Mangalia – politica locală

15 septembrie 2015

La două şcoli din Mangalia vor fi construite săli de sport

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:44

Comunicat de presă

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a fost prezent, luni, la festivitățile de deschidere a anului școlar 2015-2016, organizate la instituțiile de învățământ din localitate. Cu această ocazie, edilul a reamintit proiectele municipalității, cu impact pozitiv asupra școlilor și liceelor din oraș. „ În primul rând, vă urez tuturor mult succes în noul an școlar și vă asigur de tot sprijinul administrației locale în buna desfășurare a actului didactic”, a afirmat primarul în fața elevilor, părinților și profesorilor. El a subliniat că, în această toamnă vor începe lucrările la o sală de sport, care va fi construită la Şcoala nr 2, urmând ca în primăvara anului viitor să fie realizat un edificiu similar la Şcoala nr. 3 din Mangalia. “Vă informez, de asemenea, că Mangalia a primit de la Ministerul Dezvoltării două microbuze şcolare, care vor fi folosite exclusiv pentru transportul elevilor”, a mai spus Radu Cristian. Cu aceeaşi ocazie, primarul a declarat că la nivelul Primăriei se lucrează în prezent la documentaţia pentru atragerea unor fonduri europene destinate reabilitării tuturor unităţilor de învăţământ din localitate. “În bugetul UE 2014-2020 sunt fonduri speciale pentru renovarea şcolilor. Am demonstrat până acum că ştim să atragem bani europeni în Mangalia şi vă asigur că anul viitor vom demara un amplu program de modernizare a clădirilor unităţilor de învăţământ”, a mai spus primarul, la deschiderea anului şcolar. Radu Cristian i-a încurajat pe elevi să înveţe bine şi să obţină medii mari pentru a beneficia de taberele gratuite oferite de municipalitate copiilor cu rezultate deosebite la învăţătură.

mangalia.ro

13 Comments

 1. Cele doua fete ale problemei „smart”:
  http://presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=15970&_PRID=ag
  vs.
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9m8MOOd1hB0
  asa se intampla cand tii binoclul invers …

  Comentariu by nabuco — 15 septembrie 2015 @ 16:37

 2. se va construi o….
  asa lehaie de 4 ani
  ma mir ce tupeu are sa vina in fata elevilor la inceput de an sa latre aceleasi promisiuni

  Comentariu by una — 15 septembrie 2015 @ 19:45

 3. Nu a aflat ca cei mici nu au voie sa voteze?Oricum parintii lor stiu cu cine au de a face

  Comentariu by Anonim — 15 septembrie 2015 @ 21:54

 4. De curiozitate am sunat-o azi pe Cristina Ivan, inspector scolar si purtator de cuvant al ISJ Constanta. Raspuns: ei nu stiu nimic despre declaratiile primarului de la Mangalia despre renovarea-reabilitarea celor 14 unitati de invatamant de stat din municipiu.
  Am sunat-o si pe dna Bucovala, inspector general: acelasi raspuns!
  Nimeni nu stie nimic, dimpotriva, fondurile de investitii pt invatamant s-au redus, la Mangalia, cu 22%, dar primarul elucubreaza despre niste fonduri europene!
  Nimeni nu lucreaza la nimic, dragi profesori, parinti si elevi; e doar imaginatia nocturna a lui Colgiu si locvacitatea diurna a lui Cristian Radu!

  Comentariu by cezarina — 15 septembrie 2015 @ 22:18

 5. Colgiule muncești și tu ceva inafara de comunicatul răsuflat!

  Comentariu by I — 15 septembrie 2015 @ 22:49

 6. Radu minte fără sa clipească, nu a facut nimic tot mandatul si acum se lauda ca va construi doua sali de sport. Cred ca nici in 5 ani nu este in stare sa le faca.
  Este adevărat ca Mangalia a primit cadou doua microbuze de la Ministerul Educației însă Radu nu are nici un merit, poate i le da lui Maganu sa le bage pe traseu sa faca bani vara.
  Rușine domnule Primar nu ai facut nimic tot mandatul!!!

  Comentariu by Tinu — 16 septembrie 2015 @ 8:15

 7. Bine ar fi sa se construiasca cele 2 sali dar sa nu acopere terenurile actuale ale scolilor(cum au facut la scoala 1)deoarece orele de sport nu se fac decit in mica masura in sali.Nu mai spun ca salile sunt folosite de cei ce nu au ce face,nu elevi,cu acordul directorilor si la indemnul profesorilor de sport exclusiv pentru fotbal,total interzis de MECS.

  Comentariu by doru — 16 septembrie 2015 @ 9:13

 8. Ce dracu sa stie inspectorii ei stiu sa ia spaga si primaria sa le repare scolile , sa faca alte cheltuieli , transport si altele.

  Comentariu by Fane — 16 septembrie 2015 @ 10:18

 9. prin Bucuresti s-a reusit reabilitare scolilor, ar fi o mare realizare, dar e cam greu de crezut

  Comentariu by doru — 16 septembrie 2015 @ 12:09

 10. Pt.4
  Nu-i zic degeaba mincinosu.

  Comentariu by lucian visa — 16 septembrie 2015 @ 16:44

 11. mincinosul promite si noi am crezut!! Oricum o sa castige iar alegerile cu ajutorul lui Gorghiu si Autoritatea Electorala .mai da mitrana bani la tigani in cartier si la herghelie si ne am aranjat!!!nu vedeti ca tiganii ne aleg primarul!!! au uitat cand le a taiat lumina la baraci,si celor vare plateau si restantierilor. Astia in afara de afaceri ilegale nu stiu sa se conduca nici pe ei!!!

  Comentariu by politist dezamagit — 16 septembrie 2015 @ 21:37

 12. Pacat ca a pus sarma Ungaria la granita!!suntem mai rau ca sirienii.daca vin emigrantii in mangalia o sa creada ca au nimerit in oras bombardat!!!!rusine ce au facut astia din oras!!!

  Comentariu by politist dezamagit — 16 septembrie 2015 @ 21:39

 13. qed @ #1
  http://www.cotidianul.ro/iohannis-in-realitati-paralele-ii-ia-in-brate-pe-elitistii-de-la-smart-diaspora-si-tine-la-distanta-stupid-diaspora-268195/

  Comentariu by nabuco — 17 septembrie 2015 @ 11:38

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress