Mangalia – politica locală

22 septembrie 2015

Edilul Cristian Radu: „Ar fi bine ca plajele să revină în administrarea primăriilor”

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:55

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a participat, recent, la seminarul „Bursa de turism litoral”, organizat în staţiunea Venus, de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). În cadrul discuţiilor, edilul a vorbit despre activitatea curentă şi proiectele pe termen mediu şi lung pe care municipalitatea le are în privinţa modernizării staţiunilor din sudul litora-lului.

„Avem în derulare proiecte de reabilitare a falezelor, cu bani europeni. Lucrăm la Neptun, unde se va schimba total zona «La steaguri», iar în curând vom începe tronsonul Mangalia – Sa-turn. Obiectivul nostru este să avem o faleză pietonală, de nouă km, pe în-treaga distanţă dintre Mangalia şi Olimp”, a explicat Cristian Radu.

El a mai spus că face demersuri la instituţiile centrale ale statului pentru reluarea programelor de reabilitare a tramei stradale în staţiuni. „Staţiunile din sudul litoralului revin încet, dar sigur, în preferinţele românilor. Avem investiţii noi, hoteluri de 4 şi 5 stele, noi oportunităţi de petrecere a timpului liber şi un amplu program de evenimente estivale, concerte şi festivaluri care, în această vară, au adus pe plajele Mangaliei sute de mii de turişti”, a completat primarul.

Şeful administraţiei din Mangalia a mai adăugat că mai sunt încă multe de făcut, în special în privinţa administrării domeniului public şi comerţului stradal.

„Nu putem avea pretenţii de turism civilizat, european, cu tarabe pe nisip şi plaje neîngrijite. De aceea, consider că ar fi bine ca plajele să revină în administrarea primăriilor. Numai aşa vom putea încuraja investiţiile în agrementul de sezon”, a afirmat Radu Cristian, în discuţiile cu operatorii de turism din sudul litoralului.

carmen mocanu, Cuget Liber 22.09.2015

5 Comments

 1. Acelaşi discurs de lemn, vom face, concerte şi festivaluri.
  Cât despre plajă, probabil vrea să o concesioneze acoliţii lui.

  Comentariu by lucian visa — 22 septembrie 2015 @ 16:57

 2. Ce vreti, directorul la turism in primarie e Filip Dumitru….

  Comentariu by Anonim — 22 septembrie 2015 @ 17:32

 3. jumatate din plaja saturn e a lui pein Sava si Tanase Leo.Vrea sa dea si cealalta jumatate lui Slavescu. Unde mancau mici si beau bere votantii in campania electorala ??in camping la Sava!!!!

  Comentariu by politist dezamagit — 22 septembrie 2015 @ 21:50

 4. Asta mic e cretin rau.Dezastrul in statiuni a inceput de pe vremea lui iorgus si actualul consilier personal al primarului,pe probleme de turism domnul Filip.Dupa privatizarea din 2001, iorgus a vandut toate suprafetele de teren libere in Neptun prietenilor si acolitilor.A autorizat constructia la toate chioscurile si tarabele din statiuni lucru care s-a agravat si mai mult pe vremea lui Tusac dar si al actualului primar.Anul asta s-au dublat alimentarile si tarabele din statiuni iar asta mic nu intelege ca este paralel.

  Comentariu by Anonim — 22 septembrie 2015 @ 22:35

 5. http://editiadesud.ro/?p=19719

  Comentariu by Anonim — 23 septembrie 2015 @ 15:01

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress