Politica locală

14 septembrie 2015

Figurantul zilei : Paul Foleanu

Filed under: PSD — lucian visa @ 17:55

Ar candida şi nu prea… S-ar vrea primar al Mangaliei, dar nu găseşte sprijin. Până când află dacă are sau nu faţă de primar, consilierul local Paul Foleanu s-a gândit să facă rost de nişte parale, aşa că a dat în judecată fostul angajator, firmă de stat, cu dare de mână…

Replica 14.09.2015

8 Comments

 1. Sunt discuţii între a nominaliza un candidat vechi PSD sau unul din cei proveniţi din PDL. Culmea e că Iorguş are vechime şi colo şi colo ! După sondaje parcă-l văd că se mai sacrifică odată.

  Iată poziţia lui Liviu Dragnea : „Am stabilit ca 1 decembrie să fie data limită până la care toate organizaţiile judeţene şi locale să-şi definească propunerile pentru candidaţi şi nu va fi un proces caracterizat de formalism. Vrem ca fiecare candidat, în special candidaţii pentru funcţiile de primar, să fie oameni cu care să putem merge în faţa comunităţilor şi să le spunem cu curaj şi cu încredere că sunt oameni buni gospodari. În primul rând trebuie să credem noi asta, iar ca să credem noi asta trebuie să analizăm foarte bine”.

  Comentariu by lucian visa — 14 septembrie 2015 @ 17:56

 2. Nu ti face iluzii Paule!castiga un nou mandat Mincinosul O SA~~! A facut proiecte 4 ani,se mai gandeste 4 ani!!!mai da vina 4 ani pe altii ca nu l au lasat sa faca nimic si apoi poate alegeti un emigrant din siria sa faca ceva pt oras!!!

  Comentariu by politist dezamagit — 14 septembrie 2015 @ 22:22

 3. RADU CRISTIAN VA OBTINE UN NOU MANDAT CATEGORIC. ALTII SI-AU BATUT JOC DE ACEST ORAS ALTFEL ERAU SI ACUM. RADU MERITA O A DOUA SANSA.SI O VA AVEA.

  Comentariu by CETATEAN. — 15 septembrie 2015 @ 9:45

 4. cetatene sigur esti din constanta nu?:P sau traiesti intr o lume paralela..

  Comentariu by bigbrother — 15 septembrie 2015 @ 10:40

 5. http://www.romlit.ro/povestea_unui_ora
  🙁
  Somnul ratiunii naste … primari.

  Comentariu by nabuco — 15 septembrie 2015 @ 11:06

 6. Din pacate pt Paul,daca pana la aceasta ora nu are decat 5 amarate de comentarii,cand pt altii se adunasera cateva zeci,e clar ca intr-o eventuala candidatura sansele lui sunt asemanatoare cu ale puiului la taiere.

  Comentariu by Anonim — 15 septembrie 2015 @ 21:39

 7. cred ca si iorgus e obosit.din pacate nu avem un barbat care sa lucreze pentru comunitate si sa nu fure!!!

  Comentariu by politist dezamagit — 16 septembrie 2015 @ 21:42

 8. ptr. 3:
  Pierderea terenurilor de la tabără şi de la şantier sunt marea realizare a piticaniei navetiste. Bugetul oraşului a pierdut mulţi bani. Dacă pentru aşa realizare merită încă un mandat, cu siguranţă îl va primi doar că …pe la spate … sub formă de şut.

  Comentariu by Anonim — 16 septembrie 2015 @ 22:21

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress