Mangalia – politica locală

12 septembrie 2015

Dragnea: Nu trebuie să se renunţe la aleşii locali cărora li se aduc acuzaţii de anumite instituţii ale statului

Filed under: PSD — lucian visa @ 17:36

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, pentru agerpres.ro, că nu trebuie să se renunţe la aleşii locali cărora li se aduc acuzaţii de „anumite instituţii ale statului”. El a arătat că situaţia fiecăruia va fi bine analizată şi organizaţia din care face parte îşi va da acceptul pentru a putea candida pentru funcţia dorită în administraţia locală.

Replica 12.09.2015

7 Comments

 1. Constituţional, Dragnea are dreptate. Problema e doar de imagine şi credibilitate electorală.

  După cum vorbeşte şi acţionează Dragnea, pare că va fi declarat nevinovat în recursul procesului său. Chiar sunt curios dacă am nimerit-o.

  Comentariu by lucian visa — 12 septembrie 2015 @ 17:40

 2. Deci iorgus v-a fi candidatul primariei din partea psd la Mangalia.Bineinteles daca nu pleaca la alt partid.

  Comentariu by anonim — 12 septembrie 2015 @ 19:58

 3. https://searchnewsglobal.files.wordpress.com/2014/04/images1.jpg

  Comentariu by I.S — 12 septembrie 2015 @ 21:02

 4. Dragnea a primit un an cu suspendare-pentru ca si-a recunoscut faptele pentru care a fost acuzat ! Troc urat judiciar si poate chiar un santaj cu purtarea prin tribunale si la puscarie a celor care au fost indemnati …la vot penal ! Mai bine ati incerca sa gasiti un raspuns la faptul ca Base nu zice nimic pe chestia asta,cu toate ca prin aceasta recunoastere i s-a ridicat mingea la fileu !

  Comentariu by I.S — 12 septembrie 2015 @ 21:24

 5. Dacă a recunoscut, atunci de ce face recurs ?

  Comentariu by lucian visa — 14 septembrie 2015 @ 18:35

 6. N-am gasit informatia ca a facut recurs.Asta este o abureala politica,care se face prin metode avocatesti in principal pentru a tine o speta „atarnata” pana la hot. definitiva…si deci -obrazul curat ! Asta pentru pesedeul care ingurgiteaza tot ! Administrativ,insa a fost obligat la demisie din functia din guvern si asta nu se face oricum-pen’ca sunt probe indubitabile in dosar,dar ,un partid si nu oricare,cu obrazul curat se tine ! La care obraz,vaz ca si dvs dati cu …detergent ! El are dosare mult mai grave,pentru care trebuia de mult sa ia loc in beciul domnesc ! Dar de ce tace Base ? Metodele sunt vechi si nu le-a inventat Dragnea ! Cu astea nu se zdrancane pianul pe scari,mai ales ca trebuiau tarati in puscarie pesedei de rand ! Dragnea a fost susţinut în fraudarea referendumului de 74 de preşedinţi şi membri ai unor secţii de votare din localităţi din judeţele Teleorman, Vrancea, Gorj şi Olt. Aceştia au fost trimişi în judecată pentru falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale şi introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători, infracţiuni comise sub forma autoratului, complicităţii sau a instigării. Asa ca presu’ pe tambal e mai mare !

  Comentariu by I.S — 14 septembrie 2015 @ 19:21

 7. http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-20431777-breaking-news-victor-ponta-trimis-judecata-dna.htm

  Comentariu by nabuco — 17 septembrie 2015 @ 13:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress