Mangalia – politica locală

6 august 2015

Raport de activitate R.A. Gold Mangalia – 2014

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 18:43

RAGOLD

mangalia.ro

21 Comments

 1. Acest raport e o crasă bătaie de joc şi o sfidare la adresa locuitorilor Mangaliei. Dacă aş spune că e făcut la futu-i mă-sa chiar ar fi un compliment. Şi pentru asta Popa Florea primeşte un salariu bun din bugetul local. Pentru ce, ca să îşi bată joc de noi ? Pentru că ginerele lui l-a susţinut pe mincinos în campania din 2012 ?

  Comentariu by lucian visa — 6 august 2015 @ 18:51

 2. http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/fi-smecher-si-castiga-la-pariuri.png

  Comentariu by nabuco — 6 august 2015 @ 18:59

 3. Probabil raportul a fost citit si aprobat de Chirila Constantin, tractoristul fara functie in primarie care conduce orasul, acum cind piticul mincinos a plecat intr-o scurta si modesta croaziera cu menajera publica. Piticul lipseste o saptana, menajera doua, e mai obosita de la atitea evenimente si lupte cu daci si romani la care a participat.
  Din pacate, piticul vine luni. Stiti care o sa fie prima chestie pe care o s-o faca? O sa ceara la toti angajatii raport de activitate. Atita stie. Ar trebui sa scrie toti ca popa.
  Cam des in vacanta, primarerule, nu a trecut nici o luna de la ultima… orasul pute, nu poti calca de mizerie. Cum se vede litoralul de pe croazeta, curat si racoros? Nu va e jena, golanilor, sa va luati concedii in plin sezon, e oras turistic, totul pute si se prabuseste, la propriu. Plus ca ti se face rau pe strada, nu mai e un copac intreg, sa faca umbra. Tot asa si pe acolo? Macar uitati-va, boilor, cum fac altii.

  Comentariu by Anonim — 6 august 2015 @ 19:25

 4. http://www.flux24.ro/halucinant-primarul-din-mangalia-i-a-dat-prietenului-din-copilarie-o-bucata-de-pe-plaja-din-olimp-ca-sa-si-contruiasca-un-hotel/

  Comentariu by Anonim — 6 august 2015 @ 20:03

 5. Am crezut ca s-au cam dezbatut toate magariile administratiei dar asta le intrece pe toate. Din 14 obiecte de activitate enumerate pompos unele se repeta (1 si 13), altele sunt servicii platite si catre altii (8, 9, 10 si 13)iar la altele nu se vad sa se fi facut ceva la : 2, 3, 5(care naiba mai e fondul locativ de stat?). Am mai intrebat si intreb in continuare: EI CHIAR NE CRED PROSTI PE TOTI ?????

  Comentariu by Vipera cu elice — 6 august 2015 @ 20:19

 6. Nu ne cred proşti, ei se bazează pe frica noastră reală de a ieşi public. În alegeri se bazează pe cumpărarea de voturi şi mutaţii în Mangalia. Cum poliţia naţională, deşi are informaţii multe, nu se bagă în politică, iar angajaţii săi preferă să-şi conserve funcţiile, nimeni nu-i întreabă nimic. Până la DIICOT sau DNA e cale lungă.

  Comentariu by lucian visa — 6 august 2015 @ 20:47

 7. Obiectul de activitate al Gold RA este cel stabilit prin statut inca de la infiintare, mai exact din 1991. Consiliul Local Mangalia a decis ca Gold RA sa presteze servicii pentru Gold Therm, unde-i problema? Este evident ca este pe pierdere atat timp cat nu are surse de venit, iar societatea este in reorganjzare. Ce este atat de senzational de dezbatut? Daca tot vreti sa dezbateti situatia financiara a societatii, de ce nu-i luati la intrebari pe care au decis sa o desfiinteze cu multi ani inainte? Daca dau nume o sa spuneti ca am ceva cu cineva, dumneata dle Visa cunosti f bine cum au aparut Uranus SA( intretinere spatii verzi si colectare deseuri menajere), cum si de unde s-a vandut statia de asfaltare, cum s-a infiintat ADPP, cum a ajuns gropa de gunoiva orasului sa fie transferata catre o firma privataetc etc. Din cauza acestor societati a ajuns Gold RA la sapa de lemn si nu pentru ca astazi presteaza niste amarate de servicii pt Gold Therm. Poate ne spune Vasile Moldovanu mai multe.

  Comentariu by Eu — 6 august 2015 @ 21:15

 8. Deci? Domnule Visa, ti-ai pierdut memoria? Gold RA a avut aceiasi soarta cu reteaua de termoficare a orasului, a fost distrusa de un fost colaborator al dumitale.

  Comentariu by Eu — 6 august 2015 @ 21:27

 9. Eu am pus în discuţie un raport de activitate al directorului unei instituţiii plătite din banul contribuabilului din Mangalia. Nu-l acuz de niciun fel pe Popa Florea că ar fi adus în această situaţie RA GOLD, pentru că n-are nicio vină. Îl acuz doar că îşi bate joc de noi cu acest raport şi mai este şi plătit bine, tot din banii noştri, pentru asta.
  Poate CL se gândeşte să schimbe denumirea regiei din RA GOLD în RA Păcănele.

  Comentariu by lucian visa — 6 august 2015 @ 22:06

 10. Omul (Popa Florea) chiar nu-si bate joc de fel, el e sincer si spune ca n-a facut mai nimic. Este director general la o institutie unde lipseste obiectul muncii. Se intelege din context ca se ocupa doar de intretinerea si repararea instalatiilor de producere si furnizare a agentului termic din oras.(inainte de a se furniza caldura si cand e cazul de avarie, imi permit sa adaug eu) . Institutia a fost infiintata in urma unei decizii a Prefecturii Constanta, iar apoi schimbarea obiectului de activitate se face in urma unor hotarari ale Consiliului local. Pai, nu cine a infiintat-o hotaraste si schimbarea ob.de activitate, restructurarea,fuziunea, divizarea, lichidarea?( dupa caz)Si ma intreb cand ADPP -ul a preluat activitatea de la Gold RA , nu a preluat si creantele?

  Comentariu by Anonim — 7 august 2015 @ 2:54

 11. pt. 10
  Chiar tu afirmi ca Popa Florea este director la o institutie la care lipseste obiectul muncii! Despre asta discutam si noi, pe romaneste, sa fii bine platit undeva unde nu faci nimic pentru ca …. lipseste activitatea. Popa Florea este, din cate stiu, un om capabil, dar in prag de pensie o fi obosit si el si cui nu i-ar conveni sa stea oleaca linistit pana iese la pensie pe un salariu de director care il mai si ajuta la calculul acelei pensii, nu?

  Comentariu by Vipera cu elice — 7 august 2015 @ 6:54

 12. Eu nu mai cred nici în priceperea de care spui tu. Uite cum arată un exemplu de raport, postat tot pe mangalia.ro, cel al Goldterm. http://www.mangalia.ro/wp-content/uploads/2015/08/SKMBT_22315080313351.pdf

  Comentariu by lucian visa — 7 august 2015 @ 13:45

 13. Popa a fost trimis la plimbare o perioada, pus director adjunct, apoi acasa pana s-a gasit aceasta posibilitate in urma unor palme peste ochi pe care le-au primit de la Miki, ginerele, care pe fata sau bu a pus umarul la campania lui Radu.Atat timp cat pe stat pot fi angajati niste oameni si angajate cateva contracte.M-ar mira ca n-are Popa si contract cu presa…la mintea si la foamea lor…

  Comentariu by Bere gratis — 7 august 2015 @ 15:57

 14. http://www.romaniacurata.ro/comitetul-isarescu-si-democratia-trimisa-in-vacanta/
  qed

  Comentariu by nabuco — 7 august 2015 @ 17:14

 15. Popa e tinut pe linia de plutire sa mai suga niste bani acum, cum au zis-o si altii aici, in spatele cortinii fiind Miki mana in mana in campania din 2012 cu piticul mincinos si frustrat.

  Comentariu by P.L.M. — 7 august 2015 @ 18:00

 16. Popa Florea e un comunist clasic, inca in viata, cu state foarte vechi. Ar trebui sa fie o rusine pentru orice institutie, cu atat mai mult administratie locala din Romania anului 2015 , sa scoata in fata asemenea fosile din Muzeul Comunismului.
  Si asta, in conditiile in care oameni tineri nu pot accede la un loc de munca pentru ca nu fac parte din partid, cercul de nasi fini parinti, curveturi si altele.

  Comentariu by Anonim — 8 august 2015 @ 12:10

 17. Viitorul tinerilor care duc lipsa unui loc de munca nu sta in administratia publica locala. Daca asta insinuati prin faptul ca persoane in varsta sunt angajate in administratie, pe criterii politice, sau nu,in dauna tinerilor, dati un mesaj gresit . Problema cea mai mare a orasului nostru este lipsa investitiilor private. Viitorul copiilor nostri nu sta in cele cateva sute de posturi prost platite din administratie. Asta este si motivul pentru care 99% din cei care fac o facultate in Bucuresti nu se vor mai intoarce niciodata in Mangalia, asta ar trebui sa fie cu adevarat prioritatea primarilor care se tot perinda din 4 in 4 ani la conducerea orasului.

  Comentariu by Eu — 9 august 2015 @ 13:06

 18. Parca facea cineva si universitate la Mangalia. Profilul nu poate fi decat cel zonal(naval, turism). Cine alege alt profil e normal sa mearga catre o facultate , indiferent din ce oras. Iar Mangalia este limitata in ceea ce priveste locurile de munca.Tinerii cu viziune si care au si un potential intelectual vor alege sa lucreze in strainatate. Cei cu varste peste 50 de ani ( si pe care-i gasim din ce in ce mai putini in mediul privat)tin si cu dintii de un post pe care-l ocupa, pentru a reusi sa iasa la pensie. Asta e realitatea.

  Comentariu by Anonim — 10 august 2015 @ 11:20

 19. Pt.17
  Foarte corect comentariul tău. Plus valoarea o aduce sectorul privat, nu cel de public. Referitor la salarii, să ştii că şefii din primărie câştigă foarte bine. Mulţi sunt băgaţi şi în proiecte europene, şi deşi nu prestează mai nimic, mai iau un ban în plus şi nu puţin.

  Pt.18
  Aşa ziceau comunicatele mincinosului despre investitorii din Liban. După vizită, primarul libanez a refuzat orice dialog. Culmea e că şi israelienii au procedat la fel. Despre bosniaci, nici nu mai e nimic de zis, a fost doar o excursie a mincinosului pe banii Mangaliei. Pe toţi i-a tratat ca de la comisar de Gardă, la administrator de firmă controlată.

  Comentariu by lucian visa — 10 august 2015 @ 16:21

 20. Bietul de el atât a putut, atât a făcut. De unde nu e nici Dumnezeu nu prea cere.
  Nu orice bâzâie face miere.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 10 august 2015 @ 21:03

 21. Tot ptr. 17. Daca sunt tineri pregatiti, care nu pot avea un loc de munca, asta se intampla si din cauza unor oameni ca „popa”, care mentin sistemul vechi si obiceiurile pcr.
  Ce sa mai vorbim de mentalitati.

  Comentariu by Anonim — 11 august 2015 @ 20:04

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress