Mangalia – politica locală

21 septembrie 2015

Cristian Radu are concurenţă la Mangalia! Cine este colegul de partid care vrea să-i ia locul la primărie

Filed under: PNL — lucian visa @ 18:28

Cursa internă de partid de la PNL, detaliată de organele centrale ale partidului prin sondajele despre care nu ştie nimeni nimic, se extinde în toate localităţile. Candidaturile depuse la nivel local, judeţean sau naţional au avut ca termen limită 15 iulie a.c., centralizarea la 1 august, iar sondajele în această lună. Printre aceste candidaturi se pare că la Mangalia există şi una surpriză, care îl priveşte pe actualul primar, Cristian Radu. Este vorba despre Dorel Toma, liberalul care se crede mai apt decât Cristian Radu pentru a prelua frâiele la Mangalia!

„Da, sigur, mă gândesc de ceva vreme la această candidatură. Am început ceva discuţii cu membri din partid, cu militanţi, cu simpatizanţi. Da, am intenţia aceasta. (…) Nu pornesc de la ideea ce nu îmi place, consider doar că decizia aceasta presupune multă responsabilitate în activitate. Nu este o chestiune personală ce nu îmi place la Radu, candidatura asta ajută partidul, ajută comunitatea.

Până la urmă, acesta este scopul, ce e mai bine pentru comunitatea noastră, o dezbatere, mai ales în interioriul PNL e binevenită. (…) Mai multe lucruri despre mine o să aflaţi în 3-4 zile, când o să anunţ clar dacă voi candida, ori nu. Am o bogată activitate în Mangalia, cunosc oamenii din Mangalia, sunt implicat în societatea civilă de peste 15 ani în Mangalia, aşa că le cunosc ofurile, problemele cu care se confruntă.

Până la urmă, dacă sunt cunoscut voi câştiga cursa internă, dacă nu sunt cunoscut o voi pierde şi îl voi susţine cu bucurie pe Radu. Consider că e ceva benefic (lupta internă – n.r.). (…) Va fi ca în toată ţara, organismele centrale vor stabili, vor face sondaje de opinie şi, în urma sondajelor, cel mai bun se va stabili, dacă e susţinut de întreaga organizaţie”, a spus Toma, în exclusivitate pentru „Replica”. Dorel Toma este din 2007 pastor la biserica „Speranţa“ din localitate şi cunoscut printre mangalioţi ca preşedinte al Fundaţiei Centrul Creştin Callatis, din 2010 şi preşedinte al Asociaţiei Părinţilor Gala Galaction Mangalia.

Este originar din Ştei, judeţul Bihor, s-a mutat în Dobrogea în 1996 şi este, în prezent, co-preşedinte al PNL Mangalia. Din 2008, este director pe România al Organizaţiei „Samaritan’s Purse”, în proiectul Operation Christmas Child, proiect care aduce în România peste 270.000 de cadouri pentru copii, în preajma sărbătorilor de iarnă. În perioada 2007-2008, a fost profesor la Centrul Român de Studii Transculturale – Constanţa şi, în perioada 2004-2008, a fost director de programe la Fundaţia „Hands for Humanity”. Este căsătorit cu Ligia, cu care are patru copii.

Marius Florian VASILE, Replica 21.09.2015

12 Comments

 1. sper sa reuseasca, domnul Toma, dar am oarece indoieli…candidatul va fi ales de catre birou si…
  Bine ar fi sa candideze ca INDEPENDENT si va avea sustinerea cetatenilor.

  Comentariu by zek — 21 septembrie 2015 @ 20:09

 2. Sa nu cumva sa fie si asta var cu „sotii Toma”, cei mai altruisti consilieri care, pt 1500 de lei pe luna, fac naveta de la Bucuresti, cu masina si benzina lor, mananca din banii lor si mai fac si ore suplimentare.

  Comentariu by dorel — 22 septembrie 2015 @ 1:21

 3. Toată stima pentru domnul Toma
  Sper să poată merge până la capăt
  Vom vedea ca se poate face politică și altfel

  Comentariu by Anonim — 22 septembrie 2015 @ 8:40

 4. http://www.transindex.ro/images/__leo/cikkek/cikkek_39682.pdf

  Comentariu by nabuco — 22 septembrie 2015 @ 11:12

 5. Eu aş prefera administraţie corectă în spiritul majorităţii, nu doar pentru interese de grup.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 22 septembrie 2015 @ 12:35

 6. @cârcotaş apolitic
  Preferința dumneavoastră coincide la centimă cu a mea, dar și cu a domnului Toma Dorel.

  Comentariu by Valentin Ciuraru — 22 septembrie 2015 @ 13:07

 7. http://www.antena3.ro/show/showbiz/secretul-lui-adi-mutu-nimeni-nu-stia-asta-despre-el-nu-poate-sa-314179.html

  Comentariu by nabuco — 22 septembrie 2015 @ 15:31

 8. Eu il vreau pe Grig Bivolaru ca tot sectant este .

  Comentariu by Vasile — 22 septembrie 2015 @ 17:09

 9. Din pacate, domnul respectiv nu are sanse. Daca e o minte luminata si e om de bun simt, va intelege siva sustine candidatul contra Radu.
  Ar fi pacat sa se piarda voturi degeaba, mai ales ca e un singur tur.

  Comentariu by Anonim — 22 septembrie 2015 @ 17:27

 10. minte luminata , bun simt dar pentru mafia orasului , asa vor primi si tiganii inapoi ajutoare fara sa munceasca , vine si COMCM ul la loc sa faca beton in Evergreen , plantam boschetii inapoi sa stea si cersetorii pe undeva si sa poata da omul in cap fara sa fie vazut , popicii de fier sa dam cu portiera in ei vor rasari pe trotuar ( doar Seby e la PSD acum nu ? ) vor plati si elevii la microbuz ca doar nu trebuie sa mearga la scoala pe banii poporului , sistam caldura ca era mai bine in frig ni se dezgheta creierul si …. si atat ! ,,Opozantii ,, din interes personal o vor lua ca de obicei sus.

  Comentariu by Vasile — 22 septembrie 2015 @ 20:25

 11. Așa tânăr și vasîl mă? Comcm ul a fost demolat sa n aibă nasul concurenta elevii plătesc transportul da indirect Din banii urbei către maganu boscheții au făcut loc gazonului lipsa plătit cât nu face unei firme de casa căldură e pe mana lor și mai vb de mafie? Lasă pupincurismul

  Comentariu by Curiosu — 22 septembrie 2015 @ 20:47

 12. Bre Romulus iar te lauzi cu trei lulele pe care le-ti facut in trei ani?bubui!

  Comentariu by Pt 10 — 22 septembrie 2015 @ 21:35

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress