Politica locală

8 august 2015

Pus la zid. Cristian Radu, criticat după ce Mangalia a fost asemănată cu Egiptul: „Bună glumă. Să nu o mai faceţi”

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:21

Este o realitate faptul că sudul litoralului începe, încet-încet, să îşi reia din gloria de altădată, însă, ca de obicei, nu merge totul strună, aşa că există încă critici şi pentru primarul de la Mangalia, Cristian Radu. După show-ul Europa FM live şi Liberty Parade, unde zeci de mii de oameni s-au înghesuit, mangalioţii se întorc la ale lor şi îi arată primarului pe unde mai are treabă de făcut. Cristian Radu se laudă cu afirmaţiile unui turist, care spune despre Mangalia că „începe să arate ca în Egipt”.

Mangalioţii n-au prins gluma sau asocierea cu turismul din statul african, ci cu deşertul locului, care s-ar regăsi şi în oraşul din sudul litoralului românesc. „Bună glumă, sa n-o mai faceţi”, i-a transmis primarului Ştefan Dragomir. Pe de altă parte, Marina Valentina şi-a fotografiat zona din dreptul blocului, care atestă o „deşertificare”.

„Vaiii ce frumos e “gazonul” de la R16! Grădina din faţa blocului a devenit un fel de câmp, oamenii trec ca pe bulevard fiindcă aţi scos gărduleţele, soare ca în deşert fiindcă aţi scos pomii! Unde sunt băncuţele, gazonul şi florile minunate promise? Mai bine puneaţi nişte grâu sau porumb, era mai drăguţ! Domnule primar aţi stricat tot ce era frumos în oraş! Felicitări!”, i-a transmis aceasta primarului.

Marius Florian VASILE, Replica 09.08.2015

10 Comments

 1. Crocodilii care sfâşie oraşul ştiu cine sunt, aştept propuneri pentru Cleopatra.

  Comentariu by lucian visa — 8 august 2015 @ 15:22

 2. Sudul litoralului incepe sa-si reia gloria de altadata…. hello, Replica, voi pe ce planeta traiti? Ce jalnic, asta se numeste jurnalism?
  Probabil Colgiu si-a incasat zilele acestea banii din contractul de consultanta cu primaria, si cum in raportul de activitate cu care justifica 2000 de euroi da linkuri la situl primariei si la articolele din Replica si Editia de sud, trebuia sa justifice cu ceva…
  Orisicat, inteligent articol. E cu substrat. Maxim, sunteti tari. Le ziceti bine, ca la vocea patriotului
  nationale…

  Comentariu by angel radios — 8 august 2015 @ 17:33

 3. Cei de Replica trăiesc în realitatea românească. Nu vezi mereu pozele cu Portul turistic Mangalia ? Doar nu apar pe gratis.

  Comentariu by lucian visa — 8 august 2015 @ 18:10

 4. ptr. 1: Făcătoarea de buletine (şefa).

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 8 august 2015 @ 18:27

 5. Din alte postari in presa am inteles ca un turist a facut o comparatie cu plaja din Egipt , dar se referea la statiunea Venus. Si intorcandu-ne la oile noastre , dupa atatea rascoliri prin oras or aparea si ” piramidele faraonilor”!

  Comentariu by Anonim — 8 august 2015 @ 19:06

 6. hey, dude ! nu mai trimite „comentarii” in engleza !incearca in rusa …

  Comentariu by amiral nelson — 9 august 2015 @ 8:44

 7. http://www.replicaonline.ro/constantin-chirila-234470/

  Comentariu by Vipera cu elice — 10 august 2015 @ 7:27

 8. http://www.replicaonline.ro/neptun-olimp-sa-isi-schimba-administratorii-si-scoate-la-vanzare-terenuri-234510/

  Comentariu by Vipera cu elice — 10 august 2015 @ 7:29

 9. La Mangalia de ce sa nu se poata ?
  http://www.atitudineaonline.ro/Aeroportul_Kogalniceanu_si-a_dat_in_judecata_un_administrator_fost_director_general_Una_din_acuzatii_imbogatire_fara_justa_cauza_30912.html

  Comentariu by nabuco — 11 august 2015 @ 12:31

 10. „Intrarea este gratuita” !
  http://www.cugetliber.ro/stiri-cultura-educatie-callatisfest-sarbatoreste-majoratul-264812?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Cultur%E3-Educa%FEie&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Cultur%E3-Educa%FEie
  Iesirea pe … voturi.

  Comentariu by nabuco — 12 august 2015 @ 12:39

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress