Mangalia – politica locală

22 august 2015

Poliţiştii locali i-au taxat pe participanţii la trafic cu aproximativ 30.000 de lei

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 11:49

Poliţia Locală Mangalia, ajutată de către lucrători din Bucureşti, a continuat şi în ultimele săptămâni verificările în trafic, dar nu numai. Şeful instituţiei, Mihai Angelescu a declarat pentru „Ediţia de Sud” că este mulţumit de activitatea oamenilor din subordine, cât şi de cea a detaşaţilor din Capitală. „Având în vedere aglomeraţia din ultimele săptămâni a traficului rutier, pot să spun că nu s-au înregistrat evenimente deosebite, iar conducătorii auto au înţeles, în parte, că trebuie să respecte normele de circulaţie. În schimb, întâmpinăm probleme cu continuarea programului de monitorizare video a Mangaliei. Încă nu s-a reuşit racordarea la reţeaua de energie electrică şi purtăm de ceva timp discuţii cu ENEL. Până acum s-au montat peste 30 de camere, celelelate rămânând la noi la sediu până vor putea deveni funcţionale”.

La Regimul Circulaţie, poliţiştii au dat 42 de avertismente şi 138 de amenzi în valoare totală de 27.855 de lei. În ceea ce priveşte Ordinea Publică au fost aplicate 4 avertismente şi 17 sancţiuni, în cuantum de 4.750 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice prin provocarea unor scandaluri. Corpul de Control a dat 9 avertismente şi 5 amenzi în valoare de 16.400 de lei pentru nerespectarea autorizaţiilor ori pentru lipsa acestora. Reprezentanţii Compartimentului de Mediu au fost şi ei ocupaţi, dând 29 de avertismente şi 26 de amenzi în cuantum de 10.000 de lei pentru neîngrijirea spaţiilor verzi. Nu în ultimul rând, Disciplina în Construcţii a aplicat amenzi în valoare de 3.000 de lei.

Pentru perioada următoare, vor fi continuate demersurile către ENEL pentru racordarea la reţea a camerelor video, astfel ca zonele cu probleme, cât şi cele intens circulate să fie supravegheate de către poliţiştii locali.

editiadesud.ro

5 Comments

 1. E un poliţist local din Bucureşti care se agită foarte tare pe DN39 în dreptul magazinului LIDL. Nu ştiu eficienţa, dar sigur dă jos ceva calorii. Se acompaniază cu fluierul.

  Problema circulaţiei în Mangalia rămâne aglomeraţia de la sens. Vineri s-a văzut la extrem. Aici n-am văzut niciun local să dirijeze, nici ieri, nici altădată. Stă uneori o maşină pe scuar şi atât. Uneori localii mai pun avertismente pe maşinile parcate incorect.

  Comentariu by lucian visa — 22 august 2015 @ 11:54

 2. Aglomerația la sens e făcută în ideea de a avea timp pentru a admira mausoleul neputinței și închinării banilor Mangaliei mai marilor Constanței. Așa că ce să caute poluția locală acolo? Rezon moncher, rezon!

  Comentariu by Zoga — 22 august 2015 @ 12:55

 3. Apropo, pentru respectarea disciplinei in constructii i s-a aplicat o corectie si mastodontului de pe Oituz , vecin cu posta veche? Iar pentru neingrijirea spatiilor verzi poate v-ati aplicat voua o amenda. Spatiile verzi din oras nu sunt proprietate privata ci domeniul public.Daca vorbim de buruieni e o alta treaba. Alea cresc si unde nu e amenajat spatiu verde. Ce faci dai amenda, ca poate terenul e extravilan sau arabil. Pe cand amenzi si pentru parcul ” nevergreen”?!

  Comentariu by Anonim — 22 august 2015 @ 16:53

 4. ptr 3 – referitor la constructia respectiva – un prieten avea o vorba, care este de actualitate, „inainte de a da cu piciorul intr-un ciine te uiti sa vezi cine-i stapinul lui”. Asa ca mai usor cu amenzile acolo…

  Comentariu by zek — 22 august 2015 @ 17:05

 5. Pentru a evita aglomeratia , Iorgus a facut varianta ocolitoare pe Vartejanu. Numai ca pe acolo locuiesc doi mosi si o baba care nefacand nimica toata ziua si stand pe banca , reclama ca este zgomot. Acum avem … 30 km la ora !??! Ar mai fi strada care da in biserica Sf. Maria care ar face o buna varianta de ocolire prentru cei ce merg spre Vama , 2 Mai , Bulgaria dar pe strada respectiva stau multi pilosi , au case date tot de Iorgu , care nu vor sa se asfalteze sa nu fie aglomerat. Pacat.

  Comentariu by Vasy — 22 august 2015 @ 17:50

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress