Politica locală

5 august 2015

Pentru un apartament confiscat de comunişti. Fostul primar, dat în judecată: Cristian Radu consideră că vinovat de tot ce s-a întâmplat în ultimii 50 de ani în Mangalia e Iorguş

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:53

Zanfir Iorguș, fostul primar al Mangaliei, a fost acționat în instanță de administrația locală, prin Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat Mangalia. Obiectul acțiunii îl constituie „acțiune în răspundere delictuală“, acțiunea fiind înregistrată pe rolul Tribunalului pe 21 iulie a.c.. Zanfir Iorgus, fostul edil al urbei, are idee cam despre ce ar fi vorba. „Nu știu exact de ce m-au dat în judecată. Știu că un individ a făcut reclamație că nu a folosit apartamentul din 1968 de când erau comuniștii, și până azi. Radu Cristian (n.red. primarul Mangaliei) consideră, în stilu-i caracteristic, că vinovat de tot ce s-a întâmplat în ultimii 50 de ani în Mangalia e Iorguș. Individul a revendicat un apartament și nu a intrat în posesie. El a dat în judecată că n-a putut folosi apartamentul din 1968. Și primăria m-a dat pe mine în judecată, să-i plătesc daune. Nu știu ce daune cere, nu știu multe amănunte. Vom vedea“, a declarat Zanfir Iorguș pentru „Atitudinea”.

Oana Petcu, atitudineaonline.ro 03.08.2015

14 Comments

 1. mincinosu a deschis gratuit o cutie a Pandorei. Potrivit proverbului referitor la cine sapă groapa altuia, s-ar putea ca viitorul mandat să-l găsească la Poarta Albă. Nu-l înţeleg nici pe Cornaci. Dacă ar fi Albă ca Zăpada atunci mai da.

  Comentariu by lucian visa — 5 august 2015 @ 17:54

 2. Daca mai aveam vreo indoiala, asta este preocuparea de baza a lui Radu Cristian. De unde atata ranchiuna pe Iorgus?

  Comentariu by Vipera cu elice — 5 august 2015 @ 18:00

 3. La fel ca şi Tusac în mandatul trecut, caută un ţap ispăşitor pentru nenorocirile făcute de el în administraţie.
  La Tusac a mai mers, dar cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, de data asta nu mai prinde electoral. Să vezi procese după debarcarea coloniştilor constănţeni.

  Comentariu by lucian visa — 5 august 2015 @ 18:04

 4. doamne cata ura pe acest primar….in loc sa-si vada de ale sale

  Comentariu by intrebare la intrebare — 5 august 2015 @ 18:08

 5. Astept cu maaare interes plecarea navetistilor si procesele pe numele Radu Cristian. Cred ca ca va fi distractiv la anul in campania electorala. Am ,asa, o banuiala ca Radu Cristian va avea un bagaj mare si frumos!

  Comentariu by Vipera cu elice — 5 august 2015 @ 18:12

 6. https://revistapontica.files.wordpress.com/2009/09/pontica-1-pag-235-268.pdf

  Comentariu by nabuco — 5 august 2015 @ 18:13

 7. Pt.4
  Nu e nicio ură, după faptă şi răsplată.

  Comentariu by lucian visa — 5 august 2015 @ 20:01

 8. Nu e vorba de ura,ca doar nu ne-am iubit si acum ne despartim din culpa unei parti. Aici e vorba de reprosuri aduse de o comunitate contribuabila material ,care nu este multumita cum s-a gestionat orasul. Poate unii acuza mai cu patos, altii sunt putin mai rezervati in exprimare, dar ideea generala avansata e aceeasi( vorbim aici de cei de pe forum).Daca va place cum arata orasul in momentul acesta, unii dintre voi iubiti-l pe primar in continuare.Eventual ridicati-i si o statuie la sens in mijlocul coloanelor, ca un triumf la epoca” cristraduliana”.

  Comentariu by Anonim — 5 august 2015 @ 21:37

 9. Oameni buni,nu stiu ce a facut sau nu Iorgus,dar stiu cu mare precizie ca acest om ,Radu Cristian,primarul orasului(asa se intituleaza dar în realitate nu este,este o marioneta,o meduza -Boita conduce orasul)are o ura mare împotriva locuitorilor Mangaliei .Aceasta ura a fost exprimata în nenumerate rânduri,in fata mai multor persoane că el nu îi iubeste pe mangalioti(parca ei l-ar mai iubi),in fiecare zi da dispozitii sa fie amendati mangalioti,sa-i termine,sa-i execute s.a.
  Un cetatean venit de putin timp în oras ma întreba daca acest om este nascut ,crescut aici si daca da, ce i-au facut cetatenii orasului de are atata ura(nu a mai vazut în viata lui cetateanul)împotriva lor.I-am spus ca nascut nu este dar a fost crescut aici,iar ura pe care o are nu provine de nicaieri si numai din îngustimea minti lui.
  Tocmai de aceea a adus atâtia oameni din Constanta ,bazându-se ca nu sunt cunoscuti de catre locuitori si constanteni (care sunt superiori-asa spune el)pot sa-i execute,amendeze ,termine pe mangalioți.Aceasta ura mai este amplificata si de colaboratorii apropiati,îngrijitoarea de la Caminul Cultural Limanu,Stamate ,Ciocanel (care a impus taxa verde la DMHI si acum trebuie sa o înapoiem pe anul 2013,probabil si pe 2014precum si multe alte taxe aberante si ilegale)care si asta are o mare ura împotiva orasului,fratii Angelescu care au prejudiciat bugetul local prin inactiunea lor,Calin ,Chirila si altii.

  Comentariu by Anonim — 6 august 2015 @ 16:28

 10. Cred ca RC are misiunea de a subordona total Mangalia serviciilor publice si hotilor de la Constanta. Romulus a fost auzit cand spunea despre Mangalia ca „este un oras de c…t”!! As completa eu, „al carui administrator este EL” !

  Comentariu by Vipera cu elice — 6 august 2015 @ 16:59

 11. Pt. #30
  Eu as completa cu:
  „de unde(-l) mananca el”

  Comentariu by nabuco — 6 august 2015 @ 17:41

 12. http://www.flux24.ro/halucinant-primarul-din-mangalia-i-a-dat-prietenului-din-copilarie-o-bucata-de-pe-plaja-din-olimp-ca-sa-si-contruiasca-un-hotel/

  Comentariu by Anonim — 6 august 2015 @ 20:04

 13. Dar e special c.c.t.l de Mangalia si nici nu miroase.

  Comentariu by Anonim — 6 august 2015 @ 20:05

 14. Tot la cacat o sa ajungi piticule. Nu ai tu valoarea nici pe un sfert din a lu’ Iorgus. Esti zero absolut. La fel si incompetentii tai gen macho man, dive, panarame, pitipoance, etc.

  Comentariu by P.L.M. — 7 august 2015 @ 17:56

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress