Mangalia – politica locală

25 septembrie 2015

C.L. Mangalia a aprobat Regulamentul de funcționare a Serviciului de Salubrizare

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:05

Comunicat de presă                                        

     Consiliul Local Mangalia a votat, miercuri, în cadrul unei şedinţe de îndată,  Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Public de Salubrizare a Municipiului Mangalia. Conform deciziei aleşilor locali, acest regulament se aplică Serviciului Public de Salubrizare a localității, stabilind cadrul juridic unitar privind desfășurarea serviciului de salubrizare, modalitățile și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru asigurarea acestuia. De asemenea, documentul mai reglementează indicatorii de performanță, condițiile tehnice și raporturile dintre operator și utilizator, modul de colectare și transport al deșeurilor, dezinsecția, dezinfecția și deratizarea etc. În același regulament regăsim  operațiunile de menținere a curățeniei, la nivel de oraș, intervalul orar și frecvența acțiunilor de colectare și igienizare, precum și sancțiunile aplicate pentru nerespectarea prevederilor sale. Astfel, contravențiile se sancționează cu amenzi cuprinse între 200 – 500 lei, pentru persoanele fizice și între 1000-1500 lei pentru persoanele juridice, precum și conform Legii nr.101/2006, republicată cu modificările și completările ulterioare a serviciului de salubrizare a localităților.

24 septembrie 2015                      Biroul de presă

mangalia.ro

8 Comments

 1. Această hotărâre ar fi trebuit să fie dezbătută public, întrucât este de interes general. Consilierii, chiar şi PSD-iştii, au votat-o fără s-o citească integral !!!

  Comentariu by lucian visa — 25 septembrie 2015 @ 18:08

 2. Bineînțeles ca au votat cu toții, doar e societatea care mulge și unge la care e director Florin Jianu, proaspătul lider TSD

  Comentariu by l33t — 26 septembrie 2015 @ 6:31

 3. Poate domnul director isi face timp si arunca o mana de cloramina in cladirea construita si lasata in paragina de Primarie, WC-ul public al Mangaliei, deja celebru cu mirosuri de urina si fecale de la BARACI. Poate cu ocazia asta isi frig sieşi si o amenda ca persoana juridica pentru nerespectarea minima a igienei. Daca dumnealor cred ca, oamenii aia care locuiesc in blocuri, sau copii acestora care inspira si expira mirosurile de fecale si urina, nu le dauneaza sanatatii, se inseala. Sau, poate mai apar ceva forme virale transmisibile prin scoli, luate de copii de la baraci. Mai cred totusi, ca poate vor sa bage Mangalia in carantina.
  Nu trebuie sa stii administratie ca sa iei o masura minima de igienizare a cladirii, eu cred mai degraba ca fiintele alea care locuiesc in blocurile din tiganie, sunt condamnati la boli incurabile…! De ce Directia de Sanatate Publica nu ia nici o masura? Sa va fie rusine domnilor!

  Comentariu by Letitia — 26 septembrie 2015 @ 9:26

 4. Letitia , nu cumva esti miloaga care locuiesti in blocurile ANL destinate tiganilor ? Mai avem pe acolo un taximetrist cu Sharan dar care nu are bani de o garsoniera ( desi mai are una la CP 1 ) si nevasta sa are si ea masina tare , niste florari milionari care au si terenuri si case si alti milogi . Apropos , fata cu copilul handicapat care are teren la Vama ( nefiind din Mangalia ) cu cat mai vinde terenul ?

  Comentariu by Asan — 26 septembrie 2015 @ 14:55

 5. Mai ,,cochlea- Asan’’, pe fundalul unei probleme ce parea serioasa, hop, apari si dumneata ca o ,,primata’’, care nici macar nu te descalti la usa, si gata le-ai servit-o cu eleganta demna de un angajat incompetent. Ma bucur ca am plecat de acolo, dar nu stiu de ce te plasezi deasupra lor. Oare cat am stat acolo eram si eu tot o miloaga? Copilul meu are afectiuni pulmonare pe care si acum le tratez cu antibiotic. Va rog sa va cenzurati vocabularul si sa nu mai jigniti inutil.

  Comentariu by Letitia — 26 septembrie 2015 @ 17:45

 6. Letitio tai o si tu la munca si o sa iti iei ca mine apartament in 2 ani. Dar vezi ca prin Norvegia e de munca nu frecat menta cum faceti voi. Si abia dupa aia apuca te de facut copii. Ca sincer ne am cam saturat sa muncim pe 700 de lei in Romania sa platim 800 la puturoase numai ca au dat cu … fundul. Salutare

  Comentariu by Asan — 28 septembrie 2015 @ 0:12

 7. Bai Asane, am impresia ca mirosurile de reziduri umane, cam vin din directia lu’ matale! Poate mai scrii si tu cu ceva semne ortografice, ce zici? Si totusi, nu mai incerca sa-ti ascunizi hoitul puturos dupa nume anonime. Sau esti cumva vreun spagar din administratie si nu prea stii cum sa-ti faci treaba de gospodar si incerci sa distragi atentia problemei de fond?

  Comentariu by Cristina — 28 septembrie 2015 @ 9:15

 8. http://www.cugetliber.ro/stiri-sport-mangalia-are-cel-mai-tare-echipaj-de-yachting-offshore-269138

  Comentariu by nabuco — 30 septembrie 2015 @ 12:03

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress