 @ 0:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress