Mangalia – politica locală

16 august 2015

Aleșii PSD cu probleme cu legea pot să candideze la locale. Ștefănescu îi ia apărarea lui Nichita:”Din dragoste îți pierzi din când în când și uzul rațiunii”

Filed under: PSD — lucian visa @ 12:46

Aleșii PSD în funcţie, cu probleme în justiţie, vor putea să candideze pentru noi mandate, dacă stau bine în sondaj, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

Codrin Ştefănescu a declarat, pentru Mediafax, că aleşii cu probleme în justiţie, dar care nu au o decizie definitivă a instanţei, vor putea candida în continuare. „Plecăm de la prezumţia de nevinovăţie. (…) Unii văd la centru baroni, noi vedem în teritoriu un om care este votat cu 60-70%. Dacă Gheorghe Nichita este votat la Iaşi cu 75%, nu contează că la Bucureşti unii îl văd baron. Nu pot să-mi bat acolo joc de sute de mii de voturi într-un judeţ ca acesta, când oamenii gândesc altceva”, a spus secretarul general adjunct al PSD.

Ștefănescu i-a luat apărarea lui Gheorghe Nichita, spunând că „din dragoste îți mai pierzi uzul rațiunii”.

“Acum Nichita este anchetat pentru dragostea lui din tei, cu ce a făcut el cu iubita lui acolo. A făcut o greşeală, din dragoste mai îţi pierzi din când în când şi uzul raţiunii, toată lumea a fost îndrăgostită, ştie cum e. (…) La Iaşi avem o organizaţie foarte puternică, care face analize. Dacă acum mie Nichita îmi iese în sondaje cu 74%, dacă acea comunitate îl vrea pe acel om, asta este. Oamenii ăia votează, trebuie să ţinem cont de ceea ce vor oamenii să voteze”, a completat Codrin Ştefănescu.

“Selecţia candidaţilor începe imediat după finalizarea selecţiilor la nivelul fiecărui judeţ. Asta înseamnă că la sfârşitul lui septembrie începem să facem analizele pe fiecare candidat. La sfârşitul lui septembrie începem lansarea pe piaţă a studiilor vizavi de mai mulţi candidaţi la anumite zone, unde avem 2-3 variante. Vor fi făcute sondaje. La mijlocul lui noiembrie probabil vom avea o situaţie mai clară, cum ne poziţionăm”, a mai declarat el.

Codrin Ştefănescu spune că nu există în acest moment o regulă cu privire la acordarea priorităţii la candidatură a aleşilor aflaţi deja în funcţie, ci totul va depinde de sondajele efectuate în teritoriu. “Depinde cum sunt percepuţi de public. Sunt aleşi care sunt aleşi de 2-3 mandate şi care nu coboară sub 70-75%. Avem aleşi locali unde scorurile sunt dezastruoase, nici nu mai are rost să faci o analiză. Cu ăla s-a terminat, s-a închis subiectul”.

Andreea Udrea, evz.ro 16.08.2015

20 Comments

  1. Iar o să-i crească tensiunea mincinosului, când în sondaje, Iorguş o fie cu mult înaintea lui. Păi cât a muncit el să ascundă Oborul şi degeaba ?

    Comentariu by lucian visa — 16 august 2015 @ 12:48

  2. Iorgus isi va rezolva problema cu legea dar nu si cu electoratul din Mangalea.

    Comentariu by nabuco — 16 august 2015 @ 13:01

  3. 2016 va fi intre imparatu rosu sau imparatu galben.

    Comentariu by anonim — 16 august 2015 @ 13:56

  4. @1 Iar scoateti „la bataie” acelasi ou clocit ?! Pana la urma incep sa cred si eu ca …sunt oarece „obligatii” de acoperit !E pe undeva pe aici e un video de campanie electorala unde Tusac l-a facut chisalita pe Iorgus …simplu ,prin usurinta de comunicare ! A fi volubil,nu inseamna numai o trancaneala,olteneasca „la foc automat”,ci olecuta de lecturat,trecere prin biblioteca ! Sa nu-mi spuneti ca a facut echipa… -da, a facut 3(trei) !(plus 300 in ADPP!)Insa si oportunism si profesionalism la un loc e mai greu de gasit ! Dealtfel pierderea alegerilor locale,cu „cantec” juridic s-a produs si pe fondul „lasarii din maini” a apropiatilor(chiar si a partidului!)…care acum se cheama: indepartatilor ! Cand intre oras si lider(primar)-echipa a ajuns sa cunoasca caracterul acestuia,profesionistul se lasa pagubas ! D’asta zic,ca dvs tot incercati sa faceti o „magie” de genul cand totul e deja facut „praf”: http://i.imgur.com/Fjgw2Cj.gif

    Comentariu by I.S — 16 august 2015 @ 14:45

  5. PS -Scuzati asta e magia de care spuneam ca incercati s-o faceti cu Iorgus :http://i.imgur.com/n38R21k.gif

    Comentariu by I.S — 16 august 2015 @ 14:48

  6. Asa este, in 2016 trebuie sa apara un candidat nou, un om al locului, curat. Altceva. Pur si simplu, nu se mai poate. Trebuie schimbata ideea de alegeri si politica. Nu se mai poate sa primeze doar BANUL. Uite unde s-a ajuns! Ti-e rusine sa mergi prin oras de mizerie, mafie si abuzuri!

    Comentariu by Anonim — 16 august 2015 @ 15:11

  7. Eu am sa revin-cu incapatanare-referitor la clasa politica,rezultata din acelasi partid :PCR ! Am mai facut acest lucru de curand aici si nu cred ca a fost bine „marcat” nici macar de d-l Visa,care, macar politic,ar fi trebuit sa-l aprecieze ! Daca e cazul-pentru cei mai tineri as putea spune de ce…si cum ! Pentru cei tineri,e bine de stiut ca fascismul si comunismul au dus DELATIUNEA in varful piramidei statale ! La noi nu s-au oprit inca !!! Cascati ochii aici si rumegati vorbele simple ale acestui „Om”(mai ales alegatorii PSD-ului care continuua sa creada ca imbuibatii de dupa ’89 ii reprezinta si-i apara !) https://www.youtube.com/watch?v=fT8uXL8iF4c

    Comentariu by I.S — 16 august 2015 @ 15:34

  8. Pt.4
    Eu nu scot pe nimeni la bătaie, eu constat.

    Comentariu by lucian visa — 16 august 2015 @ 16:13

  9. @8-Si eu constat ca dam cu oua clocite in Radu, cand era de ajuns…ca un exemplu, pozele cititorului(postacului de p-aci !) a parcului promis,sau altele…promise ! Dar sa dai in cel care este deja cazut la pamant…cu oua clocite,nu face bine orasului ! Si-a facut-o cu mana lui Iorgus,pen’ca pe prima linie din PDL i-a luat cu „turma” catre PSD, unde n-au avut loc de dat din coate si nici jocul de-a independentii n-a tinut pen’ca linia a doua de fomisti…s-au aliat cu „dusmanul”,i-au tras partidul de sub picioare si i l-au pus covor de onoare lui…Radu ! Oportunismul e in floare si in linia a doua a PDL-ului ,dar si la „independentii” psd-isti ! Si eu constat ca vreti sa-l ajutati pen’ca invocati nus’ce sondaje,care l-ar cocota pe el in fata lui Radu ! Pai acum si Sandel…ar spune „ia prinde-l p’ala !” De ce nu incercati „sa-l ajutati”-facand chiar aici un sondaj ? Cred ca si cei din clubul de la „raci” si cei cu pachetele primite in campani…ile electorale l-au uitat ! No ?! Ajutati-l cu sondajul !(stiind rezultatul-nu se cheama ca-l scoateti la bataie ? Orgoliile se platesc scump !)

    Comentariu by I.S — 16 august 2015 @ 17:16

  10. Treziti-va sau nu va mai pacaliti intre voi!Cum sa crezi ca intr-un sondaj ar fi unul in fata actualului primar?De ce nu incercati sa faceti unul?Ca va da realitatea si nu veti mai avea cum sa prostiti lumea cu marile voastre sanse?

    Comentariu by Anonim — 16 august 2015 @ 18:03

  11. Stimate postac IS ce rău incomensurabil ți-a făcut Iorguș de ai o așa de mare ură pe el.Te urmăresc de aprox.8 ani ești numai venin împotriva lui.Vezi să nu-ți dăuneze grav sănătății,mai ales că ai și o vârstă! Candidează tu și fă mai mult decât Iorguș,Tusac și Radu la un loc! Mă tem însă că numai la comentat ești”bun”.

    Comentariu by cititor de blog — 16 august 2015 @ 19:27

  12. http://i.imgur.com/ncZ2cUh.gifv

    Comentariu by I.S — 16 august 2015 @ 20:11

  13. si care e de fala ca v
    ad ca toti sunt de cacao, dupa opinia ,voastra ?????? Cam furati curent mai lasati omu sa faca treaba si mai vrb ……….

    Comentariu by emi — 17 august 2015 @ 2:26

  14. ptr. 13: Este clar, faci naveta şi nu îţi convie să pierzi halviţa sau pui botu la … proiecte cu bani europeni.

    Comentariu by Anonim — 17 august 2015 @ 7:22

  15. # 13
    L-am lasat pe „omu” trei ani sa-si faca treaba. Pana acum a facut doar „traba mare” pe noi si pe oras.

    Comentariu by Vipera cu elice — 17 august 2015 @ 7:41

  16. Propuneti unul sau mai multi cetateni din Mangalia,nascuti crescuti aici,onesti,buni gospodari si capabili sa tina piept mafiei din toata lumea care a distrus orasul si suge veniturile mangaliotilor.

    Comentariu by doru — 17 august 2015 @ 8:42

  17. „Sa luam, de exemplu, politica. Toata lumea stie ca e o curva. Mincinoasa si cu o mie de fete. O curva care ne conduce destinele. Noi suntem constienti ca toti politicienii mint. Ca promisiunile lor sunt vorbe in vant. Si totusi mergem la vot, urmarim cu sufletul la gura stirile, sustinem un partid sau altul s.a.m.d. De ce? Din cauza unei sperante desarte, cum ca ceva, vreodata, s-ar putea schimba. Spuneti-mi, ce sanse ar avea un politician daca ar spune: SUNT UN ESCROC, NU VREAU DECAT BANI SI PUTERE, NU-MI PASA DE VOI (si nu vreau decat sa va pot minti cat mai bine)? Niciuna! Toti ar spune ca e nebun. Si chiar daca ar fi printre ei cate unul cu frica lui Dumnezeu, credeti-ma, i-ar fi frica mai intai de oameni. Si atunci, ce sa faca? Mint, ca nu au incotro. Si noi ii credem, fiindca nici noi nu avem incotro.” http://smartwoman.hotnews.ro/Minciuna-noastra-cea-de-toate-zilele

    Comentariu by I.S — 17 august 2015 @ 9:59

  18. http://www.cotidianul.ro/ce-a-descoperit-anaf-la-controlul-averilor-266533/

    Comentariu by nabuco — 17 august 2015 @ 13:34

  19. Pt.17
    Am fi ca în Titanic vals al lui Muşatescu. Poţi să ştii, poate ar câştiga.

    Comentariu by lucian visa — 17 august 2015 @ 16:34

  20. Iorgus v-a candida sigur.Nu ca ar vrea el dar de dragul orasului si partidului se sacrifica.Saracul de el imi vine sa plang dar ma uit la o comedie.I-al pe radu,iorgus,tusac si 3 sferturi din consiliu si la biobaza cu ei.Dupa o luna somn usor.

    Comentariu by anonim — 19 august 2015 @ 16:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress