Mangalia – politica locală

28 august 2015

Încă un meleon pentru Fasole din Eforie

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 18:50

La ultima şedinţă ordinară a CL s-au  suplimentat cheltuielile la spaţii verzi cu încă un milion de lei. Din filmul şedinţei aflăm că până acum s-a cheltuit 1,8 milioane euro (pe ce ???) la acest capitol. Să mulţumim maganilor şi sorin andreilor care au votat acest proiect fără de care Mangalia nu putea exista.

După spusele consilierului Mincă tocmai a început pregătirea sezonului de iarnă cu un cosit în Olimp. Vorba Diverşilor, faci plajă cu moş Crăciun numai iarna la Neptun.

Jaful generalizat continuă, iar opoziţia mimează că există. Alegătorii au înţeles că puterea nu-i mai reprezintă, dar au înţeles că nici opoziţia PSD-istă nu-i reprezintă. E o situaţie din care greu putem ieşi.

19 Comments

 1. In acest timp partea de sud a orasului pute ingrozitor a cacat…Vantul din sud a favorizat acest fapt, de obicei vantul bate din nord si-i termina pe cei de la caminele de nefamilisti de la pod. Urgent ar trebui sa se ia masuri, controale dese la RAJA, se pare ca apele din canalizari nu sunt filtrate sau RAJA nu mai face fata la tot ce vine din statiuni…Oricum bazinul portului turistic a fost afectat pentru zeci de ani de acum in colo. Un oras de c…t la propriu si la figurat, nu credeam ca o sa vina ziua sa scriu astfel de mesaj despre orasul meu…Rusine celor care ar trebui sa ia masuri !!

  Comentariu by Nemo — 28 august 2015 @ 20:01

 2. fasole ala e un analfabet, in scoala a fost o lepra! E din Eforie, are familie, copii si umbla cu pustoaice de 17 ani pe la Mangalia. cum dracu a pus boul ala mana pe atatia bani!? Clar! Cu ajutorul boilor ca el!

  Comentariu by una — 29 august 2015 @ 7:57

 3. Cum sa nu va reprezinte pesedeul bai ? Ia revizuiti va gandirea ca la anul va sparg cu amenzi !!!!

  Comentariu by Tusy — 29 august 2015 @ 15:10

 4. PSD nu a votat rectificarea .

  Comentariu by PSD — 29 august 2015 @ 16:49

 5. Pt.2
  Asta cu şcoala e problemă şi pentru actuala administraţie.

  Pt.4
  Aşa este, dar politic e insuficient. A informat cumva PSD-ul locuitorii Mangaliei de acest lucru ? Câţi crezi că au răbdare să urmărească filmul cu şedinţele CL ? Eu nu cred că sunt mai mulţi de 100. Restul alegătorilor trebuie informaţi public, pentru că în privat e practic imposibil. Iar PSD nu a făcut-o. Chiar dacă în şedinţă au avut un punct de vedere opus primarului, nu e suficient electoral. Deci conştient sau inconştient, fac jocul mincinoslui.
  Sunt probabil 1000 care se informează de pe acest blog, dar tot e insuficient. O informare masivă de la sursă, are mai multă credibilitate şi ar întări ceea ce se comentează aici. În plus oamenii ar fi mulţumiţi pentru că sunt băgaţi în seamă.

  Comentariu by lucian visa — 29 august 2015 @ 17:08

 6. Iorgus, Foleanu Treziți-vă ! AMR 9 luni. Timpul este scurt. Informați oamenii ! Visa nu poate lupta singur! Poate nu vreți sa mai câștigati.

  Comentariu by Anonim — 29 august 2015 @ 23:47

 7. Foleanu ?! :)) @6 – daca acolo ai sperantele, e trist.

  Comentariu by Anonymous — 31 august 2015 @ 7:08

 8. Saptamana trecuta a fost concurs, azi iar concurs la primarie. A castigat manichiurista Martin, devenita administrator camin de batrani. Va fi bine langa mama Peleanu. La juristi, o fosta angajata de la Manea.

  Comentariu by Anonim — 31 august 2015 @ 17:51

 9. Specialiştii mincinosului.

  Comentariu by lucian visa — 31 august 2015 @ 17:54

 10. ptr 7 – DA, DEOCAMDATA FOLEANU REPREZINTA O SPERANTA. Decit o groaza de navetisti…daca nu, voteaza ( pune stampila) pe MAUSOLEUL MINCIUNII.

  Comentariu by zek — 31 august 2015 @ 18:31

 11. De ce PSD-ul nu iese cu un om nou, de aici, de-al locului, care nu a avut de-a face cu politica si care sa-i dea peste nas Mincinosului?
  Chiar totul trebuie sa se reduca numai la BANI, MULTI BANI? Uite cum a ajuns orasul, o rusine, pentru ca totul e pe bani si interese.
  A, si am uitat sa intreb: PSD mai exista, la Mangalia? Sau s-a decis sa se lase folosit de Iobannis cel huiduit? Macar sa stim si noi, daca tot e anonim…

  Comentariu by Anonim — 31 august 2015 @ 20:27

 12. Foleanu este un om de-al locului si i a dat peste nas Mincinosului tot timpul!

  Comentariu by Anonim — 31 august 2015 @ 21:11

 13. Aveți putina rabdare si veți vedea ca PSD va avea multe de spus CIT de curind . Iorgus va fi primar de la anul . 100%

  Comentariu by Psd — 31 august 2015 @ 22:32

 14. Sa va ajute Dumnezeu! Mangalia va redeveni orașul cochet care era pe vremea domnului Iorgus.

  Comentariu by Anonim — 1 septembrie 2015 @ 7:12

 15. Doar daca Iorgus a invatat ceva din ultimii sapte ani. Daca nu, sa ne lase. E uns cu toate alifiile si are scoala vietii. Si cu cine va veni alaturi , cu echipa lui don 2008? Acum sunt oamenii de baza din echipa Mincinosului.
  Decat asa schimbare… chiar nu mai sunt solutii pentru un oras normal?

  Comentariu by Anonim — 1 septembrie 2015 @ 9:10

 16. Pt.13
  PSD-ul bâjbâie şi când se va trezi, s-ar putea să fie prea târziu.
  PSD se va bate din greu pentru primăria oricărei localităţi pentru că vor să câştige şi Parlamentarele. Dacă sondajele zic că Iorguş conduce, atunci e posibil ca el să fie candidat. Venirea lui Dragnea la şefia PSD, a schimbat optica cu privire la cei urmăriţi penal. Iorguş ar avea avantajul că va lua voturi şi de la PDL şi de la PNL.
  O variantă ar putea fi şi Foleanu, dar vom vedea. Venirea unui necunoscut la candidatura PSD, cred că este exclusă şi după părerea mea e corect. Cine vrea primar trebuie să se bată cu administraţia actuală şi nu să stea pe bancă şi apoi să ne fluture în campanie slogane de genul „vă dau oraşul înapoi”.

  Comentariu by lucian visa — 1 septembrie 2015 @ 13:53

 17. Pt.15 Domnul Iorgus a invatat multe in ultimii 7 ani. Iar cei care sunt in echipa primarului se vor reorienta incarcand sa fie alaturi de viioturul primar. Cei care au tradat o data vor trada si a doua oara!

  Comentariu by Anonim — 1 septembrie 2015 @ 18:06

 18. @17-Il „domnesti” de parca ar sta langa tine sa asiste la „linguseala” ! Tradat ce? Tradat la furat? Cei capabili si cinstiti,ar trebui in mod logic si normal sa ramana cu orice primar…iar daca nu pot,nu au decat sa-l paraseasca ! Pentru semnatura lor raspund in fata legii…si a familiilor lor ! Ce se face bun in primarie este pentru oras …nu pentru un partid,sau si mai rau-pentru un grup,sau pentru o persoana !

  Comentariu by I.S — 1 septembrie 2015 @ 18:22

 19. Şi care sunt ăia buni din apropierea primarului ? Poţi spune un singur nume ?

  Comentariu by lucian visa — 2 septembrie 2015 @ 16:56

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress